Sign in to follow this  
Followers 0
Rhia

Parhaat lastenvaate/tarvikeliikkeet ja putiikit paakaupunkiseudulla?

7 posts in this topic

En loytanyt tasta ketjua...

 

Olen tulossa Suomeen huhtikuussa ja kaipaisin vinkkeja paakaupunkiseudun parhaista lastenvaate ja -tarvikeliikkeista ja pienemmista putiikeista? Minne siis kannattaa suunnata? Kiinnostaa ihan suuremmat liikkeet kun pienemmat putiikitkin, joista vois loytya jotain jannaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petikossa (Kehä 3:n varrella, siellä, missä on paljon huonekaluliikkeitä, Asko, Isku, KodinAnttila yms.) on useampi lastentarvikeliike: AT-lastenturva, lastentarvike, enfantti (tai joku sellainen, samassa talossa missä on Asko), vauvatalo Johanna ja sen "yläkerrassa" vielä joku muu, jonka nimeä en muista.

 

Kampin kauppakeskukseen oliskohan 5-kerrokseen on keskittynyt muutama lastenvaateliike.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vauvatalo Johanna ja sen "yläkerrassa" vielä joku muu, jonka nimeä en muista.

 

Se on Baby Center

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kampin keskuksen 3.kerroksesta löytyy Bebes, Polarn o. Pyret, Isonkarhun kauppa, Name It, Pikkuväki, BR-lelut. Sähkötalon puolelta keskusesta löytyy myös Bobon liike.

 

Uudenmaankadulla on Punavuoren Peikko, Kruununhaasta löytyy mm. Raparperi (Liisankadulla) ja Kruunukirppu (Mariankadulla, käytettyjä lasten merkkivaatteita). Hesarin OmaKaupunki-sivuilla on listattuna paljon eri lastenvaateliikkeitä ympäri Helsinkiä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos on menoss Uudenmaankadun Punavuoren Peikkoon, niin kannattaa ehkä myös käydä katsomassa Bulevardilla olevaa lastenvaateliikettä Bunuell (just ennen Fredaa, kun kävelee Erottajalta), Fredalla olevaa lastenvaateliikettä Zicco (Iso-Roban ja Punavuorenkadun välissä) ja lähellä on muitakin: Iso-Roballa on Aapiskukko, josta voi löytää kivoja asioita, vaikka näyteikkunassa on vähän "hassusti" aseteltu vaatteet (eivät siis näytä kivoilta). Punavuorenkadulla on Jutta (?) ja Uudenmaankadulla Me&Mama, joissa myydään kestovaippoja, mutta niistä löytyy myös vauvan vaatteita.

 

Jos käy Aleksanterinkadulla Seimi Shopissa, niin kannattaa käydä myös katsastamassa Kiseleffin talon ekan kerroksen kauppa, jossa on tytöille ainakin kivoja retrohenkisiä mekkoja (tai ainakin oli vielä jokin aika sitten, en oo hetkeen käynyt).

 

Muoks. Lisäsin nimet, jotka löysin tuolta Nappulan linkistä ;)

Edited by höpöli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei osuin keskusteluun kun googlasin putiikkeja netistä :). Jos joku vielä etsii hyviä pieniä lastenvaatekauppoja suosittelen linkkiä minkä löysin myös äsken.

 

http://www.lastenvaate.fi/kategoria/lastenvaatekaupat/

 

Rullaamalla sivun alareunaan löydät oikealta linkkejä pieniin lastenvaateputiikkeihin netissä. Toivottavasti vinkista on vielä hyötyä jollekkin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0