Monka

Emmaljunga

957 posts in this topic

voihan aina autoon matkarattaat, uutena saa alle satasella sellasia missä on kuomu, aika iso tavarakori ja selkänojan saa makuuasentoon. menee varmaan ne satunnaiset kauppareissut hyvin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyhmät kysymykset osa yksi: 

Miten nuo matkarattaat toimii ihan pienen kanssa, vai toimiiko? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hyvin =) ostaa vaikka sellaiset minkä istuinosan saa käännettyä itseensä päin,sellaisia malleja taitaa löytyy noin 10 erilaista. miltei kaikkiin matkarattaisiin saa laitettua sellaisen samanlaisen pehmeän kantokopan kuin ihan yhdistelmiin

Share this post


Link to post
Share on other sites

JoHe, onko teillä double viking 735-mallin kulkupeli siis? Jos on niin kerro ihmeessä ensi kokemuksia. :) Meille ostettuna kyseiset tuplat kaksosille. Vaunut vielä liikkeessä säilytyksessä, kun vauvatkin toivottavasti ensi vuoden alkuun mahassa kasvamassa. Liikkeessä tuntuivat ihanilta ja parhaimmilta kapeilta tuplilta. Mrille oli myös tärkeää saada kopat helposti irti, sillä rungon säilytys mahdollisesti tapahtuu kylmävarastossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apollonis: Juu, double viking 735 meillä on, eikä mulla oikeastaan mitään pahaa sanottavaa noista ole. Ketterät, mahtuvat kaikkialle ja kulkevat hyvin hiekallakin vaikka eiväthän ne tietty yhtä pehmeästi kulje kuin ilmakumirenkaat menis, mutta ihan tarpeeksi tasaisesti. Varsinkin tää meidän nuorempi jolla refluksioireita ollut, oikein nauttii siitä tasaisesta tärinästä hiekalla. Erityisplussaa saa myös se, että siinä kantokopassa on sellanen läppä, jonka avulla jo vauvan saa hiukan kohotettuun asentoon, meidän pikkujätkä varsinkaan ei alkuun tahtonut vaunuissa viihtyä, mutta pieni kohoasento on auttanut asiaa. Lisäksi vaunukoppa on yllättävän tilava, meidän 9kg/64cm mahtuu edelleen makuupussissa ja toppavaatteissa sinne eli ainakin 6kk ikään mahtuu isompikin lapsi.

Kopan tosiaan saa helposti irti, kuten istuimenkin. Istuimen saa koppaakin helpommin irti.

Totuttelemista mulla kyllä vaati tuo kuppi-istuin, se tuntuu kauhean hentoiselta kun on tottunut perusyhdistelmään. Mutta ihan hyvin se on meidän taaperoa kestänyt, ainut, että sitä jalka-osan asentoa saa aina säädellä kun laittaa istuimen eri asentoon, kun se nousee tietty mukana kun koko istuin liikkuu. Kuomu vaunukopassa on kivan suojaava ja istuimessa sen saa vedettyä kivasti siihen nukkuvan lapsen ylävartaloa suojaamaan kun vaan avaa ne tarrat, mitkä normaalisti kuomun pitävät oikealla paikalla.

Nyt mä oottelen vielä kunnon lumikelejä, kattellaan, miten noi sitten lumessa kulkeekaan :D

 

Noi vaunut tuntuvat kyllä olevan monen mieleen, meillä niitä työntä yhtä mielissään niin vaari kuin meidän eskarilainenkin, saa niin hyvin säädettyä sitä työntökorkeutta ja ovat todella kevyet täydessä lastissakin.

 

Ainoan ihan todellisen miinuksen annan kyllä ihan Emmaljungan periaatteesta myydä kaikki jalkapeitteet, hyttyssuojat ja sadesuojat erillisinä, monissa vaunumerkeissä nuo tulevat vaunujen mukana. Mekin hankittiin nyt eri merkiltä sitten säänkestävät toppamakuupussit talveksi, hyttys- ja sadesuojat hankittiin jo aiemmin. Ja meillä on kaksi erillistä hyttys ja sadesuojaa, toimivat paremmin kuin tuplille tarkoitetut yhteiset suojat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

JoHe, suurkiitos kattavasta tiedonannosta. :) Meillä kans miehen kanssa pituuseroa 32 cm ja aisan sai säädettyä tosi hyvin. Ohjattavuuskin oli kivan tuntuinen! Toi kantokopan läppä meille kaupassa näytettiinkin. Se vaikutti kätevältä, kuin myös ihanan pitkälle tulevat suojaavat kuomut. Meillä on vasta kopat ostettuna, ratasistuimet hankitaan vasta myöhemmin. Kyllä noihin peleihin vielä pitkä penni uppoaa..mutta luulen jälleenmyyntiarvoakin myöhemmin olevan :) Mulla on käytettynä ostettu joku Brion sadesuoja, täytyy sitä sovitella kunhan saa vaunut kotiin. Ai niin, toivotaan että kulkevat hyvin lumessa ja kelillä kuin kelillä :D Eccot renkaina meilläkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee toiselle Emmaljungan City Crossit kovalla kantokopalla. Saadaan ne edullisesti käytettynä mun siskolta. Ovat olleet käytössä vasta 2015 vuoden lopusta ja pidetty hyvänä, ovat siis kuin uudet. 

Ainakin täälläkin näytti saavan kehuja nää kyseiset yksilöt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now