Sign in to follow this  
Followers 0
Adelita

Monikkoyhdistykset

13 posts in this topic

Tästä aiheesta on jo jonkin verran ollutkin keskustelua, mutta pistetäänpäs ihan oma ketju pystyyn.

 

Kuulutteko johonkin paikalliseen monikkoyhdistykseen ja/tai Suomen Monikkoperheet ry:hyn?

 

Minkälaista toimintaa teidän yhdistyksenne järjestää? Onko toiminta aktiivista vai onko yhdistystoiminta ns. hiljaista? Osallistutteko itse yhdistyksen toimintaan?

 

Tänne siis kaikenlaiset mielipiteet ja kommentit koskien aihetta "monikkoyhdistykset". :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ei kuuluta mihinkään.. pääasiassa siksi, että ei olla vielä ehditty liittyä. Ja taitaa jäädäkin liittymättä mikäli ei tässä jostain syystä kovin aktivoiduta asian suhteen.

 

Lisäys. Ollaan liitytty jonku aikaa sitten Pohjois-Suomen monikkoperheisiin..

Edited by zeya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajattelin että liityttäis Pohjois-Suomen monikkoperheet Ry:hyn sitten ku kaksoset on syntyneet :) Olisi ihan kiva käydä tapaamisissa ja jäsenetujakin näyttäisi olevan ihan mukavasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heippa,

 

me ollaan päijät-hämeen monikkoperheet ry:n jäseniä. Liityin raskausaikana yhdistykseen. Täällä meiän omalla paikkakunnalla ei ole yhdistystä, joten ei olla aktiivisesti oltu mukana missään noissa tapaamisissa. Ehkä sitten kun nämä vauvat on kasvaa niin pääsen helpommin irtautumaan perheestä niin menen mukaan joihinkin aikuisten juttuihin. Yhdistykseen haluan kuitenkin kuulua, ajantasaista tietoa monikoista tarjoavat, jäsenetuja ja ihan vaikka jo kannatuksenkin vuoksi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotusaikana valmennus oli ihan ehdoton, todella tarpeellista tietoa, jota neuvolasta ei ollut tarjolla. Alennuksista liikkeistä satunnaisesti, mutta ollaan oltu tapahtumissa mukana. Eli vertaistuen kautta ollaan saatu sitä hyötyä. Ja facen ryhmässä kiertää tämän paikkakunnan tavarat mukavasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajattelin liittyä itsekin, mutta vasta vähän turvallisemmilla viikoilla. Noilla virallisilla monikkosivuilla ei ollut avointa keskustelufoorumia, liekö sitten kirjautumisen takana? Osaako joku vastata tähän?

 

Tällä hetkellä, kun tiedonjano on valtava mutta viikkoja vasta takana 12, niin tuntuu hassulta hakea jäsenyyttä yhdistyksiin tai edes Facebookin ryhmiin. monikko-onnea foorumi on mainittu monissa keskusteluissa vuosia sitten, mutta sitäkään ei ilmeisesti ole enää olemassa.

 

No, kymmenen viestiä tässä kerryttelen, josko tuolta odotusklubipuolelta löytyisi jotain lisää :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kai se on hakeuduttava Facebookin ryhmiin jossakin vaiheessa. Nyt vielä hieman jänskättää, kun viikkoja vasta tasan 13 takana ja vasta vajaan viikon itsekin ollut asiasta tietoinen. FB tekee aiheesta julkisen sitten samantien kaikille.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0