chloe

Gesslein

411 posts in this topic

En tiedä, mutta ainakin Vaunu-Aitta toimii Gessleinin jälleenmyyjänä, joten heiltä voisi kysyä asiaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisko kellään tietoa, että saako Gesslein F6:iin sisaristuinta päälle mitenkään? Gessulla ei omia malleja taida olla, vai? Sopisiko Emmaljungan tai jonkun muun merkin istuimet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos mä ostan nyt f4 matkiskankailla, voiko siihen myöhemmin laittaa ratasistuimen? Entäs talvirenkaat ? Mun saksa ei taivu kovin hyvin (yhtään :D), youtubesta katselin jotain videota missä oli ratasistuin ja ne matkiskankaat ja ne vaihdettiin nopsaan. Päteeköhän vanhempiin malleihin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sattuukohan täällä enää kukaan Gesslein-tietäjä liikkumaan? Ostin käytettynä Gessleinin F6-vaunut, joissa on pehmeä (vai puolikova? ei ainakaan kova) kantokoppa mukana. Tällä olisi sitten tarkoitus totta kai alkuun mennä. Myyjä puhui ohimennen, että 5-pistevaljaat kannattaa varmaan alta ottaa pois ennen kuin kantokopan laittaa paikalleen, etteivät valjaat paina vauvan selkää. Osaatteko sanoa, saako nuo valjaat tosiaan irroitettua tai napsauteltua kiinni johonkin "sivulle", etteivät jää tosiaan selän alle? Myyjä oli itse ostanut kärryt vasta taaperoikäiselle, joten käytännön kokemusta hänelläkään ei ollut kantokopasta. Noissa vaunuissa tuntuu olevan niin tuhat eri nipsua, nepparia, nauhaa jne, ettei voi kun arvella, mitä kaikkea säätövaraa noissa on. :D Kuitenkaan missään löytämässäni käyttöoppaassa/videossa ei ole näytetty kuin ihan perusjutut, eli kaikki hifistelyt pitää varmaan vain itse hoksata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jaa, Visioneista en ainakaan muista et ois otettu pois et alle ne pakosti jäi. Niissä ainakin sivuilla oli klipsit, joihin hartiaremmit kiinnittyi ja jotka kiinnitettiin sitten "lukkoon". Se haaralukko oli isoin möntti. Hartiaremmeissä oli meillä muistaakseni korkeussäätö joten eiköhän ne poiskin saa mut se kopan pohja oli kyllä napakka siinä puolikovassa/pehmeässä ettei sen alla ois kyllä haitanneet - voi toki olla et F6 on jotenkin erilainen kuin Visioneissa. Koppa laitettiin kiinni molemmilta sivuilta sellaisilla mustilla klipseillä (samaan koloon meni myöhemmin turvakaaren päät). Toivottavasti saat toimimaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lala123, kuvauksesi perusteella ihan samanlaiset kiinnityssysteemit tuntuisi olevan tuossa F6:ssa. Eli ei muuta kuin asettelen ne vain niin etteivät ihan valtavaa möykkyä tee kopan alle. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä luulen, että F6:sta saa valjaat irti, ainakin sieltä yläosasta saa, koska korkeutta saa säädettyä. Mutta ei meillä kyllä koskaan ne oo olleet pehmeän kopan alta pois. Siinä kopassa on kuitenkin sellainen kovike pohjassa, niin ei ne voi vauvaa sen läpi haitata.

Edited by Mrs Willow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joko täältä löytyisi kokemuksia f3 mallista? Onko muita isoja eroja vision-malliin kuin leveys ja paino? Visioneita löytyy mukavasti käytettynä, mutta f3 vielä aika vähän liikkuu minusta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now