Sign in to follow this  
Followers 0
ihanko

Brio pony

10 posts in this topic

Onko kellään kokemusta Brion pony-rattaista?

 

Me pidetään tukevista vaunuista ja rattaista, ja käytössä on nyt Brion yhdistelmävaunut. Tuossa Brion ponyssa mietityttää lähinnä se että rattaita ei saa säädettyä makuuasentoon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä tollaiset. Oikeastaan ainoana miinuksena juuri tuo makuuasennon puuttuminen. Me hankittiin rattaisiin myös kuomu, joka ei tosin kauheasti suojaa, mutta on ollut sitäkin toimivampi tavaroiden kuljetuksessa.

 

Edit. kirjoitusvirheet, joita toisella tosi huonolla näppäimistöllä tulee viljeltyä ihan hävyttömän paljon.

Edited by Pimpula

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me hankittiin Ponyt, kun esikoinen oli 9kk. Hyvät ja tukevat rattaat ne on. Voin suositella.

 

Käsittääkseni Brion Racet saa hiukan makaavampaan asentoon. Ne on vähän massiivisemmat kuin Ponyt ja samalla kalliimmatkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on kans nuo Ponyt, jotka on olleet alkujärkytyksen ja asennemuutoksen jälkeen ihan hyvät. Ennen meillä oli Emmaljungan City Crossit, mut on ne kyllä niihin verrattuna tooosi jäykät ja tärisevät.

 

Nyt suhtaudun niihin retrovaunuina, mutta eihän se käyttömukavuus niissä tietenkään ole lainkaan nykyvaunuihin verrattavissa. Lapset viihtyy rattaissa erinomaisesti ja plussaa on niiden pieneen tilaan meneminen esim. automatkan ajaksi. Lyhyillä matkoilla ja asfaltilla oikein passelit kulkupelit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Meillä kanssa yhdistelminä oli City Crossit. Nuo Ponyt hankittiin lähinnä helpottamaan päiväkotimatkoja, kun toiseen suuntaan mentiin autolla ja toiseen sitten bussilla. City Crossit oli turhan isot ja hankalat nostaa joka päivä pieneen ahtaaseen takakonttiin. Brio Ponyt sen sijaan oli kevyet ja meni autoon helposti. "vanhanaikaisethan" nuo Ponyt on, mutta me haluttiinkin sellaiset kunnon perinteiset kestävät perusrattaat, eikä mitään muovisia "hörpötyksiä". Ja tyytyväisiä ollaan siis oltu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ponyt on loistavat! Meillä päivittäin käytössä ja mainiot juuri puistoissa ja kaupungilla. Kätevän kokoiset autoon, ei paina paljoa ja nopeat kasata. Ja kestävät myös, montakohan kertaa olen kuullut kun kaverit valittaa matkarattaiden muoviosien hajoamista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostin tänään käytettynä Brio race rattaat vm.09. Ja vaikka tänään vasta ostin, niin niitä jo ehdittiin koeajamaan 6tuntia. Olivat kyllä todella ketterät ja hyvät. (Meillä myös vaihtoehdoissa oli Ponyt, mutta nuo nyt sattui olemaan liikkeessä käytettyinä). Menevät pieneen tilaan (varmaan samanlaiseen tilaan kun suurin osa matkarattaista) ja ovat helpot kasata. Junnu tuntui viihtyvän rattaissa varsin hyvin (kun vielä 6h puuduttavan shoppailureissun jälkeenkin niihin halusi itse kiivetä) ja suunnitelmissa olisi laittaa Brion seisomalauta esikoiselle rattaisiin kiinni. Eli itse ainakin uskalla Brio raceja suositella, tosin varmasti Ponytkin ajavat asiansa hyvin (varsinkin jos makuuasentoa ei rattaisiin kaipaa).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille kotiutui viime vuoden lopulla Ponyt kun halvalla alennuksesta löydettiin. Rattaat ostettiin meille koska yhdistelmien ratasosa alkoi jäädä pojalle pieneksi ja meidän päiväkoti sijaitsee aurausjärjestykssä suunnilleen pahnanpohjimmaisen tien varrella, joten kääntyväetupyöräisten vaunujen kanssa meno olisi ollut aikamoista taistelua. Poika tykkää ihan valtavasti noista Ponyista. Se käy istuskelemassa niissä kotona ihan tyhjänpanttina ja aina kun ollaan liikkeellä niin se on tyytyväisenä kuikuilemassa.

 

Ostimme rattaisiin lisävarusteena irtokuomun, jotta tuolla tuulessa lapsi on vähän paremmassa suojassa ja myös verkkokassin, jollaista vannoin etten ikinä ostaisi :lol: Yhdistelmien jättimäisen tavaratilan jälkeen sitä vaan kaipasi kuitenkin lisää ostostenkuljetustilaa vaikka tuo rattaiden omakin tavarakori yllätti tilavuudellaan.

 

Me mietittiin tuon kallistuvuuden kanssa sitä, että olisiko sittenkin pitänyt hommata Racet, mutta tultiin tulokseen, että ei. Lapsi nukkuu nyt jo autossa parikin tuntia istuimessa, joka kallistuu yhtä paljon kuin nuo Ponyt ja mietittiin, että noiden satunnaisten päikkärien lisäksi noilla Racen ominaisuuksilla ei ollut meille mitään lisäarvoa joten se hinta olisi ollut kyllä liikaa kun meillä on kuitenkin matkarattaat, joissa lapsen saa kokonaan makuulle.

 

Ponyt olivat mun ensimmäiset rattaat ilman kääntyviä etupyöriä ja olen ollut yllättynyt siitä miten ketterät ne lopulta ovat. Kapeat ja kevyet rattaat saa kääntymään todella pienellä liikkellä. Huomaa muuten hyvin, että Ponyt ja äitiyspakkauksen makuupussi ovat pitkälti saman aikakauden tuotteita. Se pussi sujahti todella nätisti rattaisiin ja lapsukaisen sai hyvin suojaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kaverilla oli ponyt ainoina rattaina kahdelle lapselle, ja kasa liinoja ja reppuja. hyvin sen 2v nukkui tunnin pari ponyissa, vaikka mua aina hirvitti :D mutta siis tykkäsivät ja about 4v käytön jälkeen kyllä oli kuluneet-varmasti hintansa arvoiset! olisin ostanut itseasiassa ponyt tuolle nyt 4vlle, jossei meille olisi syntynyt alkuvuodesta vauvaa. sittenkun ei enää nuku vaunuissa TAI nukkuu ehkä 30min niin varmasti ponyissakin sujuu. mutta ponyjen sisämitat on pienemmät kun racen/scooterin, joten onneksi en ostanut koska tyttö on aika reilun kokoinen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0