Guest Ex-narkki kyselee

Tulevan lapsenne geeneistä

132 posts in this topic

Ollaan miehen kanssa kaks ihan ääripäätä, toivottavasti tulevat lapset enemmin kallistuuvat tuohon toiseen suuntaan monessakin asiassa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Osaan geeneistäni olen tyytyväinen, osaan puolestaan en ollenkaan. Miehen puolelta sitä vastoin tulisi varmasti terveempää perimää.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on allergioita siitepölylle ja muutamalle ruualle, miehellä silmälasit ja atooppinen iho, minä oon pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen mäyräkoira :D :D joten toivottavasti tulee miehen sukuun tässä kroppa-asiassa. Omasta ulkonäöstäni en haluais periyttää kun hyvät hiusgeenit ja ripset sekä terveen ihoni miehen suku on nätimpää lukuunottamatta muutamaa kaunotarta omassa suvussani. Aika karmeeta tekstiä mutta huumorilla ottakaa... ihana meidän vauva tulee olemaan joka tapauksessa vaikka tuliskin persjalkaiseen äitiinsä :D Isäni hammasluun saisi myös periä mulle kävi lotossa huonommin ja sain äitini puolen reikähampaat. Vuosikausien röökinpoltto, hammashoito silloin kuin huvittaa ja faijalla ei reiän reikää ja melko vaaleat hampaat myös tupakoitsijalle että pliis jos tän sais meidän lapselle ;)

Edited by miumiumi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tyytyväisiä ollaan täällä! Suvuissa ei ole vakavampia sairauksia, ainoastaan migreeniä ja astmaa omalla puolellani, miehellä ei oikeastaan mitään perinnöllistä. Ollaan myös usein vitsailtu, että tuleekohan meidän tulevista lapsista aikuisia ollenkaan, kun me ollaan molemmat hirveän nuoren näkösiä - mies menee ilman partaa 18-vuotiaasta ja minä melkein teini-ikäisestä jos laitan tennarit, hupparin ja hiukset poninhännälle :D Mutta sehän on vaan hyvä asia, pidemmän päälle...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pahimmassa tapauksessa meidän lapsesta tulee leuaton, isonenäinen, paljon finnejä vielä aikuisiälläkin, ohuthiuksinen, lattaperseinen, huonohampainen, huonokuuloinen, mahaongelmainen... :grin:  Mutta ainakin sillä olis kauniit silmät, kumman tahansa silmät periikään (mulla kirkkaan siniset, miehellä tumman vihreät, joissa keltaiset "auringonkukat" keskellä :wub:  kun ei vaan tee näistä sekoitusta, eli siniset keltaisella keskiosalla, ettei tule Ruotsin värejä :girl_haha: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla ei oo mitää allergioita ja miehellä taas liuta. Ollaan oikeen ääripäät :D mulla on tummempi ihopigmentti joka ei pala auringossa eikä ärsyynny mistään. Miehellä taas atooppinen ihottuma ja herkkä iho jota en halua lapselle! Eieiei! :D muuten saa periä mitä tahtoo kummaltakin vaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä onkin jännä aihe :D meidän lapsesta tulee joko aivan suloinen tai sitten pieni, paksu ja karvainen...

 

Helppo lihominen, taipumus masennukseen, kirjatoukkuus /nörttiys, silmälasien tarve, miehen puolelta karvaisuus (Espanjalainen), hajamielisyys.

 

Hyvien puolelta ruskeat silmät kummankin puolelta, paksu tukka, hyvä kropan malli, mielikuvitus, luovuus, fiksuus (isänsä puolelta...), korkeat poskipäät.

 

Toivotaan että toinen saa hyvät puolet eikä niitä huonoja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now