Shakira

Painoindeksisi tällä hetkellä?

640 posts in this topic

21,2 näyttää olevan. Olen aina ollut normaalipainoinen, mutta viimeisimpien vuosien aikana tullut muutama kilo hiljalleen lisää. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paino on varmaan raskautta ajatellen juuri sopiva (BMI n. 22), mutta korkeampi kuin mitä keskivertopainoni on. 3-4 kiloa kevyempänä tunnen itseni kotoisammaksi, mutta ehkä näinkin on hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

28,27. Ylipainoahan tuota on kertynyt viimeisen vuoden aikana, mutta olen aika tyytyväinen kehooni ja painooni. Jos raskaus ei tärppää ensimmäisen puolen vuoden aikana, niin pitää varmaan alkaa kiinnittää enemmän huomiota painoonkin. Lääkäri kuitenkin sanoi minulle hiljattain, että paino ei nykykäsityksen mukaan enää kerro kaikkea terveydestä kun elämäntavat on kunnossa. Ja että painosta ei ainakaan kannata stressata raskautta toivossa. ^_^ Siitä tuli hyvä mieli.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Painoindeksi jotain 20-21 välillä, mutta huijaa siinä mielessä että aika paljon on lihasta, jos en olisi tässä kunnossa olisin alipainoinen. Ennen esikoisen odotusta painoindeksi oli 18.8-19.2 vähän kuukauden ajasta yms riippuen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now