Sign in to follow this  
Followers 0
Guest heijo

Kantokopan käyttö?

3 posts in this topic

Hei!

 

En löytänyt kysymykseeni vastausta muista ketjuista, joten aloitan uuden. Eli olisin kysellyt vaunujen kantokopan käytöstä, että missä vaiheessa niistä voi luopua ja alkaa käyttämään istuimia. Tarviiko odottaa niin kauan kuin vauvat istuvat (meillä siis kaksoset) vai voiko poikia pitää makuultaan istuinosassa jo aiemmin. Onko joitain suosituksia olemassa kuinka kauan pieniä vauvoja olisi hyvä pitää kopissa vai meneekö se ihan sen mukaan, että kuinka kauan vauva mahtuu koppaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin kauan kuin mahtuu tai niin kauan kuin pysyy siellä. Riippuu siis kopasta, että saako siitä ne valjaat laitettua läpi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä siirryttiin vaunukopasta ratasistuimeen 5-kuisena, kun koppa alkoi jäädä pieneksi. Kuppimaista istuinta ei saanut ihan litteäksi vaakasuoraan, mutta koska asento alimmillaan oli selvästi loivempi kuin turvakaukalossa, uskalsin ottaa istuimen käyttöön vaikkei lapsi vielä istunut. Aluksi laitoin vielä pepun alle harson rullattuna, että selän ja jalkojen kulma olisi loivempi.

 

Uskoisin, että järjenkäyttö on sallittua :) Pystyasentoon selkänojaa ei kannata nostaa ennen kuin lapsi itse nousee istumaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0