Unensieppaaja

"Kulta, arvaa mitä?"

276 posts in this topic

Yksin oon molemmat plussat testannut. On vaan tullut sellanen hetki, että en voi odottaa enää sekuntiakaan. Tosin, epäillyt olen miehelle ääneen, että taidan olla pieniin päin :girl_haha: Esikoisen kohdalla ootin tikun kanssa (jossa siis hailakka haamu :girl_crazy: ) miestä oven raossa kun tuli töistä :lipsrsealed: ja kuopuksen kohdalla laitoin tekstarin, kun olin menossa hammaslääkäriin samana päivänä ja jouduin äidillenikin heti paljastamaan että toinen on tulossa :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

meillä sairastettiin kuukausi vesirokkoa,kaikki muksut.. ja olin niiiiin väsyny.reagoin aina mahalla väsyyn ja olo oli nytki heiko.en jaksanu remontti hommia jotka oli ajankohtaiset.en mitään muuta ku hoitaa juuri ja juuri alle vuosikastani joka sai rokon toodella rajuna.rokot parani.. mun olo ei.eihän uni velka heti lähdekään....oksensin ja väsytti.mies sanoi et oletko raskaana? NO EN!!

kultaseni.. jos muistat emme ole tehneet asian eteen mitään joten miten olisin? nauratti miehen pöljyys...

- no entä s eyksi kerta..... ? no ha ha.. ei siitä todella voi tulla raskaaks....mä imetän vielä ja tiiän ettei se oo ehkäisy keino mut.. edellistä tehtiin 8kk ja hei.. 1 kerta sinne päin.ja ethän sä ees päästäny sisälle.

-no en mutta oli aika lähellä...

:D

 

äitien päivänä 2010 mies toi mulle, ei lahjaks kuitenkaan :) , raskaustestin ja epä uskoisena pissin siihen kunnes..

-ei hitsi!!!! huusin vessasta.. arvaa m itä?! no arvashan se mies ...

olin viikolla 10 raskaana :)

joulukulta syntyi kuukausi sitte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hauskoja tarinoita! Itse piti tehdä kolme testiä kerralla, jotta uskoin tuloksen! Siltikin jännitin vielä seuraavana päivänä olevaa verikoetta ja sen tulosta. Vasta siis neljäs todiste sai minut uskomaan, että vihdoinkin olen raskaana! :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

IHANIA tarinoita!lipsrsealed.gif

Itsekkin saanut 2 kertaa kokea plussatestin tuoman uskomattoman tunteen, ihania hetkiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä kaksi viivaa pärähti melko sekavin tuntein testiin. Olimme odottaneet plussaa jo reippaan vuoden, ja edellisestä plussasta alkaisi olla jo piakkoin vuosi. Mieskin sanoi, "ollaanhan me tätä kyllä niin odotettu ja toivottu" ja niinhän me ollaan. Nyt odotellaan rauhassa vielä kolme viikkoa, ja sitten neuvolaan. Toivotaan että tämä pikkuinen jaksaisi pysyä mukana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näitä on ollut tosi ihana lukea :)

 

 

Mies sanoi mulle yksi kaunis päivä että ootko ihan varma ettet ole raskaana? Ihmettelin että miksi mies sellaista kysyy, ja sanoi vaan että koska sulla oikeasti on viimeksi ollut menkat, ja siihenpä oli sitten pakko todeta että niin joo tuota...siitähän on jo aika pitkä aika. biggrin.gif No mies suunnisti apteekkiin testiä hakemaan ja olin jo varma että negaa näyttää kun viimeksikin oli ollut kierron väli yli 50 päivää. blink.gif Yksin ihan vessassa tein testin ja odotin tulosta, tulin vessasta pois varmaan ihan kalpeana ja sain sönkättyä että se näyttää positiivista. En ole nähnyt ikinä miestäni niin onnellisena, kaappasi mut syliinsä ja suuteli kunnolla ja pussasi vielä mun masuakin ja sanoi niin innoissaan mulle "Meistä tulee vihdoinkin vanhemmat kulta!" wub.gif Olin aivan myytyä kun pelkäsin että ilostuuko mies uutisesta yhtä paljon kuin minä vaikka vauvasta oli ollut puhetta, varsinaista yritystä ei ollut, mutta menimme ajatuksella että tärppää kun tärppää ja aina toivoin ettei kuukautisia tulisi. Ja kun jo toivosta olin luopunut niin kävi näin ihana yllätys. Seuraavana päivänä plussasta selvisi lääkärillä että olin viikolla 5. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekan testin tein itsekseni ja mies ei vielä innostunut hirveästi haamusta. Paria päivää myöhemmin tein uuden testin ja siinä oli jo selkeä viiva niin mieskin on nyt innoissaan. Tänään jo selitti vatsalla ettei saa sitten huutaa. Plussa nähty siis lauantaina :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä ihmettelin jouluna miksi mulle ei maistunut edes viini ruuan kanssa, vaan juotin senkin mun veljelle. Miehen mummu tarjosi mulle likööriä, ja en saanut sitä alas. Seuraavana päivänä suunnistettiin päivystävään apteekkiin ja toinen viivahan siellä testissä oli. Maailman paras joululahja! Kuukautiskierto mulla oli vasta 29. päivällä, niin en kauheesti edes uskonut olevani raskaana, varsinkin kun ne alkukivut oli ihan saman tuntuisia kun kuukautisia edeltävät kivut. Ja siksikään en uskonut, kun oltiin muutama kuukausi yritetty tuloksetta.

 

Menin vessaan tekemään testiä, ja jätin sen pesukoneen päälle. Odoteltiin miehen kanssa keittiössä ihan hiljaa ja jännitettiin. Parin minuutin päästä menin katsomaan ja huomasin sen toisen viivan ilmestyneen. Päätin, että menen takaisin keittiöön surullisin ilmein, jotta voisin sittenkin yllättää miehen. Mutta eipä siitä surunaamasta tullut mitään, kun hymyilytti niin että koko naama säteili. Mies puhkesi myös hymyyn, eikä sanonut mitään. Ei tarvinnut sanoa. Se oli tosi ihana hetki lipsrsealed.gif

 

Isä tuli seuraavana päivänä jouluvierailulle. Oli tosi vaikee olla hihkumatta sille, että siitä tulee vaari. Mutta saatiin pidettyä suut tukossa. Yllätyksen kuuli vasta ekan ultran jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin toissaviikonloppuna miehen kanssa Amsterdamissa juhlimassa kavereiden kanssa, ja huomasin ettei mulle maistunutkaan olut eika viini, pysyttelin sitten minimilinjalla. Loppuillasta luulin olevani paastani vialla kun huomasin istuvani betoniporsaan paalla ja vollottavani kuin mikakin.. Mies sitten kysymaan kavereiden kanssa etta mika hatana, ja mina siihen "Ma en tahdo etta mun lapsesta kasvaa hollantilainen" ja muuta tyhmaa girl_sigh.gif En siis tosiaankaan ollut ees ajatellut olevani raskaana, mutta mies tuossa tilanteessa sanoi kavereille etta Jaaha, raskaana ollaan, parempi lahtea kotia kohti. Ja niin, kavi seuraavana arkipaivana hakemassa testin, ja positiivinenhan se oli.

En kylla koskaan unohda miehen ilmetta kun naki testin jossa luki selvasti Zvanger lipsrsealed.gif Toiselle tama pikkuinen on ensimmainen ja han oli jo aikoja sitten luopunut koko suvunjatkamisesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menkat olivat olleet myöhässä viikon ja päätin sitten eilen käydä hakemassa testin. Yhteistuumin miehen kanssa sitten odoteltiin tuloksia. Tikkua kannoin kädessä, kun oli ihan ylihermostunut olo. Ei mennyt sitä kolmea minuuttiakaan kun näyttöön ilmestyi Gravid Raskaana. Vilaisin näyttöä ja sen jälkeen annoin tikun miehelleni. Kädet tärisi, pää löi niin tyhjää kun vaan voi. Mieheni pysyi myös hetken hiljaa, jonka jälkeen hän totesi, että meille tulee vauva. Todella utopinen tilanne! Oltiin menty tulee jos on tullakseen ajattelulla, mutta silti tuntui vaan niin ihmeelliseltä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä tein testin yksin vessassa aamulla ennen kuutta. Heräsin pissahätään ja eka ajatus oli "jos tänään aion testin tehdä, nyt on paras aika". Tovin mietin teenkö vaiko en. Lopulta siis tein ja plussahan tuli. Kömmin takaisin nukkuvan miehen viereen, herätin varovasti ja näytin tikkua. Koska tää oli eka raskaustesti, mies ei tiennyt mitä kaksi viivaa merkitsee. Selitin ja sitten tuli pitkä halaus, pusuja ja muutama kyynelkin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tein ensimmäisen testin kans joskus ennen kuutta aamulla, kun olin töihin lähdössä. Koitin mennä miestä herättämään, mutta eihän se nyt sellaisiin kellonaikoihin herää, joten jätin sille lapun, jossa kysyin, että näkeehän sekin tässä kaksi viivaa ja testitikun sen päälle. Kotiin tullessani sitten kysyin, että oliko se huomannut sen ja se sanoi, että "Joo... Oliko se niinku joku raskaustesti? Tarkottaako se vauvaa?" :grin: Kun sanoin, että joo, niin se näytti mietteliäältä ja sanoi "Aha" :girl_haha: . Reppana oli ihan pihalla. Eilen sitten näytin sille digitestiä, jossa tulos lukee selvällä suomenkielellä (ja sit huijasin, että se 2-3 tarkoittaa sikiöiden määrää :grin: ) ja nyt se on kyllä alkanut jo asiasta kovasti iloitakin, vaikkakin omaan lunkiin tyyliinsä :).

 

Mutta meillä ei tosiaan mitään ilonkyyneliä nähty :rolleyes: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

^pisti hymyn huulille tuo "2-3 tarkoittaa sikiöiden määrää" :girl_haha:

 

Mies oli lähtenyt ajoon 3 aikaa aamulla. Itse tein 5 aikaa aamulla keskiviikkona testin, tuijottelin sitä yli 5 minuuttia ennen kuin menin keittämään aamukahvit. Testi näytti jotenkin erilaiselta toisen viivan kohtaa - ei tyhjä vaan väriä jäi siihen. Jätin testin lavuaarin reunalle ja tarkistin sen sitten ennen töihin kiiruhtamista - näin haalean viivan. Niin hennon vaalean, ettei siitä saanut kuvaa! En kertonut mitään miehelleni, yritin töissä 8 tuntia miettiä, että näkikö silmäni oikein ilman silmälaseja.

 

En kertonut aikaisemmin aamulla miehelle, koska pelkäsin sen saavan jonkinlaisen järkytyskohtauksen rekkaa ajaessa.

 

Töistä päästyäni hain miehen kotoa ja lähettiin suoraan hakemaan rumpukapuloita sille auton kanssa. Nähtiin kaveriakin matkalla, puhuttiin niitä ja näitä. Sitten pizzeriaan mentäessä totesin (olin kuskina) tuosta haaleasta viivasta. Mies oli hiljaa aika kauan - ei se varmaan tajunnut asiaa kunnolla. Kun päästiin kotiin pizzerian ja kaupan kautta, näytin sille testin - viiva näkyi juuri ja juuri. Miehen ekat sanat oli testin nähdessään: "Kato perkele!" :girl_dance::girl_haha: Tein torstaina ensin liuskan (hieman tummempi viiva) ja CB:n testin.. Mies uskoi vasta CB:n testin tuloksen nähtyään :girl_in_love:

Edited by Yazz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä ilmoitin hyvin itsevarmasti kierron lähestyessä loppuaan miehelle, ettei kannata tärppiä tälle kierrolle odotella, sillä en TOD ole raskaana kun ei ole mitään oireitakaan. Noh, viikko siinä meni odotellessa, mutta kuukautisia ei näkynyt eikä kuulunut.. Eipä se sitten auttanut kuin luikkia apteekkiin ostamaan testiä, tein sen heti töistä päästyäni ja samanteinhän siihen kaksi viivaa pamahti. Tikkua kun lopulta vilautin miehelle (kun salaa se piti tehdä, enhän voi myöntää vähällä olleeni väärässä:skilletgirl:) niin kovasti vaan naureskeli minulle ottamatta niinkään kantaa itse tulokseen. Väitti jo tienneensä.. Salaisestihan tuo on aivan innoissaan, minutkin kun sai vauvakuumeeseensa tartutettua ja tässä sitä ollaan. Ei vaan vielä uskalla oikein iloita kun pettyi pari kuukautta sitten kun tulikin ensimmäinen plussa ja heti perään km..

 

Mutta on mulla vaan hyvä mies. :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana lukea näitä..ja voi miesressukoita miten on saanutkin shokkeja, vaikkakin hyvässä mielessä grin.gif

 

Meinasin tipahtaa jakkaralta kun luin tuon "2-3 tarkoittaa sikiöiden määrää"..hyvä! grin.gifgirl_haha.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirjoitan tänne ihan ekaa kertaa, hui :)

Tällä viikolla olen tehnyt 3 plussatestiä.. Ekan kun tein, en todellakaan uskonut silmiäni. En tosiaan odottanut mitään viivaa siihen tikkuun, ajattelin varmuuden varalta tehdä testin, kun menkat oli päivän pari myöhässä.. Viiva oli tosi haalea, joten ajattelin et näin varmaan omiani. Päätin kuitenkin tehdä testin parin päivän päästä uudelleen, jos menkat ei ala..

 

Noh, pari päivää kului ja kauhuissani menin aamulla vessaan miehen lähdettyä töihin.. Plussahan siihen pärähti - jälleen kerran. Olin kauhuissani!!! Lähetin miehelle viestin, että meidän tarvii sitten illalla puhua yhdestä asiasta, kun tuut töistä.. Mies siihen ihmeissään, että mistäs tämä tuli ja tähän aikaan.. Noo, ei siinä auttanu muu kun lähettää kuva testistä. Mies otti asian järkevän rauhallisesti ja minä olin koko päivän ihan hysteerinen.. Porasin jo, että enhän mä haluu mitään vauvaa.. Ja mies sai kuulla kunniansa. En löytäny asiasta muuta positiivista, kuin testin tulos :DD

 

Seuraava päivä sitten valkeni ja mieli oli jo hiukan tasaantunut.. Voiko mulla tosissaan olla tuolla vatsassa joku.. Eihän mulla ole oireitakaan.. Ei sitten minkäänlaisia. Tai no jos jotain erilaista, niin hikoilu. Aivan jäätävä hiki pienestäkin tekemisestä.. Ja mä kun luulin, että raskaanaolevia paleltaa kokoajan..

 

Nyt pelottaa, kun olen jo alkanut toivoa, että ihan oikeesti tässä kävisi hyvin. Tai kun toivoo, että tässä kävis hyvin, niin tietysti alkaa pelätä et käykin huonosti. Sekasin tässä taidetaan ihan olla edelleenkin.. Hyvä kun voi jonnekin näitä tuntoja purkaa. Ja lukea toisten tuntoja samoista asioista. :) Sen kolmannen testin tein huvikseni tänään, halusin vaan testata mitä se clearbluen diginäyttö näyttää :) No, raskaana tässä ollaan jos niitä testejä on uskominen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Käsittääkseni väärä positiivinen on mahdoton raskaustesteissä (tai TODELLA harvinainen) ja jos kolme testiä sanoo, että olet raskaana niin kyllä se kuule niin on. :)

 

Nimim. myös yksi, jonka ei pitänyt olla raskaana, mutta teki plussatestin kuitenkin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh!:) Ihania viestejä ootte kirjoitelleet tänne. Mitenhän se testin tekeminen voikin jännittää niin paljon. girl_haha.gif Ekalla kerralla mies olisi halunnut tulla mukaan kun tein testin (KIELLETTYÄ :)) toisella kerralla tein salaa. Kummallakin kerralla mies oli todella onnellinen positiivisesta vastauksesta. Oli kuulemma tiennyt jo aiemmin, että meille tulee vauva. Omat tunteet kummallakin kerralla yhtä mylläkkää. Meillä siis kakkonen tulossa. Näiden välissä tuli joskus pakonomainen tunne, että olen varmasti raskaana. Kävin ostamassa testin, vaikka mies sanoi, että et sinä ole. No negatiivistahan se sitten näytti. Miten miehillä voi olla tuollainen vaisto?!! Onko muilla ollut? Joku taisi kirjoittaa samanlaisesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näitä on tosi ihana lukea! Itsellä ei oo kokemusta ku negoista toistaseks, mut jos se plussa sieltä joskus pärähtää, ni kerron sit miten meillä reagoitiin :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuukautisten oletettuna alkupäivänä ei tapahtunut muuta kuin vatsakipua, jota jatkui kolmisen päivää putkeen. Viitisen päivää oletusajasta ensimmäinen testi ja olin vahvasti vakuuttunut, että olin tehnyt testin jotenkin väärin.

 

Toisen testin kohdalla sama juttu. ClearBluen kohdalla oli pakko (pakko ja pakko) uskoa, että tärppäsi. Testejä kolme kappaletta viiden päivän aikana, vaikea sitä on uskoa...konkreettiseksi asia muuttunee vasta ultran jälkeen, toistaiseksi emme ole vuodattaneet onnen-/pakokauhun/ kyyneleitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa päästä vihdoin itsekin osallistumaan tähän ketjuun :girl_in_love:

 

Yritystä takana jo useampi kuukausi ja viimein eilen testiin pärähti kaksi viivaa (no, myönnettäköön, että ensimmäisen haamujen haamun sain testiin jo toissapäivänä, malttamaton kun olen, niin testaaminen kp 25/29 tuntui aivan luontevalta :girl_smile:. Tästä en kuitenkaan vielä hiiskunut miehelle, vaan ajattelin odottaa, kunnes on varmaa ettei viiva ollut vain oman mielikuvituksen tuotosta :girl_pinkglassesf: ). Eilen mies ei kuitenkaan ollut tulossa kotiin vielä useaan tuntiin, joten en viitsinyt alkaa tikkua säilyttämään, vaan otin siitä vain kuvan. Noh, illalla sitten esitin miehelle "päivän kuva-arvoituksen" ja pyysin kertomaan montako punaista viivaa hän kuvassa näkee. Johan meni yleensä hyvinkin sanavalmis mies hiljaiseksi :girl_smile: Alkujärkytyksestä selvittyään hän on kyllä asiasta varmaan enemmän innoissaan kuin minä, ja on jo nyt ehtinyt miettiä kaikki asiat kummeista lähtien valmiiksi :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now