Unensieppaaja

"Kulta, arvaa mitä?"

276 posts in this topic

Sanoin vaan miehelle että taisin tehdä positiivisen raskaustestin tai oikeestaan 2 :D Oikein runollista vuosien yrityksen jälkeen. Hänkin oli ihan äimänä ja totesi vaan että no kiva :D Ai että me ollaan herkkiä. :grin:  :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kävi tammikuussa niin, että olin jo useamman päivän tehnyt testejä ja mies naureskeli kanssani "blankoille" testeille. Perjantai-iltana menimme rankan työviikon jälkeen päiväunille ja nukuimme varmaan 3 tuntia. Päätin vielä näiden päiväunien jälkeen tehdä herkän testin. Vessassa sitä epäuskoisena tuijotellessa käänsin kasvoni eteisessä seisovaan mieheen, jonka ilme kirkatui samantien. Mies sitten kysyi heti, että näkyykö siinä mitään. En osannut vastata mitään miehelle, vaan tyrkkäsin testin äkkiä hänelle nähtäväksi. Ja kyllä mieskin näki siinä hailakan viivan. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein kolmannesta positiivisen raskaustestin 10.6. Mies ei ollut kotona ja puhelin oli jäänyt kotiin. Siinä sitten innoissani odottelin kotona ja hykertelin itsekseni. Miehen viimein tullessa kotiin ryntäsin jo ulko-ovelle vastaan. Siinä sitten halattiin ja oltiin onnellisia.  :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaveri oli pyytänyt syömään vähän fiinimmin ja sen jälkeen istuskelemaan iltaa. Tiesin, että normaalisti tää tarkoittaisi viinilasia jos toistakin. Menkkojen piti alkaa vasta parin päivän päästä, mutta ajattelin sitten kuitenkin aamulla varoiksi testata. Hailakka viiva ilmestyi... Kävin töiden jälkeen hakemassa digitestin, minkä tein heti kun pääsin kotiin, raskaana 1-2 viikkoa. :) Miehen kanssa oltiin juteltu, että jos en testaa niin, että on kotona, niin jonkinlainen yllätys olis kiva. Kävin ostamassa kaupasta bodyn, kiersin raskaustestin siihen ja odottelin miestä saapuvaksi töistä. Juteltiin ensin siinä ihan niitä näitä hetki, kunnes kävin hakemassa paketin kaapista ja ojensin miehelle. Mies ei edes tajunnut, että kyseessä on body, keskittyi vaan siihen testiin. Onnellinen hymy tuli kasvoille, kyyneleet nousi silmiin mut sanaakaan ei saanut suustaan. Syöksyi halaamaan ja halattiin ihan hiljaisuudessa useampi minuutti.  :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minulla oli ollut menkkamaisia jomotuksia muutaman päivän, eikä menkat kuitenkaan olleet vielä alkaneet, niin päätin tehdä testin. Kumpikaan meistä ei uskonut sen olevan positiivinen, koska olimme juuri vasta ehtineet aloittaa yrityksen. Mies odotti olohuoneessa sillä aikaa, kun kävin tekemässä testin. Siitä asti kun testiin ilmestyi kaksi viivaa tuli sellainen tunnemyllerrys, että en oikeastaan muista siitä eteenpäin muuta, kuin että sain jotenkin asian kerrottua miehelle, joka halusi saada testin nähtäväkseen. Sönkötin hänelle sitten jotain siitä, että missä päässä on pissaa, ettei ota siitä kiinni. :girl_crazy: Sen jälkeen Itse vain itkin enkä saanut sanottua mitään vaikka kuinka yritin. Mies katseli ihmeissään ja kyseli, että mikä minulle tuli. Kun tilanne viimein rauhoittui, niin jatkettiin iltaa ihan normaalisti, tosin aika hölmistyneinä. Mies koko loppuillan ja seuraavan päivän selitti meidän koirallemme, että kuinka mami on nyt tiineenä ja se kasvattaa mahassa pentuja ja kyseli siltä, että hoitaako se sitten nätisti vauvaa. :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän proosallisempi tarina täältä, viime viikolta. :pupu_1: 

 

Heräsin tosi varhain aamulla. Meillä oli varattu samalle päivälle miehen spermatutkimus. Oli sattumalta myös päivä, jona kuukautisten piti alkaa, joten ajattelin, että testaanpa huvikseni. PMS-oireet olivat olleet ihan hirveät, joten odottelin kyllä kuukautisia ilmestyväksi. Toisaalta olin ihmetellyt flunssa/hengästymisoloa ja kainalon turvonneita imusolmukkeita. Lisäksi aamulämpö oli edelleen ylhäällä, vaikka kiertoni on kellontarkka ja lämpö on ollut aina alhaalla kuukautisten alkamispäivänä, joten pieni toivohan siinä heräsi - siltikin, vaikka taustalla olikin monta "valeraskautta", joissa olin ollut tunnistavinani ihan selviä raskausoireita ilman mitään plussailua.

 

Testasin ensin digitaalisella ovulaatiotestillä (yksi tikku jäljellä, joten sama huitaista menemään). Siihen ilmestyi hymynaama. Ällistyin ja pahasti (minulla ei ole koskaan ollut LH-piikkiä kierron loppupäässä) ja tein myös raskaustestin, jota en uskaltanut ensin edes katsoa. Kurkistin testiä määräajan kuluttua varovasti pesukoneen takaa kyyristellen. :rolleyes: Testi näytti siitä kulmasta ihan valkoiselta, huokaisin pettymyksestä ja katsoin lähempää. Ei helkkari, olihan siellä vaaleanpunainen viiva!

 

Olin miettinyt etukäteen kaikkia söpöjä/hauskoja tapoja ilmoittaa asiasta, mutta nyt marssin häkeltyneenä makuuhuoneeseen, ravistelin unenpöppöröisen miehen hereille ja kajautin, että "KULTA, SUN EI TARTTE MENNÄ TÄNÄÄN SINNE RUNKULLE!" Mies oli järkyttyneen näköinen, jolloin älysin täsmentää, että olen raskaana. Rakas veti minut kainaloon, rutisti lujaa ja päästeli hykertelyääniä. Sitten tilanne eskaloitui jännästi, koska taustalla oli monen päivän pidättäytyminen spermatestiä varten. En mene yksityiskohtiin.  :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha, ihana ettei me olla ainoita epäromanttisia.  :grin: Oon ollu pe-ke välin kaverin luona Englannissa ja juuri perjantai oli laskennallisesti kp1. Tätä ennustellen tein torstaina testin että tiedän jos pitää esimerkiksi pubissa käydessä välttää alkoholia. Noh, ihan haamujen esiäiti siellä oli, hädin tuskin silmiin näkyvä. Ajattelin että ok, no katsotaan ylihuomenna uudestaan. Seuraava testi oli haalea sekin, mutta kaksi harjaantumatonta silmääkin näki siinä pystyviivan. Tästä sitten laitoin miehelle, että FYI testissä näkyi *jotain*. Hän kysyi siitä että "mitä tarkoittaa *jotain*?" Laitoin kuvan testistä. "Emmää noista mitään ymmärrä." Sanoin että haalea plussa ja asia jäi ikään kuin siihen. Tein toisenkin testin reissussa ja siinäkin oli haalea viiva. Kotiin tullessa kysyin sitten mieheltä, että no, mikä on miehellä mieli asiasta. Vastaus oli että ei oikein mikään.  :girl_sigh: Itse olen kuitenkin niin realisti, ja kuitenkin tuon kanssa yhdessä ollut seitsemän vuotta, joten tämä ei suuremmin yllättänyt. Itselläkin on kuitenkin niin varovainen olo ja hädin tuskin itsekään käsitän että toukokuussa voisi olla vauva tulossa, joten en ihmettele ettei mieskään vielä asiaa tajua.

 

Pyyhkikää vaan liikutuksen kyyneliä tästä tarinasta.  :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein neljä tuntia sitten raskaustestin. Kädet tärisi ja olin niin hermostunut että vastoin ohjeita upotin melkein koko liuskan virtsaan. Keskimmäinen osa muuttui kokonaan punaiseksi. Ajattelin että se meni pilalle. Heitin sen siihen lavuaarin reunalle ja otin uuden raskaustestin paketista, mutta se putosikin lattialle kun tärisytti niin paljon. Kun olin sen ehtinyt repäisemään auki, huomasin että lavuaarilla olevaan testiin alkoi ilmestyä kahta haaleaa viivaa kokonaan punaisen osan yläpuolella. Kastoin kuitenkin sen toisen oikeaoppisesti maksimiviivaan asti ja asetin lavuaarille toisen viereen, jossa näkyi jo selkeästi kaksi viivaa. Myös toiseen ilmestyi kaksi viivaa. Mies ei ole kotona, vaan työmatkalla.

 

En ole varma kuinka pitkällä raskauteni on, reilu puolitoista kuukautta sitten Mirena poistettu, edelliset kunnon menkat joskus seitsemän vuotta sitten. Kuukausi sitten minulla oli kahden päivän vuoto, jolloin pärjäsin pikkuhousunsuojalla. Kuvotus alkoi joskus kuukausi sitten myös. Oksentelin pari viikkoa sitten, eli juuri silloin kun ovulaatio olisi ollut (laskettuna kahden päivän vuodosta). Sen takia silloin lakanat ei todellakaan heiluneet makkarissa.

 

Huomenna pitäisi alkaa uusi työ. Puolitoista kuukautta sitten oli ihan kamala vauvakuume, enkä ajatellut kovin selkeästi, olin jotenkin ihan hormonihuuruissa. Nyt se on jo laantunut ja jos en olisi plussannut ehdottomasti olisin ottanut ehkäisyn takaisin käyttöön. Kamalaa mennä uuteen työpaikkaan ja heti ilmoittaa olevansa raskaana. Töitä kuitenkin on aika hankala saada niin en oikein halua sitä peruakaan. Raskaus on kuitenkin odotettu joten en nyt työpaikan takia aio tätä keskeyttääkään.  Jotenkin ajattelin ettei sitä kuitenkaan tulisi raskaaksi, että siinä menisi ainakin puoli vuotta tai jopa vuosia.

 

Hermostuneena olen nyt plärännyt netistä äitiyslomasta ja -rahasta ja lomista. Ja koittanut miettiä milloin mun pitäis kertoa uudessa työpaikassa tästä. Ehkäpä se menee poikki eikä koskaan tarvitsekaan kertoa? Toisaalta alussa on ilmeisesti joku työterveyshuoltohaastattelu, kai se siellä on pakko kertoa ja miettiä yhdessä miten sen pomolle kertoo.

 

Mä olen onnesta sekaisin ja kauhusta kankeana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä viimeinkin plussasin lokakuussa 2015. Illalla nukkumaan mennessä oli rinnat yllättäen kipeät ja ajattelin että aamulla teen testin, jotta voin halutessani lähteä terassille. Hämmästyin kun tikkuun tuli ne kaksi viivaa! Mies oli lähtenyt työmatkalle pari päivää aikaisemmin, mutta aikaerosta huolimatta piti heti soittaa. Taisin jotain sopertaa, että testin mukaan olen raskaana. Mies oli yllättynyt ja onnellinen. Vihjaili työkaverille asiasta koko päivän, mutta eihän se tajunnut mitään... :D Sovittiin, että teen uuden testin seuraavana päivänä ja soitan uudestaan, jos sekin on plussaa. Ja olihan se. Vaikka kyllä me uskottiin jo ekaakin testiä. :)

 

Kun mies sitten loppuviikosta tuli kotiin niin valvoin odottamassa ja halattiin tiukasti kun nähtiin. Asiaan ei liittynyt kyyneleitä eikä riemunkiljahduksia, mutta naantali hymyjä, söpöstelyä sekä hämmennystä sitäkin enemmän. <3

 

Nyt RV 36+2 ja jännittyneinä odotellaan ja toivotaan että kaikki menisi hyvin loppuun asti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos! Olet muuten ensimmäinen onnittelija, en ole kyennyt kertomaan kenellekään vielä. Yhä tärisyttää töissä ja melkein aloin itkemään tänään. En oikein tiedä voisiko kyseessä olla jo raskaushormonit vai onko tämä vaan tätä muutoksen tuomaa stressiä. Iso osa stressistä on sekin kun en osaa/voi jakaa tätä kenenkään kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plussasin ekaa kertaa elämässäni tänään. Minulle ja miehelleni kummallekin ensimmäinen lapsi. Yrityskerta viidennellä tärppäsi, olin itse hyvin skeptinen jotta näinkin pian tärppäisi kun itselläni luteaalivaihe saisi olla pidempi ja miehellä on siemennesteen laadun kanssa ongelmia. Tällä viikolla olisi miehellä ollut lääkäri sen vuoksi, vaan saapa sen nyt näemmä sitten perua :)

 

Joka tapauksessa, tänään dpo 10 tai 11 tein plussatestin herättyäni. Heräsin vasta puolen päivän jälkeen, kummasti kun on niin paljon lähipäivinä nukuttanut. Mies oli juuri käymässä asioilla, kun testiin sen kostuttua alkoi piirtyä toinen viiva. Säikähdin että näen harhoja, joku värikeräytymävirhe siinä, ja lähdin vessasta pois koiria ruokkimaan. Koko ajan päässä jyskytti että tuleeko siihen tosiaan toinen viiva, mutten uskaltanut mennä katsomaan vaan keksin kaikenmaailman hommia mitkä pitää tehdä just nyt ja toppuuttelin itseäni että ehtii testiä myöhemminkin katsoa :D No mies tuli asioilta ja päätin sitten mennä testiä katsomaan, ettei mies vaan kerkiä vessaan ennen mua. Toinen viiva, haalea mutta selkeä, siihen oli tosiaan tullut. Hetken katsoin sitä onnen ja pelästyksen sekaisin tuntein, sitten otin testin käteeni ja lähdin menemään miehen luokse. Puolimatkassa käännyin takaisin keksittyäni tavan miten kertoa miehelle, ja pengoin poisheittämäni negatestin muutaman päivän takaa mukaani. Menin miehen luo ja näytin negatestiä, kysyin että näkyykö tässä kaksi viivaa. Mies tiiraili ja sanoi epävarmasti, että ei? Sanoin, että ei niin. Vedin plussatestin esille, ja kysyin, että no näkyykös tässä kaksi viivaa? Mies säpsähti ja sanoi että näkyy. Vastasin, että "niin näkyy, ja negan tosiaan pitäisi olla aivan tyhjä niin kuin tuo edellinen testi...". Mies pomppasi tuolilta ylös ja halasi mua pitkään todella kovaa rutistaen. Meidän koira ryntäsi paikalle haluten itsekin huomiota, ja mies silitti sitä sanoen "susta tulee isosisko" :D Siinä hetki fiilisteltiin ja sitten mies julisti etsivänsä meille kunnon perheauton (miehet ja autot...) ja alkoi selata netistä autoja. Mä julistin että pitää alkaa syömään terveellisemmin ja marssin keittiöön tekemään ruisleipiä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plussasin viikko sitten. Mies oli juuri lähtenyt hakemaan aamupalaa meille ja minä hypin vessaan tekemään testin. Aamulla sängyssä venytellessäni huomasin alavatsani tuntuvan kireältä, joka oli täysin uusi asia. Sitä ei aikaisemmissa kierroissa ole ollut. Odotin kuukautisten alkavan samana päivänä, odotin testiin tulevan vain yhden viivan. Toisin kävi! Tärisin, hymyilin, itkin ja kiljuin, kun huomasin testissä kaksi viivaa! Äkkiä kuva ja kaverille. Enhän vain näkenyt omiani! En nähnyt, hänkin näki viivat. Ei ollut edes haamu vaan selvä plussa.

 

Vein testin keittiön pöydälle odottamaan miestä. Kun huomasin auton tulevan pihaan, juoksin etuovelle täristen ja nauraen. Sanoin miehelle, että nyt minulla on sinulle maailman paras synttärilahja! Miehellä oli viikko sitten ollut synttärit. Otin häntä kädestä kiinni ja vein hänet keittiöön testin ääreen. Hän tuijotti testiä ja kysyi mitä nuo meinaa. Vastasin testin olevan raskaustesti ja tulos positiivinen. Huomasin miehen naamalla ison virneen, joka ei loppu päivän aikana lähtenyt. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

NIIIIN toivoisin iloista reaktiota mieheltäni edes seuraavassa raskaudessa. Hän tuntuu olevan sellainen ihminen (tällä 11 vuoden kokemuksella), että pakko on jättää joku takaportti, ettei tarvitse ottaa vastuuta, vaan voi vierittää lasten käytöksen aiheuttama kiukku tms. sen piikkiin, ettei itse ole ollut aktiivisesti hankkimassa lasta. Hän on muutenkin kaikessa salliva (vaikkapa lasten hengellisessä kasvatuksessa, minun harrastuksissani, tai missä vain), muttei aktiivinen osapuoli missään koskaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kävin aamulla vessassa, tein testin, kömmin takasin sänkyyn miehen kainaloon ja totesin et plussa tuli johon ukko et noni ja kysy et mitäs nyt sit. Totesin et varmaan se tarttis käydä lääkärissä varmistaa :) tätä ei tarttennu si kauaa yrittää, nyt sormet ja varpaat ristissä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kun 2014 sain tietää että olin raskaana, lapsen isä kysyi mitä aion tehdä sille. Kertoi myös että ei aio olla sen isä, vaikka yhdessä päätettiin että ehkäisy jää pois.. eli ei ollut kovin iloinen tapahtuma <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now