Rudy

Next vaatteiden tilaus

282 posts in this topic

Ensimmäistä kertaa kokeilin tilata ja kokemus oli positiivinen :girl_smile: . Tilauksen tein 8.1. ja eilen olisin saanut paketin, mutta kun ei mahtunut postilaatikkoon, niin jouduin odottelemaan tälle päivälle, että sain noutaa lähipostista sen.

 

Tilasin tytölle 1 v 10 kk useamman vaatekappaleen ja varmuuden vuoksi otin kokoa 3-4 v. Lapuissa lukee näköjään koko 104 cm. Ja ihan hyvä, että otin reilumpaa kokoa, joten nuo ehkä on kesällä sitten sopivia. Edellinen koko olisi varmaan ollut sopiva juuri nyt tai sitten jo pieni. Päätellen siitä, että yksi t-paita tuossa isommassakin koossa on juuri sopiva nyt (tytöllä on vähän mahaa, joten sen kohdalta vaatteet aina ensimmäiseksi kiristää :P ). Ne muutamat housut, jotka tilasin on tytölle vielä pitkiä, samoin neuletakki ja takki on vielä reiluja, mutta tarkoitus olikin, että nuo olisivat sopivia keväällä/kesällä. Paidat sen sijaan oli aika sopivia jo nyt. Ihania vaatteita ja helposti sain 160 € kulutettua... :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viime viikon torstaina taisin illalla tehdä tilauksen, ja tänään tiistaina tuli ensimmäinen osatoimitus (en tiedä miksi tulee osissa, tilauksen yhteydessä ei ollut mitään mainintaa). Tilasin siis 1,5v. tytölle (9,6kg ja ehkä n. 80cm) kokoa 12-18kk, vaatteissa lukee koko 86cm.

 

En ehtinyt vielä tytölle nyt tulleita hameita sovittaa, mutta ainakin verrattuna muihin tytön vaatteisiin ovat ennemminkin juurikin reilua kokoa ja sopivia kesällä, ihan niinkuin toivoinkin girl_dance.gif Katsotaan, miten mekkojen ja muiden vaatteiden kanssa menee, luottavaisin mielin odottelen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nyt seuraavana päivänä tuli tilauksen loppuosa, todella nopeaa toimintaa! Vaatteet ovat munkin mielestä todella reiluja, riippuen varmasti tosin myös vaatteesta/mallista. Osa vaatteista on varmastikin nyt tulevana kesänä sopivia, osa menee varmaankin vielä seuraavanakin kesänä :girl_haha:

 

Tyytyväinen olen, kangas on etenkin noissa puuvillaisissa mekoissa järjestään ohuempaa kuin ajattelin, mutta sopii kesämekkoihin ihan ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun kokemuksen mukaan yläosat ovat tosiaan vähän reiluja, viime kesäksi ostin Englannissa käydessäni mm. t-paidan ja sovitettuani otin 9-12kk paidan joka meni hyvin kesällä 1v2-4kk tytölleni, joka on vielä pitkä.

Housujen lahkeet saattavat myös olla hiukan pitkiä, mutta vyötäröt aika napakoita + yleensä on kiristysmahdollisuus. Siksi varsinkin rullattavissa lahjemalleissa tai capreissa valitsen mielummin sen isomman koon. Nyt siis 92 kokoisia vaatteita käyttävälle 2-3(92-98) housut sopii hyvin.

Nextin sivuissa harmittaa, että tuotekuvaus, materiaalit ym. info on todella olematonta.

 

Postikulut ovat tosiaan aina 5e, mutta jos teet palautuksen, maksat lähetyskulut Suomen postin hinnaston mukaisesti itse!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heh, mä tulin tänne ajatuksena kysya kaksi kysymystä, mutta tuosta Paminan kirjoituksesta sainkin jo vastauksen molempiin kysymyksiin!! girl_crazy.gif

 

Eli jos palautan tuotteita niin sika-kalliiksi tulee Suomen postikuluilla ja ilmeisesti saan tilata 92-98cm housut nyt 86cm tytölle kesäksi. ...hmm..mutta mekon saanen tilata kokoa 86-92... Vitsit kun tuo palauttaminen on niin kallista! Kesämekkoakaan ei voi tilata ajatuksella, että "käyttää sitten tulevana talvena jos nyt kesällä on liian iso".

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin... olinkin nyt sitten ehkä tyhmä, mutta menin tilaamaan vaatteista pienemmät vaihtoehdot eli kaikki vaatteet kokoa 86-92... Otin nimittäin neidistä mittoja ja lantio, vyötäro ja rintakehä olivat kaikki jotakuinkin 48cm. Nextin kokotaulukko täällä. Nyt sitten jännitän miten vaatteet oikeasti neidille mahtuvat.... Onneksi meiltä löytyy pikkusisko, jolle isosiskon liian pienet vaatteet menevät sitten vuoden päästä! smile.gif

 

Muoks. Laitan nyt tännekin vilautukseen nuo tilaamani vaatteet. Kuvat jäänevät pidemmäksi aikaa sitten tuonne "Viimeisin vaatehankinta" -ketjuun.

 

_small.jpg

Edited by Mischa

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko meidän neiti harvinaisen lyhytjalkainen, mutta nyt 85-senttisenä koon 80-86 housut ovat juuri sopivat. Paidoista sama koko alkaa olla jo pieni. Minulla on usein taipumus tilata liian suuria vaatteita, jotka odottelevat puoli vuotta kaapissa, eivätkä enää silloin näytäkään yhtä kivoilta. Otin juuri käyttöön vuosi sitten tilaamani Nextin housut...

 

Olen kurkkinut next.co.uk -sivustolta uutuustuotteita. Tulevatkohan ne koskaan myyntiin Suomeen saakka? Tästä kevään mallistosta en ole tilannut vielä mitään, mutta noissa uutuustuotteissa olisi muutama, jotka voisi kotiuttaa.

Edited by Tinka

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Mietin tänään ihan samaa. UK-sivuilla tuntui olevan paljon enemmän kaikenlaista kivaa... Tästä "international"- tarjonnasta en ole oikein löytänyt mitään (vielä)... Tai no, tytölle yhdet kengät.

 

Itse pähkäilen myös noita kokoasioita, sillä viime kesänä t-paidat kokoa 92/98 olivat isohkoja tuota kokoa käyttävälle pojalleni, mutta nyt samaiset paidat alkavat olla jo siinä ja siinä, että jäävätkö kesällä jo pieniksi. Jos taas tilaan tänä kesänä kokoa 98/104 olevalle pojalle (ja tytöllekin) kesävaatetta koossa 98/104, niin onkohan ne taas liian isoja... :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Hiljaa siellä! :skilletgirl: ( :girl_wink: )

 

(Edit. Kävin katsomassa uutuuksia... VOI EI!!! Konkurssihan tässä uhkaa! :girl_impossible:Löysin monta "must have"-vaatetta sekä tytölle että pojalle! :girl_in_love: )

Edited by Adelita

Share this post


Link to post
Share on other sites

hiukan OT:nä mutta onko kukaan tilannu tuolta rintaliivejä? olis kiva tietää suurinpiirtein mitä kokoluokkaa ovat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Piti pistää vahinko heti kiertämään, jotten jää yksin oman konkurssini kanssa... :girl_haha:

 

No voihan hemmetti sun kanssasi girl_haha.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilaus postikuluitta 29.4.-2.5.

 

Jee!! Viikonloppuna pistetäänkin napsutellen! :girl_dance:

Edited by Sposina

Share this post


Link to post
Share on other sites

No jaa, ei noista postikuluista tule kovin isoa säästöä... :girl_wink: Se kyllä ärsyttää, ettei ale-myynnit koske Suomea ollenkaan! :skilletgirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Enpäs sitten laittanutkaan tilausta... Ajattelin ehtiväni vielä viime hetkinä noilla ilmaisilla postikuluilla, ja sainkin (melkein) kaikki haluamani ostoskoriin asti mutta sitten stoppasi. Ollaan reilu kuukausi sitten muutettu, eikä Nextin sivuilla saa päivitettyä uutta toimitusosoitetta vaan pitää soitella asiakaspalveluun. Plöö. No, tilaillaan sitten myöhemmin ja postareiden kera... :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Missä ajassa teille on yleensä tullu toi NEXTin paketti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tilasin viime lauantaina ja tämän viikon perjantaina olivat postilaatikossa. 6 päivää meni siis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jee, mun tilaus tuli tänään! Meni tosiaan se 10 arkipäivää, ja eilen jo kattelin mihin sähköpostiin laitan kyselyä puuttuvasta paketista. Onneks sellaista ei tarvittu, kun en edes löytäny kuin puhelinnumeroita. Avasin anoppilassa paketin ja anoppikin tykkäs vaatteista. Katotaan jos tässä laittais vielä toisen tilauksen girl_smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now