Hihku

Miten mies suhtautuu vauvakuumeiluun?

604 posts in this topic

Meillä mies on kuumeillut jo kauan... mä olen laittanut vähän hanttiin..... mutta nyt mäkin sitten oon kuumeillut jo kauan....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies meillä varmaan "kuumeilee" enemmän. Mä itse muutan mielipidettä koko vauva-asian suhteen kuin tuuliviiri. Välillä en halua lapsia lainkaan, välillä haluan ainakin yhden.

 

 

Mä voisin allekirjoittaa tämän täysin. Tuuliviiri täällä miettii haluanko lasta lainkaan. Mies olisi valmis samantien vanhemmuuteen ja useampaankin lapseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies ja minä kuumeillaan yhtä paljon..... kerroin tänään et taitaa olla ovis... mies vastasi et ensin vällyjen väliin ja sitten laitetaan ruokaa ja sitten taas vällyjen väliin ja jos vaikka varoiksi koko loppuvuosi girl_crazy.gifgirl_crazy.gif

 

Me haluamme niin yhteistä lasta ja pojalle pikkusiskoa tai veljeä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kuumeillaan aikalailla yhtä paljon :girl_in_love: Mies vain sai sen päähänpinttymän minulle! Joka päivä jutellaan jotain vauvoista tavaroista tai nimivaihtoehdoista :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä kuumeilen meillä. Mies vaan nauraa ja pyörittelee silmiä kun huokailen vauvasivustoille :skilletgirl: Itse olisin valmis hankkimaan perheenlisäystä, mutta miehen mielestä tulevat häät ovat tälle vuodelle jo ihan tarpeeksi :girl_sad: Vetoaa niihin normaaleihin syihin: raha, häät ja onhan tässä aikaa. Itse olen 24 ja mies on 26 ja syksyllä kummallekin tulee vuosi lisää ikää, et kai tässä sitä aikaa on :o

Ei auta kuin odottaa et miehelle jotain ihme kautta iskis vauvakuume :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

uusi vuosi toi minulle näköjään hillittömän vauvakuumeen...:mama:katselen salaa vauvan tavaroita..hypistelen typyn vanhoja pieniä vaatteita kattelen kaihoisasti typyn ensimmäisiä kuvia...Minä oikeesti haluun tähän perheeseen uuden jäsenen.

Typy täyttää kohta 2 vuotta, eikä oo enää vauva. Kyllä minä miehelle oon maininnut että meille mahtuisi useampikin lapsi. (mutta sanoo minulle ensin mun opiskelut ja sitten vasta vauva)...

tiedän että kahden pienen kanssa elämä on hankalaa. En vaan tahtois olla yli 30-vuotias kun saan toisen lapsen. (koskaan ei voi olla varma saako sitä toista lasta) sitä paitsi haluan lapselleni sisaruksia useampia. Mies vaan tuntuu olevan toista mieltä asiasta. Kyllähän sukulaisetkin on alkanut vihjailla miksi ei jo toista kuulu. Tiedän myös kuinka hankalaa on opiskelujen ja perhe-elämän yhteen sovittaminen. Minulla vaan biologinen kello tikittää ja aikaa kuluu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on pikkuhiljaa kypsynyt ajatukseen että lapsi on tervetullut. Hän on tosi lapsirakas ja tykkää peuhata kavereiden muksujen kanssa mutta ajatus omasta lapsesta oli kuulemma pelottava koska hän ei omien sanojensa mukaan tiennyt onko siihen henkisesti valmis ja tuleeko hänestä hyvä isä. Mies on siis merellä töissä joten on karkeasti noin puolet ajasta poissa ja hän on siitäkin huolissaan.

 

Minussa kypsyi ajatus omasta lapsesta jo noin vuosi sitten ja siitä ollaan aina välillä juteltu mutta en ole halunnut liikaa painostaa miestä. Nyt sitten syksyllä kysyi josko voisimme alkaa yrittämään. Ei hän "kuumeile", mutta nimiä mietitään ja ja jutellaan "sitten kun meillä on lapsi"-juttuja.girl_in_love.gif Ja hyvä näin, ehkä rakas mieheni sitten auttaa mua pitämään omat jalkani tiukasti maassa ettei menisi ihan hysteeriseksi tämä touhu.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me taidetaan kuumeilla miehen kanssa yhtä paljon. Mies jopa välillä minua enemmän :D Mutta onhan tää aika ihanaa aikaa, haaveilla ja miettiä asioita ja edessä olevia juttuja. Pitäisi vaan yrittää jaksaa odottaa nyt sinne kesään saakka, ennen kun päästään haaveita yrittämään todeksi :lipsrsealed:

Edited by Säde

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä samanlainen tilanne kuin edellä. Molemmat haaveilevat vauvasta yhtä paljon ja ajatukset sekä puheet menevät useasti vauva-aiheeseen.:lipsrsealed:

Vielä täytyy kuitenkin malttaa noin vuoden päivät...:girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä mies tuli eilen ja sanoi että ymmärtää minua ja vauvakuumeilua. Hän on pikkuhiljaa kuulemma alkanut lämmetä ajatukselle. Oli sit itsekseen kuulemma miettinyt että vuonna 2012 voisi aloittaa yrityksen, että häiden jälkeen pitää perheensuunnitelupalaverin :girl_sigh: Et tähän on tämän vauvakuumeisen suostuttava :girl_haha: Mä tuossa laskin että mulla on pillerireseptiä jäljellä jonnekki lokakuulle asti et sit vois olla uusimatta, tuskin niin kuukauden päälle :girl_wink: itse pelkään ku kerran oon lopettanut pillerit ja kroppa meni sekaisin vuodeksi että jos nyt käy niin, vaikka tiedän että heti voi myös tulla raskaaksi :girl_sigh:

Edited by Suanke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä kuumeilu on enemmän mun heiniä.. toisaalta kyllä taitaa se mieskin olla aika innoissaan kun yks päivä jo kysy, et millon se mun ovis mahtaa olla, et päästään kunnolla hommiin :grin: Taitaa se vähän salaa kuumeilla :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samanlainen mies löytyy täältäkin, kuin esimerkiksi perhostytöltä! Järkevä, rauhallinen ja ihana. Yhtä innoissaan esikoisen yrityksestä kuin minä, mutta järkevämmällä tavalla. Uskoo, että vauva kyllä tulee, kun on sen aika. Tjottailuilla mennään eteenpäin, mutta minä kyllä tiedän tasan tarkkaan ilman tikutteluja ja muita, missä vaiheessa kiertoa ollaan menossa.;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä paasasin tällä samalla sivulla tästä aiheesta kuukausi sitten.

 

Mä lopetin aika pian vauva-puheet ton kirjoittamani viestin jälkeen ja keskitin ajatukseni muualle.

 

Nyt sitten on tapahtunut jotainodottamatonta. Mieheke on alkanu kyselemään milloin sitä vauvaa voisi miettiä ja hän on nyt sitä mietiskellyt kovasti. Ihan puun takaa tuli! On kuulemma nähnyt unia meidän lapsista ja ei ole enään niin peloissaan vaan myönteisellä kannalla. Ja en todellakaan ole PAINOSTANUT häntä. Nytkin olen antanut hänen itse puhua. Mä lopetin pillereiden käytön joku aika sitten, haluttomuuden vuoksi. Kondomilla mennään.

Mies on kysellyt että kuinka suuri mahdollisuus mulla olisi tulla raskaaksi silloin, silloin ja silloin. Olen sitten selittänyt että naisella on semmonen juttu kuin ovulaatio jolloin voi tulla raskaaksi, ja se todellinen rasautumisen mahdollisuus on joku viikko kerran kuussa. Mutta mistä minä tiedän, voi se mahdollisuus olla milloin vain! Mutta kuitenkin.

 

Jotain viikon se on nytten hymistellyt ja virnuillut, vissiin aika kova into alkaa olla silläkin :D Siis ihan ihmeellistä, ihan itte on alkanu höpöttään!

Se ehotteli että jos ensi vuoden puolella aloittelisi, että mä kerkeen valmistua koulusta ja hänen sivari olisi ohitte...:girl_in_love:

 

Yritän olla liikaa innostumatta, mutta pikkuisen taas lueskelen täällä teidän juttuja..

 

Hihhih vuoden päästä meillä saattaa olla oma lapsi!!

 

Nonih, rauhoitutanpas... :girl_sigh:

 

Nonih, nyt tuosta ollaan siis tlanteessa että nyt halutaan yhdessä vauvaa. Mies odottaa kovasti aina testipäiviä ja on yhtä harmissaan kuin minäkin, kun sitä plussaa ei ole pärähtänyt kunnolla ruutuun. Ja mies näkee koko ajan unia meidän lapsista ja siitä että olen raskaana :D Hassua, kun mä taas en oo nähnyt kuin ehkä 3 unta lapsista, mutta nyt viikonloppuna näin unta että tein testin ja se oli positiivinen ja olin raskaana! Toivottavasti se nyt oli enneuni, sillä mulla on jotenki hyvä tuntemus tästä uudesta kierrosta.. Ihana tuo mies on:girl_in_love: :lipsrsealed:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on innoissaan nyt, kun alettiin yrittämään lasta. Nimenkin on jo keksinyt poikalapselle :tender:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on se, joka voisi hankkia lapsia vaikka nyt ja heti. Vauvakuumetta hänellä ei ole, enkä usko hänelle sellaista koskaan tulevankaan (itselläni siis sama tilanne vauvakuumeen suhteen...)

 

Mulla lähipiirissä ystävien miehet tuntuvat olevan kovia vauvakuumeilijoita. Yksikin oli ostanut Saksassa vieraillessaan jotain mustia (!) metalhenkisiä vauvanvaatteita, vaikka silloin yritys ei ollut edes vielä tuottanut tulosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies ei tuo niin paljo sitä esille kuin mä, mutta jaksaa edelleen olla kannustava että kyllä meki vielä se vauva saadaan, sillonku mulle iskee epätoivo tämän projektin suhteen.. :girl_cry2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä viel vähän hyssyttelee ja laittaa jäitä hattuun, synnytyksestä vasta 3kk girl_haha.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin jo aikani kuumeillut ja ja koittanut lämmitellä miestä, ennenkuin tämä suostui. Alkuun hän puhui ensi kesästä kunnes kelkka yllättäen kääntyi ja vauvalle annettiinkin lupa tulla 12/10 ->. Kovasti mies on innoissaan ja puhelee vauvasta, itse samoin! Ihanaa kun molemmat kuumeilee yhtälailla, ei tarvi enää varoa puheitaan, ettei ahdistele miestä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Valittelin tuossa miehelle yksi yö töistä, että vaikka haluan vauvan, en todellakaan halua 5:ttä vauvaa kerrallaan. 4:kin on ehkä liikaa. Mies siihen sitten kysyi, että "laitetaanko kaksoset?". :girl_sigh: Juu se olis ihan kiva.

Kylläpä tuo murukin taitaa niitä lapsia kohta haluta. Onneksi.

Edited by merkinkantaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Järkevä, rauhallinen ja ihana. Yhtä innoissaan esikoisen yrityksestä kuin minä, mutta järkevämmällä tavalla. Uskoo, että vauva kyllä tulee, kun on sen aika. Tjottailuilla mennään eteenpäin

 

Näitä samoja sanoja voisin käyttää kuvailemaan miestäni. Mies on se järjen ääni kun minä olen taas se tunteikas pyryharakka!:girl_haha:

Edited by Toffe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä mies on kyllä ihan täysillä yrityksessä mukana mutta kuumeilu on ihan minun omia heiniä. :D Hän on semmoinen jalat maanpinnalla-tyyppi joten en edes oikein kehtaa täysillä höyrytä kaikista oireista yms. Ittekseni testailen ja kerron sitten kun näyttää plussaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies on alkanut pohtii vauvaa ja puhuu että sitten kun..käytiin katsomassa asuntoa ja hän tutki ja mietti et miten kun on taaperoikäinen että toimiiko asunto B)

 

Nyt ollaan sovittu, että yritys alkaa virallisesti syyskuun alussa :wub: Lopetan silloin pillerit ja toivotaan että tämän puolen vuolella tärppää. Pelkään vaan että käy samallalailla kun kerran lopetin pillerit kun edellinen suhde päättyi ja kierto oli sekaisin vuoden :wacko:

 

Mutta iloinen olen että yritys alkaa 7kk päästä :give_heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies on toivonut lasta varmaan pidemmän aikaa kuin minä. Minullakin on kyllä ollut "krooninen vauvakuume" vuosikausia, mutta omista opiskeluistani johtuen en ole päästänyt sitä ihan ryöpsähtämään. Minusta on ihanaa, kun mies on niin tohkeissaan, vaikkei sitä samanlailla ilmaisekaan kuin minä. Lukee tietoa tosi paljon tykkää jutella asioista, mä taas lähinnä huokailen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen kuumeillut reilu vuoden ajan. Monesti puhuimme asiasta kumppanini kanssa, mutta hän ei ollut valmis, kun huoli oli raha-asioissa, ja siinä, kun hänellä oli vielä koulua niin paljon jäljellä. Hän valmistuu ensi joulukuussa. Minä 20v, ja vakituisessa työssä, ja kumppanini 23v, ja opiskelee ammattikorkeakoulussa. Jossain vaiheessa kuumeiluni yltyi, ja taisin olla aika painostavakin jossain vaiheessa. Onneksi juttelemalla selvisimme tilanteesta, ja päätin olla vähän rauhallisempi asian suhteen, vaikka kova kuumeilu olikin koko ajan yllä.. Yhdessä pohdittiin nimiä ja mietittiin, että miten asiat muuttuvat ja millainen lapsi meille tulisi jne.

Nyt reilu kuukausi sitten joulukuussa kumppanini yllätti minut positiivisesti, ja sanoi, että voisi pikkuhiljaa olla valmis. :wub: Jätimme kortsun kokonaan pois joulukuun puolessavälissä, mutta sovimme, ettemme yrittämällä yritä, ettei tule kauheaa stressiä ja pakko pullaa peiton heilutuksene niinä tiettyinä päivinä.. Mieheni ei juurikaan kuumeile, vaan on asenteella "kyl se sieltä tulee, kun on tullakseen", mutta itse jännitän kauheasti ja toivon parasta.. En viitsi kuitenkaan kumppanille asiasta kauheasti puheille, ettei hänelle tule paineita.:D

 

Nyt menossa kierrossa 27/29.. Ja kaikenlaisia oireita sitä onkin jo kehitelty.^_^

Pian sit näkee, kuinka toiveajattelua ja kuviteltuja noi oireet ovatkaan olleet..:blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now