Lilli

Kanariansaaret

113 posts in this topic

Tähän ketjuun kaikki tarpeellinen tieto Kanarialle matkaaville!!!

 

Saako sieltä hyviä soseita, korviketta, vaippoja? Oletko bongannut jonkun lapsiperheelle sopivan kohteen, hotellin, ravintolan vai kenties vesipuiston?

 

Itse olemme lähdössä Bahia Feliziin Gran Canarialle tammikuussa. Matkalla mukana esikoinen 3,5 vuotta ja kuopus 8kk. Kaikki vinkit otetaan vastaan :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua kiinnostaa kans!! Me suunnitellaan matkaa Kanarialle tammikuulle, jolloin tyttö olisi puoli vuotias. Meillä ei ole mitään kesävaatteita, joten saakohan kohteessa osteltua vaatteita... Ja tosiaan, pitääkö soseet ja vaipat kuljetella mukana...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin just 3,5v tytön kanssa Kanarian Bahia Felizissä. Hyvä ja siisti kohde lapsiperheelle, ei meluisia yökerhoja, ei jätteitä, hiljainen liikenne yms. Veikkaisin, että kaikki hotellit on aika saman tasoisia, ainakin ulkoapäin katsottuna. Me majoituttiin Monte Feliz hotelliin, joka on kukkulan laella. Näkymät alas bahia feliziin tosi hienot ja merelle samoin. Ainoa haittapuoli oli se kipuaminen takaisin hotellille, vaikkakin monta hyvää reittiä sinne kulki, hyvät jalkakäytävät tien vierellä ja sitten pari ihan kävelykatua (tasaista, ei rappusia=pääsi rattailla).

 

Me ei käyty missään vesipuistossa tai muualla, liput oli tosi kalliit! (yli 20e/hlö) ja ainakin meillä tytölle riitti vallan mainiosti meri ja aallot, rannan mustaa laavahiekkaa ihmeteltiin pitkään. ("äiti mä kävelen mudassa.." ;D)

Hotelli Orquidean allasosasto näytti olevan se kaiken tapahtuman keskipiste, me viihdyttiin sielä vajaa tunti... Tyttö ei nauttinut siitä tungoksesta ja melusta yhtään. (jos majoitutte tänne, niin valmistautukaa syöksymään varaamaan allaspaikat ennen aamiaista, klo 10 on jo suurin osa varattu!) Meille ainakin opas sanoi, että kaikkien hotellien allasosastot on tänne matkaavien vapaassa käytössä, joten sikäli valinnanvaraa kyllä oli.

 

Lapsille oli joka ilta muistaakseni klo 19.00 coco loco baarissa ohjelmaa, johon osa lapsista pääsi myös osallistumaan. Tämä oli ainakin meidän neidin mielestä ihan ykkösjuttu.

 

Pääsääntöisesti kaupoissa oli tosi hyvä valikoima kaikkea, en usko, että ainakaan vaippojen suhteen tulee mitään ongelmaa. Muistan nähneeni myös korviketta, mutta hintaa en muista (NAN). Korkeaan hintatasoon voi kyllä varautua! Esim meidän hotellissa oli kauppa, ja sinne roudattiin suomesta käsin jotain juhlamokkaa tms, ja paketti maksoi 8e... Ja sielä oli siis ihan pilttiä myös myynnissä, valitettavasti niitä hintoja en muista.

 

 

Tässä nyt päällimmäiset, mitä kohteesta tuli mieleen...

 

 

 

EDIT: vaatteista, ainakaan Bahia Felizissä ei pahemmin mitään vaateliikkeitä ollut. Lähellä oli kerran viikossa markkinat, josta varmaan lastenkin vaatteita ois saanut edullisesti. Samoin lähellä oli aika iso ostoskeskus, johon pääsi joko bussilla tai taksilla, tätä ainakin oppaat kehui hyväksi, mutta me ei käyty.

Edited by Tintturella

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otan myös kaikki vinkit vastaan, suunnitelmissa joulukuulle matkaa Gran Canarialle 5kk sekä 2v 3kk poikien kanssa. Vauva toivottavasti vielä täysimetyksellä mukana, esikoinen kait pärjää paikallisella safkalla (jotain tietty voi ottaa mukaan, syö vielä mukisematta valmiitakin juttuja)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin tammikuun lopulla kääpiön kanssa (silloin reilut 2,5 v) juuri Bahia Felizissä ja yhdyn Tintturellan sanoihin eli hyvä perhekohde. Bahia Felizin "keskusta" on pieni ja hotellien lisäksi sieltä löytyy useampi, erilainen ravintola, joitakin vaate- ja turistikrääsäkauppoja. Kaikki on niin sanotusti pakollinen on siis lähellä ja rattailla pääsee hyvin liikkumaan lähes joka paikassa.

 

Jos kaipaa monipuolisempaa ravintola- tai kauppatarjontaa bussilla pääsee edullisesti noin reilussa parissakymmenessä minuutissa Play del Inglesiin. Sieltä uskoisin löytyvän isommista kaupoista niin vauvanruokaa kuin vaippojakin. Bussilla pääsee myös naapurikaupunkiin isoon ostoskeskukseen (en nyt muista kummankaan nimeä), josta löytyy niin vaate- kuin ruokakauppojakin ja lapsille HopLopin tapainen sisäleikkipuisto.

 

Bussit kulkevat Bahia Felizistä suoraan myös vesipuistoon ja eläintarhaan, jotka sijaisevat vielä Play del Ingelistä eteenpäin (matkat taisivat viedä yli tunnin). Vesipuistossa oli tosi kylmää vettä ainakin tuolloin tammikuussa, mutta kyllä siellä pari tuntia silti tuli pulattua. Eläintarha oli tosi hienolla paikalla "vuoristossa" ja meidän kääpiö ainakin tykkäsi paikasta melkoisesti.

 

Meidän lomaviikko oli melko tuulinen ja tuo tuuli sopi tosi hyvin juuri Bahia Feliziin ja vietimmekin melko paljon aikaa Play del Ingelissä, sillä sinne tuuli ei osunut samalla lailla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko tulla tuosta ruoasta lisäämään vielä eräs juttu. Te jotka matkustatte jo isompien lasten kanssa, jotka syö omaa ruokaa, niin huomioikaa, että siinä ruoassa käytetään tosi vähän mausteita. Varoituksen sana erityisesti lasten hampurilaisista... sinne sämpylän väliin ei tule yhtään mitään muuta kuin jauhelihapihvi, minkä valmistuksessa ei varmasti ole käytetty edes suolaa. Tosi mautonta! Meillä ei ainakaan auttanut vaikka laittoi ketsuppia mukaan, jäi syömättä ja sit harmitti. Samoin kaikki liharuoat, ei mitään maustetta.

Pitsat ja pastat oli hyviä, samoin kalaruoat. Ja tämä sama pätee sitten myös ihan aikuisten annoksiin, joissa kylläkin oli sentään joku soossi makua antamassa.

(joo, me kyllä petyttiin ruokatarjontaan, kalaruokia lukuunottamatta, ne oli tosi herkullisia!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan menossa Playa de las Americasiin. Miten siellä on vaippoja tarjolla, entä korvikkeita? (Ruokia me ei vielä tarvita, onneks.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Americasissa oli vaippoja hyvin tarjolla pikku kaupoissakin, toki kokoja ei ollut hirveästi (isot puuttuivat), mutta löytyi Pamperseja ainakin. Lisäks toki paikallisia merkkejä. Isommissa marketeissa toki on isompiakin vaippakokoja tarjolla, mutta en osaa sanoa hinnoista tai valikoimasta sen paremmin, kun meillä ei ollut niille tarvetta. Ja tarkoitan tuolla pikku kaupalla tälläistä hotellin tms yhteydessä olevaa"supermercadoa", jonka valikoima vastaa ehkä Siwaa/Salea Suomen oloissa.

 

Korvikkeita oli myös jonkin verran, ainakin muistaakseni. Meille ei näilläkään ollut tarvetta, mutta muistelen nähneeni Nania noissa pikkukaupoissa. Me käytiin kerran sellaisessa isossa hypermercadossa ja siellä oli vauvatavaroille ihan oma hyllynsä, josta löytyi vaippoja, ruokaa, jugurtteja, korvikkeita, tutteja ja pulloja sekä joitakin leluja. Mun mielestä tuon kaupan piti olla halpa (ja olikin osassa asioissa) mutta esim. vaipat oli siellä kalliimpia kuin Suomessa, mutta en katsonut niin tarkkaan että olivatko sitten isompia pakkauksia kuin täällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä olis suunnitteilla reissu ensi vuoden marras-joulukuun vaihteeseen jonnekin päin Kanariaa. AllInclusive hotellia ollaan mietitty. Kohde on vaan hakusessa. Poika on tuolloin 1v6kk, joten syökin jo samoja ruokia kuin me. Sinne päin mentäessä voi hyvin pakata laukkuun paketin pari vaippoja niin ei tartte niitäkään mistään metsästää, ainakaan heti. Ja uskon kyllä sieltä löytyvän kaiken tarpeellisen.

 

Mielellään kuulen kokemuksia eri paikoista (itse olen käynyt vaan Tenriffalla Puerto De La Cruzissa) ja hotelleista, varsinkin AI-hotelleista. Lähinnä matkakohteen valintaan vaikuttaa sää, eli mahdollisimman hyvä ja lämmin keli toki hakusessa, Ai-hotellin löytyminen ja se, että rattaiden kanssa pääsee liikkumaan edes suht helposti. Kaikki muu on plussaa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä voin suositella Finnmatkojen hotelli Parque Cristobalia Teneriffalla Playa de las Americasissa. Käsittääkseni siellä saa myös All Inclusiven, vaikka meillä ei sitä ollutkaan, vaan pelkkä aamiainen (joka oli tosi runsas ja monipuolinen). Siellä just oltiin vauvan (ja isompienkin lasten) kanssa ja hyvin meni. Tosi lapsiystävällinen hotelli ja paljon lapsiperheitä siellä olikin. On leikkipaikka ja pallokenttä ja kaksikin lasten uima-allasta. Hyvin päästiin kulkemaan rattaiden kanssa, vaikka joissain huoneistoissa onkin muutama porras kuljettavana että pääsee. Meille ikävä kyllä osui just tommonen portaallinen huoneisto, mut äkkiähän ne rattaatkin nostaa, kun meilläkin kevyet matkarattaat oli mukana. Kaupungilla ei rattaiden kanssa ollut sen isompia ongelmia kuin kotonakaan ja kaikissa ravintoloissa ja kaupoissa missä käytiin suhtauduttiin tosi kivasti vauvaan ja rattaisiin. Pienemmissäkin ravintoloissa tarjoilija melkein juoksi järjestämään tilaa, että saatiin rattaat pöydän viereen.

 

Ja toi Etelä-Teneriffahan on yleensä aika aurinkovarma kohde. Meille ainakin osui tosi hieno viikko, joka päivä helotti täydeltä terältä ja lämmintäkin oli 25-30 asteen välillä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, matka takana ja kaikin puolin onnistunut sellainen :) Lämmintä riitti joka päivä ja parhaimpina jopa 26 astetta, vaikka olikin tammikuu! illatkin oli yllättävän lämpösiä, eikä pitkähihasia tarvittu kuin muutaman kerran.

 

Voin lämpimästi suositella Bahia Felizin Playa Feliz -hotellia (Finnmatkat). Hotelli oli siisti ja suht uusi, huoneessa hyvin varusteltu keittiönurkkaus ja yleiset alueet juuri sopivia lapsiperheelle. Hotellilla oli myös pieni kauppa, josta sai mm. Pamperseja ja hedelmäsoseita, jos hätä olis tullu. Huoneeseen sai syöttötuolin ja matkasängyn sekä lisävuoteen isommalle. Bamse-kerhoon ei meillä esikoinen osallistunut, mutta kerran käytiin katsomassa Bamse-showta. Ne on kyllä melkein yksinomaan ruotsiksi, mikä vähän häiritsi. Orquidea-hotellilla, jonka palveluja saa käyttää, oli tosi hyvä leikkipuisto lähellä kivaa ravintolaa (El Sultan). Siinä oli kätevä syödä ja lapset pääsi leikkimään viereen.

 

Bahia Felizissä oli muutama kauppa, joissa oli jonkun verran soseita ja vaippoja, myös paikallisia puurohiutaleita ja vellejeä ja ainakin toisesta sai myös korviketta. Bussilla pääsi suht kätevästi ostoskeskus Atlanticoon (1,5e / aikuinen), jossa oli Carrefour ja isot valikoimat kaikkea, myös suolattomia ja sokerittomia soseita. Me vietiin mukana vain muutamia purkkeja ja vaippoja ja heti toisena päivänä käytiin tekemässä isot ostokset Carrefourissa. Taksi takaisin maksoi 15e.

 

Joka paikassa on helppo kulkea rattailla ja rattaat sai aina bussin kyytiin sinne alas. Kaikilla ruotsalaisilla muuten oli ihan isot rattaat tai vaunut mukana! Olis kieltämättä ollu ihan kätevät, kun olis saanu tavaraa paljon ja lapsella olis ollu vähän väljempää kuin matkarattaissa, mutta pärjättiin hyvin kyllä Mclareneillakin.

 

Auto vuokrattiin pariksi päiväksi ja siihen sai istuimet hintaan 4e/istuin/päivä. Bussissa vauva kulki ihan sylissä ja taksissa isommalle oli koroke, mutta vauva oli sylissä.

 

Altaalle ja rannalle ostettiin sellainen pieni teltta, jossa lapset sitten leikkivät suojassa auringolta. Maksoi 15e Maspalomasin rannalta ja oli kätevä ja hyvä! Eipähän tarvinnu miettiä, palaako tuo pienin. Isompi nyt oli paljon auringossa, mutta hän ei kyllä helposti pala ja suojakertomia oli koko ajan 30.

 

Isommille voisin suositella Palmitos Parkia ja Sioux Cityä. Käytiin myös Crocodile Parkissa, joka oli kans ihan kiva, mutta vähän rähjäisempi kuin tuo Palmitos.

 

Hmmm...mitähän vielä. Ai niin, pyykkiä pystyi hotellissa pesemään itsepalvelupesulassa. Oli ihan kätevää, kun mekin oltiin kaksi viikkoa. Ei olis millään vaatteet riittäneet!

 

Kysykää ihmeessä, jos tulee jotain mieleen! Nyt mä vielä muistan kaiken :D :D :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipa kiva kuulla Lilliltä ajankohtaisia kuulumisia! Me ollaan lähdössä juuri Bahia Feliziin maaliskuussa silloin 1-vuotiaan palleron kanssa. Mua kiinnostaisi ainakin...

 

- minne ajelitte vuokra-autolla? ts. kannattaako auto vuokrata? bussiyhteydet on kuulemma hyvät mutta onko?

- teillä oli ilmeisesti omat matkikset mukana? me otettiin matkaa varatessa matkarattaat paikan päältä ja jäin miettimään millaiset ne on.

- oliko teillä jotain ruokaa, aamiainen/puolihoito tms.? millaisia ne hotellien omat seisovat pöydät on?

- saiko kaupasta jotain meidän purkkiruokia vastaavia? ilmeisesti sai?

Share this post


Link to post
Share on other sites

- minne ajelitte vuokra-autolla? ts. kannattaako auto vuokrata? bussiyhteydet on kuulemma hyvät mutta onko?

Me ajeltiin Puerto de Moganin satamakaupunkiin perjantaina (siellä on silloin markkinat) ja sieltä sitten ylös vuoristoon katsomaan Roque Nubloa (iiiiiso kivi..). Vuoristotiet ovat aika kapeita ja mutkaisia. Meillä muksut nukkuivat ylös, mutta alastulo olikin sitten vähän haastavampaa tuon pienemmän kanssa, kun varmaan otti vähän korviin. Sitten ajeltiin Maspalomasiin dyyneille ja rannalle sekä Crocodile parkkiin. Noihin kaikkiin olis päässy bussillakin, jotka siis oli ihan käteviä, mutta aikatauluihin ei kannata aina ihan luottaa. Ainakin bussit 66 ja 90, jotka meni ostoskeskukselle tuli ihan miten sattuu ja pari kertaa odoteltiin pysäkillä pahimmillaan melkein tunti. Auto meillä oli siis kolme päivää (pe-su) ja ihan kivaa vaihtelua se toi. Ei mun mielestä oo kuitenkaan välttämätön, jos ei esim halua sinne vuorille.

 

- teillä oli ilmeisesti omat matkikset mukana? me otettiin matkaa varatessa matkarattaat paikan päältä ja jäin miettimään millaiset ne on.

Hotellin rattaita ei mun mielestä saanut makuuasentoon, vaan ne on sellaset pienet sateenvarjorattaat. Tosiaan monilla ruotsalaisilla oli ihan isot yhdistelmät mukana ja ehkä nyt itekin ottaisin, kun näin niitä siellä niin monilla. Koneeseen ne varmaan saa ihan helposti. Meillä on Mclarenit, jotka menee makuuasentoon, joten niissä pystyi ihan hyvin nukkumaan.

- oliko teillä jotain ruokaa, aamiainen/puolihoito tms.? millaisia ne hotellien omat seisovat pöydät on?

Ei ollu ruokia, kun oli huoneistohotelli, mutta kerran käytiin lounaalla ja kerran aamupalalla. Oli kyllä ihan hyvät ja runsaat. Aamupala sellanen perinteinen hotelliaamupala ja lounaalla oli pizzaa, kanaa, paellaa, makkaraa, salaatteja, hedelmiä, ranskiksia yms yms yms. Ihan taatusti jokainen löytää jotain. Päivällinen oli kuulemma hyvä, ei ite kokeiltu.

 

- saiko kaupasta jotain meidän purkkiruokia vastaavia? ilmeisesti sai?

Sai ihan niistä pienistäkin kaupoista jotain ja ainakin sitten sieltä Carrefourista, siellä oli tosi iso valikoima. Tosi moni ainakin vähän pienempien soseista oli tosi sileitä ja ne meni ihan veteläks, jos säilytti jääkaapissa avaamisen jälkeen. Ehkä sit 1-vuotiaan on jo vähän erilaisia? Niin ja kaikissa pienempienkin ruuissa oli suolaa, mutta sitähän siellä tarvii vähän erilailla kuin täällä.

 

Saa kysyä lisää :) Mielelläni muistelen ihanaa lomaa :D :D :D

Edited by Lilli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oliko yöllä sisällä kylmä? Meitä peloteltiin kylmillä hotellihuoneilla ja nyt mietitään että mitä otetaan lapselle yövaatteiksi mukaan :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ollaan lähdössä kuukauden kuluttua Kanarialle Maspalomasiin reilun 6kk vauvan kanssa. Miten sieltä saa esim. korviketta vai pitääkö raahata kaikki mukaan Suomesta? Mikäköhän mahtaa olla hintataso vaipoissa, hedelmä- ja lihasoseissa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiisu: Katso tuo viestini yläpuolella. Bahia Feliz on suht lähellä Maspalomasia ja uskoisin, että sinne pätee aikalailla samat asiat! Oltiin Maspalomasissa yksi päivä ja pienessä marketissa oli suurin piirtein sama valikoima kuin Bahia Felizissä. Korviketta saa sitten ainakin tuolta Carrefourista, jonne pääsee Masmpalomasistakin bussilla.

 

Ei meilläkään ollut kylmä yöllä, välillä oli suorastaan kuuma, kun meitä oli neljä samassa huoneessa :rolleyes:

Edited by Lilli

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkähän laista kampetta ottais lapsille mukaan illoiks kun lähdetään viikon päästä Lanzarotelle? Mietin vaan et onkohan siellä kovin viileet illat...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Illat voi olla viileitä. Mä itse ajattelin ottaa esikoiselle ihan paksumpaa collegeasua illoiksi ja kuopukselle fleeceasun tai vk-puvun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kannattaa huomioida että joissakin kohteissa (esim. Puerto Rico) on isoja korkeuseroja ja paljon rappusia. Vaunuilla/rattailla liikkuminen voi siellä olla aika haastavaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitää minunkin nyt kirjoitella vähän meidän reissusta. Oltiin maaliskuussa Bahia Felizissä Gran Canarialla 1-vuotiaan kanssa. Paikka oli lapsiperheelle ihan huippu, ainakin näin pienen kanssa tykättiin tosi paljon (aikuisporukalle siellä ei olisikaan juuri mitään tekemistä, hyvät yhteydet kyllä muualle). Majoituttiin huoneistohotellissa (Tres Vidas), joka oli hyvä ja siisti ja lähellä altaita ja ruokapaikkoja. Meillä oli puolihoito, hotellin aamiainen ja illallinen oli ihan mahtavat - suosittelen. Poika söi mitä söi, ja katseli samalla muita lapsia ja me aikuiset nautittiin ruuista. Uima-altaat oli hyvät, pieni valikoima kauppoja lähellä ja palvelu kaikin puolin hyvä.

 

Bussilla kuljettiin Maspalomasiin, Inglesiin ja Atlanticon ostoskeskukseen, hinnat jotain 1,50 per nuppi ja rattaat sai tosiaan sinne alas. Taksikin oli halpa, lähtöhinta jotain 2 euroa.

 

Meidän 1-vuotiaalle otettiin jonkin verran purkkiruokia mukaan ja osa ostettiin paikan päältä. Ruokaa oli vain 6 kk / 8 kk purkeissa ja se oli sen mukaisesti tosi sileää, Carrefourista ostetut vielä myös tosi nestemäisiä (en tiedä oliko niiden oma merkki, muualla en samoja nähnyt). Muuten ne ruuat oli kyllä hyvän makuisia ja pojalle upposivat. Hedelmäsoseet oli samanlaisia kuin Suomessa. Puurojauhe vietiin kotoa, mutta olisi saanut Bahia Felizistäkin. Jossain oli Hippin soseita myynnissä, mutta olivat luokkaa 2,50/prk.

 

Yllätyttiin kyllä Bahia Felizin mukavuudesta, oletettiin sen olevan pahempi turistirysä (kun ei siellä kerran paikallisia asu eli ihan pelkkä lomakylä) mutta se olikin tosi mukava paikka. Selvästi kyllä suunniteltu lapsiperheitä varten, mutta sellainen me ollaankin ja siis tykättiin, voitaisiin mennä uudestaankin. Kaikista tyytyväisimpiä oltiin tuohon ruokailukuvioon, kannatti ehdottomasti maksaa se 126€ per pää puolihoidosta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suunnitellaan Kanarianmatkaa (en olisi ennen vauvaa tätä uskonut! ;)) ensi marraskuulle. Poikanen on silloin n. 1 v 1 kk. Hakusessa olisi siisti, rauhallinen kohde, jossa olisi hyvä rentoutua ja tietysti helppo kulkea rattailla. Shoppailumahdollisuudet (mm. kunnolliset lastenvaatteet, ei siis markkina/turistikrääsä) ja jotkut "nähtävyydet" olisi plussaa, mutta ei pakollisia. Mitään huvipuistoja tms. ei vielä tuon ikäisen kanssa tarvita. Hotelli saisi olla hyvätasoinen, mielellään viisi tähteä, tai vähintään neljä, ehkä all inclusive. Mitä paikkaa/hotellia suosittelisitte? Tai mihin ette ainakaan menisi? Entä oletteko ottaneet lapsille hepatiittirokotteet (A ja/tai B ) ennen matkaa?

Edited by Rose

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rose: minä suosittelisin tuota meidän lomakohdetta eli Bahia Feliziä Gran Canarialla (Finnmatkojen kohde). Oli tosi hyvä paikka vauvan kanssa, ja siitä on hyvät yhteydet joka paikkaan. Jonkun 10 minuutin bussimatkan päässä oli valtava ostoskeskus, jossa oli kaikki mahdolliset kaupat ja myös useampikin lastenvaateliike (joissa oli tosi nättejä vaatteita). Hotelli oli neljä äffää, meillä oli puolihoito mutta myös all inclusive oli tarjolla ja olisi varmasti ollut hyvä sekin. Enimmäkseen rentouduttiin ja nautittiin olostamme, mutta muutakin olisi ollut tarjolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varattiin nyt sitten matka marraskuulle Gran Canarialle, Melonerakseen. (Toisella puolella Inglesia kuin tuo Bahia Feliz.) Pitäisi myös olla melko lapsiystävällinen ja rauhallinen paikka. All inclusivea ei valitsemassamme hotellissa ollut tarjolla, mutta puolihoito otettiin, kun ajateltiin, että poikasen kanssa on sitten helppo ruokailla illalla hotellilla buffassa. (Ennen vauvaa ei ikinä oltais otettu!) Kaikki vinkit on edelleen tervetulleita. Oletteko uskaltaneet antaa/antaisitteko juuri 1 vuotta täyttäneelle paikallista ruokaa?? Mites esim. maidon ja maitotuotteiden laita?

Edited by Rose

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now