Mytty

Italia lasten kanssa

56 posts in this topic

Olisikohan täällä kokemuksia Italiassa reissaamisesta lasten kanssa? Ajatuksissa olisi keväällä lähteä silloin 2- ja 4-vuotiaiden muksujen kanssa siellä piipahtamaan. Lentäisimme Ryanairilla Bergamoon ja siitä sitten junalla rannikolle. Rannikolla meillä on majapaikka tiedossa tuttavan luona mutta mahdollisesti ensin olisimme Bergamossa ja siinä ympäristössä. Itsellä on Italiasta kokemusta ainoastaan Rooman matkalta joskus 10 vuotta sitten joten ei mitään käsitystä kuinka Pohjois-Italiassa matkaaminen onnistuisi lasten kanssa. En oikein osaa mitään konkreettista kysyä mutta kaikki vinkit/kokemukset ovat tervetulleita! Ja esimerkiksi kokemukset tuolta Ryanairin reitiltä (Tre-Bergamo) lasten kanssa kiinnostavat myös.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me käytiin syksyllä Milanossa lasten kanssa, tosin mentiin junalla Sveitsistä sinne ja oltiin vain yksi yö..

Mutta sen verran ainakin voin sanoa että siellä ovat tosi lapsiystävällisiä ainakin kaikki keihin me törmättiin, busseissa pääsi hyvin kulkemaan vaunujen kanssa mutta raitiovaunuihin ei päässyt (meillä tosin tuplarattaat). Busseihin ostetaan etukäteen liput kioskeista.

Ravintoloissa ei välttämättä ole syöttötuoleja mutta teidän lapset onkin jo sitten sen verran isoja ettei taida olla välttämättömyys..

Kaikissa ravintoloissa missä me käytiin löytyi lastenlista.

Vaippoja (mikäli tarvitsee) löytyy apteekeista ja ruokakaupoista, meille tuotti ongelmia löytää ruokakauppaa mutta apteekeissakin ovat ihan kohtuuhintaisia ja niitä löytyy joka kulmasta :D

 

Tässä nyt jotain..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ollaan oltu Gardalla ja Milanossa siten, että mukana oli 1v 3kk ja 2,5 v lapset. Tuolla matkailu oli mielestäni helppoa lasten kanssa. Kuljettiin sekä junalla että vuokra-autolla. Ihmiset tosiaan olivat lapsiystävällisiä ja italialainen ruoka maistui lapsille hyvin. Tuon reissun jälkeen itse asiassa nuorempi ei enää suostunut syömään kotimaassa mitään purkkiruokia. :D Italialainen purkkiruoka taas on ihan erilaista kuin Suomessa (esim. purkillinen pelkkää jauhettua kalkkunaa), mutta se nyt ei aloittajaa koske. Isompien lasten purkkiruokia en tainnut nähdäkään.

 

Rattaat ajoi tarvittaessa syöttötuolin virkaa ja samoin joskus vaippaa vaihdettiin rattaiden suojassa. Tuttuja vaippoja ostettiin Lidlistä.

 

Meidän reissulle osui myös alennusmyynnit ja tosi hyvillä alennuksilla sai ostettua lastenvaatteita. Kotona kyselin tiettyjen vaatteiden perään esim. Benettonin liikkeestä, niin vastaus oli, että niitä ei edes tuoda Suomeen, kun täällä halutaan lapsille vaatteita, joissa saa rymytä menemään. Ymmärrän kyllä, että ei kannata tuoda, jos ei mene kaupaksi, mutta Italiassa lapset kyllä näytti myös rymyävän niissä vaatteissa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksista arla ja Jenn! :) Mullakin on ollut se käsitys että Italia on lapsiystävällinen paikka joten kiva kuulla että se tosiaan pitää paikkansa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

me oltiin viime vappuna viikko italiassa gardajärvellä, milanossa ja venetsiassa. tyttö oli tuolloin 8kk. matka oli erittäin onnistunut, liikuttiin junalla kaupunkien välit ja muuten käveltiin tai mentiin bussilla. rattailla oli helppo liikkua ja ihmiset tosiaan erittäin ystävällisiä. meillä oli paikan päällä asunto vuokrattuna joten tein tytölle omia soseita paikan päällä ja ravintoloissa sai lisäksi maistella meidän lautasilta. vaippaa vaihdettiin mieluummin rattaissa kun julkiset vessat ja hoitotilat oli mitä oli.

 

venetsiassa oli onni että meidän matkarattaat oli tosiaan kevyet, sillä niitä kanaalin ylittäviä siltoja oli todella paljon ja väkeä niin maan pirusti. venetsiaa en suosittele, kallis ja epäystävällinen turistirysä. garda oli aivan ihana, paljon tilaa ja kaunista maastoa pienten kanssa. ja tuon oman asunnon vuokraaminen oli loistojuttu, sai tarvittaessa pestä pyykkiä, tehdä myös ite ruokaa ja sai maitopullon lämpöseksi helposti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesälomaa suunnittelemassa ja Milanoon lentäminen olisi yksi vaihtoehto aloittaa loma. Mitä kautta olette varanneet majoituksen? Etenkin Gardan asunto kiinnostaa...

 

Myös kaikenlaiset kokemukset tervetulleita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Italiassa kaksi vuotta sitten 1v7kk ja 3kk lasten kanssa. Lennettiin Milanoon, vuokrattiin sieltä auto ja asunto oli Lago Maggioren rannalla Interhomen kautta. Milanosta reissattiin vielä junalla Nizzaan, josta lennettiin kotiin kolmen viikon jälkeen. Reissu meni kaikinpuolin hyvin, vaikka ajettiinkin Sveitsin alpeilla yhden hampaitatekevän ja itkevän vauvan kanssa. Lago Maggioren alue oli tosi kaunista ja siitä oli mukava tehdä päivämatkoja Sveitsin puolelle. Mm. Lugano oli kaunis. Ravintoloissa lapset otettiin hyvin vastaan. Meillä oli mukana matkarattaat ja kantoreppu. Matkarattailla pääsi kyllä liikkumaan ihan joka paikassa kätevästi.

 

Mun mielestä oli myös kätevää, että meillä oli asunto vuokrattuna eikä asuttu hotellissa, kuten sitten Nizzassa. Ensinnäkin päiväunet oli helpompi järjestää, kun huoneita oli yhden sijaan kaksi. Toiseksi ravintolat aukeavat iltaisin vasta seitsemän kieppeillä, kun lapsilla oli nälkä jo viiden maissa. Tehtiin itse aika paljon ruokaa asunnossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Millainen on valmiiden lastenruokien valikoima Italiassa?

 

Olemme lähdössä kesäkuussa viikoksi italiaan 7kk-ikäisen vauvan kanssa ja pähkäilen tässä, että pitäisikö raahata ruoat Suomesta mukana vai löytyykö soseita ja korviketta näppärästi myös Italian kaupoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Itse veimme soseet mukana kun vuosi sitten olimme saman ikäisen pojan kanssa. Vaipoissa löytyi kyllä hyvät valikoimat ja soseitakin löytyi, mutta meidän nirso poika ei niitä suostunut syömään. Soseet olivat erittäin tasaisia ja tuoksuivatkin hieman erikoiselle. Varmaan ihan hyviä jos ei ole ruuan suhteen turhan tarkka vauva. Veimme myös korvikkeet mukana, mielestäni kaupoissa oli vain jauhemaisia korvikkeita saatavilla. Tämähän tietty riippuu ihan siitä mihin paikkaan menee ja minkälainen kauppa on kyseessä. Me olimme Gardalla ja aika pieniä nuo kaupat siellä olivat. Olen kyllä tuttavapiirissäkin kuullut että todella monet vievät ruuat mukanaan. On sitten tilaa tuliaiselle takaisin tullessa.. :grin:

 

Me olimme vuosi sitten 10 päivää niin että ensin viikko Gardalla ja sitten kolme päivää Milanossa kaupunkilomalla. Lapsia mukana 3 (yksi mukana olleen tuttavaperheen), iältään 1v 7kk, 7 kk ja 3,5-vuotias. Lennot ostettiin netistä ja Gardan kämppä varattiin suoraan omistajalta (oli suositukset olemassa). Vuokrasimme auton Milanosta jolla liikuimme Milano-Garda-Milano välin sekä reissasimme ympäri järveä sen viikon. Auton otimme Avikselta koska halusimme että kaikki turvaistuimet jne ovat varmasti kunnossa. Matka oli todella onnistunut ja vaikka sählinkiä välillä olikin (välilaskulliset lennot meni vähän mönkään, vanhin lapsista oksenteli menomatkalla lentokoneessa ja autossa, unet ja ruokailut vähän heitti välillä häränpyllyä..) niin silti varasimme vuoden päähän uuden reissun samaan paikkaan. Olisi menty tänäkin vuonna, mutta tuttavaperhe ei päässyt ja kämppä on liian iso vain yhdelle perheelle (lue; liian kallis...). Ehdottomasti myös varaamme suorat lennot ensi vuonna. Vielä yhden pienen kanssa välilasku menisikin, mutta kolme taaperoa on jo vähän liikaa! :girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Little Elf vastauksesta! :)

 

Otamme siis ainakin suurimman osan ruoista mukaan. Me mennään Toscanaan. Meillä on suora lento Firenzeen ja vuokraamme sieltä auton, jolla ajamme vuokraamallemme huvilalle. Saas nähdä kuinka meidän käy tuon meidän pienen matkalaisen kanssa. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveiset täältä Lago Maggiorelta! :girl_smile:

 

Italiassa on lasten kanssa helppoa: ihmiset on tosi lapsiystävällisiä ja apua saa takuuvarmasti kysymällä. Suurissa kaupungeissa (tai toisaalta pienissä historiallisissa kylissä kapeine mukulakivikujineen) liikkuminen voi olla rattaiden kanssa joskus haastavaa, joten kantoliina / -reppu voi olla pienelle näppärämpi. Ravintoloissa kannattaa reippasti pyytää listan ulkopuolelta jotain lapselle, ainakin meillä valmistetaan mitä vaan osataan tarvittaessa.

 

Vaipat on täällä kalliimpia kuin Suomessa, samoin korvikkeet (nestemäistä löytyy myös, mutta useimmat käyttää jauhetta). Vauvanruuat on erilaisia: yleensä italialaismammat keittävät itse vihannekset ruokiin ja sekoittavat joukkoon sitten purkista lihat / kalat tms. Itseasiassa italialaisvauvat aloittavat kiinteät ruualla, johon keitetään kasvisliemi itse ja sekoitetaan maissi- tai riisijauho, loraus neitsytoliiviöljyä ja ripaus parmesaaniaraastetta. Tähän sitten pikkuhiljaa soseutetaan eri vihanneksia ja kun vihannekset on "hallussa" niin aletaan lisäämään lihaa / kalaa. Eli ruokakulttuuri on vauvasta alkaen aika erilainen, siksi myös erilaiset purkkiruuat. Joitakin suomalaistyyppisiä valmisruokiakin on, mutta niitä ei varmaan ihan pienemmissä kaupoissa ole. Hedelmäsoseita löytyy samoin kuin Suomessa, tosin osassa on sokeria, joten kannattaa tarkastaa tekstit kyljestä.

 

Meillä on muuten täällä ravintola sekä B&B. Jos liikutte täällä päin, niin tulkaa poikkeamaan! :girl_smile: Tosin ei ehkä kannata kysellä fragolinaa :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

IHANA paikka teillä! :lipsrsealed: Ehdottomasti tullaan piipahtamaan jos sinne päin ensi keväänä eksytään!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt on reissusta palauduttu ja tosi hienosti meni tytön kanssa. Kuumuus oli välillä tukahduttavaa, mutta tyttö jaksoi tosi hienosti. Soseiden syönti takkusi, varmaan kuumuudesta johtuvaa, mutta onneksi maitoa ja vettä meni senkin edestä. Italia tosiaan oli lapsiystävällinen maa. Tyttö otettiin aina huomioon ravintolassa kuin ravintolassa ja lentokentällä Suomeen päin, toisin kuin Helsinki-Vantaalla. Ruoat otin Suomesta mukaan ja hyvä niin, sillä tosiaan nuo hedelmäsoseet olivat vahvasti sokeroituja ja valmiita ruokia oli vähän. Maito oli kätevä tehdä Nanin korvikejauhoista pulloveteen ja puuro puurojauheeseen. Suomesta otetut vaipatkin riittivät, vaikka tarkoitus oli ostaa vaippoja sieltäkin. Pienissä kyläkaupoissakin näytti olevan sekä lastenruokaa ja vaippoja.

 

Vuokraamassamme talossa ei ollut ilmastointia, mutta se ei haitannut, sillä paksuseinäinen kivitalo oli ihanan viileä sisältä. Lattiat olivat tosin liian kylmät makoilla tytölle, mutta retkiviltin päällä sekin onnistui hyvin. Uima-altaan vesi oli liian kylmää tytölle. Vesi oli siis 27-asteista, mutta tuntui tytöstä kylmälle, sillä ilman ja veden lämpötilaero oli niin suuri. Uimisesta ei siis tullut mitään, vaikka meidän neiti tykkää uimisesta tosi paljon. Ehkä myöhemmin kesällä myös uima-altaan vesi olisi vielä lämpöisempää.

 

Matkarattailla päästiin tosi hyvin liikkumaan niin Sienan jyrkillä kaduilla kuin jopa korkean kukkulan päällä olevassa keskiaikaisessa linnoituskaupungissa. Tosin pikkukylien kapeilla vilkkaasti liikennöidyillä kaduilla matkarattaiden kanssa en olisi uskaltanut liikkua. Mutta onneksi ei tarvinnutkaan. Vuokra-autoon saatiin ihan ok kaukalokin selkä menosuuntaan, joten senkään suhteen ei ollut mitään ongelmia. Kaikin puolin ihana ja onnistunut reissu siis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiva kuulla että oli onnistunut matka Zia!

 

 

Varasin eilen meille ensi vuoden toukokuulle tuon Gardan kämpän missä ollaan oltu aieminkin. Nyt lähinnä pitäisi miettiä että missä ollaan 3 päivää, Milanon lähellä? Milano on jo tullut tutuksi joten mitään kaupunkilomaa siellä ei huvittaisi viettää enää. Verona? fragolinan b&b? ;) Outlet-kylät? Lapsille joku vesi/huvipuisto?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan matkustanut Sisiliassa vauvan kanssa tai ilman? Me ollaan menossa sinne syksyllä, kun vauva on noin puolivuotias. Majoitutaan Palermossa ja muutenkin ollaan kai suurimmaksi osaksi siellä. Vauvan ruuat ja vaipat otetaan varmaan Suomesta mukaan, mutta muuten kaipaisin vinkkejä ja kokemuksia: mitä kannattaa tehdä, missä syödä, jne. Suurin kysymys on kaupungilla kulkeminen: mahtuuko matkarattaiden kanssa esim. joukkoliikennevälineisiin, pääseekö kaduilla menemään rattailla, ja miten taksilla matkustaminen sujuu. Jos vaan on mitään vinkkejä näihin juttuihin liittyen, niin olen tosi kiitollinen! :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä vietetään ensi kesänä erilainen juhannus, sillä varasin tässä iltamassa meille huoneiston 15km Venetsiasta. :girl_dance: Neiti on tuolloin vajaa 1v 3kk kun lähdetään reissuun. Löydettiin edulliset ja SUORAT lennot finnairilta Venetsiaan ja edullinen huoneisto myös. Auto vuokrataan myös ainakin osalle aikaa. Tarkoitus on käydä päiväseltään Venetsiassa, Veronassa, ehkäpä dolomiiteilla sekä etelämmässä rannikkoa pitkin. Tuskin maltan odottaa!!! :girl_dance:

 

Eniten minua mietityttää vain neidin maidon juonti reissussa, pitänee ottaa mukaan näitä uusia muksun plus maitoja jotka ovat tulleet juuri markkinoille. Luulen että muuten mennään vesilinjala. :) ruoat varmaan menee suurimmalta osin jo samaa kuin meilläkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvä että ketju nostettiin ylös, me ollaan suuniteltu lähtevämme porukalla fragolinan hellään huomaan elokuussa ja mua mietityttää nuorimmaisen ruokailu. Olen pojalle tehnyt aikoinaan soseet itse ja niin meinasin tytöllekkin, eli mietin että saakohan ravintoloista helposti sosemaista ruokaa. Tyttö on reissun aikana vajaa 9kk eli ei enään sileitä syö (toivonmukaan), liinalla ajattelin tyttöä kuljettaa ja matkarattaat pitää jostain hommata pojalle varuiksi, niissä voi tyttö kulkea sitten silloin kun poika jaksaa kävellä. Me ollaan lähdössä pojan kummitädin ja avokin kanssa reissuun ja vuokrataan kanssa auto.

 

Tuosta juomisesta, poika juo perjaatteessa mitä vaan ja meinasin tytölle raahata korviketta jonkin verran mukaan. Ollaan kuitenkin vain viikko joten en aijo stressata kovin paljoa sen juomisen suhteen, kunhan juovat. Tosiaan maitoa otetaan varmaan sen verran mukaan mitä mahdolliset päikkäri/ilta/yömaidot sisältää, sen näkee tarkemmin sitten lähempänä.

Edited by OltsunÄippä

Share this post


Link to post
Share on other sites

: kiva kun tulette :)

 

Mä taisin aiemmassa viestissäni jo kertoakin täkäläisten vauvojen ruokailusta. Luulisin, että aika monessa ravintolassa ovat tottuneita valmistamaan "annokset" myös vauva-asiakkaille. Me kun asutaan täällä, niin mun on tietty ollut helppo ottaa pakasterasiassa ruuat lapselle mukaan ja pyytää sitten vaan lämmittämään ravintolassa valmis annos (tein siis myös itse kaikki ruuat esikoiselle ja niin olis tarkoitus tälle toisellekin). Ongelmana suomalaisella vauvalla tuossa ravintolassa syömisessä on se, että nää täkäläiset ei niitä soseita semmoisenaan syö. Meillä kyläillyt kaveriperhe, joissa oli soseita syövä lapsi antoi muksulle täällä ollessa "italialaista" ruokaa, kun meillä sattui olemaan samanikäinen poika. Eli tein tupla-annoksen ja hyvin näytti maittavan suomalaiseenkin suuhun, äitinsä mukaan paremmin kuin perussoseet ;) Jos olet valmis kokeilemaan valmiita soseita, niin kaupoista saa eri vihanneksia ja lihoja/kaloja erikseen kyllä purkeissa, eli siitä vaan sekoittelemaan. Mausteet toki puuttuu.

 

Ja siis kun kerran tulee meille, niin voit toki pistää halutessasi sosetehtaan pystyyn asunnon keittiössä, kaikki tarvikkeet löytyy kyllä ja saat soseet joko jääkaappiin tai pakastimeen talteen. Sit kun ootte päivän reissussa, niin purkki minitermokseen mukaan ja lämmitys sopivassa ravintolassa / kahvilassa.

 

Juomisesta. (Pullo)vesi on tietty hyvä vaihtoehto, mutta kyllä täältä saa ihan sitä tavan maitoakin. Katsokaa vaan että se on latte fresco, eikä UHT, jota italialaiset yleisemmin käyttävät. Kaupoista saa myös lapsille tarkoitettua maitoa (Latte di crescita), joka on siis yli 1-vuotiaille. Siinä on ravintoaineet laskettu nimenomaan pienten lasten kasvua ajatellen. Mä en tosin ole tätä koskaan käyttänyt vaan siirryttiin suoraan tavismaitoon esikoisen kanssa. Pillimehuja on myös täällä ja niitä mä pidän usein laukussa esikoiselle vesipullon ohella. Niin ja mehujää meilä menee kuin kuumille kiville kesällä, se on hyvä keino huijata muuten huonosti juova isompi lapsi "juomaan".

 

myy79: Venetsia on ihana kaupunki, mutta täynnä portaita. Rattaita siis joutuu nostelemaan kaiken aikaa, jos sellaisilla olette liikenteessä. Venetsian lähellä me lomaillaan Jesolossa, jossa on ihanat lapsille sopivat hiekkarannat, eli madaltuvat loivasti. Viime vuonna vietettiin siellä juhannusta ja varmaan oltais muuten tänäkin vuonna, mutta ristiäiset osuu just juhannusaatoksi. Hauskaa lomaa kuitenkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja siis kun kerran tulee meille, niin voit toki pistää halutessasi sosetehtaan pystyyn asunnon keittiössä, kaikki tarvikkeet löytyy kyllä ja saat soseet joko jääkaappiin tai pakastimeen talteen. Sit kun ootte päivän reissussa, niin purkki minitermokseen mukaan ja lämmitys sopivassa ravintolassa / kahvilassa.

 

Miten ihmeessä mä en tajunnut tuota :girl_haha: Keittiö löytyy ja aivan varmasti kaikki tarvittavat kaupasta.. Pitää ajatella liian vaikeasti :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedosta Fragolina. :) katsotaan miten teemme tuon syömisen kanssa, mutta hyvä tietää toi maitoasia!!

 

Niin, me on oltu Venetsiassa 3-4 kertaa, joten rappuset on tiedossa.. ;) siksi onkin keposet matkikset sekä kantoliina. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on tarkoitus mennä Venetsiaan kesällä 2012, mietin vaan, että tuo Fragolinan B&B vaikuittaisi juuri meille sopivalta, mutta tuolla Venetsiassa on pakko päästä käymään.

(ollaan tavattu siellä miehen kanssa ekan kerran 10 vuotta sitten :lipsrsealed: )

 

Ollaan nyt etsitty monenlaisia vaihtoehtoja miten matka voitaisiin toteuttaa, joten kaikki ideat otetaan vastaan. Valmispaketeissa näyttäisi aina olevan jokin pielessä, ja noita hotelleja/hostelleja/leirintäalueita on nyt katsastettu monia, mutta esim. suurin osa hotelleista näyttäisi olevan "keskustassa", siis Venetsiassa, eikä keskusta-asuminen tule kysymykseen kahden pienen lapsen kanssa. Siksi leirintäalue tuntuisi ihan parhaalta vaihtoehdolta, tai jokin B&B-paikka.

 

Eli mikään pakko ei ole Venetsiassa oleilla pidempään, mutta siellä on päästävä käymään ainakin päiväseltään. Missähän siinä lähistöllä olisi parasta majoittua?

 

Venetsiaan en kyllä suostu rattaita raahaamaan, luulen, että mukaan on otettava myös kantorinkka vaikka helteellä pikkuneidissä onkin kova roudaaminen. Mutta Nuppu kyllä karkaa Ventsian vilinään jos ei ole kytkettynä jonnekin, eikä varmasti jaksa vielä 2,5-vuotiaana kovin kauaa kävelläkään. :girl_sigh:

 

Me ollaan otettu reissuun myös pieniä Hyla-maitopurkkeja, kun niita olen sitten itsekin voinut käyttää. Isompi neiti juo sitä mukisematta, vaikka hänelle käy kyllä tavan maitokin.

Ja varmasti tulee pari purkkia niitä purkkeja tuollekin reissulle mukaan ihan minua varten, vaikkakin Helmi voi jo syödä ja juoda kaikkea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neven: voin juhannuksen jälkeen tulla kertomaan meidän yöpymispaikasta mielipiteeni teille vinkiksi. ;) meillä siis on yöpymispaikka 20km päässä Venetsian keskustasta. :) ihanteellinen matka, ettei ole liian kaukana, mutta ei liian lähelläkään. Julkiset toimii, mutta meillä on käytössä oma vuokra-auto. Joten kuljetaan siis ympäri Venetoa: dolomiiteilla, Veronassa, kenties Gardajärvelläkin. Ja meidän reissupaketti on itse koottu, tulee paljon halvemmaksi ja saadaan räätälöityä haluamamme. :) (on laskeskeltu, että meillä matkapaketti maksaa 3hlöltä n. 1000e sis. suorat finskin lennot, huoneisto viikoksi sekä vuokra-auto. Tuolla hinnalla taitaisi 2hlöä viipyä Venetsiassa 2-3vrk?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä laskin että halvalla majoituksella lentoinensa päivinensä meidän porukalta menisi noin 1500 euroa. Mutta on hiukan noita "reunaehtoja", kun en halua olla liian lähelläkään Ventsiaa, ihan sen hajun takia :girl_sad:

Muuten ihana paikka, mutta astaatikolle ei ihan paras...

Onneksi on kokemusta, niin tietää mihin päänsä lykkää :grin:

 

Voitko vinkata, laittaa vaikka etukäteen linkkiä sinne minne olette menossa, kun on niin mukava suunnitella matkaa jo nyt :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now