Sign in to follow this  
Followers 0
sulo

Reseptejä odottajalle - ja koko perheelle

6 posts in this topic

Kertokaa jos tästä on jo ketju olemassa, mutta voisiko tähän ketjuun kerätä uusia herkullisia ja terveellisiä ruokareseptejä, jotka sisältäisi aineita, joita raskaana ollessa olisi hyvä saada (esim. siis sinkki, foolihappo, seleeni, natriumi, kalkki, proteiini yms yms...). Eli että saisi näitä tärkeitä vitamiinejä ja muita myös ruuasta, eikä vain raskausajan multivitatabletista...

Jotenkin olisi mukavampi kokeilla hyväksi havaittuja reseptejä, kun koittaa selata noita keittokirjoja... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

yks kohtuu hyvä ja ainakin terveellinen on tehä wokkia,400g marinoituja kanafileitä-paista pannulla kypsäks, sit kanat sivuun ja sen jälkeen pussi wokkivihanneksia samalle pannulle paistuun(tulee hyvät maut rehuihin :D ), sillä välin keittää nuudeleita(vähän syöjien mukaan),sit kun nuudelit (valuta ensin) ja vihannekset on valmiit niin heittää kaikki samalle pannulle ja purkki sweet&sour kastiketta sekaan,mausta jos haluat mut kaikessa yksinkertaisuudessaan,nam! :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terveellisyydestä voi olla niin montaa mieltä... Marinadit ovat usein todella suolaisia ja sisältävät natriumglutamaattia, jota ainakaan odottajan ei kannattaisi syödä. Ennemmin valitsisin marinoimattoman lihan ja tutkisin vaikka marinoidun etiketistä, mitä mausteita siinä on, ja ostaisin niitä. Wokkivihannekset (esikypsennetyt pakasteesta - näin ymmärsin) eivät sisällä vitamiineja yhtä paljon kuin tuoreet ja käsittelemättömät. Nuudeleiden olisi hyvä olla täysjyvää, muuten niitä ei voi laskea erityisen terveellisiksi. Lisäaineettomia ja suolattomia valmiskastikkeita on onneksi paljon tarjolla, mutta näissäkin suosittelen etiketin tarkkaa lukemista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

on ainakin tuhat kertaa terveellisempää kun ykskään valmis ateria!ja pahoittelut etten tarkentanu nuudeleita...kyse olikin terveellisestä ja HELPOSTA ruoasta,jos joku nyt itte haluaa kanansa marinoida ja kastikkeensa tehdä niin antaa palaa,mistä kukakin tykkää,kaikesta ei aina kannata tiukkapipoisesti ottaa stressiä...... :) tässä maassa kun on joskus kiva syödä 10-14 tunnin päivien ohella muutakin kun valmiskeittoja ja aina tosiaan ei itte niitä rehujansa yksinkertasesti ehdi pilkkoa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostetaampas vähän tätä ! Musta tuntuu, että ideat loppuu kesken, kun kauheasti ei mikään maistu.. Mielellään siis vastaanottaisin ruokavinkkejä, jotka olis suht terveellisiä ja maukkaita! Keitot on menneet suht hyvin alas, mm. söin nakkikeittoa ensimmäisen kertaan varmaan 5 vuoteen. Mutta mitä muuta?

Mitä te ootte syöneet kunnon aterioina, kun tuntuu, ettei oikein mikään maistuis mut jotain olis pakko syödä? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0