Anni30

Julkkisten raskaus/vauvauutiset!

972 posts in this topic

Prinsessa Victoria esitteli vauvamasuaan ylpeänä: Oloni on suurenmoinen!

 

Ruotsin kruununprinsessa ei enää piilottele somasti pyöristynyttä vatsaansa.

 

Victoria nähtiin perjantaina Tukholman kaupungintalolla. Väljien mekkojen aika näyttää olevan ohi, sillä prinsessa oli pukeutunut tykäistuvaan, lyhyeen leninkiin. Todella onnelliselta näyttänyt Victoria myös kommentoi vointiaan Aftonbladet-lehdelle.

 

– Voin suurenmoisesti!

 

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoisen laskettu aika on maaliskuussa.

 

03s11-777vickansmage__mngl_20110903ab5x011%2Cnyh_1.indd_7336.jpg

 

www.mtv3.fi

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koomikko-juontaja André Wickström toivotti maanantaina tervetulleeksi perheenlisäystä.

IS 6.9.11

Wickström kirjoittaa blogissaan pikkumiehen sekä äidin voivan hyvin.

 

Uuden tulokkaan mitat ovat 50 cm pituutta ja 3,6 kiloa painoa.

 

Ylpeä isä poseeraa blogissaan suloisen pikkukäärön kanssa ja kiittää ystäviä tuesta ja onnitteluista.

 

Katso kuvat täältä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guy Ritchielle poikavauva

 

Madonnan ex-mies, elokuvaohjaaja Guy Ritchie on saanut tyttöystävänsä Jacqui Ainsleyn kanssa poikavauvan äkillisen keisarinleikkauksen seurauksena maanantaina.

 

Lapsi syntyi muutamaa päivää oletettua aiemmin, mutta synnytys meni hyvin ja lapsi ja äiti voivat molemmat erinomaisesti, lähde kertoi Daily Mirrorille.

 

42-vuotiaalla ohjaajalla on Madonnan kanssa entuudestaan 11-vuotias Rocco ja 5-vuotias adoptoitu David.

 

Lähteen mukaan myös Madonna on lähettänyt parille onnittelunsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Linda Lampeniuksen Olivia-tytär on jo iso tyttö

Lindan kaksivuotias Olivia-tytär pääsi ensimmäistä kertaa sirkukseen.

 

6374_LINDA5604.jpg

 

Viulisti Linda Lampenius-Cullberg, 41, ja rikosjuristi-aviomies Martin Cullberg, 37, ja kaksivuotias Olivia-tytär bongattiin Tukholmassa ruotsalaisen Scott-sirkuksen 75-vuotisjuhlanäytöstä katsomassa.

 

9410_LAPS560.jpg

 

Kaksivuotias Olivia aristeli kameroita isänsä kainalossa.

 

Sirkuksen pihalla takanamme soitti orkesteri erittäin äänekkäästi. Olivia ei ollut pelkästään ujo vaan myös peloissaan kovista äänistä. Olivia näyttää kovin pelokkaalta julkisuutten päätyneissä kuvissa, en halua, että ihmiset luulevat minun pakottavan lapseni poseeraaman paparazzeille, Linda kertoo blogissaan.

 

www.seiska.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jennifer Garner esitteli vauvakumpuaan minimekossa

Maanantai 12.9.2011 klo 14.00

 

Jennifer Garnerin raskaus näkyy jo selvästi.

 

garner3_1209JID_503_vi.jpg

 

Odottava äiti säteili Pink Party -tapahtumassa lauantaina Los Angelesissa. (SPLASH/AOP)

 

 

garner1_1209JID_244_vi.jpg

 

 

Hollywoodin voimapari odottaa kolmatta lastaan. (SPLASH/AOP) Kolmatta lastaan miehensä Ben Affleckin kanssa odottava Jennifer Garner näyttää iloiselta ja hyvinvoivalta.

 

Pariskunta vahvisti vauvauutiset viime kuussa. Jenniferin pyöristynyt vatsa paljastaa, että raskaus on jo pitkällä. Edes löysä ja armeliaasti laskeutuva mekko ei onnistunut peittämään näyttelijättären raskausvatsaa.

 

Hollywood-parin tyttäret Violet ja Seraphina taitavatkin saada pikkuveljen tai -siskon jo lähikuukausina.

 

Garner ja Affleck avioituivat vuonna 2005.

 

garner2_1209JID_503_vi.jpg

Jennifer yritti turhaan piilottaa raskausvatsansa väljällä mekolla. (SPLASH/AOP)IL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suri Cruise, 5, vahvasti meikattuna - onko tämä jo liikaa?

 

img-1288554160137.jpeg

 

Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär, Suri Cruise, 5, lienee tunnetuin mini-fashionista Hollywoodissa. Nyt pikkuneidin äiti on kuitenkin vienyt tyttärensä pynttäytymisen liian pitkälle.

Monet varmasti muistavat kuvat pikku-Surista korkokengissä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että korkkarit olivat vielä "lastenleikkiä".

 

Hollybaby-sivustolla julkaistuissa kuvissa Surin kasvoja nimittäin koristaa vahva, tummanpunainen huulipuna. Tällä kerralla korot puuttuvat, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että 5-vuotias tyttönen näyttää aivan kuin pienikokoiselta aikuiselta!

 

Sivustolla kehotetaankin Katieta rauhoittumaan, sillä vaikka pienet tytöt rakastavat meikkaamista ja vaatteita, niin Suri näyttää siltä kuin hän olisi matkalla naamiaisiin.

 

- En pue häntä. Hän pukeutuu itse valitsemiinsa vaatteisiin, Katie kertoi elokuun InStyle-lehdessä.

 

- Tietysti ostan hänen vaatteensa, mutta hän itse valitsee asukokonaisuudet. Itse asiassa hän auttaa siinä minuakin, Katie jatkaa.

 

Pienellä muotimogulilla ei suinkaan ole halpa maku. Surilla on nähty kädessään muun muassa ökyhintainen Dolce & Gabbanan pikkulaukku. Meikit Suri ostaa Sephorasta ja käytti liikkeeseen aikaisemmin tänä vuonna 1300 dollaria.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko Vappu Pimiä raskaana? Vai onko toi mekko vaan huononmallinen nyt tuossa Elämä lapselle -konsertissa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Mäkin katsoin samaa. Mullakin meni raskaana mekkojen helmat tolleen että edestä ne nousi lyhyemmiksi kuin muualta. Jostain luin että Vappu oli sanonut että sillä on joulukuun jälkeen kalenteri ihan tyhjä, että ehkä tästä vois päätellä että sillä alkais äitiysloma..? Tai sit ei voi päätellä, en tiiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pimiästä tuota raskautta arvaillaan vähän väliä, hänellä taitaa olla luonnostaan pieni pömppömaha, joka sitten korostuu tietynlaisissa vaatteissa.

 

Olen kuullut hyvinkin varmoja veikkauksia raskaudesta (mm. BB-aikoina), mutta vielä ei ole vauvaa näkynyt :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vappuhan erosi pitkäaikaisesta miehestäänkin hiljattain. Joten luulen ettei ole raskaana, taitaa vaatteet hämätä.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vappu Pimiä on seurustellut vuoden 2010 pääsiäisestä asti liikemies Teemu Huuhtasen kanssa. Pimiä asui vuonna 2011 puolen vuoden ajan Los Angelesissa miesystävänsä luona.

 

www.wikipedia.fi

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis minäkin katsoin tuota konserttia ja miehelle arvailin, että odottaako tuo Vappu. Katsoiko kukaan perjantaina Korkojen kera -ohjelmaa maikkarilta, nimittäin Vapulla oli siinäkin muotoja peittävä paita päällä..? No, on tai ei, asiahan selviää tulevien kuukausien aikana :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Kristin Davis Welcomes Daughter Gemma Rose

Kristin Davis is a new mom!

 

The Sex and the City star, 46, welcomed daughter Gemma Rose Davis through domestic adoption a few months ago, PEOPLE confirms exclusively.

 

“This is something I have wanted for a very long time,” Davis tells PEOPLE. “Having this wish come true is even more gratifying than I ever had imagined. I feel so blessed.”

 

Davis, who is a global ambassador for Oxfam and a patron for the David Sheldrick Wildlife Trust, will next be seen in Journey 2: The Mysterious Island.

 

kristin-davis-440.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Näin Ruostin hovi huijaa!

Lauantai 8.10.2011 klo 21.26

 

Ruotsissa ollaan varmoja, että hovi valehtelee Victorian ja Danielin vauvan syntymäajan.

 

14524149_244_vi.jpg

Victorian vauvavatsa puhuttaa Ruotsissa. Ruotsin hovi on aiemminkin kertonut julkisuuteen väärän syntymäkuukauden. Myös Tanskan ja Hollannin kuninkaalliset ovat käyttäneet samaa menetelmää. (MYPHOTOS) Victorian vauvavatsa pullottaa jo siihen malliin, että Ruotsin arvellaan saavan uuden prinssin tai prinsessan ennen maaliskuuta, jonka hovi on ilmoittanut vauvan syntymäkuukaudeksi.

 

Edustustehtävästä toiseen pikavauhtia juossut kruununprinsessa Victoria keskittyy edustustehtävien sijaan lähikuukausina perheenlisäyksen odottamiseen.

 

Hovi tekee kaikkensa, jotta Victoria saa olla rauhassa. Ruotsissa spekuloidaankin tulevan kuningasperheen jäsenen syntyvän ennen hovin ilmoittamaa maaliskuuta.

 

Huijauksesta on useita viitteitä. Victoria esimerkiksi jättää väliin Yhdysvaltoihin suuntautuvan edustusmatkan lokakuun lopussa. Daniel lähtee matkaan yksin.

 

- Matka on liian lähellä Victorian synnytystä. Pitkä matka ja intensiivinen ohjelma ovat syynä. Mitään dramatiikkaa päätökseen ei liity. Kaikki kehittyy normaalisti, hovin tiedotuspäällikkö Bertil Ternert kiemurtelee Expressenille.

 

Vatsa paljastaa

 

Myös kruununprinsessan hurjaa vauhtia kasvanut vatsakumpu puhuttaa Ruotsissa. Selvästi erottuva vauvavatsa antaa viitteitä siitä, että laskettu aika on aiemmin kuin maaliskuussa.

 

- Normaalisti raskaus ei näy noin selvästi, jos se on edennyt noin 20 viikolle. Tuolloin on vain söötti kumpu. Tosin sitä on vaikea sanoa, sillä vatsan koko voi vaihdella päivittäin, Expressenin haastattelema kätilö Christina Wahlström sanoo.

 

Eritoten hovin huijauksesta kielii se, että hovi kertoi julkisuuteen väärän kuukauden myös vuonna 1979, kun kuningatar Silvia odotti prinssi Carl Philipiä. Tuolloin hovi tiedotti uuden kuningasperheen jäsenen syntyvän kesäkuun lopussa, mutta prinssi syntyikin jo yli kuukautta aiemmin, puolivälissä toukokuuta.

 

- Hovin lääkäri on antanut tiedon, että Victoria synnyttää maaliskuussa. Se on edelleen voimassa, ei ole mitään täsmennettävää, hovin tiedottaja vakuuttelee Expressenille toimittajan kysyessä synnytyksen tarkkaa ajankohtaa.

 

 

 

 

 

http://www.iltalehti.fi/viihde/2011100814523490_vi.shtml

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tori Spelling latasi vauvastaan erikoisen kuvan nettiin!

 

Tuore äiti synnytti varhain maanantaina terveen tytön!

 

6319_TORI560.jpg

 

Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu Tori Spelling, 38, synnytti terveen tytön maanantaiaamuna (10.10) kello 07.08 paikallista aikaa Los Angelesissa.

 

Torin ja hänen aviomies Dean McDermott, 44, antoivat tyttövauvalle nimeksi Hattie Margaret McDermott.

 

Pariskunta ilmoitti ilouutisesta heidän Twitter-sivuilla sekä Facebookissa - kuvan kera.

 

Ilmeisesti Tori ja Dean eivät halunneet paljastaa tyttärestään vielä liikaa, sillä kuvassa näkyy vain vauvan jalkapohjat. Kaksikolla on nyt kolme

 

yhteistä lasta. Perheeseen kuuluu myös 12-vuotias Jack, joka on Deanin aiemmasta suhteesta.

 

www.seiska.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhkea Beyonce näyttäytyi antavassa mekossa

 

New Yorkin Manhattanilla perjantaina näyttäytyneen laulajan Beyonce Knowlesin vauvamasu näkyy jo selvästi.

Beyoncen ja räppäri Jay-Z:n esikoisen laskettu aika on helmikuussa.

 

Tällä viikolla Beyonce nousi Yhdysvalloissa otsikoihin oudossa valossa, kun hänen epäiltiin käyttävän tekovatsaa, ja todellisuudessa sijaissynnyttäjää.

 

Huhut lähtivät liikkeelle tv-kanavan kuvista, joissa Beyoncen vauvavatsa näyttäisi menevän ”lyttyyn” hänen istuessaan.

 

Beyoncen edustaja tyrmäsi huhut ja piti niitä naurettavina.

 

img-1288583356580.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

IS: Ex-tangokuningatar Johanna Pakonen odottaa kevätvauvaa

Lauantai 15.10.2011 klo 09.23

Viime vuoden lopulla kaksospojat menettänyt Johanna Pakonen on raskaana, kertoo Ilta-Sanomat.

 

 

Johanna Pakonen odottaa kevätvauvaa. (HEIKKI WESTERGÅRD / SKA)

TAUSTA

 

IL 14.12.2010: Johanna Pakonen: Työ auttaa suruun

 

Laulaja, ex-tangokuningatar Johanna Pakonen on uudelleen raskaana, kertoo Ilta-Sanomat.

 

Pakosen laskettu aika on lehden mukaan keväällä.

 

Uuteen raskauteen liittyy kuitenkin myös huolia. Laulajatar ja hänen aviopuolisonsa menettivät viime talvena kaksospojat.

 

- Ei suoranaisia pelkotiloja, mutten uskalla suunnitella asioita hirveän pitkälle. Mieluummin elän viikon kerrallaan, Pakonen kuvailee lehdelle.

 

IL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jack Osbournesta tulee isä!

 

Jack-Osbourne-ja-t%C3%A4m%C3%A4n-kihlattu-Lisa-Stelly-286x390.png

 

Jack Osbourne on innoissaan, sillä miehestä on tulossa isä ensimmäistä kertaa.

 

Jack Osbourne, 25, ja kihlattu Lisa Stell, 26, odottavat lasta. Pari ilmoitti asiasta alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun oli vahvistanut kihlauksensa.

 

Jack paljasti uutisensa televisiohaastattelun lopussa vanhempiensa rokkari Ozzy ja mediapersoona Sharon Osbournen kanssa tiistaina 11.10.2011.

 

– Olen innoissani. Ja vähän hermostunut, mutta siitä tulee hauskaa, Jack totesi ujosti Piers Morgan Tonight -ohjelmassa.

 

Myös tulevat isovanhemmat olivat iloisia uutisesta.

 

– Olen onnellinen, koska tämä on jotain mitä Jack haluaa. Olen aina halunnut olla isoäiti, Sharon sanoo.

 

– Minusta tämä on mahtavaa. Ei sillä ole väliä miltä minusta tuntuu – vauva on tulossa…, Ozzy totesi. Rokkari on jo isoisä kahden oman lapsensa kautta.

 

Jack alkoi tapailla näyttelijä Stelliä aiemmin tänä vuonna. Siitä lähtien parista on nähty yhdessä rakastuneen näköisenä. Stell ilmoitti Jackin kosinnasta Twitterissä.

 

– Maailman ihanin mies pyysi minua vaimokseen… ja hän ei vitsaillut! Stell intoili.

 

Jack tuli tunnetuksi perheensä tosi-tv-sarjasta The Osbournes. Tähdellä on menneisyydessään ollut ongelmia päihteiden kanssa, mutta mies on ollut kuivilla vuodesta 2003.

 

(Uutinen täältä ja kuva täältä)

Edited by Takaintialainen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Julkkistaikurille perheenlisäystä

 

Julkkistaikuri Jori Kopposesta tulee toistamiseen isä, kun hänen vaimonsa chat-juontaja Kirsikka Kopponen putkauttaa pariskunnan esikoisen maailmaan ensi keväänä.

- Voin ottaa onnittelut vastaan ja vahvistaa, että perhe kasvaa huhtikuussa, mutta ei siitä sen enempää, Jori Kopponen sanoo.

 

Vauva on luvassa pariskunnan ensimmäisen hääpäivän tietämillä, sillä he avioituivat kuluvan vuoden keväällä aprillipäivänä 1. huhtikuuta.

 

Jorilla on entuudestaan kuusivuotias Eelis-poika, jonka äiti on Krisse Salminen.

 

Tuleva tulokas on jo toinen sisarpuoli Eelikselle, jolla on myös viime vuoden toukokuussa syntynyt pikkusisar Krissen nykyisestä liitosta tv-tuottaja Jarkko Luoman kanssa.

 

img-1288586345517.jpeg

Jori Kopponen ja vaimo Kirsikka Kopponen saavat perheenlisäystä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Johanna Pakosen uutinen kyllä ilahdutti. Kunpa tällä kertaa saisi vauvan elävänä syliin asti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Victorian vauvamaha erottuu vihdoin selvästi!

 

Ruotsin Kruununprinsessa Victorian raskaus on edennyt jo niin pitkälle, että kuvissa voidaan vihdoin ihailla prinsessan kunnolla erottuvaa vauvamahaa.

 

Kruununprinsessa Victorian suuresta ilouutisesta tiedotettiin elokuun puolivälissä. Raskausuutista ehdittiin odotella jo kesän 2010 häistä lähtien ja ilouutisen julkitulon jälkeen Victorian jokaista askelta on seurattu kamerat valmiina.

 

Kruununprinsessa vieraili syyskuun loppupuolella Suomessa, mutta suomalaisten harmiksi prinsessan raskaus ei vielä tuolloin erottunut kunnolla. Myös löysät asuvalinnat vaikuttivat tähän.

 

Nyt kruununprinsessa on kuitenkin saatu ikuistettua kuviin, joissa Victorian kaunis vatsankumpu erottuu kunnolla. Maanantaina Ruotsissa otetuissa kuvissa Victoria edusti Tukholman kaupungintalolla upeassa paljettimekossa. Vaikka Vickanin asuvalinta oli väljä, ei se enää tässä vaiheessa raskautta peittänyt kasvavaa vatsaa.

 

1238207-max555x555.jpg

 

Victorian ja Danielin esikoisen on ilmoitettu syntyvän maaliskuussa 2012, joten kuvassa Victoria on neljännellä kuulla raskaana. Spekulaatiot lasketusta ajasta käyvät kuitenkin kuumina, sillä kuninkaalliset usein ilmoittavat tiedotteissaan synnytyksen tapahtuvan hieman myöhemmin kuin todellisuudessa. Näin odottava äiti pääsee synnyttämään rauhassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carla Bruni-Sarkozy kiidätettiin sairaalaan synnyttämään

 

1137178-max555x555.jpg

 

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozyn puoliso Carla Bruni-Sarkozy on viety sairaalaan synnyttämään, kertoo Le Figaro -lehti.

 

Rakastettu laulaja ja entinen malli Carla Bruni-Sarkozy synnyttää parhaillaan ranskalaisessa sairaalassa, kertoo Le Figaro -lehti. Paikalle on kiidätetty myös Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy.

 

Le Figaro -lehden lähteen mukaan synnytys tapahtuu yksityisellä La Muette -klinikalla Pariisin 16. kaupunginosassa, ja tyttöpuolisen vauvan synnytys on alkanut keskipäivällä.

 

AFP:n valokuvaajan mukaan Nicolas Sarkozy keskeytti vierailun kiiti paikalle kello 16 aikaan valtiovierailulta Saksan liittokansleri Angelan Merkelin seurasta Frankfurtista.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.