Anni30

Julkkisten raskaus/vauvauutiset!

972 posts in this topic

Alyssa Milano: Raskauden myötä avautui erilainen maailma!

 

Siskoni on noita -sarjastakin tuttu Alyssa Milano on ohittanut raskautensa kriittisimmän vaiheen eli ensimmäisen kolmanneksen. Nyt tähti keskittyy nauttimaan olostaan.

 

Alyssa Milanon, 38, odotus on ohittanut 12 ensimmäistä ja kriittisintä viikkoa.

 

– Oloni on todella hyvä. En nuku hyvin monien yöllisten vessareissujen takia. Oloni on hyvä, mutta jos tulee hetki, kun tuntuu, että pitää hidastaa tahtia, niin teen sen.

 

Milano kertoo, etteivät hän ja aviomies Dave Bugliari, 32, tiedä tulevan pienokaisen sukupuolta. Nimistä on kuitenkin puhuttu jo ennen raskautta. Suosikkinimetkin ovat jo tiedossa.

 

– En halua kertoa! Milano nauraa salaisuudelleen.

 

Tähti paljastaa myös, että pukeutuminen punaiselle matolle on helpompaa kuin aiemmin.

 

– En ole yhtä tietoinen vartalostani tai huolissani ulkonäöstäni. Kyse on ennemminkin siitä, että oloni on mukava eikä siitä, mikä näyttää imartelevalta. Tämä on aivan erilainen maailma, josta nautin kovasti.

 

1089569-max480x555.jpg

Alyssan vauvamaha näkyy jo.

 

Milano ei ole vielä tehnyt hankintoja vauvalle.

 

– Kaikki sanovat, ettei saa tehdä mitään ensimmäisen kolmanneksen aikana, koska luoja auttakoon, jos jotain tapahtuu. Joten en ole oikeastaan tehnyt vielä mitään. Matkustan New Yorkiin tekemään New Year's Eve -elokuvaa ja palaan kotiin kolmen viikon päästä, joten luulen, että aloitan silloin, Milano miettii.

 

Milano on myös paljastanut raskauden aiheuttaman mielihalunsa.

 

– En voi edes sanoa sitä mielihaluksi, koska se on niin outoa. Mutta en saa tarpeekseni parsakaalista!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Celine Dionin kaksoset saivat nimet

 

Laulaja Celine Dionin kaksospojat kastettiin valtavassa seremoniassa Las Vegasissa.

 

Celine Dionin ja Réne Angélin nelikuukautiset pojat Eddy ja Nelson kastettiin lauantaina 200 vieraan läsnä ollessa.

 

- Se oli kaunis, perinteikäs perhejuhla, Dionin edustaja kertoo People-lehdelle.

 

Juhlaan oli kutsuttu myös lääkärit, jotka auttoivat 42-vuotiasta Dionia saavuttamaan unelmansa äitiydestä hedelmöityshoitojen avulla.

 

Ennen kuin kaksoset saivat nimet, Dion kertoi Oprah Winfreyn show'ssa kutsuvansa poikia nimillä Vauva A ja Vauva B.

 

celine_juttu0803in_503_vi.jpg

Celine Dionilla ja Réne Angélilla on myös 10-vuotias René Charles -poika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IS: Kaksosensa menettänyt suosikkilaulaja pettyi lääkäreihin

 

Ex-tangokuningatar Johanna Pakonen,34, menetti joulukuussa identtiset kaksoset enneaikaisessa synnytyksessä. Olisiko pojat voitu pelastaa? Pakonen kysyy Ilta-Sanomissa

 

- Olen vieläkin pettynyt kahteen aiempaan lääkäriini: miksi ammattilaisen on niin vaikea myöntää, että ei tiedä, ja ohjata potilasta eteenpäin? suosikkilaulaja kysyy.

 

- Jos he olisivat toimineet eri lailla, olisivatko pojat vielä elossa? Pakonen pohtii.

 

Virallinen ilmoitus lääkäreistä on laulajan mukaan jo laitettu vireille.

 

Omalääkäri kehotti Johannaa hakeutumaan jo varhaisessa Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, jossa on erikoisosaamista kaksosraskauksista. Lääkäri ei kuitenkaan saanut parille maksusitoumusta Turkuun, vaan köyliöläinen pari ohjattiin Satakunnan keskussairaalaan. Osaamisen vakuutettiin olevan samaa tasoa.

 

Vaikka raskausaikana ilmeni komplikaatioita, ei siirtoa edelleenkään tehty. Johanna hakeutui omatoimisesti TTTS-syndroomaan erikoistuneen lääkärin luo, mutta tässä vaiheessa diagnoosin tekeminen oli jo liian myöhäistä. Toinen lapsista oli jo menehtynyt.

 

- Kaikki tapahtui vauhdilla. Emme toivoneet tai odottaneet mitään, sillä tiesimme, että vielä elossa oleva poika on liian pieni selvitäkseen: keuhkot eivät ollet vielä kehittyneet tarpeeksi.

 

Jouluaaton aattona kotona odotti kirjekuori ja katkerat uutiset. Maksusitoumus Turkuun oli viimein myönnetty.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Boratin" lapselle erikoinen nimi

 

Sacha Baron Cohenin ja Isla Fisherin nuorimman tyttären nimi pysyi salassa medialta jopa puoli vuotta.

 

Pariskunta ei ole paljastanut elokuussa syntyneen tyttärensä nimeä edes kysyttäessä. Nyt Us-lehti on saanut nimen tietoonsa. Pariskunnan nuorimmainen tytär kantaa nimeä Elula Lottie Miriam Cohen.

 

Erikoisella nimellä on tarkoitus. Nimen alkuperä Eula tarkoittaa hepreaksi elokuuta, joka on pienokaisen syntymäkuukausi.

 

Pienokaisen isosisko on 3-vuotias Olive (suom. oliivi).

 

borat_juttu_1103JID_244_vi.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Victoria Beckhamin lapsen sukupuoli selvisi

 

Victoria ja David Beckham ovat vihdoin saaneet selville kesällä syntyvän pienokaisensa sukupuolen.

Entinen Posh Spice Victoria Beckham odottaa tytärtä aviomiehensä David Beckhamin kanssa.

 

- Kyllä, se pitää paikkansa, avioparin edustaja vahvisti medialle myöhään perjantai-iltana.

 

Victoria kertoi raskaudestaan tammikuussa. Jo silloin oli selvää, että parin toiveissa on saada tytär.

 

Victorialla ja Davidilla on ennestään kolme poikaa: Brooklyn, 12, Romeo, 8, ja Cruz, 6.

 

- Jos se on tyttö, olisimme innoissamme, Victoria on todennut aikaisemmin.

 

Davidin mukaan Victorian neljännen lapsen odotus on sujunut hyvin.

 

- Hän on hyvin terve ja voi hyvin. Hän on tällä hetkellä Lontoossa työskentelemässä, David kertoi.

 

Female First sivuston mukaan Victorian ystävä, näyttelijä Eva Longoria suunnittelee parhaillaan juhlia ystävänsä perheelle Chateau Marmont -hotellissa Los Angelesissa.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Äitiyslomalta töihin palannut Sanna Kiiski: Pojan on hyvä olla isän kanssa

 

955396.jpg

 

Joulukuussa esikoisensa saanut MTV3:n Huomenta Suomen juontaja tekee jatkossa kolmepäiväistä työviikkoa.

 

Sanna Kiiski on viimeiset kolme kuukautta elänyt vauvantuoksuista arkea pienen poikansa kanssa. Vauvantuoksuiseen elämään tuli uusi sivuraide maanantaista lähtien, kun juontaja palasi takaisin töihin Huomenta Suomen toimitukseen äitiysloman päätyttyä.

 

– Puolisoni jää tämän jälkeen hoitamaan poikaamme kotiin vanhempainvapaan turvin. Silloin kun poikamme ilmoitti tulostaan, hän itse toivoi voivansa jäädä lapsemme kanssa kotiin häntä hoitamaan. Onneksi hän pystyi töidensä vuoksi jäädä kotiin lapsen kanssa. Hän on ollut vauvan kanssa kotona hänen syntymästään lähtien, Sanna kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

En ymmärrä syyllistämistä

 

Tuoreen äidin mukaan vauvan rytmi ja hänen aikaiset herätykset käyvät hyvin yhteen aamuvarhain alkavan työpäivän kanssa.

 

– Meillä on lapsen kanssa samanlainen rytmi, käymme kummatkin nukkumaan iltaseitsemältä ja kun itse herään puoli neljältä töihin, on vauvalla samoihin aikoihin syöttö. Hoidan syötön ja sitten vauva nukkuukin pitkälle aamuun, jopa puoli yhteentoista. Itse olen kotona lähetyksen ja palaverin jälkeen jo ennen yhtätoista.

 

Jo vuosia Huomenta Suomea juontanut Sanna on varautunut siihen, että hänen työhön paluunsa herättää keskustelua. Tasa-arvon puolesta puhuva juontaja ei voi kuitenkaan ymmärtää ihmisten keskustelua ja äitien syyllistämistä asian tiimoilta.

 

– Minusta on kummallista, että ihmetellään isän jäävän hoitamaan lasta kotiin. Äitiyspäiväraha loppuu kolme kuukautta lapsen syntymän jälkeen ja sen jälkeen alkaa vanhempainvapaa, joka mahdollistaa myös isän kotiin jäämisen. Suomessahan on perustettu jopa työryhmiä pohtimaan sitä, miten isät saadaan jäämään kotiin lapsiensa kanssa ja sitten kun joku niin tekee, asiaa kummaksutaan ja sitä pitää perustella. Aivan kuin vauva jäisi yksin Töölöön moneksi tunniksi, Sanna kummastelee.

"Jokainen haluaa olla paras vanhempi"

 

– Äitiys ja perheasiat ovat erittäin henkilökohtaisia asioita ja uskon, että jokainen haluaa olla paras vanhempi lapselleen. Se, mikä toimii jokaisen perheen kohdalla parhaiten, on perheen oma asia. Dan on erittäin hyvä isä ja hän on ollut lapsen syntymästä lähtien samalla viivalla kanssani. Koska Ben syntyi sektiolla, ei minulle noussut maito saman tien ja vauva oppi syömään pulloa rinnan sijasta. Puolisoni on syöttänyt Benille äidinmaitoa pullosta ensimmäisestä päivästä lähtien.

 

Yrittäjänä työskentelevä Sannan avomies aikoo olla perheen pienokaisen kanssa kotona marraskuuhun asti.

 

– Olemme olleet erittäin onnekkaita, että voimme tehdä näin. Marraskuun jälkeen hoidamme lasta vuoropäivin, jolloin kummatkin voivat käydä töissä. Olemme olleet muutenkin erittäin onnekkaita pojan kanssa, hän nukkuu yöt hyvin ja hänestä on kasvanut jo nyt komea ja reipas poika, Sanna kertoo äidin ylpeyttä äänessään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kristian Meurmanille tyttövauva

 

Idols-laulaja Kristian Meurman sai vaimonsa kanssa esikoisensa sunnuntaina 13. maaliskuuta 2011.

 

– Kristian ja Mikaela Meurmanin esikoistytär syntyi Helsingin Naistenklinikalla sunnuntaina 13.3.2011 klo 23:00, Kristian kirjoittaa nettisivuillaan.

 

Hän kertoo tyttärellä olevan mittaa 50 senttiä ja 3 200 kiloa.

 

– Terve ja terhakka tyttö pääsi kotiin kahden perhehuoneessa vanhempiensa kanssa viettämänsä vuorokauden jälkeen. Vanhemmat ovat ikionnellisia uudesta tulokkaasta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bradin ja Angelinan perhe kerrankin samassa kuvassa

 

Angelina Jolien ja Brad Pittin kuusilapsinen perhe mahtuu harvoin samaan kuvaan.

 

joliepitt_2003JID_503_vi.jpg

Jolie-Pittit karkkia hakemassa.

 

Nyt tämä kuitenkin tapahtui, kun paparazzi bongasi kerrankin koko pesueen samaan otokseen. Jolie-Pittit kävivät New Orleansissa lähikaupassa ostamassa karkkia koko perheen voimin.

 

Bradin ja Angelinan perheeseen kuuluu kolme biologista ja kolme adoptoitua lasta.

 

Nuorimmat lapsista, kaksoset Knox ja Vivienne pitelivät kauppareissulla äitiään kädestä. Poikatyttö Shiloh on kolmas parin biologisista lapsista. Lapsista Maddox on vanhin. Paxilla ja Zaharalla on taas sekä iso- että pikkusisaruksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolmaskin Spice Girl raskaana!

 

Mel B voi nyt jakaa tuoreita raskauskokemuksiaan entisten bändikavereidensa Victoria Beckhamin ja Emma Buntonin kanssa.

 

vauva1_2103JID_503_vi.jpg

Mel B ja entiset bändikaverit Emma Bunton ja Victoria Beckham synnyttävät kaikki saman parin kuukauden sisällä

 

Viidestä maustetytöstä kolme on parhaillaan raskaana.

 

Melanie Brown on ilmoittanut odottavansa kolmatta lastaan. Lapsi on ensimmäinen yhteinen aviomies Stephen Belafonten kanssa.

 

- Olemme todella innoissamme, Mel kertoi Hello!-lehdelle.

 

Pariskunta alkoi yrittää lasta jouluna ja yritys onnistuikin melko pian. Laskettu aika on kesällä. Alkuraskaus ei ole ollut helpoimmasta päästä.

 

- Olin melko pahoinvointinen ja väsynyt ensimmäiset kolme kuukautta, mitä en ole ennen ollut.

 

Spice Girlsin tyttöjoukossa on menossa todellinen vauvabuumi. Emma Buntonin toista lasta odotetaan maailmaan toukokuussa. Victoria Beckhamin neljäs lapsi syntyy heinäkuussa.

 

Beckhamit kertoivat hiljattain, että neljäs lapsi on lapsikatraan ensimmäinen tyttö. Mel B sen sijaan ei ole vielä päättänyt, haluaako tietää lapsen sukupuolen etukäteen. Hänellä on entisistä suhteistaan 12- ja 3-vuotiaat tyttäret. Lisäksi perheeseen kuuluu aviomiehen 6-vuotias tytär.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pariskunta alkoi yrittää lasta jouluna ja yritys onnistuikin melko pian. Laskettu aika on kesällä.

 

Mitens toi nyt sitten täsmää? Yritys on aloitettu siis "jouluna" ja LA on jo kesällä. No, ehkä tärppi on tullut jo aiemmin joulukuussa eikä "jouluna" ja syyskuu on sitten vielä kesää?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bradin ja Angelinan perhe kerrankin samassa kuvassa

 

Angelina Jolien ja Brad Pittin kuusilapsinen perhe mahtuu harvoin samaan kuvaan.

 

joliepitt_2003JID_503_vi.jpg

Jolie-Pittit karkkia hakemassa.

 

Nyt tämä kuitenkin tapahtui, kun paparazzi bongasi kerrankin koko pesueen samaan otokseen. Jolie-Pittit kävivät New Orleansissa lähikaupassa ostamassa karkkia koko perheen voimin.

 

Bradin ja Angelinan perheeseen kuuluu kolme biologista ja kolme adoptoitua lasta.

 

Nuorimmat lapsista, kaksoset Knox ja Vivienne pitelivät kauppareissulla äitiään kädestä. Poikatyttö Shiloh on kolmas parin biologisista lapsista. Lapsista Maddox on vanhin. Paxilla ja Zaharalla on taas sekä iso- että pikkusisaruksia.

Kaksoset ja Shiloh on kyllä kuin kloonit keskenään... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kristian Meurmanille tyttövauva

 

 

– Kristian ja Mikaela Meurmanin esikoistytär syntyi Helsingin Naistenklinikalla sunnuntaina 13.3.2011 klo 23:00, Kristian kirjoittaa nettisivuillaan.

 

Hän kertoo tyttärellä olevan mittaa 50 senttiä ja 3 200 kiloa.

 

 

Olipas painava tyttö! :pupu_1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rachel Zoe Welcomes Son Skyler Morrison

 

Rachel Zoe is bananas for her new baby boy!

 

The celebrity stylist and husband Rodger Berman have welcomed their first child, a son named Skyler Morrison Berman, in Los Angeles, her rep tells PEOPLE. He weighed in at 6 lbs., 12 oz. and is 20 inches long.

 

“Mom and Dad ‘LITERALLY’ could not be happier or more in love with their son!” the couple said in a statement.

 

Zoe, 39, later Tweeted, “Thank you all so much for your love! [Rodger] and I couldn’t be happier with little Skyler Morrison in our arms … he is everything.

 

rachel-zoe-2-240.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perhearkea New Yorkissa:

Tässä ovat Sarah Jessica Parkerin suloiset kaksostytöt!

 

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker ulkoili New Yorkissa puolitoistavuotiaiden kaksostyttöjensä kanssa.

 

kaksoset92503HL_503_vi.jpg

kaksoset72603HL_503_vi.jpg

kaksoset52603HL_503_vi.jpg

kaksoset42603HL_503_vi.jpg

kaksoset12603HL_503_vi.jpg

kaksoset102603HL_503_vi.jpg

 

Sarah Jessica Parker nähtiin perjantaina ulkoilemassa kotikulmillaan New Yorkissa pienten kaksostyttöjensä kanssa. Kolmikko pysähtyi ihmettelemään vastaan tullutta koiraa ja Sarah naureskeli pienokaistensa innostukselle.

 

Vuoden 2009 kesäkuussa sijaisäidin synnyttämät tytöt ovat ehtineet jo puolentoista vuoden ikään. Marion Loretta Elwell ja Tabitha Hodge muistuttavat kovasti isoveljeään Jamesia (s. 2002), joka ei tällä kertaa ollut mukana.

 

Sarah Jessica on ollut naimisissa näyttelijä Matthew Broderickin kanssa vuodesta 1997.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Suloiset tytöt, mutta kamala miten heillä on sääret paljaana ja ei hattuja päässä! Äidillä itsellä on turkki päällä ja paksut ja lämpöiset saappaat ja lapsilla vaan paistaa paljas iho. Vaatetta päälle pikkuisille! t:kukkahattutäti

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Ihan saman huomasin...Raasuilla näkyy naamastakin että on kylmä ja silti nilkat paljaina. Luulis rahaa olevan babylegseihin ja hattuihin :skilletgirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Virpi ja Jari Sarasvuo saivat lauantaina tyttövauvan.

IS 27.3.11

 

Entinen hiihtäjä Virpi Sarasvuo ja yritysvalmentaja Jari Sarasvuo saivat eilen lauantaina tyttövauvan.

 

- Kiitos paljon, Jari kiitteli IS:n onnitellessa tuoreita vanhempia.

 

Sarasvuot avioituivat heinäkussa 2010 Hämeenlinnassa sijaitsevassa Vanajanlinnassa.

 

Vastasyntynyt tyttövauva on Virpin esikoinen. Jarilla on entisestä liitostaan tytär ja poika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mietinkin pari päivää sitten milloin mahtaa tämä vauva syntyä ja nythän se selvisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mariah Carey supistusten takia sairaalaan

 

Mariah Careyn kaksoset olivat syntyä laulajatähden syntymäpäivänä.

 

Läheltä piti, ettei Mariah Carey saanut syntymälahjakseen sylin täydeltä vauvoja.

 

Kaksosia odottava Carey täyttää tänään 41 vuotta. Eilen laulaja alkoi saada supistuksia ja hänet vietiin sairaalaan.

 

- Vähältä piti, etteivät lapset syntyneet 27. maaliskuuta - se vasta olisikin ollut syntymäpäivälahja! Muutama viikko vielä! Carey päivitti Twitter-tiliään.

 

Jännittäviä hetkiä on tulossa myös Careyn puolisolle Nick Cannonille.

 

- Todennäköisesti pyörryn synnytyssalissa! Minun on kestettävä se kuin mies - vai pitäisikö sanoa kuin nainen, sillä heidän on oltava vahvimpia tässä tilanteessa! Tunnen syvää kunnoitusta vaimoani kohtaan! Cannon twiittasi viime torstaina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vau, mikä jättimasu!

 

Viimeisillään oleva Mariah Carey esitteli jättimäistä kaksosmahaansa Twitterissä.

 

mariah_juttu290311PP_503_vi.jpg

Mariah Carey ja juhlakunnossa oleva raskausvatsa

 

Mariah Careyn kaksosten syntyminen on jo lähellä. Viikonloppuna 42 vuotta täyttänyt laulaja antoi juhlan kunniaksi koristaa jättimäisen raskausvatsansa perhosmaalauksella ja lähetti kuvan Twitteriin.

 

Carey on kertonut Twitterissä myös, että joutui lauantaina käymään sairaalassa supistusten vuoksi. Hälytys oli sillä kertaa väärä. Laulajatähti ja aviomies Nick Cannon saavat odottaa vielä tovin pienokaisten syntymää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jari ja Virpi Sarasvuo pääsivät kotiin vauvan kanssa

 

Jari Sarasvuo haki sädehtivän Virpin ja vasta syntyneen tyttären sairaalasta eilen.

 

Sarasvuot pääsivät tiistaina sairaalasta lauantaina syntyneen tyttärensä kanssa. Jari Sarasvuo kävi noutamassa vaimonsa ja tyttövauvan iltapäivällä.

 

Sarasvuot asuvat Kauniaisissa kolmikerroksisessa design-talossa, mutta suunnittelevat uutta kotia ostamalleen 3 000 neliömetrin tontille.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.