Anni30

Julkkisten raskaus/vauvauutiset!

972 posts in this topic

Julkaistu: 02.04.2011 13:03

 

Paula Lehtomäki saa lapsen

Ympäristöministeri Paula Lehtomäki (kesk) tiedottaa saavansa perheenlisäystä.

 

 

Syksyllä syntyvä lapsi on perheen kolmas.

STT

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Donald Trumpin klaani kasvaa jälleen

 

Liikemies Donald Trump saa lisää lapsenlapsia.

 

Liikemies ja televisiopersoona Donald Trumpin 33-vuotias poika Donald Trump Junior odottaa vaimonsa Vanessan kanssa kolmatta lasta. Junior ilmoitti asiasta Twitter-sivustollaan vain pari kuukautta siskonsa Ivanka Trumpin raskausuutisen jälkeen.

 

Ivanka ilmoitti tammikuussa odottavansa esikoistaan. Juniorilla ja Vanessalla on jo ennestään kaksi lasta, tytär Kai Madison Trump sekä poika Donald John Trump III.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä on Victoria Beckhamin vauvamasu!

 

Paparazzi onnistui nappaamaan otoksen Victoria Beckhamin pyöristyneestä ja huolella piilotellusta vauvamasusta.

 

vic3_0404JID_503_vi.jpg

Victoria Beckhamista ei ole juuri raskauskuvia nähty. Tämän rakeisen otoksen kaikkensa yrittänyt kuvaaja onnistui kuitenkin nappaamaan.

 

Victorian kauniisti pyöristynyt raskausvatsa paljastui, kun hän seurasi miehensä David Beckhamin peliä L.A. Galaxyn riveissä viikonloppuna. Mukana aitiossa olivat pariskunnan kolme poikaa.

 

David Beckham paljasti hiljattain, että perheen neljäs lapsi on tyttö.

 

Mies kertoi hiljattain Jimmy Kimmelin talk show -vieraana ollessaan, että isoveljillä on vankka mielipide tulevan siskon nimestä. Pojat haluaisivat pikkusiskostaan Justine Bieberin suosikkilaulajansa Justin Bieberin mukaan.

 

Samaisessa haastattelussa jalkapalloilija paljasti Victoria-vaimon olleen huojentunut kuultuaan lapsen sukupuolen, koska tämä ei halua taloon "enää yhtäkään penistä lisää".

 

"Justine Bieberin" laskettu aika on heinäkuussa.

 

vic1_0404JID_503_vi.jpg

Vielä viime kuussa Victoria näytti näin solakalta. Vauvakumpu on ilmestynyt nopeasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaksosia odottava Mariah Carey poseeraa alasti

 

Mariah Carey paljastaa muhkeat muotonsa poseeraamalla lehden kannessa vailla rihman kiertämää.

 

mariah_juttu060411STL_503_vi.jpg

 

Carey, 42, esittelee ylpeästi kurvejaan Life & Style Weekly -lehden tuoreimman numeron kannessa. Kaksosia odottava laulajatähti on jo kahdeksannella kuukaudella raskaana.

 

- Kuvien ottaminen tällä hetkellä ylipäänsä sai minut tuntemaan oloni haavoittuvaiseksi. En kuitenkaan halunnut menettää tilaisuutta dokumentoida tällainen kerran elämässä sattuva kokemus, Carey sanoo lehden haastattelussa.

 

Vaimonsa rinnalle lehteen riisunut Nick Cannon, 30, kertoo lehdessä, ettei ole koskaan kokenut tätä yhtä viehättäväksi.

 

- Luulin, etten voisi rakastaa Mariahia enemmän. Mutta tunnen täysin uutta arvostusta ja ihailua häntä kohtaan, Cannon sanoo.

 

Tiistaina mies kuitenkin jo pohti radio-ohjelmassaan, että nakukuvat voivat myöhemmin herättää kummastusta jälkikasvussa.

 

- Se on aika kiusallista. Oletko sinä koskaan nähnyt vanhempiasi alasti? Kun he kasvavat ja heidän kaverinsa tulevat käymään... He näkevät kuvat ja sanovat "Isäsi on ilkosen alasti".

 

Julkkisäideistä myös muun muassa Demi Moore ja Britney Spears ovat viimeisillään raskaana esiintyneet alasti lehtikuvissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

- Se on aika kiusallista. Oletko sinä koskaan nähnyt vanhempiasi alasti? Kun he kasvavat ja heidän kaverinsa tulevat käymään...

 

Huomaa, että ollaan jenkeissä. rolleyes.gif Että joku on joskus ihan oikeasti nähnyt vanhempansa alasti. No julkiset alastonkuvat ovat tietysti eri asia, mutta silti tuo lausahdus hymyilyttää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tori Spelling odottaa kolmatta lastaan

 

Tori Spelling odottaa kolmatta lasta miehelleen Dean McDermottille.

 

Hollywoodin vauvabuumille ei näytä tulevan loppua. Näyttelijä Tori Spelling odottaa kolmatta lasta miehelleen Dean McDermottille. 37-vuotias tosi-tv-tähti kertoi vauvauutisestaan Twitterin kautta tänä maanantaina.

 

– Tiedän, että tätä asiaa on spekuloitu paljon, joten halusin kaikkien kuulevan sen minulta… se on virallista… Dean & minä olemme RASKAANA!

 

Spelling ja McDermott, 44, ovat olleet naimisissa vuodesta 2006. Heillä on kaksi yhteistä lasta: nelivuotias Liam ja kaksivuotias Stella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prinsessa Maryn kaksosvauvat saivat nimet

 

1118895-max555x555.jpg

Prinsessa Mary ja prinssi Frederik perheen kuopukset sylissään.

 

Tanskan kruununprinssiparin Frederikin ja Maryn kaksosten ristiäisiä vietettiin torstaina 14. huhtikuuta.

 

Tammikuun 8. päivä 2011 syntyneet tyttö ja poika saivat nimekseen Josephine ja Vincent. Koko nimet ovat prinsessa Josephine Sophia Ivalo Mathilda ja prinssi Vincent Frederik Minik Alexander. Suomalaisten korvaan tutulta kuulostava Ivalo on grönlantilainen nimi.

 

1118896-max555x555.jpg

Isosisko Isabella seurasi tarkasti pikkusisarusten kastamista.

 

Kastejuhla pidettiin Holmens Kirkessä Kööpenhaminassa. Tilaisuus lähetettiin suorana sekä televisiossa että radiossa. Tapahtuma keräsi arvovieraiden lisäksi paikalle suuren määrän kansainvälistä mediaa ja kansalaisia.

 

Kruununprinssiparilla on ennestään viisivuotias poika Christian sekä pian neljä vuotta täyttävä tytär Isabella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lost-kaunotar raskaana

 

img-1288437263851.jpeg

 

Näyttelijä Evangeline Lily odottaa esikoistaan pitkäaikaisen poikaystävänsä Norman Kalin kanssa.

FemaleFirst-sivuston mukaan Lilly kuvattiin vastikään Havaijilla ja todisteet puhuivat puolestaan. Näyttelijä ei enää pystynyt piilottelemaan pyöristynyttä vauvamahaansa.

 

Evangeline ja hänen poikaystävänsä Norman Kali tapasivat Lost-sarjan kuvauksissa. Kali työskenteli ohjelman avustavana tuottajana.

 

Kaunis näyttelijätär on aikaisemmin puhunut avoimesti halustaan tulla äidiksi.

 

- Olen aina halunnut oman lapsen ja haluan päästä kokemaan sen lahjan, joka meille naisille on annettu. Joten toivon, että minusta tulee jonain päivänä äiti, hän on aikaisemmin sanonut.

 

Evangeline on myös sanonut haluavansa mahdollisesti adoptoida tulevaisuudessa lisää lapsia, jotta hän voi antaa kodin jollekin, joka sitä tarvitsee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä syy raskaana olevan Victoria Beckhamin hoikkuuteen

 

Kuudennella kuulla raskaana olevan Victoria Beckham on huippuhoikassa kunnossa.

 

Maailmantähdet eivät hellitä ulkonäköseikoista edes raskauden aikana.

 

Nykyinen vaatesuunnittelija, entinen Spice Girl Victoria Beckham, 36, on kuudennella kuulla raskaana, mutta pyöristynyttä vatsaa tuskin huomaa.

 

Hän odottaa neljättä lastaan yhdessä jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin kanssa. Vauvan on määrä syntyä heinäkuussa.

 

Victorian hoikkuuden takana on Daily Mail -lehden mukaan julkkisstylisti Rachel Zoe, 39, joka pitää huolen Victorian ulkonäöstä myös raskauden aikana.

 

Rachel on bongattu useaan otteeseen Victorian Beverly Hillsin kodista, jossa Rachel on antanut Victorialle neuvoja siitä, kuinka pysyä hoikkana raskauden aikana.

 

Rachel, jos kuka, on oikea ihminen jakamaan neuvojaan kamppailussa raskauskiloja vastaan.

 

- Rachel sai oman esikoisensa maaliskuussa ja hänelle ei kertynyt juuri ollenkaan raskauskiloja, Daily Mailin lähde paljastaa.

 

- Rachel on kuuluisa siitä, että hän auttaa ystäviään pysymään nollakoon mitoissa. Hän on asiantuntija siinä, miten itsensä voi pitää hoikkana ja terveenä raskauden aikana, lähde jatkaa.

 

- Victoria on innokkaasti kuunnellut hänen neuvojaan ja heistä on tullut läheisiä ystäviä.

 

Hoikkuusvalmennuksesta huolimatta Victoria kärsii samoista raskausoireista kuin useimmat muutkin odottavat äidit. Victorian nimittäin kerrotaan kärsivän mielialan vaihtelusta.

 

- Victoria sättii Davidia ja apulaisiaan pienimmistäkin asioista, lähde kertoo.

 

Victoria kuitenkin pääsee kiukunpuuskistaan suhteellisen äkkiä yli, ja hän pyytää ärähdystensä jälkeen aina läheisiltään anteeksi.

 

- Victoria soittaa aina perään ja pyytää anteeksi. Tätä tapahtuu jatkuvasti ja ihmiset ovat jo ymmärtäneet, että se johtuu hormoneista, lähde kuvailee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika huolestuttavaa, jos valmiiksi laiha nainen ei saa ollenkaan raskauskiloja. Painaahan se vauvakin jotain, siihen lapsivesi, istukka yms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä luulen, että noilla "raskauskiloilla" saatetaan tarkoittaa niitä ns. "ylimääräisiä" kiloja ja kyseessä on jälleen kerran vain huonosti tehty käännös. Ja mitä tulee noihin lehtien spekulointeihin siitä, että vauvamahaa tuskin näkee, niin eihän se taas liity millään tavalla raskauskiloihin :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noin minäkin uutisoinnin ymmärtäisin, että niitä ylimääräisiä kiloja yritetään välttää. Posh on melkoisen pikkuruinen nainen (lyhyt ja laiha), joten eipä semmoiseen hentoon varteen mitään jättimasua mahtuisikaan. Ja voihan se tyttövauvakin olla pikkuruinen. :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

MN: Ville ja Riikka Pusa saavat lapsen

 

Ville Pusa ja hänen vaimonsa Riikka saavat lapsen loppukesästä, kertoo MeNaiset.

 

villepusa2004MN_503_vi.jpg

Ville ja Riikka Pusa juhlivat häitään viime joulukuussa

 

- Vauva on todella toivottu ja odotettu, Ville Pusa kertoo lehdelle.

 

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Ville Pusalla on 4-vuotias tytär Dana aiemmasta suhteestaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ville Pusa rakkaansa raskaudesta: Ei voi olla mitään hienompaa

 

Muusiko Ville Pusan ja meteorologi Riikka Pusan perheen lukumäärä kasvaa loppukesästä.

 

Onnellisuutta hehkuva Ville Pusa otti onnittelut perheenlisäyksestä vastaan MTV3.fin Viihdeuutisilta.

 

– Kyllä nyt voi onnitella, ihan mielettömät fiilikset. Mikään ei voi olla hienompaa, tämä on mahtavaa, Pusa iloitsee.

 

Villen ja Riikan esikoinen syntyy loppukesästä tai alkusyksystä, eli elokuun tietämillä. Villellä on edellisestä liitosta nelivuotias Dana-tytär. Riikan raskaus on Villen mukaan sujunut hienosti.

 

– Kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin, olemme äärimmäisen tyytyväisiä. Nyt eletään päivä kerrallaan ja toivotaan, että kaikki sujuu hyvin. Koko perhe on mahtavassa kunnossa ja voi hyvin, Pusa kiteyttää.

 

Ville ja Riikka tapasivat tammikuussa 2010 ja kihloihin he menivät loppuvuodesta. Parin häitä juhlittiin joulukuussa 2010 Riikan kotikaupungissa Rovaniemellä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taru Valkeapää odottaa vauvaa

 

1123142-max555x555.jpg

 

Juontaja Taru Valkeapää, 42, odottaa toista lastaan. Vauvan on määrä syntyä toukokuussa.

 

– Tässä tämä maha kulkee mukana. Olen voinut oikein hyvin alkuyrjöilyjen jälkeen. Ensimmäiset kuukaudet olivat pelkkää laattaamista, kuten ensimmäisen raskautenikin aikana, Taru toteaa.

 

Hänellä on puolisonsa kanssa ennestään viisivuotias poika Kasper, joka odottaa pientä sisarusta jo kovasti.

 

– Kasper on innoissaan, kun hänestä tulee isoveli, Taru kertoo.

 

Hänellä on oma yritys, eikä hän ole malttanut vielä jäädä äitiyslomalle, mutta keskittyy lähinnä toimistohommiin.

 

– Olen myös jättänyt vauhdikkaammat liikuntalajit. Talvella vielä lenkkeilin, hiihdin murtsikkaa ja kävin laskettelemassakin aikaisin aamulla, kun ei ollut porukkaa vielä rinteissä. Mutta kyllä maha sitten kertoo, milloin pitää hiljentää tahtia.

 

Äitiysloma jää lyhyeksi

 

Tuleva tuplaäiti olisi halunnut tietää lapsen sukupuolen etukäteen, mutta sitä ei saatu yrityksistä huolimatta selville.

 

– Hän pyöri vatsassa niin lujaa, ettei sitä nähnyt, Taru naureskelee.

 

Äitiyslomalla hän ei aio varsinaisesti olla erityisen pitkään, sillä yritys vaatii pyörittäjänsä.

 

– Hoidamme sitten puoliksi lapsen isän kanssa, ja vauva voi tulla töihin välillä mukaan. Nämä ovat järjestelykysymyksiä. Lastahan voi imettää vaikka backstagella.

 

Tarun raskaudesta kertoi ensimmäisenä Kotilääkäri.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suloinen Patricia sekoitti Kristian Meurmanin elämän "Voi tätä isän onnea"

 

Pikku-Patricia on laittanut laulaja Kristian Meurmanin, 31, elämän ylösalaisin.

 

meurman2_2102MN_503_vi.jpg

Kristian Meurmanin tytär syntyi sunnuntaina 13. maaliskuuta.

 

Rakkaudesta kuusiviikkoiseen tyttäreen Kristian Meurman julkaisi Pienet ihmeet -singlen, jonka kansikuvana on suloinen Patricia.

 

- Uuden perheenjäsenen ehdoilla eläminen luonnistui yllättävänkin nopeasti. Välillä Patricia herättää tunnin välein, mutta se on pientä tähän onnen tunteeseen verrattuna, Kristian sanoo.

 

Kristian muistaa elävästi sen hetken, kun hän sai katkaista esikoisensa napanuoran ja otti tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin.

 

- Olen päässyt todistamaan Patrician ensimmäisen hymyn ja sen miten hän ensimmäistä kertaa kääntyi vatsalta selälleen, Kristian muistelee.

 

Lapsen ristiäiset pidettiin 9. huhtikuuta. Samana päivänä juhli vaimo Mikaela 25-vuotissynttäreitään.

Keikkoja riittää

 

Kristian piti muutamassa jaksossa 16 päivän isyysloman. Tunteikkaan tulkitsijan ura lähti nousukiitoon vuoden 2007 Idols-kisasta. Nykyisin Kristian viettää keikkamuusikon elämää.

 

- Olen ihan tyytyväinen työtilanteeseen. Välillä mennään bändin kanssa ja välillä tehdään duokeikkoja.

 

Kristianin sopimus Sonyn kanssa kattoi kolme levyä. Uusi albumi tulee Scandal Music Companyn nimissä.

 

- Alkukesästä tai syksyllä. Luvassa on poppia ja iskelmää. Levyllä on omaa tuotantoa ja muun muassa yksi Kirkan tulkitsema ja Kassu Halosen säveltämä biisi, Kaksi kultarahaa.

 

meurman3_2104MN_vi.jpg

meurman1_2104MN_vi.jpg

meurman4_2104MN_503_vi.jpg

Patricia-tytär on päässyt Kristian Meurmanin Pienet ihmeet -sinkun kanteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko hän maailman aikuisin viisivuotias?

 

img-1288442154571.jpeg

 

Hollywoodin seuratuin lapsi Suri Cruise, 5, pukeutuu ainoastaan huippumuotiin, eikä suostu poistumaan kodistaan ilman meikkiä.

Kun Suri Cruise juhli viisivuotissyntymäpäiviään vanhempiensa näyttelijävanhempiensa Tom Cruisen ja Katie Holmesin sekä ystäviensä kanssa kotinsa takapihalla, he joutuivat sietämään jatkuvaa helikopterien ääntä.

 

Paparazzit yrittivät ilmasta käsin saada kuvaa yhdestä maailman kuuluisimmasta pikkutytöistä.

 

Suri Cruise ei kuitenkaan missään nimessä ole tavallinen pikkutyttö. Daily Mailin mukaan hänen vaatekaappinsa arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

 

Viisivuotiaan kaapista löytyy muun muassa Dolce & Gabbanan takkeja, Marc Jacobsin korkokenkiä ja Hermesin 12 500 euron käsilaukku.

 

Scientologia-uskontoa harjoittavat Katie ja Tom uskovat, että lapsen tulee saada tehdä itse omaa elämäänsä koskevat valinnat ja häntä tulee kohdella kuin aikuista. Sen takia he antavat Surin olla ulkona niin myöhään kuin hän haluaa ja valita itse omat vaatteensa.

 

Ja niin Suri myös tekee. Lehden mukaan hänet nähdään usein shoppailemassa äitinsä tai isoäitinsä kanssa. Hän viihtyy ulkona New Yorkin vilinässä pitkälle yöhön, eikä suostu poistumaan talosta ilman meikkiä.

 

Kolmevuotiaana meikkaamisen aloittanut Suri suosii päivisin pinkkiä huulipunaa, mutta vaihtaa illalla tummanpunaiseen.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sir Elton John esitteli poikansa

 

img-1288442640432.jpeg

 

Sir Elton John ja puoliso David Furnish esittelivät viisikuukautisen poikavauvansa ensi kertaa.

Suloinen Zachary-vauva esiteltiin kameroille amerikkalaisessa talk show'ssa. Ylpeät isät ruokkivat lastaan tuttipullolla haastattelun ohessa.

 

Molemmat miehistä luovuttivat sukusolujaan, kun lapsi pantiin alulle. Sijaisynnyttäjän kautta lapsen saanut pariskunta selvitti Zacharyn biologisen isän DNA-testeillä vasta lapsen synnyttyä. Miehet eivät ole paljastaneet testien tuloksia julkisesti.

 

Isyydestä hullaantunut pariskunta nauttii uudesta elämänvaiheestaan, vaikka 62-vuotiaana isäksi tullut Elton John epäilikin jaksamistaan vielä muutamia kuukausia sitten.

 

- Olen 63. Ehkä ihmiset ajattelevat, että odotimme vähän liian kauan. Niin saattaa ollakin, hän sanoi Daily Mailille.

 

Vauva-arkea elävät miehet eivät ole sulkeneet pois ajatusta siitä, että Zachary saisi vielä jonakin päivänä pikkusisaruksen.

 

Elton John esiintyy Suomessa Pori Jazzeilla heinäkuussa.

 

img-1288442640358.jpeg

img-1288442640321.jpeg

img-1288442640395.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ex-tangoparille poikavauva

 

1123915-max555x555.jpg

Tiina Räsäsen ja Petri Hervannon esikoislapsi syntyi pitkäperjantaina.

 

Vuoden 1994 tangokuningatar Tiina Räsänen ja vuoden 1999 tangokuningas Petri Hervanto saivat perheenlisäystä pitkänäperjantaina.

 

– Nyt ollaan onnellisesti kotona ja tuliaisiksi toimme pienen suloisen pojan. Kaikki meni oikein hienosti. Vauva syntyi pitkänäperjantaina, aamulla, Räsänen viestittää MTV3.fin Viihdeuutisille.

 

Viihdeuutiset kertoi raskaudesta tammikuussa. Räsänen ja Hervanto erosivat vuonna 2008 seitsemän avioliittovuoden jälkeen, mutta palasivat myöhemmin takaisin yhteen. Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Räsäsellä on entisestä liitostaan radiojuontaja Mikko Suursalmen kanssa 12-vuotias Julia-tytär. Myös Hervannolla on entisestä liitostaan 11-vuotias tytär.

 

– Kyllä tämä on odotettu ja toivottu lapsi. Elämäntilanteet muuttuvat ja ajattelin jo yhdessä vaiheessa, että minulla on jo yksi upea lapsi. Mutta kun ikää tuli lisää, kävin ajattelemaan, että tehdäänkö tässä nyt vielä lapsia vai ei. Nyt oli sellainen elämäntilanne, että lapsi oli mahdollinen, Räsänen kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille tammikuussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Kuulostaa aika hassulta tuo sana "esikoislapsi" kuvatekstissä, kun kummallakin on jo ennestään lapsia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kotiäidiksi!

Maija Vilkkumaa aikoo jäädä keikkatauolle vuosiksi.

 

Huippusuosittu Maija Vilkkumaa, 37, aikoo hylätä keikkalavat.

 

- Kesällä teen bändin kanssa keikkaa jonkin verran. Elokuun jälkeen jään kesälomalle ja sitten pitkälle tauolle, Vilkkumaa kertoo.

 

- En vielä tiedä kuinka pitkäksi aikaa jään kotiin, mutta moneksi vuodeksi, hän vahvistaa.

 

- Minulla on tarve pitää taukoa. Olemme tehneet työtä 12 vuotta lähes putkeen. Vaikuttaahan sekin, että on kaksi lasta.

 

Maijalla itsellään on kaksi sisarusta. Hän ei sulje pois kolmannen oman lapsen mahdollisuutta.

 

- Tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, että tämä kaksi on meidän perheessä ideaali, hän arvelee.

Vauva mukana

 

Maija Vilkkumaa nauttii äitiydestä suuresti. Maijan ja hänen puolisonsa, muusikko Mikko Kososen toinen tytär syntyi tammikuussa. Esikoistytär täytti joulukuussa kolme vuotta. Pariskunta on ollut yhdessä kahdeksan vuotta, josta neljä vuotta naimisissa.

 

- Kaikki on mennyt lasten kanssa tosi hyvin. En raaski olla vielä pitkää aikaa erossa pienimmästä, enkä voikaan. Hän on tälläkin hyväntekeväisyyskeikalla (Idols tekee hyvää -konsertti) jossakin tuolla taustalla hoitajansa kanssa.

 

Äitiys on pehmentänyt Maijaa. Entisestä, hieman sukeutuneesta muusikosta on tullut avoin ja puhelias.

 

- Ei äitiys varsinaisesti muuta ihmistä, mutta elämäntilanteet ja olosuhteet muuttuvat ja ihminen kehittyy sen myötä.

 

- Ennen tuntui rasittavalta ajatus siitä, että pitäisi huolehtia lapsen tarpeista. Nyt se on itsestään selvää. Vielä minä itsekin kiukuttelen, mutta siihen kun lapsi kiukuttelee päälle, niin muistan, että minun pitää hoitaa tämä tilanne, Maija hymyilee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potkiiko? David tunnusteli Victorian vauvakumpua

 

David ehti juhlahulinassa huomioida myös parin syntymättömän tyttären.

 

potkiikojuttu2904LL_503_kw.jpg

 

David Beckham ja raskaana oleva vaimo Victoria seurasivat Katen ja Williamin vihkimistä Westminster Abbeyssa. Pysähtyessään juttelemaan väenpaljouden keskellä David vei kätensä hellästi vaimonsa kauniisti pyöristyneelle vatsalle.

 

Lapsen on määrä syntyä kesällä. David paljasti aiemmin tänä vuonna fanitilaisuudessa, että kolmen poikalapsen perheeseen on seuraavaksi tulossa pieni tytär.

Edited by Anni30

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.