Ink Q

Plussa vai ei?

1003 posts in this topic

:girl_in_love: Mä nään ton selvästi tästä puhelimen näytöltä! Ihanaa Muru :lipsrsealed: :lipsrsealed:

 

Onnea :girl_in_love:

Edited by -Heidi-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos :lipsrsealed: On se vaan mukavaa että joku muukin näkee sen haamusen ettei tarvi alkaa epäillä omia silmiään. :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän Bono ei ollut tuon kummempi dpo10! Josko sullakin lähtisi päivien myötä tummumaan. Onnea :lipsrsealed:

 

Tää on musta aika ihana ketju, tuplaviivat testissä on aina niin sykähdyttäviä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa, Lilly! Ei tosiaan tartte kuvaa suurennella eikä silmiä siristellä, selvä tuplaviiva. :girl_in_love:

Joo, tää ketju on ihana, ja tuo ihan kylmiä väreitä kun muistaa miltä se tuplaviiva tuntui itsestäkin aikoinaan. :lipsrsealed: Ihanaa kun saa taas kuumeilla. :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos teille :tender:

 

Mäkin tykkään nähdä tuplaviivoja, myös muita kuin omiani. Toivottavasti täällä pian nähdään lisää viivoja. :girl_smile:

 

(mulla on vielä seitsemän liuskaa ja yksi puikkotesti jemmassa joten "muutama" varmistustesti tulee varmasti tehtyä.. :grin: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun vuoro tulla tänne... girl_smile.gif Luonnossa viiva erottuu kyllä vähän selkeämmin, mutta kai joku muukin näkee sen tuossakin. Kp 28/25-28.

 

7327985.t.jpg

 

Joku ilmoittelee tulostaan, eikö vaan? (klikkaamalla saat isomman kuvan uuteen välilehteen)

Edited by Vemella

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuonpa tännekin nämä kuvat. Nimeni on Kundera ja olen purkkiinpissimisaddikti :grin: . Sain ekat hailakat viivat toissapäivänä illalla, aamulla liuskatesti oli näyttänyt vielä negaa.

 

Nämä kolme kuvaa on dpo 8 illalta. Ylin on 10 mIU/ml halpisliuska, keskimmäinen britti-Amazonista tilattu First Response Early Result (12,5 mIU/ml) ja alin on Clearblue (25 mIU/ml). Herkkyydet näyttäisi kuitenkin yllättäen menevän päinvastoin, eli liuskassa viiva on niiiin hailakka ettei se näy kuvassa yhtään (sen verran näkyi silti livenä että päätin tehdä muut testit), FRER:ssa mä näen kuvassa jotain koska tiedän että siinä on viiva ja CB:ssa varmaan tekin näette. FRER-kuva on kännykällä otettu eli valitettavasti vähän huonolaatuinen. Mulla on CB:sta aiempia huonoja kokemuksia kuten monella muullakin, mutta nyt täytyy kyllä todeta että on se myös herkkä. Virheplussana en tuota pitäisi, koska sellaisessahan se pystyviiva on tyypillisesti aivan ohut tai ainakin selvästi tummempi vasemmasta reunastaan.

img1880l.jpg

img0604xi.jpg

img1885d.jpg

Näiden jälkeen tein CB:n viikkonäytöllisen digitestin, joka näytti negaa.

 

Tässä on sitten 12 h myöhemmin eli dpo 9 aamulta testit. Ylempi on samanlainen liuska ja alempi taas FRER. Liuska on vieläkin niin hailu, että mies ei siitä vakuuttunut. Dpo 9 iltapäivällä tein uuden digitestin, joka nyt näytti "raskaana 1-2".

img1888z.jpg

img1887t.jpg

 

Vielä tältä aamulta eli dpo 10. Nyt vasta alkaa liuska näyttää sellaista viivaa, että siihen voisi luottaa ilman muita testejä, mutta eihän se silti ole mitenkään verrattavissa tuohon muka-epäherkempään FRERiin. Onhan noi liuskat hyviä halpuutensa vuoksi, mutta ehkä eivät ihan 10 mIU/ml kuitenkaan oikeasti.

img1890qh.jpg

img1891w.jpg

Edited by Kundera

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea Kundera vielä tännekin :girl_in_love::lipsrsealed: Komea sarja sulla testejä jo! :girl_haha: Meinaatko perustaa lokakuun odottajille ketjun? Mä voisin tulla sinne sun seuraksi kun niin kuun vaihteeseen menee la. :girl_wink:

 

Tosta herkkyydestä sen verran, että ne ei taida tosiaan testeissä aina pitää ihan paikkaansa, koska mun liuskat olivat vain 20mIU/ml (Wondfo, hintaa alle euro/kpl) ja kuitenkin ihan selvä, vaikkakin haalea viiva tuli dpo 10 (dpo 8 oli nega ja siinä välissä en testannut eli dpo 9 olisi saattanut jotain jo näkyäkin). Mä oon ottanut talteen tälläisen lainauksen jostain ihan hyvästä lähteestä (ja itse lähdettä en tietenkään oo pitänyt tallessa :rolleyes: ): "Urine hCG levels during pregnancy are estimated to be 10-30 mIU/ml 7-10 days post conception". Eli tuonkin perusteella on ihan mahdollista saada vähemmän herkälläkin testillä tosi aikainen plussa. :girl_sigh:

 

Mulla on viivat vahvistuneet tasaiseen tahtiin dpo 10-14 välillä, huomenna teen vielä yhden ja lisäksi yhden puikkotestin ja sitten saa riittää, kun sitten menkatkin on oikeasti myöhässä. Pitänee tuoda sitten toi liuskasarja näytille esimerkiksi siitä miten viivat voi vahvistua. :girl_smile:

Edited by Lilly

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Kiitos! Ja lisää testejä seuraa, mulla on noita liuskoja vielä "muutama" :girl_haha: . En taida lokakuun ketjua itse perustaa, mä en ole tarpeeksi säntillinen etusivun päivittäjä, mutta liityn kyllä siinä vaiheessa kun sellainen tuonne ilmestyy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, tässä tulee lopullinen testisarja (lopetan nyt testailun tähän kun näyttäisi viiva olevan maksimivahvuudessaan)

 

Ekassa kuvassa siis Wondfon liuskat (20mIU/ml) dpo 8 negatiivinen ja dpo 10-15 plussat. Kivasti näkyy toi viivan vahvistuminen päivä päivältä.

7351301.t.jpg

 

Tässä kuvassa vielä lisäksi tän aamun (dpo 15) puikkotesti, apteekin omaa merkkiä ja vahvuudesta en tiedä, mutta lupaa näyttää oikein 2 päivää ennen kuukautisten alkua.

7351300.t.jpg

Edited by Lilly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.