Aeria

Ruokahaluttomuus

80 posts in this topic

Tää nyt ei suoraan liity ruokaan, mutta ajattelin lisätä, että mulla tuntuu pahoinvointiin ja ruokahaluttomuuteen vaikuttavan myös esimerkiksi tv:n katselu tai työskenteleminen tietokoneella pitkään. Mikähän se siinäkin on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on jatkuvasta pahoinvoinnista johtuvaa ruokahaluttomuutta. Kotona ja töissä pahinta kun noissa paikoissa olen oksentanut eniten. Parhaiten saan syötyä ulkona kävellessä tai sitten jossain paikassa missä on musiikkia ja seuralainen pitää keskustelua yllä :grin: Ja missään nimessä en voi keskustella ruuasta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Milaliina, tuttu fiilis. Ruokailu onnistuu parhaiten ihan yksin ja jotain kivaa musaa tai telkkari taustalla. Ja sillonkin vaan tietyt ruuat menee alas. Ei toivoakaan lämpimästä ruuasta. Kävin terkkarin kehotuksesta ostamassa eilen täydennysravinnoksi nutridrinkkejä. Plasebo tai ei, mutta on paljon parempi olo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa Täältä löytyi Tällainen ketju! Muitakin siis on :)

Tässä raskaudessa ollut mulla ruokahaluttomuutta. Nyt rv 36 ja painoa tullut reilu nelisen kiloa koko raskausaikana. Yökkäys refleksi on mulla ainakin herkkä, ihan hampaiden pesu on kamalaa sen takia. Jokusen kerran olen oksentanut syönnin jälkeen raskaana. Kuitenkaan alkuraskaudessa en oksennellut vaikka etova olo oli.

Makeaa ei tee mieli, mikä on kyllä aika iso muutos raskautta edeltäneeseen aikaan, joten ehkä tää 'terveellisempi' ruokavalio on yksi syy ettei painoa ole tullut paljoa.

Toisaalta myös ruokaa ei tee kauheasti mieli. Syön silti kaksi lämmintä ateriaa päivässä, vaikka sitten ihan pientä.

Illalla saattaa olla nälkä iltapalan jälkeen ennen nukahtamista, mutta mitään muuta ei oikein tee mieli kuin jogurttia/muroja/hedelmiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now