Guest saara2

Millaiset rattaat kaksosille?

117 posts in this topic

Onko kokemuksia Easywalkereista julkisissa? Kuten Helsingissä bussissa,metrossa etc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos Tiikeri-äittä kommentistasi :) ! juuri tuo kantoreppu taitaa olla pelastuksemme, toinen pieni takin alle vaan. Voi olla että esikoisellekin löytyy kantoreppu, tuo vuosikas kun ei paino kuin 8kiloa :D

 

Easywalkereista ja julkisista ois kiva tosiaan kuulla! Mittasin juuri, että ne ovat sentin leveämmät kuin meidän kerrostalon hissin ovi voi kääk! Täytyy kysyä jos vaunuja saisi lastentarvikeliikkeestä "koeajoon", luulen että hissiin pääsee kun hieman kallistaa vaunuja sivulle? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Me saatiin testiajoon MB Duetit, kun hissiin mahtuminen oli senteistä ja milleistä kiinni. Kannattaa myös kokeilla rattaita eri asennoissa hissiin, tosin leveyteen sillä ei välttis ole merkitystä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Kulta! Mitäs piditte noista MB Dueteista, hankitteko ne lopulta? Kävin kattelemassa vaunuja Lastenturvassa ja juuri nuo duetit miellyttivät tosi paljon! Ovat ihanan sirot ja hyvännäköiset, mitä nyt oon arvosteluita lukenut niin ilmeisesti toimivat ihan hyvin myös talvella... Talvi nimenomaan mietityttää, meidän nykyiset Mutsyt olisivat muuten ihan täydelliset mutta ovat hieman könköt talviaikaan.

Edited by katiekia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Talvikokemusta ei ole vielä :) Mutta MB Duetit ovat olleet ihan kätevät pelit. Meillä ovat olleet vaan vaunumoodissa, edes kaukaloadaptereita ei olla ehditty käyttää. Kääntyvät kuin unelma, pyörät on ihan pätevät hiekkateillä ja asvaltilla. Tärkeintä on että menevät meidän hissiin! Eli pienet ja ketterät, menevät hyvin kaupassa. Huonoja puolia on, kopat ovat todella kapeat, mutta onneksi meillä on pienet vauvat ja on kesä. Lisäksi jalkajarru on hankala napsauttaa päälle. Menevät kasattaessa kohtuu pieneen tilaan (meillä auto ei ole mikään jättifarmari), tosin meidän konttiin ei mene koppien kanssa, ne pitää irrottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei kiitos! :) luin täältä aika hyvän arvostelun: http://appelsiinimyssy.blogspot.fi/2013/06/mountain-buggy-duet-kokemuksia-vuoden.html

Kirjoittaja mainitsi juuri tuon jalkajarrun, siihen kuulemma tottuu.

 

Me ei ajateltu ostaa vaunukoppia lainkaan, mikäli siihen ratasosaan saisi kätevästi pehmeät vaunukopat. Vaunut tulee kuitenkin sekä vauvoille että esikoiselle käyttöön ja kokemuksesta sanoisin että se vaunukoppien ja istuinten vaihtaminen on puuduttavaa :D ja maksaisihan ne vaunukopat meille jotain 400e ylimääräistä :S

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Pehmeät kopat varmaan vaihtaa oikein nopsaan, nopeutta ja kätevyyttä alkaa arvostamaan tässä pyörityksessä tosi kovasti. Me varmaan siirrytään sitten yhdellä rysäyksellä kopista pois ratasosioon. Pääkaupunkiseudulla noita koppia liikkuu käytettynä aika kivasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pääkaupunkiseudulta ollaan, käytettynä ostaminen voisi olla hyvä vaihtoehto :) pitää seurata huuto.netiä ja toria!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Facebookin tuplakirppis ja Helsingin monikkoyhdistyksen kirppari www.hmp.fi kannattaa myös seurata. Sieltä saa aina kaksi kappaletta kaikkea :D Ostoilmoituksella saattaa saada myös kaupat tehtyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajattelinkin laittaa ostoilmoituksen, sekä vaunuista että kantorepusta! :) en vaan löydä tuota tuplakirppistä, pitää tutkailla asiaa :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katiekalle tulin vinkkaamaan, jos et aikoinaan kkketjusta huomannut. Meillä oli aikoinaan käytössä ew. Myin ne sitte siskolle eteenpäin kun ei tarvittu.

 

Ewssä on tuo leveä metallinen etulauta. Meillä tyttö just 2 istui siinä etulaudalla aina jos kummityttö ( kakkosen kanssa saman ikäinen) oli kylässä. Edelleen esim eilen kun oltiin lintsillä niin meidän molemmat kisasi kumpi pääsee siskon etulaudalle istumaan. Riippuu varmaan lapsen luonteesta uskaltaako 1,5veen laittaa tuohon eteen, mutta kesällä varmaan jo menisi.

 

Suosittelen ehdottomasti ewtä kaikille. Ne vaan on ihan mahtavat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja jos jollakulla on tarvetta tuplavankkureille niin meillä on kolmet (Kröhöm) tuplavankkurit vapautumassa käytöstä. Yhdet on sateenvarjovankkurit, sitten on BabyWeltin peräkkäinistuttavat (istuimia ei saa täysin makuuasentoon, takapenkille saa kantokopan, joka meillä on sekin) sekä sitten vielä vähän vanhemmat Emmaljungan vierekkäinistuttavat, joissa on molempiin kantokopat, istuimet saa täysin makuuasentoon erikseen kummankin ja on isommalle sisarukselle seisomalautakin näihin jne jne jne. Näitä kaikkia rattaita voin suositella ja jos tosiaan kiinnostusta on niin voin laitella lisää tietoa ja valokuvia tulemaan (yv:llä vaikka tai heitä yv:llä sähköpostiosoitetta niin aletaan kaupanhierontaan). Mieluiten jollekulle tuplaperheelle näitä myisin eteenpäin, feissareitten sivuillakin on ollut meillä ilmoitusta, muttei vielä ole tarvitsijaa löytynyt. Ratas/vaunuvaihe menee niin nopeaan kuitenkin ohi, nyt ei tahdo meidän tuplia enää mihinkään kyytiin saada, vaan itse pitää saada kävellä/pyöräillä/potkulautailla/hyppiä-pomppia-juosta. Oli hidasta tai ei...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos TrioHilpeät, mutta ostamme todennäköisesti MountainBuggyn Duetit :) EW eivät mahtaisi hyvin hissiimme ja se on nyt kriteeri numero yksi. Muutenkin olivat Dueteihin verrattuna valtavat ja haluamme ehdottomasti ketterät vaunut. Saimme hyväkuntoiset Emmaljungat ulkoiluvaunuiksi, joten näiden toisten on ehdottomasti oltava kätevät hissiin. Olen lukenut Dueteista paljon hyvää ja vaikuttivat kaupassa tosi ketteriltä ja pieniltä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katiekia manducaa kantamiseen voisin suositella meidän 1v 11kg viihtyy selässäkin ja hyvin jaksaa kantaa helppo laittaa ja voi kantaa jo vauvoina edessä :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now