Sign in to follow this  
Followers 0
Angie

Miten päästä odotusklubeihin?

8 posts in this topic

Yritin mennä lukemaan ja ehkä itsekin keskustelemaan mutta en pääse sinne. Onko ne vaan tietyille porukoille tarkoitettu? Ei sitten. Oisin liittynyt joko tammi tai helmikuulle...:skilletgirl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pitää olla kirjoitettuna 10 viestiä yleisille puolille, ennenkuin klubit avautuvat :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, tarkoitus on ettei jokainen foorumin ohikulkija poikkea sinne etsimään tuttuja ja mahdollisesti kertomaan siellä puhuttuja juttuja eteenpäin IRL. Noissa odotusklubeissa kun puhutaan tosi aroistakin asioista ja siellä voi tulla helpostikin tunnistetuksi LA:n ja synnärin perusteella jo. Siksi on siis 10 viestiä foorumille minimivaatimus, että pääsee lukemaan erilaisia klubeja. Tuon 10 viestiä saa mun mielestä tosi helposti kasaan, koska täällä on ihan älyttömästi tosi kiinnostavia keskusteluja vapaillakin alueilla! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, sitten vaan 10 viestiä kasaan kaikille ja mukaan odotusklubeihin! Niihin otetaan ihan mielellään aina uusia mukaan, vaikka ihan loppuraskaudestakin, koska keskustelua jatketaan sitten joka tapauksessa kuukausikohtaisissa vauvaklubeissa synnytyksen jälkeen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielestäni tä 10 viestin sääntö ei suojele ketään.

Mun mielestä se taas suojelee esim. niitä, jotka ei halua että työkaverit tai muut tutut selailee odotusklubeja tai päiväkirjoja läpi ihan vaan kytätäkseen ja levittääkseen niitä tietoja eteenpäin "oikeassa" elämässä. Lisäksi tälle foorumille tulee aina välillä roskapostittajia, jotka ei sitten pääse sotkemaan helposti noita klubeja tai lähettämään yksityisviestejä. Itsekin sain joskus yksityisviestinä jotain ihan ihme viagramainosta vai mitä roskaa nyt olikaan, joku linkki kuitenkin mitä klikkaamalla taatusti saisi viruksen koneelleen. Vähän sen jälkeen tulikin tuo 10 viestin raja eikä roskaposteja ole enää tullut.

 

 

Olen aika varma että täällä on monta jäsentä kenellä on vaikka kirjoitta erilaisista syistä viestejä.En ole suomalainen ja kirjoittaminen suomeksi on oikeasti vaikea mutta samana ongelmat ovat samat.Haluaisin saada neuvoja vastauksia omille ongelmille mutta kun ei pääsee mihinkään girl_sad.gif .

Mutta suurin osa tästä foorumistahan on ihan vapaata. Esim. tässä odotus-osiossa on 11 alasivua aiheita vapaana kaikkien luettavaksi :) Samoin tuolla Yleistä keskustelua sivuston aihepiiriin kuuluvista aiheista -osiossa voi oikeastaan kysyä/vastata mitä tahansa maan ja taivaan väliltä (vauva/lapsi-aiheesta), jos ei näistä valmiista osioista tunnu löytyvän sopivaa omille aiheille.

 

Odotusklubeissa ja päiväkirjoissa, joihin vaaditaan 10 viestin minimi, ei oikeastaan voi kysellä mitään mitä ei voisi jo muualla kysyä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Samaa mieltä. Minua ärsyttää aina kun ihmiset valittaa, että "ei pääse mihinkään", vaikka suurin osa osastoistahan nimenomaan on auki kaikille, jopa vieraille. Ja nimenomaan kaikki "asiaosastot" on auki, nuo suljetut on kuitenkin sitten enemmän sellaista "kavereiden kesken jutustelua", vaikka tietysti niissäkin käydään läpi paljon tiettyihin vaiheisiin liittyviä asioita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mun mielestä tuo 10 viestin sääntö on ihan hyvä, mutta kuten aiemmin sanoin, se pitäisi tuoda esille selkeämmin. Esim. juuri tuon virheilmoituksen yhteydessä. Nyt siellä on vain linkki ohjeisiin, josta löytyy englanninkielistä tekstiä, jossa ei sanallakaan mainita tätä ongelmaa. Itse kun heti plussattuani tulin tänne odotuspuolelle lueskelemaan, en käynyt vielä silloin tuota yleisosiota kurkkaamassa. No löytyi se tieto täältäkin, että ei tämä asia nyt maailmaa kaatanut, mutta kuitenkin. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chimelli, löytyi... :)

 

 

Mä tykkään tuosta 10 viestin säännöstä, juuri samasta syystä kun muutkin ovat jo sanoneet; pitää nähdä edes vähän vaivaa sen tutun kyttäämisen eteen. Katson itse aina yhden oman tuttuni kuulumiset toiselta palstalta, johon ei vaadita yhtään ainotta viestiä ennenkuin odotusketjuja pääsee katsomaan, toki hän itse on minulle kertonut millä pastalla kirjoittelee muttei varmaan tiedä että käyn kuulumisia sieltä katsomassa. Hän tosin voi tehdä saman koska olen itse kertonut myös vastavuoroisesti missä itse kirjoittelen. En silti viitsi ruveta aktiivisesti kirjoittelemaan sillä pastalla koska haluan jättää kaverilleni oman rauhan kirjoittaa, siksi seuraankin lähinnä vain tätä odotusketjua, enkä muita kirjoituksia häneltä.

 

Ei tuohon tosiaan tarvitse paljoa että yhdistää henkilön oikeaan elämään, LA ja sairaala melkeen riittää... :(

 

Toki se on yksi syy siihen että kirjoitan itse netissä lähinnä vain sellaista minkä voisin ääneenkin sanoa, IRL. Mitään niin salaista en tänne jaa etten siitä yleensä olisi jo tutuille puhunutkin. Silti on kiva kun voi vähän anonyymimmin jutella asioista, saa paremmin perspektiiviä asioihin kuin vain tutuille puhuessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0