Sign in to follow this  
Followers 0
Little Elf

Taapero nielaisi...

7 posts in this topic

Kaksivuotias poikani nielaisi kesälomalla 20 senttisen kolikon, siis arvoltaan, ei läpimitaltaan.. Oltiin pahassa paikassa ajatellen lääkärissä käyntiä joten soitin neuvolapuhelimeen jossa neuvoivat odottelemaan muutaman päivän itsestään ulostuloa. Lääkäriin pitäisi mennä heti jos lapsi kipuilee, on kuumeinen ja kovasti vatsakipuinen. Nyt on pari viikkoa jo kulunut, poika on ihan normaali, ulostaa normaalisti jnejne mutta rahaa ei vaan näy eikä kuulu. Minkälainen toimenpide rahan poisotto on? Ilmeisesti pitäisi aloittaa röntgenillä? Vähennetäänkö viikkorahoista? :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kifa: todennäköisesti on jo tullut ulos teidän huomaamattanne. Jos olisi jäänyt matkan varrelle niin olisi jo aiheuttanut oireita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä esikoinen söi puolitoistavuotiaana päiväkodissa Hama-helmiä. Kukaan ei ollut siellä huomannut, että neiti oli pistellyt helmiä suuhunsa, vaan aloimme kotona ihmetellä vaipasta löytyviä sinisiä sattumia :grin: Läpi siis tulivat harmia aiheuttamatta, mutta kieltämättä asiaa vähän kauhisteltiin yhdessä päiväkodin hoitajien kanssa, kun he olivat nimenomaan koittaneet kiinnittää huomiota siihen, että pienimmät eivät pääsisi helmiin käsiksi.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä esikoinen söi taaperoiässä vähän peukalonpäätä isomman huopapallon (kissanlelu). Soitin päivystykseen ja käskivät antaa luumua reilulla kädellä. Näin tein ja seuraavana päivänä pallero oli vaipassa. Säikähdin kyllä ihan hirveesti, että suolitukoksenko poju siitä saa. Onneksi selvittiin säikähdyksellä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Käytiin sitten Pikkujätissä kun selvisi että tapaturmavakuutus kattaa hoitokulut. Lääkäri sanoi että jos raha ei olisi tullut ulos niin pojalle olisi parissa viikossa tullut joko paha hengenahdistus (jos on juuttunut ylös) tai paha suolistotukos eli erittäin turvonnut vatsa (jos on juuttunut alas). Uloste pitäisi seuloa erittäin hyvin, tyyliin siivilällä ja hanskat kädessä, mä itse vain tunnustelin vaipassa olevaa pökälettä.. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin ennen seuraavaa kertaa! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä 8kk ikäinen vauva sai tänään peukaloon laastarin, kun iskä vähän leikkasi kynsiä ja onnistui saamaan pikkuisen verjnuarmun aikaiseksi samalla. No, kokeneemmat äidit varmaan arvaavatkin jo nyt mitä seuraavaksi tapahtui.. olisko se minuuttia ehtinyt se laastari olla, kun se ykskaks yllättäen olikin suussa ja samantien mahassa asti. Eikun päivystykseen soittelemaan.. girl_impossible.gif Kehottivat seuraamaan tilannetta, todennäköisesti kuulemma tulee ihan luonnollista reittiä ulos aikanaan, mutta jos rupeaa tulemaan hengitys- tai mahavaivoja, niin sitten kipinkapin sairaalaan tarkistamaan tilannetta.. Toistaiseksi neiti kyllä vaan naureskelee tyytyväisenä, mutta hippasen kieltämättä huolettaa silti girl_to_take_umbrage2.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän esikoinen vetäisi niittejä (siis ei taivuteltuja) suoraan pakkauksesta. Käytiin röntgenissä, mahaan asti olivat jo menneet. Ja sitten ostettiin siivilä, jolla kaikki tuotokset käytiin läpi. Neljä niittiä oli mennyt sisään ja neljä tuli uloskin.. :) Meidän esikoinen on tosimies kun paskantaakin rautaa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0