Sign in to follow this  
Followers 0
Tiitiäinen

Monikkoäitien chattiketju

238 posts in this topic

Tipat on käytössä, mutta ainakaan vielä en ole suurta apua huomannut. Vyöhyketerapiaa ollaa mietitty, mutta tuntuu, että kaikki lomailevat.

 

Meillä esikoinen käy nukkumaan n 19.30-20, joten siksi ajaksi täytyisi saada pienet hiljaiseksi. Mietin, että voisinko lukea esikoisen iltasadun meidän sängyssä samalla, kun imetän pieniä? Yh-iltoja on viikossa 2-3, joten useammin iltasatua luettaisiin kuten nyt, eli esikoisen omassa sängyssä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Tai rauhoittuvatko pienet vaikka sittereihin tms.? Mulla oli joskus pikkuvauvavaiheessa tytöt mukana esikon huoneessa sittereissä kun mies oli jossain iltamenossa. Esikko ei kyllä oikein tykännyt kun oli tottunut siihen, että nukuttamistoimet on kahdenkeskistä aikaa mutta hyväksyi ratkaisun kun selitin, miksi niin tehdään. Nykyään meillä on tosiaan niin, että tytöt menevät nukkumaan esikoista aikaisemmin ja olisi aika haastavaa saada esikko pysymään hiljaisena sen aikaa kun olen tyttöjen huoneessa. Tsemppiä nukuttamisiin! Tämäkin "vaiva" helpottaa onneksi ajan kanssa ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kesäloma :girl_dance:. Me vietetään koko perhe heinäkuu kesälomaa töistä ja tarhasta. Saatiin miehen kanssa kivasti samaan aikaan loma ja huomenna lähdetään Serenan vesipuistoon ekalle lomareissulle. Yhdeksi yöksi vuokrattiin mökki missä majoitumme. Mökissä on kätevää koska on ruoan laitto mahdollisuus. Saamme siis tehtyä aamupuurot ja muut normaalisti niinkuin kotonakin. Aamulla olis tarkoitus lähteä ajoissa ajelemaan kun matka kestää kumminkin 3-4h riippuen kuinka monesti pysähdytään. Kaksosille tämä on eka kunnon vesipuisto reissu ja jännitystä oli kovasti ilmassa nukkumaan mennessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nukutuksesta yksin, meillä nyt in ihan eri tilanne kuin teillä pikku_kolikko, mutta kerronpa kuitenkin :D Mä selvisin pikkuvauva-aikana (jolloin olin aina yksin iltaisin kun mies rakensi taloa) illoista niin, että vauva sylissä tai tissilläluin iltasadun ja muut iltatoimet miten vauva antoi myöten sitä ennen. ytöt ovat niin isoja, että jäivät sit itse iltasadun jälkeen nukkumaan ja mä menin vauvan kanssa toiseen huoneeseen. Pahimmillaan illat oli sitä, että vauva huusi väsymystä ja/tai nälkää mun sylissä kun isojen iltatoimet olivat käynnissä ja kaikki huokaisivat helpotuksesta, kun isot pääsivät sänkyyn. Nyt noita yksin hoidettuja iltoja on paljon vähemmän. Tsemppiä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei onko kenelläkään tullut vastaan nettikauppaa tai muuta, mistä saisi tilata auton takaikkunalle kyltin tekstillä "Twins on board"? Pikavilkaisulla kaikki on ulkomaisia nettikauppoja, mutta olis kiva löytää ihan Suomesta... :girl_smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, varaslähdöllä tosiaan tulivat, mutta kaikki on hienosti :) Nettiin ei vaan enää kerkee, sen verran kiirettä pitää :girl_crazy: ....

 

Siirrän tätä keskutelua tänne chattiin :D Onnittelut Tähtönen siis vauvoista! Millä viikoilla ja minkä kokoisina syntyivät? Viesteistäsi päätellen pääsivät aika pian kotiin, olisi kiva etenkin näin keskoskaksosten äitinä kuulla, miten kaikki on mennyt! Tsemppiä arkeen! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka :)

 

Koitan tässä taas aktivoitua, kun toi sisarfoorumi on jotenkin nyt muka tylsä :P Avatar-kuvankin sain vihdoin laitettua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moikka,

 

Nyt vasta tajusin, että mua on kaivattu :) Aidosti, mä en kerkee nettiin enää (raskausaikana en muuta tehnytkään). Jotenkin tää menee silleen, että jos mulla on hetki omaa aikaa, syön mieluummin tai nukun päikkäreitä tai lähden vaunuttelemaan ulos.

 

Tosiaan syntyivät keskosina, pikkasen alle kaksikiloisina kummatkin ja oltiin muutama viikko sairaalassa. Kummallakaan ei ollut onneksi mitään vaivaa, ainoastaan painonnousua piti odotella. Sektiolla syntyivät, kun olivat sen verran etuajassa ja toinen kääntyi huonoon asentoon.

 

Nyt täällä sitten opetellaan kaksosarkea. Hyvällä suunnittelulla kaikki sujuu, mutta minkäänlaiselle extemporelle/improvisoinnille ei ole meillä sijaa, kokeiltu on ;) Pojat nukkuu ihan hyvin ja mukavassa ruokailurytmissä, kiitos sairaala-ajan, mutta silti tämä on rankkaa, kun unet jää öisin 3-5 tuntiin ja nekin pätkissä. En täysimetä, joten mies pystyy onneksi olemaan apuna (ei se maito kyllä riittäiskään, ei sen puoleen).

 

Mä koetan ehtiä lukea noita kaksospäikkyjä ja tätä monikkopuolta. Helmikuisten kuulumisista oon ihan pihalla, but what can you do :) Täällä kuitenkin ollaan!

 

Mukavaa viikonloppua monikoille ja muillekin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0