Adelita

Kaikki välikausi- ja talvivaatteista!

913 posts in this topic

Molon haalarit on liian kalliita meikäläisen budjetille, tosin nyt mies on saamassa töitä, joten ei silleen tartte sitten miettiä samalla tavalla.

Tuon Katvigin onnistuin hakkimaan edullisesti, muistaakseni maksoin 55€ posteineen (tosin taisi olla alelöytö, mutta en valita :grin: )

 

Polarn o. Pyretin haalarin ostin kokeeksi huutiksesta käytettynä, joten en sitten vielä tiedä onko se meidän ensi talven haalariksi soveltuva.

On se kun on jo ensi talvi mielessä vaikkei kevätkään ole vielä koittanut :girl_crazy:

mutta kevään ja kesän ulkovaatetus meillä taitaa suurimmaksi osaksi olla kasassa, joten siitä ei tartte huolehtia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eka huti, kolmas lapsi ja mittaa noin 73cm. kasvanut 1cm/kk.. reimatecin vktakki 80cm=iso, tiksun vktakki 74=vielä isompi mitoiltaan postissa kappahlin vkhaalari 80cm=pahoin pelkään että tääkin on iso.. 74cm plain rainia ei oo sovitettu, toivon että siinä on hihansuut niin tiukat että sitä voisi käyttää. ja kai meillä windfleecehaalarikin pitäisi olla jemmassa. mutta joudunko ostamaan vielä jonkun taki+housut tai haalarin; ei tuo kirppu voi kasvaa 80cm vaatteisiin sopivaksi noin 2kk aikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Perun aiemmat puheeni koskien H&M:n vedenpitäviä Cordura-talvihaalareita... Paskan möivät! :girl_mad:

 

Haalarit ehtivät olla muksuilla käytössä n. 2-2,5 kk ja nyt jo on haara-lahje-saumassa muutamia reikiä! :girl_impossible::skilletgirl: Ne ovat selvästi kulumisen takia tulleita, eikä kyse ole siis siitä, että sauma olisi ratkennut tms. Näyttäisi siltä, että saumat on liimattu (?!), mutta taitaa olla vain ajan kysymys, milloin muksujen housut alkavat kastua kalsareihin saakka... En todellakaan viitsi ostaa enää 1-1,5 kk:n takia toisia haalareita, uusia tai käytettyjäkään. Taidan vetää vain loskapäivinä kurikset päälle. <_<:girl_sad:

 

Eli nyt on kokeiltu H&M:n tarjontaa talvivaatteiden osalta. No thanks ever again.

Edited by Adelita

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nyt on alkanut tulla kulumaa tuohon Katvigin haalariinkin, oikeastaan parhaiten on menestynyt tuo pikkusiskon käytettynä ostettu Ticketin haalari. (meidän neiti on jo puvun kolmas käyttäjä ja edelleen hyvä ja lämmin puku!!!) Taidan ostaa jatkossakin tuolle pienemmälle sitä merkkiä...isommalle se on julmetun leveä malli.

 

Onko mitään haisua kellään Malan toppahaalarista? Olen nyt ostamassa sellaista, mutta en sitten tiedä onko siitä yhtään mihinkään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adelita: Mulle kävi samalla tavalla H&M:n talvihaalarin kanssa, lahkeiden sisäsaumat kuluivat puhki siitä teippauksen vierestä parin kuukauden käytön jälkeen. Eihän siinä muuten mitään, mutta vedenpitävyys on sitten tuolla haalarilla 0. Palautin myymälään ja myyjä sanoi että muutama muukin on samasta asiasta reklamoinu ja antoi rahat takaisin. Eli kannattaa kysyä voiko palauttaa, pitäähän haalarin nyt yhden kauden kestää rikkoitumatta! Eri asia sitten jos on jossain sepelillä kontattu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haalarin kokoapua tarvitaan!

 

Poika on nyt siis himppasen yli 1v ja ehkä 85cm pitkä, malliltaan pitkä ja melko pitkäraajainen. Talvihaalarina on ollut 80cm reimatec, joka nippa nappa enää mahtuu, mutta on kyllä täksi talveksi ollut mainio valinta. Juuri nyt 86cm olisi täydellinen varmaan millä merkillä tahansa, mutta välikausihaalarimielessä ostaisin kevääksi varmaan 92cm, jotta mahtuisi sitten syksylläkin. Ehkä. Kaupassa kokeiltiin tänään reiman 92cm haalaria, ja se oli ainakin ihan käyttökelvottoman suuri, mutta eihän vielä mikään kevät olekaan...

 

Mutta entä ensi talven toppahaalari? Aion ostaa jostain jämä-outletista jonkun ensi talveksi, ihan vaan meidän tulevan surkean rahatilanteen takia. :rolleyes: Eli jos nyt vaikka mietitään tuota reimatecciä, niin olisikohan 98cm ihan järjetön? Se toki voisi olla sopiva, mutta toisaalta tuntui tänään kaupoilla ihan järjettömältä katsoa hyllyn päässä olevaa taulukkoa, jossa 98cm vastaa 3-vuotiasta, ja tuo nappula on puolet ensi talvesta kuitenkin vasta vuoden ikäinen... :huh: Vaan eipä sillä, eivät nuo koot ole tähänkään mennessä vastanneet ikää. Ja toisaalta, kun kerran se meidän 80cm haalari oli sopiva koko täksi talveksi, vaikka poika oli 80cm jo joskus syksyllä, niin mahtaisiko vastaavasti 92cm riittää koko kaudeksi, jos poika on max. sen mittainen talven alussa...? Onko se yleensä otettu huomioon talvivaatteissa? Jukra kun en yhtään osaa arvioida mitä vauhtia tuo muksu aikoo kasvaa, äääh!! :D

 

Entäs mites tuo kokohomma muuten riippuu siitä, onko toppakampe kokohaalari vai kaksiosainen asu? Onko henkselihousut+takki henkselisäätöjen tms. ansiosta pidemmän aikaa passeli? Siis tyyliin olisiko esim. 92cm kaksiosainen asu kaikkein varmin valinta?

 

(Aikamoista spekulointia. Saa nyt nähdä löytyykö mistään mitään. Mutta jos sattuisikin löytymään, niin ei oikein olisi varaa ostaa ihan hirveän vääränlaista, saati montaa, vaan mieluiten se ostos olisi sitten mahdollisimman osuva.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maimai: Teidän poika on selvästi keskimääräistä isompi, joten älä turhaan pelkää niitä kokotaulukoita. Meillä meni niin, että kun edellisenä talvena oli haalari kokoa 80 niin tänä talvena oli kokoa 92, mutta koska teidän lapsi on isokokoinen, se on ilmeisesti myös nopea kasvamaan, joten voi olla että ensi talveksi tarvitsisi jo 98... Vaikeahan noita kasvuja on ennustaa, voihan se olla niinkin, että se on nyt kasvanut vauhdilla ja sitten kasvussa tuleekin tasaisempi vaihe :girl_sigh: Mutta juuri niin minä olen nuo Reimatecin haalarit valinnut, että syksyn pituuslukemasta (syyskuun lopussa synttärit = neuvola) seuraava koko ylöspäin (esim. 1 v. 77 cm -> haalari kokoa 80 ja 2v. 90,5 cm -> haalari kokoa 92), ja se on kyllä mahtunut koko talven, tai oikeastaan syksystä pitkälle kevääseen (meidän lapset kun käyttää Reimatecin toppahaalaria lähinnä lämpimänä vk-haalarina :ph34r:). Haalari vs. takki ja housut -asiasta en osaa sanoa, varmaan se on totta että kaksiosainen voi käydä pidempään, mutta itse kyllä ottaisin haalarin joka tapauksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän neidillä on pituutta ollut tämän talven aikan 85-93cm ja pukuna ollut Ticketin toppapuku koossa 92cm, se on vieläkin hiukan reilu lahkeista, yläosasta sitten sopivamman kokoinen.

Meillä on Reimatecin haalari koossa 98cm ja se on varmaan ensi talvena sopivankokoinen. Neidillä tullee olemaan syksyllä n.95cm pituutta, jos siis kasvaa tuon n. 10cm vuodessa kuten isosiskonsa.

Kyllä tuon ikäiselle lapselle haalari taitaa olla kuitenkin paras vaihtoehto varsinkin lumessa rymyämiseen, meillä on kauppareissuja varten takki ja housut, mutta muuten sitten haalari, lapset ovat kyllä päivähoidossa, mutta on se haalari vapaa-ajallakin käytössä ulkoillessa.

Isommallekin neidille olen hankkinut haalarin ensi talveksi ja varmaan hankin vielä eskarivuodeksikin, kyllä se täällä maaseudulla jossa oikeasti on talvi pitkään ja sitä lunta paljon, on paras vaihtoehto. Tosin taitaa sitä lunta olla tällä hetkellä aika paljon etelämmässäkin :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maimai, jos haluat ostaa reilumman vk-haalarin, joka menee sekä keväällä että syksyllä, kannattaa harkita sellaista mallia, jossa vyötärökiristys. Esim. Polarn o. Pyretin malleista voi mielestäni käyttää paremmin liian isoa kokoa, kun ne saa kiristettyä vyötäröltä. Ja jos poika on kovin hoikka, niin esim. Molo Kidsin kapeat haalarit voisivat sopia paremmin. Reiman haalarit on niin leveän mallisia, että lapsi näyttää hukkuvan siihen, jos se on vähänkään liian isoa kokoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä meidän Reimatecissäkin on vyötärökiristys, ja lapsi käytti sitä jo syksyllä, vaikka se on vieläkin ehkä vähän reilu (tänään kokeiltiin ekaa kertaa talven jälkeen). Tai en tiedä onko se reilu, vai näyttääkö vaan leveyden takia, mutta minusta se ei haittaa mitään :D Ehkä sekin on vähän makuasia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maimai, teidän melkein vuoden meidän poikaa nuorempi poika on likelle samankokoinen kun meidän pienikokoinen poika. Olen ostanut pojalle ensi talveksi kokoa 98 cm olevan toppahaalarin. Mielestäni ei ole liioiteltua siis ostaa teidän pojallenne koon 98 cm haalaria ensi talveksi. Mä olen testaillut kasvukäyriä täällä, kun olen miettinyt pidemmän ajan päähän ostettavien vaatteiden kokoja.

 

Kuitenkin näissä talvivaatteissa pitää muistaa, että mitoitukset voivat vaihdella eri merkkien välillä tosi paljon. Kannattaa siis selvittää ostettavan vaatteen mittasuhteet, ettei tule hutiostoja. Mä ostin toissa talveksi tytölle 98 cm Ticket to heavenin haalarin, joka on vasta tänä talvena sopiva (muutoin tyttö käyttää kokoja 104-110 cm). Juuri tuolloin Ticketin ulkovaatteiden mitoitus oli ihan omassa luokassaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

minkälaisia ohuita vk-pukuja on olemassa? popilla näin yhden haalarin joka vaikutti suurinpiirtein kuoripuvulta. hinta olikin sitten mulle liikaa.

 

neiti vajaa 1v4kk on nyt päälle 81cm suurinpiirtein, ehkä 82-83. lindexin windfleece koossa 80cm menee vielä päälle. olis kiva jos mahdollinen hankittava vk-haalari menis vielä syksyllä, kokoehdotuksia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maimai: En tiedä, auttaako yhtään, mutta muistelen lukeneeni, että Reimatecien mitoitus menee niin, että kun lapsen pituus saavuttaa seuraavan koon, niin haalari menisi siihen saakka. Eli koko 80 cm pitäisi mennä sinne saakka kunnes lapsi on 86 cm. Teidän poika on kyllä pitkä ikäisekseen :) Meidän esikoinen on ollut myös pitkä ja hoikka poika, mutta oli vasta 1,5 vuotiaana 87 cm. Ekana talvena (talvi 09-10) käytettiin Reimatecia koossa 80 ja se meni just koko talven, sitten oli vk-puku Reimatecin koko 86 ja se meni kevään -10 ja vielä just syksyn -10. Nyt meillä on T2H:n vk-haalari ollut keväästä -11 koossa 92 ja se menee vielä tänäkin keväänä, kun poika on reilut 3 vee ja koska haalari on niin reilu. Keväällä -11, kun sen ostin, oli reilu (vastasi varmasti kokoa 98 enemmänkin, veikkaisin), mutta ihan hyvin pystyi käyttämään, koska hihat ja lahkeet jäivät vaan pusseille. Talvihaalarin valinta onkin hankala, meillä on ollut tänä talvena käytössä T2H:n koko 98 ja poika oli 3 vee neuvolassa tasan 100 cm. Tuo haalari ei mene enää ensi talvena, ainakaan koko talvea.

Edited by linnea78

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten, jos joku on ostamassa viimeisistä aleista talvirukkasia ensi talvelle, niin voin suositella Rasavilin talvihanskoja! Ovat olleet tosi kestävät ja karvavuori on tosi lämmin! Lisäksi malli on sellainen, jonka lapsi saa helposti käteensä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten, jos joku on ostamassa viimeisistä aleista talvirukkasia ensi talvelle, niin voin suositella Rasavilin talvihanskoja! Ovat olleet tosi kestävät ja karvavuori on tosi lämmin! Lisäksi malli on sellainen, jonka lapsi saa helposti käteensä.

 

Ja minen suosittele niitä ollenkaan! Lämpimät ovat olleet, mutta ekasta parista heijastin lähti irti 3 viikon jälkeen ja niihin tuli miltei reikä. Valituksen jälkeen saatiin uusi pari, heijastin irtosi viikossa. Vika on kuulemma meissä, siis heijastimen irtoamisen osalta, kun hanskoja ei saisi pitää kuumassa paikassa esim. patterilla. (tästä ei muuten mainintaa itse tuotteessa.) Kuitenkin hanskat saisi laittaa kuivuriin, mutta patterilla olemista eivät kestä. Meillä ei pidetty patterilla, mutta n. 40cm:n haalealla oleva patteri riitti siihen, että heijastin irtosi. No eipä se heijastin pelkästään harmittaisi, vaan sekin että 2-vuotiaalla, joka ei vielä paljon leiki pihalla menee 15€:n hanskat rikki kolmessa viikossa, mutta sitten nuo halvemmat 8€:n hanskat kestävät kaksikin kautta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille hyvistä kommeteista kokoasiaan liittyen. :)

 

Päädyin tänään ostamaan pojalle ensi talveksi Travallen SuperRemun (-70%! ;) ) ja se vaikuttaa tosi ihanalta - siinä oleva petroolinsinisen sävy on ihan suosikkivärejäni, ja se on muutenkin niin ihanan lämpimän ja kestävän oloinen, ettei voinut kuin tarttua tilaisuuteen! :lipsrsealed: Kooksi valikoitui loppujen lopuksi 92. Mallailin ja vertailin sitä 92 ja 98 kokoisiin Reimatecceihin, ja se tuntui osuvan kivasti siihen väliin, etenkin niskasta haaraan. Hihat siinä on vähän lyhemmän malliset, mutta se on vaan hyvä, koska ainakin meidän tämän talven 80cm reimassa hihat tuntuvat ihan suhteettoman pitkiltä ja pojan kädet aina hukkuvat niiden kautta puvun sisään, vaikka niska-haara jo kiristää... Ja sitten tosiaan tuo, että jos haalari kuitenkin riittää 98 senttiseksi asti, niin luulisi riittävän. Lisäksi, NYT se on ainakin pojalle niin naurettavan suuri joka kohdasta, ettei sitä oikein voi edes sovittaa. :lol: Toivotaan parasta, ja ostetaan sitten ensi joulun jälkeen aleista taas isompaa jos tarvitsee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muuten, jos joku on ostamassa viimeisistä aleista talvirukkasia ensi talvelle, niin voin suositella Rasavilin talvihanskoja! Ovat olleet tosi kestävät ja karvavuori on tosi lämmin! Lisäksi malli on sellainen, jonka lapsi saa helposti käteensä.

 

Ja minen suosittele niitä ollenkaan! Lämpimät ovat olleet, mutta ekasta parista heijastin lähti irti 3 viikon jälkeen ja niihin tuli miltei reikä. Valituksen jälkeen saatiin uusi pari, heijastin irtosi viikossa. Vika on kuulemma meissä, siis heijastimen irtoamisen osalta, kun hanskoja ei saisi pitää kuumassa paikassa esim. patterilla. (tästä ei muuten mainintaa itse tuotteessa.) Kuitenkin hanskat saisi laittaa kuivuriin, mutta patterilla olemista eivät kestä. Meillä ei pidetty patterilla, mutta n. 40cm:n haalealla oleva patteri riitti siihen, että heijastin irtosi. No eipä se heijastin pelkästään harmittaisi, vaan sekin että 2-vuotiaalla, joka ei vielä paljon leiki pihalla menee 15€:n hanskat rikki kolmessa viikossa, mutta sitten nuo halvemmat 8€:n hanskat kestävät kaksikin kautta.

 

Neven, no jopas! Tosi huonoa tuuriakin matkassa varmasti. Mekin on pojan anskoja kuivatettu ihan lämpimällä patterilla mummolassa (eli useita kertoja) ja kotona oon ne joskus laittanut takan päälle, tosin heijastin on ollut ylöspäin, mutta kuitenkin. Ja kovalla käytöllä ovat meillä olleet, kun ei ole muita talvikintaita edes hankittuna. Mutta hyvä tietää tuo kuivatushomma!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adelita: Mulle kävi samalla tavalla H&M:n talvihaalarin kanssa, lahkeiden sisäsaumat kuluivat puhki siitä teippauksen vierestä parin kuukauden käytön jälkeen. Eihän siinä muuten mitään, mutta vedenpitävyys on sitten tuolla haalarilla 0. Palautin myymälään ja myyjä sanoi että muutama muukin on samasta asiasta reklamoinu ja antoi rahat takaisin. Eli kannattaa kysyä voiko palauttaa, pitäähän haalarin nyt yhden kauden kestää rikkoitumatta! Eri asia sitten jos on jossain sepelillä kontattu...

 

Tilasin haalarit netistä, mutta onko sillä sitten väliä, jos palauttaa liikkeeseen...?! Haalarit on vielä käytössä, mutta vedenpitävyys on todellakin 0! Eilen oli molemmilla lapsilla pitkiksiin asti housut märkänä! <_<

 

Mitäs sitten pitäisi tehdä Molo Kidsin talvirukkasten kanssa, kun ne on ostettu kahdesta eri nettiliikkeestä (en enää kunnolla edes muista mistä!) ja n. 2-3 kk:n käytön jälkeen ne ovat täysin rikki! Kenelle osoitan reklamaation? Molempien rukkasista hajosi käsivarren eli rukkasensuun kuminauha. Lisäksi rukkasten kärjet kuluivat todella nopeasti lähes puhki. Pojan toisesta rukkasesta on vieläpä saumakin ratkennut 2 cm:n matkalta ranteen kohdalta. Että enpä osta Moloakaan enää, kiitos vaan! :skilletgirl:

 

Ketuttaa tää nykymeno, kun kaikki tehdään sekundapaskaksi! MIKÄÄN ei nykyään enää kestä! Nimim. Vuoden vanha digiboxikin kyrvähti! :hysteric:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitäs sitten pitäisi tehdä Molo Kidsin talvirukkasten kanssa, kun ne on ostettu kahdesta eri nettiliikkeestä (en enää kunnolla edes muista mistä!) ja n. 2-3 kk:n käytön jälkeen ne ovat täysin rikki! Kenelle osoitan reklamaation? Molempien rukkasista hajosi käsivarren eli rukkasensuun kuminauha. Lisäksi rukkasten kärjet kuluivat todella nopeasti lähes puhki. Pojan toisesta rukkasesta on vieläpä saumakin ratkennut 2 cm:n matkalta ranteen kohdalta. Että enpä osta Moloakaan enää, kiitos vaan! :skilletgirl:

 

Mä laittaisin suoraan Mololle reklamaatiota. Nuo hanskat on meillä pysynyeet ehjinä, mutta vedenpitävyyttä niillä ei ole kyllä nimeksikään :girl_mad: Haalari on ollut superhyvä, hanskat (varsinkin hintaansa nähden!!) huonot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No onneksi en ostanut Molon hanskoja, ne kun on kalliitakin. Kaikista parhaiten meidän tytöillä on toimineet halvimmasta päästä olevat hanskat eli Lassien hanskat. Kaikki muut ovat olleet mitä sattuu.

 

Pienemmälle ostan jatkossakin vain ja ainoastaan Ticketin haalareita, malli on niin loistava hänelle. Mutta isommalle en meinaa sopivaa löytää millään, ei vaan hoikkeliinille ole sellaista löytynyt kuin haluaisin. Molon haalarit on pikkuisen liian hintavia ja Popin haalarit taas niin tylsiä yksivärisyydessään, mutta sellaista aion silti seuraavaksi kokella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^Meidän 3,5-vuotiaalle on Elsa Pitkäsen talvihanskat (x2) kokoa 0 käytössä kolmatta talvea ilman kunnon kulumaa... Pojalla on aika pienet kädet siis ja nämä reilun kympin (?) hanskat on vallat hyvät pikkusiskolle ensi talvena :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsoin läpi nuo lasten H&M:n talvihaalarit... Sen verran on jo likapinttymääkin tullut, että en taida kehdata enää palauttaa. Tänään pistin kurikset mukaan reppuun, että josko pärjättäisiin sitten sillä "tönkköyhdistelmällä" välikausihaalarikeleihin?! Sen verran on vielä lunta, etten vk-haalareita viitsinyt vielä pistää päälle. Pienillä peput jäätyy... :unsure:

 

En enää tiedä mitä merkkiä pitäisi ostaa. Kaikki tuntuu hajoavan enempi vähempi nopeaan. Taidetaan vakavasti harkita muuttoa Etelä-Eurooppaan, niin säästytään tältä samperin vaaterumbalta. Ja säästyy rahaakin! <_<

 

(No juu... Oikeastaan ainoa edes harkinnan arvoinen ostos on ollut neidin välikausihanskat, jotka ovat Rasavilin Peukalopotit. Kevät ja syksy takana, mutta vieläkin ovat ehjät! :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onpas täällä monella huonoja kokemuksia eri merkeistä. Tietää ainakin itse varoa ostamasta samoja. Päiväkodissa juttelin tänään yhden vanhemman kanssa joka sanoi, että piti ostaa vielä täksi talveksi uusi haalari kun Cupcaken haalari ratkesti takasaumasta. Oli kuulemma jo sitä ennen ratkeillut monesta kohtaa. Oli vuoden 2010 mallia eli ilmeisesti kangas oli ohuempi ja heikompi kuin tämän talven malleissa.

 

Itse olen parhaaksi todennut Ticketin ulkovaatteet ja tummat värit, niin ei lika näy ollenkaan. Vaatteita ei tarvi koko ajan olla pesemässä ja säilyvät lähes uudenveroisena. Mulla on seuraaviksi talviksi odottamassa pikkusiskolle esikoisen vanhat Ticketin ruskeat talvihaalarit ja ovat kuin uusia. Tämän talvinen esikoisen Ticketin musta haalari on hiukan naarmuuntunut polvista kun oli käytössä jo silloin kun ei ollut kunnolla lunta, mutta ei kuitenkaan ole mennyt rikki niin kelpaa hyvin vielä siskolle. Vaikka olisi kiva ostaa hempeita värejä tytölle, niin en taida enää tämän vauvahaalarin jälkeen ostaa kun vaaleissa väreissä näkyy lika heti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hanskoista parhaimmat ovat olleet Reimatec +-talvihanskat, jotka ovat kestäneet jo kaksi talvea. Ovat lisäksi tosi lämpimät. Sen sijaan Lassien talvihanskat näyttivät jo yhden talven jälkeen kuluneilta ja kangas oli rikkoutunut saumojen kohdilta. Olivat tosi kylmät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now