Salama

Maca-jauhe ja muut superfoodit odotusaikana

57 posts in this topic

Mä oon kuulli ettei raakakaakaotakaan sais käyttää epäpuhtauksien(?) takia... Kaikki kielletään kaiken varalta ku ei oo tarpeeksi tutkittu.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tästäkin puhuin neuvolassa ja oon Cocovin sivulta kahtonu että syy olis teobromiini (olikohan se tää?), joka siis on piriste, eikä siis raakakaakao olis kahvin nauttimista pahempi? Epäpuhtauksien vuoksihan useimmat superfooditkin on vähän huonossa maineessa raskausaikana...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foreverin aloevera juomasta kokemuksia? Chiaa aattelin uskaltaa käyttää, sillä ilman sitä vatsa menee tukkoon, jos pellavansiementäkään ei saa käyttää.

Ja uskaltaako tuota raakakaakaota nyt käyttää satunnaisesti? Muita superfoodeja ei taidakaan olla nyt käytössä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä mä ainakin sitä raakakaakaota meinaan käyttää satunnaisesti.

 

Foreverin aloevera-juomasta ei oo nyt raskaana ollessa mitään kokemusta. Senhän yksi päätarkoitus on poistaa kuona-aineita kropasta ja tulee mieleen et onkohan sillä jotain tekemistä esim. istukan toiminnan kanssa..? Tää ei siis perustu millään tapaa tietoon, mut ite en ehkä ottas käyttöön raskausaikana, kun pakkoa ei ole. Voisikohan asiaa kysellä edustajalta tai firmalta itseltään..? Neuvolasta todennäköisesti tulee vastaukseksi tyyliä "ei oo tutkittu tarpeeksi et voitas sanoo olevan turvallista". Toki sama vastaus voi tulla muualtakin, mut ehkä vähän enempi asiasta tietäs firman edustajat :)

 

Mä käytin muutama vuosi sitten sitä litkua, mut en saanut siitä mitään vaikutusta irti, joten lopetin. Harmi sinänsä kun se maistuu mun mielestä oikeesti hyvältä, etenkin se marjaversio :P Mies aloitti sen maustamattoman käytön itse asiassa tänään ja mun oli ihan pakko lipaista maut pullonsuulta :D Mut siis enempää en käyttäs nyt raskaana ollessa.

Edited by Elflady

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pakko kertoa tänne, kun viimeksikin plussasin yli 10 vuoden yrityksen jälkeen kun olin käyttänyt macaa 2 kk, nyt kävi aika lailla samoin, tosin jo neljännestä kierrosta plussasin, aika vähäisellä yrityksellä. Uskon, että se mulla auttaa hedelmällisyyteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä käytin ennen raskautta ja nyt raskauden aikanakin:

  • Puhdistamo Supervihreä: ohranoras, vehnänoras, spirulina, chlorella, nokkonen (kaikki ainesosat luomua)
  • Foodin Luomu Chiasiemenet
  • Marjatila Raitaniemi Luomu Ruusunmarjajauhe
  • Valioravinto Luomu Pellavansiemenöljy

En usko, että normaalissa käytössä näistä olisi mitään haittaa. En kuitenkaan käytä mitään epämääräisiä, ei-luomutuotteita. Enemmän olisin huolissani odottajien sokerinkäytöstä, eineksistä ja muutenkin ruoan (ja kosmetiikan ja kodin) kemikaalikuormasta kuin luomutuotetuista luonnon superfoodeista :rolleyes:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

samoin käyttänyt macaa ennen kumpaakin plussaa, ensimmäisestä lopetin käytön muistaakseni aika pian plussan jälkeen, mikä toki oli sinänsä aika myöhään, kun sain mennä neuvolaan aikalailla samantien kun selvisi, eli olin jo 8 viikon tietämillä.. lopetin siis myös aiemmin muidenkin mainitsemasta syystä, kun en tiennyt onko ok vai ei. tällä kertaa mun annostus on aika kova, ja oon sitä käyttänyt säännöllisesti viikon tauoilla aika pitkään, niin luulen etten uskalla kerralla heittää pois ettei mene ainakaan sen takia kesken. taidan pudottaa vaan annoksen sinne puoleen  teelusikkaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now