Burberry

Suomimammat Briteissa

82 posts in this topic

Ma tulin kertomaan suloisen tarinan. Noa (3,5v.) piirteli paperille jotain ja tuli sit nayttamaan mulle ylpeana:

Noa: Kato aiti mita ma piirsin

ma: Joo, rasteja, hienoja on..

Noa: Ei ne oo rasteja!!!

ma: Aijaa, onko ne x-kirjaimia??

Noa: ei oo! Aiti ne on suukkoja!!

 

:girl_pinkglassesf:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taidan ilmoittautua nyt tänne kun kohta (ylihuomenna) lähtee muuttoauto Somersetia kohti. Ollaan tähän asti asuttu Hollannissa, nyt siis mies palaa kotimaahansa ja hinaa mut perässä sinne. Asuin itse tossa joitain kuukausia Suomessa kun tahdoin niin kovasti tuttuun ja turvalliseen neuvolaan, oon nyt siis rv.30. Nyt sitten meidän pitkäaikainen haaveilu tuotti tulosta ja lähtö on edessä. Jännittää kamalasti kaikki uusi, vaikka en ihan keltanokka olekaan ulkomailla asumisen suhteen. Lähinnä se, miten näin myöhäisillä raskausviikoilla onnistuu toi terveydenhuolto jne. Varmaan tulee eteen paljon kysymyksiä ja ihmettelyn aiheita, siksipä oonkin nyt niin innoissani kun huomasin tämän ketjun  :grin: Onneks täällä on jo puitu tosi tarkkaan kaikki mahdolliset passi ja kansalaisuusjutut niin ei tarvitse heti taas olla tyhmiä kyselemässä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa Momster, mun yksi kaveri muutti perheineen tanne ollessaan viikolla 32 tjsp siis tosi myohaisessa vaiheessa jokatapauksessa. Han otti etukateen yhteytta sairaalaan jossa halusi synnyttaa ja kaikki hoitui hienosti.

Ota heti saavuttuasi yhteytta GP:hen tai vaikka suoraan sairaalaankin ja paasest varmasti samantien hoidon piiriin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taalla ollaan nyt perilla ja alkaa pikkuhiljaa asiat hoitua. GP:lle rekisteroidyin heti eka viikolla ja sainkin katilon heti kotikaynnille. Sairaalasta kuulemma ottavat yhteytta ja tarjoavat aikaa, ainakin mun papereihin tuli merkinta consultant lead care, joten luulisin paasevani ihan laakarille siella kaymaan. Huomenna meen ottamaan flunssa- ja hinkuyskarokotukset, katilo suositteli niita ja sanoi etta taallapain on vastikaan kuollut 3 vauvaa hinkuyskaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tervetuloa momster! Täällä todella on ollu aika monta hinkuyskä tapausta ja etenkin pieniä vauvoja on kuollu ennen kun ne on ollu tarpeeksi isoja omaa rokotusta saamaan. Äidin rokotteen pitäis kuulemma suojella siihen asti eli on hyvä ottaa se. Toivottavasti muuto sujui hyvin ja saat olon kotoisaksi pian :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä tuntuu olevan kovin hiljaista mutta yritetään kuitenkin. Olisko jollain tietoa saisko lontoosta ostettua kestovaippoja? Lähinnä bumgenius kiinnostais ja kun nettikauppojen hinnat briteissä ovat halvemmat kuin suomessa. Viikon kuluttua olisi reissu sinne, niin jos joku osais vinkata, kiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä en asu Lontoossa joten en osaa sanoa. Tots Botseja myydään Boots kaupassa 'täydellä' hinnalla. Monet nettikaupat lähettää pienellä ylimääräisellä postimaksulla Suomeen.

 

Muoks. Joo ja jotkut Tesco Extrat myy kans joitain merkkejä.

Edited by Mini-Me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now