Rautalanka

Rintsikkavinkkejä odottajille

86 posts in this topic

Mulla taas urheillessa tulee liiviongelmia. En voi pitää tavallisia urheiulliivejä kun rinnat ovat niin arat, että tukevat liivit sattuu. Normaalit liivit ei satu, mutta kun liikkuessa tulee hölskymistä niin sitten sattuu kun ne liivit ei tue tarpeeksi. Olen siis tosi pienirintainen, joten ei meinaa millään löytyä mukavia mutta tukevia liivejä, kun vissiin ajatellaan ettei a-b kuppisille tarvitse valmistaa tukevia kun ei kait pitäisi olla hölskymisongelmaa. Eikä ennen ollutkaan mutta nyt on kyllä raskauden aikana ollut ihan uusia tissiongelmia :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuskailen rintsikkaongelman kanssa. Nyt alkuraskaudesta rinnat on todella arat, etenkin nukkuessa sattuu, mutta en voisi kuvitellakaan nukkuvani kaarituellisilla rintsikoilla, enkä oikein millään rintsikoilla (tai ylipäätään vaatteita päällä). Mietin kuitenkin että olisiko jotkut urheiluliivit tai muut tukevat, mutta ei puristavat hyvät nukkumiseen. Lisäksi kaikki nykyiset D-kupin liivit tuntuu kohta olevan naftit ja pakko varmaan suunnata ostoksille, toistaiseksi ajattelin ostaa "päiväkäyttöön" ihan perusliivit erikoisliikkeestä, kuten tähänkin saakka. En haluaisi tilata netistä, kun haluan varmistua istuvuuden ja tuntuman ihan liikkeessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Laskettuun aikaan on pari viikkoa ja tilasin joku aika sitten netistä mututuntumalla kahdet imetysliivit. Itselläni on iso kuppikoko ja aika pieni ympärys, ja ainakin täällä missä asun valikoimat ovat pienet. Enkä halua maksaa imetysliiveistä omaisuuksia muutenkaan. Sitten kun koko vakiintuu, niin voin vähän satsata. Halusin kuitenkin hankkia liivit jo etukäteen. Olen ihan tyytyväinen tilattuihin liiveihin, toisissa on hiukan kasvuvaraa, mutta eivät ole isot nytkään. Hintaa tuli jotain yhteensä 60 euroa muistaakseni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä liputan kans noiden Bravadojen puolesta. Mulla paisuu pari kuppikokoa aina heti alussa. Viimeks hankin Bravadoja vasta imetysliiveiks, mut nyt toisella kerralla sopivat täydellisesti jo viikolla 9...

 

Nää on parhaat!! Bravadon seamless, ne on parhaat!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAAAAPUUUUVA! Onko odotusaikana mitään "järkeä" lähteä ostamaan uusia ns. oikeita rintsikoita?  :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAAAAPUUUUVA! Onko odotusaikana mitään "järkeä" lähteä ostamaan uusia ns. oikeita rintsikoita? :rolleyes:

Mä väitän että ei. Jos oma koko ei enää sovi, joku toppimallinen joustava ratkaisu lienee paras. Mulle ainakaan ei raskauden jälkeen sopinut edes imetysliivit, jotka ostin odotuksen lopulla.

 

Tosin joidenkin on pakko ostaa liivit raskausaikana. Mutta silloinkin taitaa joustavuus ja mukavuus olla ykkösjuttu eli sellaset jäykät topatut pitsihärpäkkeet kannattaa unohtaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Samaa mieltä. Jos vanhat ei sovi niin pakkohan se on, mutta sillä ajatuksella että niitä liivejä käyttäisi vielä raskauden jälkeenkin on turha lähteä ostoksille.

 

Jos ympärysmitasta tekee tiukkaa, osta pidennyspalaset. Niillä mä selvisin viimeksi. Ekassa raskaudessa kasvoi kuppikoko niin oli pakko ostaa liivit eikä mun kuppikoolla edes osteta pehmoliivejä. Onneksi hankin vaan jotkut halvat, sillä käyttökelvottomiksihan ne jäi heti vauvan synnyttyä (liian pieni kuppi ja liian iso ympärys, silloin ja edelleen olisi).

Share this post


Link to post
Share on other sites

---

 

muoks. viesti pois. 

 

Sloggin topit on kotioloissa kovassa käytössä. 

Vastaavia, esim. urheilutoppeja, jonkin aikaa katsellut "sillä silmällä". Tukevat ehkä kuitenkin vähän paremmin kuin Sloggin topit..?

Edited by trehi-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen ihan rakastunut Bravadon Body Silk Seamlesseihin. Mulla kasvoi rinnat ihan räjähdysmäisesti viime raskaudessa jo ihan alkupuolella ja kaikki liivit jäi pieníksi. Ostin sitten suoraan imetysliivejä, ja ei todellakaan ollut hukkaostos. Raskauden puolivälin paikkeilla huomasin myös, että rinnanympärys oli kasvanut selvästi, joten jatkopaloilla pelasin loppuraskauden. Synnytyksen jälkeen en sitten maidon noustua mahtunut noihin Bravadoihinkaan, vaan oli pakko käydä ostamassa kotiutumispäivänä yhdet aivan jättimäiset imetysliivit. Parin päivän päästä ne olivatkin sitten jo liian isot, joten ois vissiin kannattanut vaan sinnitellä jonkun topin kanssa..

Rinnanympärys mulla palautui normaaliksi vasta useampi kuukausi synnytyksestä, ja nyt kun olen uudestaan raskaana, niin pitää ilmeisesti ottaa jatkopalat käyttöön taas ihan pian, kun vähän jo puristaa liivit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostin myös Bravadon Silk Seamlessit heti alkuraskaudesta. Rinnat olivat todella arat ja kipeät jo n. viikko-pari plussaamisen jälkeen ja nyt viikolla 10 näytän iltaisin siltä kuin olisin käynyt Tallinnassa ottamassa täytettä. Eli koko on suurentunut huomattavasti.

 

Nämä ovat kyllä olleet melkoinen pelastus. Tuki, muotoilu ja pehmeys ovat iso plussa. Ja uskon, että tämä hankkimani koko menee vielä tovin, mutta ehkä jossain vaiheessa tulee ostettua vielä yksi pari isompana. Nämä ovat myös ihan ok ulkonäöltään. Näyttävät enemmän urheilurintsikoilta kuin imetysliiveiltä. Mielelläni ottasin kokemuksia vastaan muistakin Bravadon liiveistä.

 

Itse olen tottunut nukkumaan ilman rintaliivejä, mutta jos nämä tästä vielä kasvavat ja pysyvät yhtä hellinä, niin pakko varmaan totutella nukkumaan liivit päällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä tilasin nyt myös Bravadon Silk Seamlessit, vaikka nyt on viikkoja vasta 5+6. Mulla rinnat turposivat ihan omiin mittoihinsa ja koska ne ovat tosi arat, alkoivat kaarituelliset liivit ahdistaa ja tekivät kipeääkin hiukan.

Mua vähän vaan harmittaa, että mulla ei oikein kohdannut ympärysmitta ja kuppikoko. Kuppikoko on nimittäin hyvä, mutta ympärysmitta olisi saanut olla pienempi. Mulla on nyt jo hakaset kaikista tiukimmillaan, joten kiristysvaraa ei ole jos kangas löystyy. Mutta aion silti tilata näitä useammatkin, niin miellyttävät ovat päällä. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites