Nasty

G: Mistä tulee "tyttö- tai poikaolo"?

100 posts in this topic

Mulla on ihan poikaolo ja mies on varma, että kyseessä on tyttö. Kumpikaan ei olla kuitenkaan  fiksauduttu tiettyyn sukupuoleen, vaan toivotaan lasta vain noin yleisesti :girl_haha:  Tilanne on sinänsä erikoinen, että meidän molempien sisaruksilla on kolme lasta ja kaikki ovat poikia. Eli perheessä on jo entuudestaan kuusi poikaa. Nyt jos tulisi seitsemäs, niin olisi ainakin leikkikavereita serkuista  :girl_haha: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli vaan sellanen olo että tyttö sieltä tulee. Ja ajattelin koko ajan tyttöä, en osannu ees kuvitella että mahassa hengailee poika. :lol:

ja kaupoissa katselin aina vaan tyttöjen vaatteita. Ja ultrassa luvattiin tyttöä ja tyttö sieltä lopulta tulikin. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsellä esikoisajan vahva poikaolo johtui varmaan osin siitä, että olin aina ajatellut, että ensimmäinen lapseni tulee olemaan poika. Olin kuvitellut hänet ulkonäköä ja luonnetta myöten. Jostain syystä myös oletin, että mieskin haluaa poikaa, joten oli helppo olla hänen kanssaan samoilla linjoilla. Poikaolo oli silti ristiriidassa omien todellisten toiveideni kanssa: halu saada tyttö oli alitajuisesti niin kova, että kielsin sen kokonaan ja päätin, että eka lapseni on poika ja piste.

 

Suureksi ilokseni, tyttöhän se sitten kumminkin oli! Ja niin olisin lyönyt pojasta vaikka talomme pantiksi. Ultrassa sukupuolta ei oltu koskaan vahvistettu suuntaan eikä toiseen, mutta silti tyttövaatteet oli pakattu kaappiin ja nimi oli olemassa vain pojalle... :blush:

 

No nyt on kyllä se poikakin tulossa, hän jota olen jo vuosikaudet mielessäni kuvitellut ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me ei tiedetä kumpi on tulossa (ei haluttu tietää), nyt rv 39+1 eli kohta se sieltä paljastuu :D. Mulla on ollut enemmän poikaolo mutta ollaan saatu aika monta tyttöveikkausta, tosin myös niitä poikaveikkauksia mahan mallin perusteella.

 

Mun poikaolo perustuu ihan pelkästään fiilikseen, en ole nähnyt mitään unia tms. vauvan sukupuolesta. Alkuraskauden mielitekojen perusteella meille itse asiassa tulisi tyttö, mulla oli nimittäin vaihe, jossa teki mieli ihan hirveästi hedelmiä ja erityisesti kaikkea kirpeää.

 

Edit. Tyttöhän sieltä tulla tupsahti <3!

Edited by Pomp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä toivon tyttöä, mutta kun mies toivoo niin kovasti/on varma että vauva on poika, on mustakin ruvennut tuntumaan että siitä poika tulee. Noh, helmikuussa se sitten nähdään kumpi meille tulee, kumpikin on kyllä yhtä toivottuja. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esikoisesta ei ollut minkäänlaisia tyttö- tai poikaoloja, mutta tästä toisesta on sellainen olo, että poika olisi tulossa. Syytä en tiedä.. Esikoinen on poika, eikä näissä raskauksissa ole ainakaan vielä ollut kauheasti yhtäläisyyksiä. En myöskään tiedä, kumpaa toivoisin enemmän... Toisaalta tyttöä, mutta jos saamme vielä lisää lapsia, voisi nyt tulla esikoiselle pikkuveli ja seuraava voisi sitten olla tyttö. :) No, viimeistään synnytyksessä sitten näkee, jos sinne asti päästään. Esikoisesta ei edes kysytty sukupuolta ultrassa, mutta tästä toisesta ajateltiin kysyä, jos vaikka näkyisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olin oikestaan todella hämmentynyt siitä että mulla oli alusta asti "poika fiilis".  Tuumailin sitä parille ystävälle ihan ääneenkin kuinka outoa on että jostain aivan mystisestä syystä, musta vaan tuntuu että siellä on poika vaikka eihän sitä voi mistään tietää. Äitini aika selkeästi toivoi tyttöä ja tiedusteli hurjasti kumpaa toivon.. sekin tuli itselleni yllätyksenä etten todella toivonut kumpaakaan, haluan tytön sekä pojan, joten on aivan sama kumpi tulee ensin :) Ja poikahan siellä suurieleisesti esitteli sukukalleuksiaan! Hämmästelin ultranneelle hoitajallekin kuinka ihmeessä mulla on ollut moinen tunutma, hoitaja kertoi että hänen kokemuksensa mukaan jos äidillä on vahva tunne lapsen sukupuolesta,se yleensä pitäisi paikkansa. Mäne ja tiijä... Itse en ole millään tasolla taika uskoinen, joten mulle tämä ei oikeen käy järkeen :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on alkanut myös tulla esiin etiäinen, että olis tyttö - huomaan vahingossa itsekseni puhuvani "neidistä" kun masuasukkia tarkoitan. Mitään sen suurempaa en ole osannut eritellä, rakenneultraankin vielä sen verran matkaa. Mun oma isoäitini (joka on kova näkemään enneunia) on aina ollut varma, että saadaan poikia, mutta nyt ei sitten ollut unessaan nähnyt kuin vain vauvan tietämättä sukupuolta. Eli olen omassa mielessäni varma että tyttö tulee (vaikka toivoisin salaa ehkä tavallaan enemmän poikaa).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekasta ei ollut mitään oloja ennen kuin pari päivää ennen lapsen syntymää. Tästä toisesta on ollut aika alusta asti hienoisia epäilyjä, eniten varmaan oireissa ym (ekaan verrattuna) olleiden erojen takia. Ja ultraaja kommentoi lapsen profiilia "söpöksi", mikä tietysti herätti jotain epäilyksiä (ei siis haluttu kysyä etukäteen sukupuolta).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kahdesta ensimmäisestä oli poikaolo ja tästä viimeisestä todella vahva tyttöolo, mutta kolmas poikahan se mahassa on. Luulen vahvan toiveajattelun aiheuttaneen sen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esikoisesta oli vaan sellainen olo että on tyttö. 

En osaa selittää mistä sellainen tuli. Osittain sekin että söin kaikkea mahdollista makeaa.

Tosin en mä tiedä onko makean syöminen merkki tytöstä.  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläkin aivan tämä sama:

Tyttöä mä salaa toivoinkin, mutta en kovin uskaltanut sitä sanoa kun oli se poikaolo ja kumpi vaan olisi ollut maailman tervetullein. 

 

Mitään en tiedä, mutta poikafiilis on. Kiinalaisen kalenterin mukaan tyttö tulisi, mutta en oikein usko vaikka haluaisinkin. Loppujen lopuksi kumpi tuleekin niin maailman rakkain vauva on, mutta jotenkin tyttöä toivoisin. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli niin vahva poika-fiilis, että olisin voinut julistaa sen katoilta, että poika tulee. Se saattoi johtua tosin siitäkin, että toivoin poikaa. Nyt kun tunteet ovat tasoittuneet tällä saralla ja on aivan sama kumpi tulee, niin varma poikafiiliskin on pienentynyt. Ensi viikolla toivottavasti selviää, että kumpi tulee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on tosi vahva tyttöolo. Tyttöä oon ehkä toivonutkin, vaikka loppujen lopuksi ihan sama kumpi sieltä tulee :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melko vahva poikaolo, lähinnä helposti sujuneen raskauden vuoksi. Lisäksi ehkä hiukan on aivopesty myöskin uskomaan, että poika on tulossa. Ystävä on myöskin nyt raskaana ja hänellä täysin erilaiset oireet tähän mennessä, ja hän odottaa tyttöä. Mies taas toivoo ja uskoo tulokkaan olevan tyttö. Rakenneultra on kahden viikon päästä, josko tyyppi näyttäisi mitä sorttia on. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esikoisesta olin jo vuosia ennen hänen odotustaan varma, että saan pojan, jos joskus lapsen saan. Poikaolo oli koko raskauden hyvin vahva, ja rakenneultrassa hän esittelikin sulojaan niin näkyvästi, että epäselvyyttä ei jäänyt. Vatsani oli pysty ja kapea, ja en voinut kovinkaan pahoin. Himoitsin suolaista ja tulista ja olisin voinut ahmia salmiakkia vaikka kuinka. Onneksi verenpaine oli matala koko raskausajan. Mitään muuta makeaa en pystynyt syömään, en edes jäätelöä vaikka yleensä olen ihan jäätelöhullu.

 

Nyt näin noin viikkoa ennen testiä unen, jossa vanha intiaaninainen piti käsiään vatsani päällä ja sanoi, että täällä on tyttö. Ehkä siksi huomaan koko ajan ajattelevani lasta tyttönä. Voin todella pahoin ympäri vuorokauden eikä toistaiseksi ole mitään mielitekoja. Väsymys on myös ihan mahdotonta, ihan erilaista kuin esikoisen kanssa. Ehkä siksikin olen taipuvainen ajattelemaan vauvaa tyttönä, kun tämä on niin erilaista kuin ekalla kerralla.

Tuo minun enneuneni reservaatista, vanhasta kurttuisesta intiaaninaisesta ja hänen sanoistaan piti tosiaan paikkansa, toinen lapsemme oli tyttö. Molemmissa raskauksissa ennakkoaavistukseni on pitänyt paikkansa, ja raskaudet olivat hyvin erilaisia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika alusta saakka on ollut melkoisen vahva tyttö-olo. Kaikki muut on sitä mieltä, että vauva on poika.. Perustan oman ajatukseni siihen, että mun äiti on saanut kaksi tyttöä ja siskonkin esikoinen on tyttö, joten jospa minäkin jatkan tätä tyttölinjaa :) Sukupuoli selviää synnytyksessä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vahva poika-olo rakenneultraan asti kunnes tuli tyttölupaus ja tyttöhän sieltä tuli :) Poika-olo tuli varmaan "puuhailut ovulaation aikana"-teoriasta sekä siitä että kaikki sukulaiset päätteli mahan muodosta että poika tulee.. :)

Edited by shantia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä komppaan Shantia, paitsi, että mulla rakenneultra vielä edessä. Poikaolo johtuu lähinnä ajoituksesta, mutta saapi nähdä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kovasti on poikaolo vaikka ei olla päästy vielä edes nt-ultraan saakka  :)

Poikaoloa perustelen sillä että ajoitus ovulaation aikaan osui aika nappiin, kiinalaisen kalenterin mukaan meille olisi tulossa poika, mieleni tekee jatkuvasti suolaisia ruokia. Makea ei maistu ollenkaan. Myös liian makeat hedelmät eivät maistu, pitää olla kirpeää, kylmää ja suolaista. Vielä on pitkä aika lokakuulle odotella ennen kuin saadaan varmuus asiasta, toivottavasti jotain vihjettä tulisi sitä ennen vaikka rakenne-ultrassa  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itselläni on poikaolo, mutta en oikeastaan tiedä mistä se tulee. Huomaan kuitenkin monesti ajattelevani vauvaa poikana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä ajattelen kanssa aina vauvan poikana ja en osaa katsella edes mitään tyttöjen vaatteita yms. Mies oli myös nähnyt unta, että saadaan poika ja on aivan varma että uni pitää paikkansa koska hänen äitikin on nähnyt todeksi osoittautuneet enneunet jokaisen kolmen lapsensa sukupuolesta. Raskaus on ollut äärettömän helppo, vain väsymys ja tosi pieni ehkä kerta viikkoon oleva pahoinvointi ovat sellasia oikeita oireita. Vähällä oon päässyt.. Iho voi hyvin ja kaikki mainiosti. Nekin tekee jotenkin poikaoloa.

 

Me on molemmat toivottu vähän enemmän poikaa ja fiilikset tulee aika varmana siitä. Kun jonkin aikaa plussauksen jälkeen ja viimeistään ar-ultrassa kävi selväksi että ovulaatio onkin ollut vasta jopa 3-4pv petipuuhien jälkeen, olen alkanut miettiin onkohan tulokas sittenkin tyttö.. Kumpi tahansa luonnollisesti rakas ja todella tervetullut, joten jännityksellä odotellaan koska asia selkenee ja tuleeko lisäfiiliksiä! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli ekassa raskaudessa varmaan ihan toive, että olisi tyttö ja ultra sen varmisti. Tokasta ei suostunut ultrassa katsomaan kumpi tulee, mutta ei tarvinnut, mulla oli koko ajan vahva tunne, että se on poika. Katselin ja ostelin pojalle vaatteita (vaikka ei ollut poikamasu eikä ollut se viiva masussakaan niinkuin poikaa odottaessa :D ). Tosi vahva tunne tuli. Tästä en osaa vielä sanoa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla on vankka kuvitelma ( ja toive) toisesta tytöstä. Ihan kuten esikoisesta. Toivoin todella kovasti tyttöä, jonka vuoksi olin "ihan varma" että on siksi poika. Rakenneultrassa kuitenkin uskoin tyttöön ennen tietoa. Nyt kuvittelen taas samalla lailla. Olen ajatellut tekeväni kaksi tyttöä, mutta silti kokoajan ajattelen "varmuuden vuoksi" poikaa :D poika on ihan yhtä tervetullut toki :) kaks tyttöä olisi vasn niin söpöä ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now