Sign in to follow this  
Followers 0
panda

Korvatulehdusmittari

2 posts in this topic

Tällainen mittari on kotioloihin kehitelty, mutta kaipaisin kokemuksia jos jollain on ollut. Toisaalta kuulostaa hienoiselta rahastukselta kun pitäisi jotain lisenssejä ostella ja suojiakin tulee vain muutama jos ko. vekottimen ostaa.

 

Eli siis lyhykäisyydessään: onko hyödyllinen kapistus?

 

täällä lisää tietoa mistä puhun: http://otometri.dlinkddns.com/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=53

 

(jos tästä on jossain jo aloitettu ketju, niin tämän saa poistaa [en haku-toiminnolla löytänyt])

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

 

me tälläisen omistamme ja ainakin meillä on ollut hyödyllinen. Oston mukanahan saa 4 kk lisenssiä 'ilmaiseksi' ja meillä oli tuossa päiväkodin aloitusvaiheessa oikea sairastelukierre..

 

Mittaukset pitivät kyllä paikkansa eli kun arvot olivat punaisella oli korvassa tulehdusta. Näkipä laitteella myös sen, koska antibiootti alkoi puremaan korvatulehdukseen. Teimme myös testimittauksia :girl_wink: , jotta näimme millaisia arvoja tulee ilman tulehdusta.

 

Itseäni helpotti kyllä monesti, että sain konkreettisen tuloksen, eikä tarvinnut alle 2 vuotiaan kuumeillessa arvailla onko kipua/tulehdusta vai ei. Säästyttiin myös aika monelta turhalta päivystyskäynniltä (korvatulehdushan oireilee aina viikonloppuna....), joten rahaakin ehkä säästyi. Tärkeintä oli kuitenkin se, että arvailu väheni konkreettisiin arvoihin nojaten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0