Sign in to follow this  
Followers 0
Adelita

Mitä vaatemerkkejä ja mitä värejä/kuoseja lastesi vaatekaapeista löytyy?

30 posts in this topic

Meilläkin varsin sekalaista seurakuntaa, kun kaverin kautta ostetaan heille pieneksi jääneitä vaatteita. Pääasiassa meiltäkin löytyy ketjumerkkejä eli H&M ja Lindex, joiden housut ovat kyllä omia suosikkejani! Lisäksi joitakin Tutan vaatteita ja yksittäisiä muita merkkejä.

 

Meillä väritkin menevät siis sen mukaan, mitä kaverilta saadaan. Meiltä löytyykin paljon Disneyn Autot-leffan vaatteita, sillä se on ollut in kaverin perheessä. Muuten väreissä löytyy varsin riemunkirjava valikoima, housut painottuvat eri sävyisiin sinisiin, vihreisiin ja harmaisiin, mutta paitoja on kirjaan keltaisista mustiin, sinisistä punaisiin. Paljon on paitoja, joissa on painettuja kuvia, löytyykin vähemmän ns. perinteisiä kuviokankaisia, kuten raitoja, pilkkuja yms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän suurin suosikki on Mini Rodini, ja sitten on paljon Gugguuta myös. Lindexilöä on mun mielestä paras hinta-laatusuhde noista ketjuista. Ostan merkkivaatteet oikeastaan aina kirppikseltä, Lindexiä uutena.

 

Ulkovaatteissa on ollut Reimaa ja Moloa, ja nyt Name Itiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä suosikki on Papu. Myös lindexiä, popia, mini rodinia, mainiota ja gugguuta löytyy jonkin verran. Tyttö 2v.

 

Vauvavuotena suosikit oli aivan eri - Tutta, Melli Ecodesign ja Metsola.

 

Ulkovaatteissa ollaan aika merkkiuskollisia ja käytetään hyväksi havaittuja. Talvihaalarit Molo, vk-haalarit/kaksosaset nameit ja pop. Asusteissa papu ja reimatec. Kengissä yleisin superfit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaatemaku on näköjään muuttunut aika paljon :D Lempparit on Papu, Lucky no 7 ja POMPdeLUX. Pojalla tulee käytettyä aika paljon mustaa ja harmaata, tehosteena joskus jotain värikästä. Tytöllä käytetään aika paljon pastellisävyjä, pinkkiä, violettia, mustaa.

 

Meiltä löytyy ainakin h&m, lindex, kappahl, tutta, metsola, villervalla, silverjungle, me&i, pop. Kalliimpia alesta ja käytettynä, halvempia usein uutena. Tykkään käyttää voimakkaita värejä ja kuvioita, raidat ja tähdet on kivoja. Mun maailmassani ei ole tyttöjen ja poikien värejä, joten pojalta löytyy myös esim. pinkkejä vaatteita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Esikoisen kohdalla olin enemmän merkkiuskollinen, nyt toisen kohdalla vaatteet ovat olleet enempi pakollinen hyödyke (vaikea myöntää itselleni, koska rakastan shoppailua  :girl_crazy:  ). Siinä missä esikoinen käytti vauvana esim. Rodinia ja Gugguuta, mennään nyt toisen kohdalla perus Henkkamaukalla ja Lindexillä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0