Saga

Vastasyntyneen ulostustiheys

5 posts in this topic

Vastasyntyneemme syö tiuhaan, n. 1-3 tunnin välein, 10-35 min kerrallaan ja yleensä aina ahnasti per kerta. Hän ulostaa normaalin näköistä vauvan ulostetta tosi tiuhaan, tuntuu että koko ajan. Synnärille, kun soitin sanoivat sen olevan normaalia eli varmastikin näin, mutta kyselisin, että onko täällä muita, joiden pikkupaketit tuntuvat kakkaavan KOKO ajan? :=)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä meidänkin lapsi kakkasi vauva-aikana jatkuvasti. Käytännössä joka vaipassa oli kakat, eli ihan normaalia vissiin on :).

 

Ja se kakka muuttui vielä vihreäksi/välillä punertavaksi joskus parin-kolmen kuukauden ikäisenä, mutta sekin oli kuulemma normaalia (käytiin lääkärissä).

 

Ja juurikin tuollainen syömisrytmikin oli meidän pojalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

meilläkin ollut kk ikäisen kanssa sama juttu tänään :) kaikki on normaalia melkeinpä, oli sitten 10 kakkaa päivässä tai kerran kahdessa viikossa...tuolla jossain tais olla kakka-ketjukin ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meilläkin kakattiin jo sairaalassa joka vaippaan kakat. girl_sigh.gif Ja se jatkui sitten kotonakin... Eli oikeastaan joka vaipasta kakatkin löytyi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan pienet vauvat kakkailee "koko ajan". Meilläkin muistaakseni ekat 3 viikkoa oli kakkaa oikeastaan joka vaipassa. Nyt on alkanut rauhoittua (6vk) niin, että on jopa sellaisia vaippoja, joissa on vaan pissaa! Kuitenkin kakkaa tulee vielä monta kertaa päivässä. Eli ihan normaalia ja varsinkin jos syö hyvin ja paino nousee niin ei hätää. Kyllä ne neuvolassa puuttuu jos paino ei nouse. :)

(Mun mielestä parempi että turahtaa useammin kuin se, että vauvalla olisi ummetusta, se vasta inhaa onkin. :()

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now