Guest RGB

Hulluin itkunaihe?

422 posts in this topic

Mulle tuli äsken kauhean paha mieli Leijonien puolesta tästä juhlimisjupakasta. Joutuu kyyneleitä pidättämään, koska onhan se nyt oikeasti vähän hullua itkeä tämmöisen asian takia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään meinasi ensin tulla itku kun mies soitti kaupasta että käykö tällainen suklaabanaani-jäätelö. Minä sitten tuumasin aika ärtsysti että hyi ei missään tapauksessa! Sitten kun lopetin puhelun niin tuli paha mieli ja aloin melkein itkeä.

No mies tuli kotiin ja toikin jäätelökakun tullessaan ja olin iloinen. Pahoittelin sitten kun ärtyilin puhelimessa ja siinä sit rupesin itkemään kun mies ei sitten saanut tuoda sitä suklaabanaani jäätelöä....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miulla on ollut vaikka minkämoisia, mutta pari on jääny aika hyvin mieleen.. Tossa viime viikolla itku tuli siitä, kun luin Iltalehden sivuilta että Paradise Oscar oli laulanu saksalaisille lapsille ja ne oli tykänny siitä. :D Ja toinen oli, mistä avokki on kovasti muistuttanu, on se kun katoin YouTubesta Antti Kurhisen ja Henna Kalinaisen BB-talon häitä ja rupesin kyynelehtimään ku se oli niin kaunista. tender.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä itselläkin silmät kostuu kun lukenut näitä juttuja :')

 

Kaikista häröintä on varmaankin se, kun en siis oikeasti itke melkeinpä koskaan ja nyt kun on paljon itkuherkempi, niin joskus tulee itku pelkästään siitä kun hävettää, että on itkenyt jostain ihan hassusta syystä :girl_impossible:

 

Jopa leffoja katsoessa tulee liiankin herkästi itku, jos tapahtuu jotain hassua, söpöä, tjms.

Edited by Sheanya

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen illalla/viime yönä tuli kyllä kahdet itkut, mut toinen oli ihan aiheesta.

 

Toinen itku tuli siitä, kun olin toissa yönä laukonut yliväsyneenä vitsejä ukon takamuksesta aamuyöstä ennen nukkumaan menoa. Eilen sitten luin Iltalehden nettisivuilta "Sofian sohva"- osiosta kun joku nainen harmitteli sitä kun hänen miehensä mielestä miehen penis oli liian pieni, jne, jne... Tuli sitten siitä paha mieli niiden omien vitsien takia, kun enhän mä sitä ollut tietenkään tajunnut, että kyllä joillekin voi tulla paha mieli, jos heidän takamukselleen, tjms, vitsaillaan ja nauretaan.

 

Joten yöllä kun ukko tuli töistä, niin ensin itkin sitä vakavaa aihetta (en halua nyt puhua siitä) ja sitten itkin sitä kun luulin loukanneeni hänen peppuaan. Onneksi miehellä on loistava huumorintaju ja totesi vain, ettei hän ole pinnallinen eikä moisesta loukkaannu. Mutta enpä kuitenkaan ihan heti taida vitsailla mistään hänen ruumiinosastaan, vaikka peppu hänellä kyllä on hurjan söpö :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alkoi itkettää tää Vokswagenin mainos ihan hirveästi, kun tuo pieni poika on niin hellyyttävä ja samalla ressukka, kun se ei onnistu taikomaan darth vaderina... ja hanat aukes lopullisesti kun se lopulta "onnistui" girl_haha.gif Ja kun meille on poika tulossa niin jotenkin samaistin tuon pikkupojan häneen...

 

http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

Viime vuonna typymme odotuksessa itkin Tampereen delfinaariossa! Nolo, varsinkin kun raskaus oli niin alussa, ettei masullaan pystynyt selittelemään paikallaolijoille itkuherkkyyttään! Eli aloin parkumaan, kun alkumusiikki pärähti päälle ja delfiinit uivat esille ja hyppivät :girl_impossible:

 

Minä olen itkenyt delfiinejä myös ihan selvin päin...ei kun siis ilman että olen raskaana.... :girl_crazy:Hysteeristä itkukohtausta en ole vielä saanut, tätä ketjua lukiessa olen nauranut ihan hysteerisesti.... :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evie: se mainos on mun lemppari. Huippu! :grin:

 

Tänään meikä pillitti koska mies kysyi vähän väärällä äänenpainolla moneltako haluan lähteä ikeaan :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilisiltana olin esikoisen kanssa tutustumassa tulevaan yläasteeseen ja kun heti alussa opettajat esittäytyivät, koitin pidätellä itkuntyrskähdyksiä huonoin tuloksin..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tehtiin ruokaa la päivällä, minä kosketin vahingossa kuumaa kattilanreunaa ja mies siihen "varoppa nyt".. menin vessaan itkemään..

 

Niin joo, olen myös itkenyt nuita delfinaarion delfiinejä ihan ilman raskauttakin grin.gif

Edited by Leeah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mies ei tullutkaan töistä suoraan kotiin, vaan kävi ärrältä ostamassa juustosnacks-pussin... SIKA :skilletgirl::girl_crazy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itku tuli, kun mulla tippui leivän leikkele lattialle ja koira söi sen. Se oli ainoa leikkele, mitä oli jäljellä :girl_cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuli itku, kun olin tällä viikolla yhtenä päivänä niin väsynyt, etten olisi jaksanut kävellä kätilöopistolta autolle ja autossa mun piti siirtää takki pois mun istuimelta ennen kuin pääsin istumaan. Mulla on selvästikin itkuherkkyys kasvanut rv 30 jälkeen.

 

Onneksi ei asuta Tampereella, koska mä en todellakaan selviäisi delfinaariosta itkemättä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen hurja itkukohtaus tuli jo silloin kun en vielä tiennyt olevani raskaana, viikkoja ehkä 3 tai 4. Oltiin lähdössä koirien kanssa ulos, ne oli kamalan iloisia ja pyörivät vinkuen kuin väkkärät - koetin siinä sitten lassota trioa pantoihinsa miettien samalla, että onko minulla avaimet ja koirankarkit mukana ja kun en meinannut kuulla edes omia ajatuksiani niin valahdin seinää vasten ja pillahdin itkuun. Istuin siinä sitten hyvän tovin parkuen ja kun sain itseni kokoon niin koirat nukkuivat eteisen matolla vieressäni ja tietenkin mua alkoi itkettää taas.. Isäntä oli jo silloin epäileväinen että niinköhän kohta plussaat ;)

 

Jouluaattona taisi tulla karhudokumentti jossa mies vaimonsa kanssa tutkivat karhuja. Ne oli ihan kesyjäkin niille ja kun alkoi karhunmetsästys niin ne laittoi niille pennuille rusetit ettei niitä ammuttaisi.. Mutta ne saastat metsästäjät silti ampuivat niitä ja voi sitä itkuajaparkua!

 

Nyt pidemmillä viikoilla mua on itkettänyt täällä monikin tarina - esim. tuolla ketjussa missä Vaukkarit on jakaneet ensi tuntojaan kun vauvansa näkivät. Myös koirien h/s/öpöstelyt on mua itkettäneet, joka päivä melkein. Meinaan oikein pakahtua hellyydestä :lipsrsealed:

Samoin pääsi itku kun en saanut haavittua yhtä ilkeää ahventa akvaariosta ensi yrittämällä vaan se sukelteli kasvipöheiköissä ja meinasi hypätä pois altaastakin. Kauhoin vaan haavilla sitten enkä mitään itkultani nähnyt ja kohta oli kala haavissa :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen taas ylittänyt itseni; lauloin suihkussa ja se oli niin karmaisevan kuuloista että purskahdin itkuun koska en vaan osaa laulaa... Onneksi ei ollut mies kotona.girl_sigh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alwa, toi oli hauska juttu, purskahdin nauruun :D

 

Mä pillahtelin yks päivä itkuun kun mulle sattui paljon iloisia asioita ja kuulin iloisia uutisia. Meillä on täällä nyt 3 -viikkoiset kissanpennut, jotka syntyivät sektiolla, silloin on toisinaan vaikee saada pentu imeen emon nisää. Voi että sitä ilon itkukohtausta minkä sain kun huomasin, että heikoinkin pennuista alkoi itse imemään nisää!

Sitten kirjauduin tänne foorumille, ja oman synnytyskuukauteni odotusklubissa yksi kertoi lopultakin tuntevansa vauvansa liikkeet (kun pitkään pelkäsi, kun ei ollut mitään tuntunut ja oli kummiskin jo pitkällä raskaana). Sen näin, niin muuta en sitten ilonkyyneleiden läpi nähnytkään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä nieleskelin eilen kyyneleitä kun radiosta tuli sellanen tasoristeysvaroitus, jossa pikkupoika soittaa äidille ja äiti keskittyy sitten tasoristeyksen ylitykseen ja pääsee turvallisesti yli ja on pian kotona. :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yritettiin eilen katsoa miehen kanssa Godzillaa telkkarista. Katselu loppui miun osalta siihen, kun aloin itkeä sitä, että hirmuliskoraukka oli vaan kauhean nälkäinen ja pahat ihmiset houkutteli sen jättimäisen kalakasan avulla ansaan ja alkoivat ampua sitä. Ja sitten vielä selvisi, että lisko oli raskaana... :rolleyes:

 

Onneksi oli niin surkea leffa muutenkin, ettei harmittanut kun jäi kesken. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bohemian Rhapsody by Porkka Playboys. Naurunsekaista itkuntihrustusta... aika säälittävää tää raskaana oleminen :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nolasin itseni tänään kiinalaisessa ravintolassa, kun selitin miehelleni porua vääntäen, miten mun leipoma tiikerikakku paloi syömäkelvottomaksi. Kakun kun oli tarkoitus mennä sunnuntaina pikkuveljeni rippijuhliin :hysteric:

Edited by Faline

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alwan juttu oli ihan huippu! Ja Janesin akvaarioitkun ymmärrän täysin, kalan saalistus akvasta on niin tuskaisaa puuhaa että kyllä siinä meinaa itku tulla ilman raskauttakin :girl_haha:

 

Itse olen itkenyt tänään taas vaikka mille mutta paras oli kun näin miten yksi vanhempi mies nousi ambulanssiin (ilmeisesti ei mitään ihan kauhean vakavaa kun itse sinne tosiaan käveli) mutta kun ne ajoi pois niin aukes hanat kun se mies lähti lanssilla ja sen kaveri jäi kadulle :girl_cry2: Mies oli vielä venäläinen, kuulin kun ne jutteli ja aattelin että miten se selviää kun tulkki jäi kadulle :grin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä pillahtelen itkuun tämän tästä lukiessani siskolta saamiani vanhoja Vauva-lehtiä. Jos siellä on vaikka joku synnytysjuttu, jossa mies sanoo vaimoaan kädestä pitäen, että "kulta, koeta vielä jaksaa" niin hanat aukee varmasti. Mutta tämä nyt ei ole erityisen hullu itkun aihe, tällaisesta varmaan voisi liikuttua normaalistikin (paitsi minä, kun en yleensä ala itkemään liikutuksesta juuri koskaan).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miehen kanssa pidettiin pojille "talouskasvatusta", eli mistä rahaa tulee ja kuinka sitä säästetään.

Mies sitten silmää vinkaten mulle sanoi: "Niin, äitikin muistaa tämän sitten siellä kaupassa."

Normitilassa olisin vaan naureskellu jotain takaisin, mutta nyt pillahdin samantien itkuun ja jupisin "Minä en oo mikkää tuhlari". Hormonit :girl_haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now