Guest RGB

Kuinka monta raskaustestiä teit?


471 posts in this topic

5 testiä tein, viimeinen niistä oli viikkonäyttödigi, jota oli vaan pakko päästä kokeilemaan. :girl_crazy: Ekan testin tein dpo12 eli ennen menkkojen oletettua alkua, haalea plussa tuli.

Ensimmäisessä raskaudessa tein vain kaksi testiä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein ensimmäisen testin pari päivää siitä kun menkkojen olis pitäny alkaa ja se näytti plussaa. Silti tein vielä kolme testiä lisää ennen kuin aloin uskoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vain yhden testin tein noin viikon siitä kun kuukautisten olisi pitänyt tulla...ajattelin, ettei sillä testaamisella ole niin kiire, turhaa porua vaan jos ovatkin vain myöhässä. Viiva oli mukava huomata heti ja ilman odotteluja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein 3 testiä, joista viimeinen antoi selvän plussan lipsrsealed.gif

 

Ensimmäisen testin tein silloin kun kuvittelin, että menkkojen olisi pitänyt alkaa (mulla on vähän epäsäännöllinen kierto). Olo oli jotenkin niin varma asiasta, mutta negaa näytti. Voi sitä harmituksen määrää. girl_to_take_umbrage2.gif

 

Toisen testin tein noin viikon päästä ensimmäisestä ja silloin ruutuun ilmestyi todella hento viiva.

Vielä ei uskaltanut iloita täysillä, mutta pieni toivonkipinä syttyi, josko sittenkin.. tender.gif

 

Tänä aamuna sitten testasin vielä kolmannen kerrran ja kyllä, PLUSSA tuli. lipsrsealed.giflipsrsealed.giflipsrsealed.gif

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siinä kierrossa kun raskauduin, tein yhden testin. Kierto oli vähän epäsäännöllinen, mutta tein testin niin että kuukautisten olisi viimeistäänkin pitänyt alkaa edellisenä päivänä. Oli suoraan vahva plussa niin ei tarvinnut testailla myöhemmin uudelleen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein testejä kaksi koska en uskonut ensimmäiseen. Meillä ollut ehkäisy käytössä eikä olla vauvaa yritetty, mutta kuukautisia ei vain kuulunut ja testit hain ja plussa tuli. Kyllä tässä on aika hassu olo että musta on tulossa äiti. Totta kai ollaan lapsista puhuttu ja niin edespäin mutta ei ihan vielä oltu ajateltu niitä hankkia. No nyt kuitenkin vauva päätti ilmoittaa tulostaan joten jos kaikki sujuu hyvin meillä on marraskuun alussa pikkuinen nyytti kotona.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein 5 testiä, tiedän, yksikin olisi riittänyt kun siitä tuli jo selkeä plussa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua alkaa nolotta, kun aloin miettiä, että varmaan tein 7 testiä! Mutta selityksenä, että se oli ensimmäinen kierto, että oltiin ajateltu "kokeilla" ovulaation aikaan (myös elämäni eka ovulaatiotesti näytti plussan, en ollut uskoa sitäkään), ja sitten jo kolme tai neljä päivää ennen kuukautisia ajattelin ihan varalta testata, kun oli juhlat viikonloppuna että voinko juoda, ja suihkun aikana sellaiseen Clearbluehun tuli haamuviiva, jonka mies huomasi. Se päivä oli ihan outo, joten piti sitten testata seuraavinakin neljänä päivänä, ja plussa vahvistui joka päivä... Ne oli sellaisia cb-testejä joita on kaksi paketissa. Ja sitten vielä viikkoa myöhemmin päätin tehdä testin (taas piti ostaa uus tupla-cb), ja oli jännittävää miten vahva plussaviiva tuli jo ennen kontrolliviivaa - ja sen seitsemännen sitten käytin siihen, että näytin seuraavana päivänä miehelle, miten vahva plussa piirtyi. Ja siis pariton määrä selittyy sillä, että joku vanha apteekin testi oli lisäksi lääkelaatikossa, ja sen käytin kai viidentenä. Mutta on se ehkä niinkin, etten varmaan vähemmästä olisi uskonut, kun olin varautunut vähintään vuoden yrittämiseen... Nyt 7+6 tänään, joten jännittää saa vielä pitkään...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen tein ekan, selkeä plussa, kaks pvää ennen kun menkat piti alkaa. :> tänään aamulla tein vielä selvemmän plussan ja äsken sitten piti testata vielä se Clearbluen viikkonäytöllinen, tulos oli että Raskaana 1-2. Joten ehkä tän voi jo pikkuhiljaa uskoa todeksi. :> ehkä teen vielä joku päivä ton apteekin testin kun tuli kuitenkin ostettua... :D tai ehkä en, säästän sen tulevaisuuden varalle!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eilen tein ekan, selkeä plussa, kaks pvää ennen kun menkat piti alkaa. :> tänään aamulla tein vielä selvemmän plussan ja äsken sitten piti testata vielä se Clearbluen viikkonäytöllinen, tulos oli että Raskaana 1-2. Joten ehkä tän voi jo pikkuhiljaa uskoa todeksi. :> ehkä teen vielä joku päivä ton apteekin testin kun tuli kuitenkin ostettua... biggrin.gif tai ehkä en, säästän sen tulevaisuuden varalle!

 

Tähän mennessä (4+4) on testejä kulutettu jo seittemän kappaletta ja tänään tuli niiiiin tumma plussa, kontrolliviivaakin tummempi joten ehkä mie alan uskomaan sen todeks. :D Avomieskin jo naureskeli että meillä on kohta mennyt ens kuun vuokrarahat näihin miun sekopäisiin testailuihin.. girl_wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lacrimosa: kuinka herkällä testillä sait plussan pari päivää ennen menkkoja? eli oliko sulla kulunu oviksesta 12vrk vai tiiätkö koska oli ovis? Itellä olis la kekkerit ja sillon dpo12 ja haluan testata ja mulla on vaan nuita halpa-testin 25-herkkyyksisiä testejä..oireita on vaikka kuinka mutta ei oo eka kerta...

Edited by mirabel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein vaan kaks testiä, ekan tulkitsin aluksi negatiiviseksi, koska siihen tuli ns. roskishaamu. Sitten parin päivän päästä tein digitaalisen johon tuli "raskaana 1-2"

 

 

Esikoisesta taisin tehä useammankin, mutta sillon niitä oli varastossa, nyt ei ollut, niin en sitten ostellutkaan enempää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piti olla tyttöjen ilta lauantaina vajaa vuosi sitten, joten testasin ennen menkkojen alkamista. Taisi olla vielä torstai-iltana kun ekan testin tein. Haalea plussa ilmestyi erittäin herkkään liuskatestiin aika pian, tai siis olin kuvittelevinani viivaa jo kovin pian mutta lähdin sitten tarkoituksella pois ja tarkistin vasta kunnolla sen parin minuutin päästä. Selkeä haalea viiva!

 

Eli monta testiä tuli tehtyä kun piti tarkistaa ettei testi ole virheellinen tai viiva omaa kuvitelmaa (vaikka pitihän se taas miehelle kiikuttaa että näätkö tossa viivan etten kuvittele...?!?) ja ettei ole vaan kemiallinen raskaus. No, oli se sitten vielä aamutestin (myös ovulaatiotikun mukaan) positiivinen, ja iltatestin ja vielä lauantainakin... no sitten testailin että lähtikö tummumaan vai meneekö kesken joten yhteensähän niitä tuli aikasten monta testiä tehtyä... :lol:

 

Ja noita lapsiahan ei pitänyt meille luomuna tulla kun molemmilla on vikaa... ;) Siksi positiivista tulosta ei oikeen meinata uskoa jos sellainen yhtäkkiä testiin negojen sijaan ilmestyykin :D

Edited by Sleeping Sun

Share this post


Link to post
Share on other sites

ekan testin tein 3pv ennen menkkojen oletettua alkamispäivää ja tuli just ja just silmin erotettavissa oleva haamujen haamu... siitä teinki sit joka aamu kunnes 3pv oletetun m-alkupäivän jälkeen sain tasavahvat viivat :D eli 6 testiä meni (4 on viel kaapissa kun tilasin niitä 10 kpl pakkauksen :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolme testiä meni :) Ensimmäisessä ei vielä näkynyt, mutta seuraavassa tuli plussaviiva heti. Hassua kun aiemmissa kierroissa on yrittänyt tihrustella mahdollista viivaa ja nähnyt vaikka mitä haamuja. Nyt kun oikeasti onnistui, niin heti se viiva siihen tuli :) Tein vielä myöhemmin digitestin.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhden testin tein, sen missä näkyi ne viikot. Enempää ei olisi tullut mieleen tehdä, jostain syystä oli aika vahva tunne tuloksesta jo etukäteen ennen kuin kuukautisten olisi edes pitänyt alkaa :) Näin jälkikäteen ajateltuna ihme, että yksi riitti, kun yleensä varmistelen kaikkea monesti.. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolme päivää odotin kuukautisten poisjäännistä ja tein testin. Vahva plussa tuli todistamaan todeksi vahvan tunteen joka oli ollut jo pari viikkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ekan tein kp 30 (ed.kierto 36 pvä:ä) eli viime viikon sunnuntaina ja toisen nyt perjantaina. Eipä kummassakaan ollut epäilystäkään siitä, ettei plussa olisi kyseessä. Eka testi oli Clearbluen testi, johon tuli plussa ja toinen apteekin oma. :) Nyt on viikko takana testauksesta ja olo on vieläkin niin epätodellinen ettei mahdu järkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testasin kun menkat olivat muistaakseni kolme päivää myöhässä, kuuden aikoihin lauantaiaamuna (olin edellisenä päivänä päättänyt aamutestata ja teki tiukkaa että maltoin odottaa sinne saakka, joten ei oikein unikaan meinannut tulla testausta edeltävänä yönä). Mies toppuutteli perjantaina testausintoani, kehotti odottamaan viikonlopun yli ja testaamaan vasta sitten jos menkkoja ei sitä ennen kuuluisi, turhien pettymysten välttämiseksi. Mulla oli kuitenkin tunne, että nyt kannattaa testata.

 

Kotona mulla oli kolme testiä, kaksi digiä ja yksi kasetti. Eka digi ei toiminut, oli ihan pimeänä. Tokan digin tein ennen kasettia ja näyttöön tuli tosi nopeasti "Gravid Raskaana 2-3". Tein sit "varmistukseksi" vielä kasettitestin, johon piirtyi heti kontrolliviivaa tummempi testiviiva.

 

Kohta on tasan vuosi tuosta lauantaiaamusta. :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein vain yhden testin, Clearbluen. Olin ostanut CB:n ovistestejä joskus aiemmin ja kylkiäisenä oli tullut raskaustesti. Menkat oli jo melkein viikon myöhässä ja viikonloppuna mahdollisesti alkoholipitoinen kyläily ystävän luona tiedossa, joten oli pakko testata, oireetkin jo vähän viittasi muuhunkin kuin menkkoihin. Kun testi näytti, että "Raskaana", niin ei siihen enää lisätestejä tarvittu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse tein viikko sitten vain yhden testin. Testiin ilmeistyi heti selvä plussa:lipsrsealed: Testasin yksi päivä siitä kun menkkojen olisi pitänyt alkaa. Nyt on sitten iskenyt vainoharhat ja ajattelin vielä tehdä yhden testin, ihan vain varmuuden vuoksi vaikka varma tämä raskaus on. Testaan vaan oman mielentilan vuoksi :girl_sigh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein ensin predictorilla, enkä ollut uskoa silmiäni kun näin kaksi viivaa. Tein elämäni ensimmäistä kertaa testin enkä tiennyt kuinka tumma viivan täytyy olla. No odottelin 2 päivää ja tein toisen predictorilla aamuvirtsasta, edelleen kunnon viivat näkyi. Ja vielä piti seuraavana päivänä varmistaa mammaksin testillä, ja kaksi viivaa. Vielä yhtä päivää myöhemmin CB:n testi näytti 3+. Se oli siis totta girl_crazy.gif Eli taisi tulla yhteensä 4 testiä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tein ensin tavallisen kasettitestin (ept) ja heti perään digitestin (Clearblue) sinä päivänä, kun menkkojen olis pitänyt alkaa (rv 4+0) ja tuloksena kohtuullisen vahva plussa ja teksti "Pregnant". Viikon päästä tein vielä viivallisen testin, ja viiva oli vahvistunut. En aivan varmaksi muista, mutta tein ehkä vielä yhden kahden viikon päästä ekasta plussasta.

 

En noiden ekojen kahden jälkeen varmaan olisi testaillut enempää ellei testejä olisi ollut valmiina kaapissa. Muutamia jäi vieläkin, mutta niiden päiväykset tais mennä umpeen tässä keväällä. Että ehkä mä niitä sitten seuraavan yrityksessä käytän huvikseen pois ja arvon, voiko tuloksiin luottaa. girl_haha.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now