Sign in to follow this  
Followers 0
IirisK

1,5 -vuotiaan talvivarustus

5 posts in this topic

Nyt tarvittaisiin taaperopuolen apuja. Tyttö on nyt kohta 8 kuukautta, ja on pitkän sorttinen (kasvaa +2 -käyrällä). Nyt käytössä 74-senttinen haalari, jossa ei ole yhtään pituusvaraa. Ostin ensi talveksi, jolloin tyttö on tuon 1,5 v, 98-senttisen toppatakin ja henkselihousut. Tuliko ostettua liian isot?

 

Kiitos jos joku viitsii vastata, ehdin vielä alesta hakea oikean koon ja laittaa nuo nyt ostetut kiertoon :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä onko tästä apua. Meidän poika käytti ekana talvena (oli silloin 6-8kk) 74 haalaria, mikä jäi pieneksi. Piti ostaa kesken talvean 80 haalari. Seuraavana talvena (1,5v ikäisenä) oli käytössä 86 haalari. Meni koko talven just.

 

Tyttö 2v käytti alkutalven tuota veljensä vanhaa Reiman babymallista 86cm haalaria, mut siinä jäi lahkeet lyhyeksi ja siirtyi 92cm haalariin. Tyttö on ollut ikäistään vähän pienempi, mutta jalat on aika pitkät.

 

Oon huomannut, että monet takit+ housut yhdistelmät on hieman reilumpia kuin vastaavat haalarit.

Mutta toikin riippuu niin lapsesta ja kasvusta, että mitkä mahtuu ja mitkä ei. Ja sit tietty vaatteen mitoituksesta. Joillakin merkeillä on reilut mallit, toisilla taas pienemmät.

 

Jos se 98cm on enstalveksi liian iso, voisikohan se mennä sit sitä seuraavana talvena?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos vastauksesta, hiljaisuus :)

 

Vähän epäilinkin, että olisiko 92 ollut parempi vaihtoehto. Mutta tuo 98 saattaa sitten tosiaan mennä sitä seuraavana talvena kun tyttö on 2,5 v. Ensi talveksi pitää siis ottaa se 92.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän "tavallisen kokoinen" 2,5-vuotias käyttää yhä Reimatecin 86-senttistä haalaria, joka ostettiin viime talveksi (1,5-vuotiaalle siis). Ainakin Reiman ulkovaatteet on niin reiluja, että 98-senttinen on varmaan 1,5-vuotiaalle iso. Mutta myös H&M:n 86-kokoinen haalari mahtuu yhä, joskin naftisti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taisi kyllä tulla aika iso toppasetti ostettua oli merkki mikä tahansa, meidän keskikäyrillä menevä nyt 1v. 8 kk neiti käytti toppavaatteissa tänä talvena kokoja 80-86 cm (Ticket haalari 80 cm, Minymo haalari 86 cm, Lassie kaksiosainen 80 cm mutta on nyt pieni). Meillä on ensi talveksi (eli silloin on 2,5 v.) varattuna Reimatecin kaksiosainen setti sekä haalari koossa 92 cm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0