Sign in to follow this  
Followers 0
Eppa

Matkanjärjestäjien lastenkerhot

7 posts in this topic

Onkos täällä kokemusta noista matkanjärjestäjien lastenkerhoja, onko niitä muilla kuin Finnmatkoilla? Siis ihan sellaisia, et sinne voi vielä lapset pariks tunniks leikkimään (ilman vanhempia)... ;) Kesän reissu ois nyt varattava, mut mielestäni en ole löytänyt muilta matkanjärjestäjiltä ihan vastaavia? Olenko väärässä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monilta muiltakin näyttäis kerhoja löytyvän, hotellista vain kiinni missä niitä on saatavilla...

Kerhot oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa meillä valinnan ratkaiseva tekijä, tosin kokemuksia ei mistään kerhoista vielä ole.

 

Me päädyttiin Finnmatkoihin, sillä niillä tuntui olevan ainoana kerho minne otetaan jo kolme vuotiaita, usein alaikäraja näytti olevan 4v. Ja tytär taitaa olla mainonnan uhri, sillä hän sanoi hyvin määrätietoisesti että haluaa BAMSE-klubiin! :D

 

 

muoks.

En tiedä tarkalleen onko muilla matkanjärjestäjillä enää ihan omia kerhoja, mutta muiltakn löytyy kyllä hotelleja, missä lapsille on järjestetty kerhotoimintaa... Suomenkielinen ohjaaja ei vain välttämättä ole kaikkialla itsestäänselvyys...

Edited by Tilsu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, uskoisin et mekin päädytään Finnmatkoihin, Bamsea meidänkin pojat odottaa :D

 

Minne te Tilsu lähdette? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Korfulla näyttäisi odottavan ainakin hienot rannat :)

Kyllä nuo AI hotellit näyttää aina niin houkuttavilta LOMApaikoilta, että heti voisi lähteä nauttimaan auringosta, palveluista ja valmiista antimista!

ja tietty ihan pientä plussaa että touhutaaperoillekin valvottua tekemistä pari tuntia päivässä, odotan ainakin kovasti omaa rauhallista hetkeä aurinkotuolissa... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse palasimme juuri Turkin Belekistä. Oma poika on vielä liian pieni lastenkerhoihin mutta katseltiin valmiiksi suurella mielenkiinnolla Gloria-hotelliketjun lastenkerhoa Gogi Kids Clubia. Oli nimittäin aika hulppea paikka. Alaikäraja on 1 vuosi ja tuonne voi halutessaan viedä lapset koko päiväksi, tai itse asiassa lapset noudetaan aamulla omalta hotellilta (tuo kerho on kolmen samaan ketjun kuuluvan hotellin yhteinen) ja palautetaan iltapäivällä. Lastenalueeseen kuuluu vaikka minkälaisia aktiviteetteja: hulppea vesipuisto liukumäkineen, leikkitelineitä ja pelejä ja urheilutiloja, minigolf, lasten disko... Lisäksi lasten oma ravintola ja jätskibaari. Pienemmille lapsille löytyy vauva-allas, päiväunihuone ja omia leikkitiloja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0