ONNEkas

Syöttötuolin korkeussäädöt

9 posts in this topic

Olisiko kenelläkään kokemusta syöttötuolista, jonka korkeutta saisi säädettyä sekä normaalin ruokapöydän (n. 75cm) että ns. baaripöydän (korkeus n. 90cm) korkuiseksi? Meillä on siis keittiökaappitason korkuinen aamiaispöytä (jossa aikuisilla baarijakkarat) sekä normaali ruokapöytä ja olisi kätevää löytää syöttis joka soveltuu molempiin. Ja ellei tällaista säädettävää, niin onko kenelläkään tuollaista baarituolikorkuista syöttötuolia - onko niitä siis ylipäänsä myytävänä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä on Concorden syöttötuoli ja siinä voi säätää jalkoja. Meilläkin on baarituolit keittiötason vieressä ja ihan noin korkealle syöttötuoli ei yletä, mutta ei se kovin paljon vajaaksi jää. Lisäksi tuolin oman pöydän ansiosta pienen ei tarvikaan ylettää keittiön tasolle asti. Tosi kätevä tuo on ja lisäksi menee pieneen tilaan säilytystä varten.

 

concord-high-chair-spin-brown-lava-.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämä ongelma on meilläkin. Itse asiassa suurimmaksi osaksi syödään just tuolla baaripöydällä. Tietäisikö joku muu muita merkkejä? Tai toimisiko tuossa joku muu ratkaisu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö tollaisessa tilanteessa toimisi sellainen pöytään kiinnitettävä syöttötuoli, siis esim. tällainen? Ja kyllä noita säädettäviä syöttötuoleja löytyy muitakin, ainakin jossain muistelisin nähneeni tämän Cosaton syöttiksen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me tilattiin sitten lopulta tuo Bloom Fresco Loft. Ensinäkemältä vaikuttaa hyvältä ja oli ihan kohtuullinen kasata. Ainoa mitä en heti ymmärtänyt oli tuo korkeussäätö. Jalasta pitää avata lukko aina ennen kuin säätää korkeutta ja lukita se sitten ennen käyttöä. Eli hieman kumartelua, mutta muuten helppokäyttöinen.Ai niin ja sellainen hyvä ominaisuus tuossa oli, että sitä saa rullattua lattiaa pitkin, kun koko tuolia kallistaa eteenpäin. Muuten olisikin aika painava siirreltävä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Kiitokset tuosta rullausvinkistä! Ei oltais itse hoksattu :girl_smile:

 

Meille kotiutui myös tuo Bloom Fresco Loft mustana, tilasin hollantilaisesta nettikaupasta kun siellä oli tarjous ja sain edullisimmin http://www.babyhuyswebshop.nl/ Toimitus pelasi kuten pitikin, tuotiin kotiovelle, kaikki osat ja muut sälä mitä tuli samalla tilattua (mm. turvakaukalon jalusta, sitteri ja sadesuojat vaunuihin, universal snug) olivat erittäin hyvin pakattu ja mitään ei puuttunut. Sähköpostilla vastasivat kyselyihin englanniksi. Voin suositella tuota vaihtoehtoa. Ja onhan tuo melko pähee, harmi ettei saa aikuisten kokoa :girl_wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi ei, tuoltahan olisi saanut myös mustia snug pehmusteita. Luulin, että on vain valkoisia tarjolla (tai voihan olla, että tuolloin toukokuussa ei noita vielä tuolla ollut kun ei surffailusta huolimatta osunut silmään). Toisaalta en tiedä kumpi väri on parempi. Tähän mennessä ei ole paljon valkoista pyykkiä tullut, mutta eiköhän vauvan myötä sekin lisäänny. Aika sama loppuhinta taisi tulla koko paketille, jos hinnat on yhä samat tuolla babyhuysissä. Me siis tilattiin Englannista Lullabystä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Joo, näköjään nyt melko sama hinta jos ajattelee tuota pelkkää tuolia, vastikään oli tarjouksessa ja säästi pari kymmpiä lisää. Mun piti ensin tilata toisesta, josta ois saanut vielä 30e edullisemmin, mutta meillä ratkaisi sitten kun piti kuitenkin tilata turvakaukalon jalusta jostain niin tuolta tuli kaikki samoilla kuluilla ja sitten hinnatkin alkoi olemaan samat.. ja tuolta sai tosiaan tuon mustan snugin, oranssinakin oli jonnekin kauppaan nyt viime aikoina tullut. Aiemmin keväällä ei ainakaan näkynyt vielä kuin valkoisia, ja taitaa se valkoinen olla edelleen suurimmassa osassa kauppoja ainoa vaihtoehto. Mutta mustaa ja oranssia on ainakin nyt jatkossa saatavilla/olemassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now