Monalisa

Tyttö vai poika?

151 posts in this topic

Mä oon pitkään miettinyt näitä väri juttuja, oikeestaan alusta asti. Eilen sitte meijän poikaa puhuteltiin ekaa kertaa tytöksi :lol: No ei sillä ole mitään väliä, mutta oletus tuli ihan vaan vaatteiden puolesta. Kyseessä oli naapurin mies joka kyllä tietää että meidän poika on poika. Ollaan juteltu monesti ja kyselee kuulumisia. Nyt meni vissiin pasmat sekaisin vaatteista ja kysyi miten tytöllä on mennyt :rolleyes: Pojalla oli siis päällä Reiman oranssi puku ja oranssi raidallinen reiman hattu. Itseä siis nauratti tämän jälkeen, mutta aloin taas mietimään näitä väri juttuja.

 

Meidän pojalla on paljon erivärisiä vaatteita. Suosikki värejä on punainen, vihreä, keltainen, oranssi ja vaaleansininen. Tumman sininen on oikeestaan ainoa inhokki, mutta sitäkin löytyy pari vaatetta. Paljon on ostettu "tyttöjen" puolelta. Viimeksi KappAhlista punainen fleecetakki jossa tummansiniset kanttaukset. Pojille oli samanlainen tummansinisenä. Siihen pitää kaäydä ostamassa vielä popista punaraidallinen pipo. Ainoa väri mitä en ehkä pojalle laittaisi on vaaleanpunainen. Ehkä joku kauluspaita olisi sillä värillä olis ihana :lol:

 

Yhden mielenkiintoisen huomion tein kotona kun olin ostanut H&M:ltä body setin jossa oli valkoinen ja keltainen body. Kotona havaitsin että kyljissä ja niskassa olevat baby merkit olivat vaaleanpunaisella :blink: eli olin ostanut taas tyttöjen vaatteita :rolleyes: Mutta miksi tuollainen unisex väri pitää leimata tyttöjen väriksi!!?? Meillä on bodyjä pidetty paljon, ei siinä mitään. Mutta miksi kaikki kivat värit on tyttöjen värejä!!????

 

Mutta mitkä on tyttöjen värejä ja mitkä poikien?? Ja onko niillä väliä? Oletatko oranssiin tai punaiseem pukeutuneesta lapsesta sen olevan tyttö? Ja että tummansininen on poika?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, meidän tyttö on ollut useammankin kerran poika, kun on ollut sonnustautuneena äitiyspakkauksen 2006 toppapukuun. :rolleyes: Aina on tultu kysymään, minkä ikäinen tämä teidän poikanne on. <_<

 

Vauva-ajan vaatteet olivat aika uniseksejä ellei jopa poikavoittoisia, kun tosiaan noita pakkauksen vaatteita pidettiin. Sitten taas sukulaisilta on saatu paljon vanhoja tyttöjen vaatteita, joten pääasiassa lapsi puetaan selvästi tytöksi aina. Nykyinen kevätpukukin on kirkkaanpunainen vihrein, keltaisin ja oranssein tehostein, ja kun lakistakin löytyy perhosen kuva, niin ei varmaan ihan heti pojaksi luulla.

 

Jotain sukupuoletonta olen kyllä edelleen tytölle ostanut sen vuoksi, että jos joskus hänellä olisi vaikka pikkuveli, niin kaikki ei ole vaaleanpunaista ja pinkkiä. Tällaisia ovat mm. kumikengät (mustat), kurakintaat (t.siniset, koska tytön pihapuvussa on v.punaista ja t.sinistä) sekä jotkut pyjamat.

 

Itsekin miellän jotkut värit enemmän tietyn sukupuolen väreiksi, mutta kyllä vaatteen mallikin vaikuttaa. Jos löytyy jotain hörhelöä, niin kyllä se on väristä huolimatta tytön vaate. Ja esim. noita sinivoittoisia äp:n vaatteita saattoi kyllä tytölläkin pitää (pitkin hampain tosin), mutta jos sinisen tilalla olisi ollut v.punainen, niin ei niitä ehkä pojalle olisi yhtä herkästi pukenut.

 

Mua kyllä hiukan ärsyttää, että useimmat lastenvaatevalikoimat on jaettu selvästi sinisiin poikien vaatteisiin ja punaisiin tyttöjen vaatteisiin. Tai sitten vaate on leimattu jotenkin muuten tietyn sukupuolen vaatteeksi valitsemalla siihen juuri jotain hörhelöä tai äijämäinen kuva.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meidän pojalla on paljon erivärisiä vaatteita. Suosikki värejä on punainen, vihreä, keltainen, oranssi ja vaaleansininen. Tumman sininen on oikeestaan ainoa inhokki, mutta sitäkin löytyy pari vaatetta.

 

Näin oikeastaan meilläkin. Sinistä ei kyllä tarvitse juuri itse ostaa kun sitä jostain syystä tulee muutenkin. Ensi talven haalarit (jos sopivat) ovat tummansiniset, kun ei alessa juuri valinnanvaraa ollut (toinen vaihtoehto olisi ollut pinkki :rolleyes:). Ja jos itse saisin valita niin vauvalla olisi vaan oransseja ja vihreitä vaatteita :rolleyes:

 

Sen verran sukupuolisidonnainen olen, että en mielellään valitse pojalle kukka- tai perhoskoristeisia vaatteita. Sen sijaan vaaleanpunainenkin kävisi, jos kuviona olisi vaikka traktori. Tytöllekin tosin pukisin mieluummin varmaan traktoripaidan kuin kukkaisan. Ehkä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ja jos itse saisin valita niin vauvalla olisi vaan oransseja ja vihreitä vaatteita

 

Sama juttu :)

 

Mutta asiaan. Mä tykkään väreistä paljon, ja haluan pukea poikaakin värikkäästi, en vain sinisen/beigen/ruskean sävyihin joita tuntuu olevan eniten tarjolla. Onneksi on paljon muunkin värisiä/värikkäitä vermeitä tarjolla ihan paljonkin, vaikka kyllä joskus tuntuu, että tytöille kuitenkin paljon enemmän... :rolleyes: Samoin kuin tytöille sallitaan "poikien värejä" ts. kaikkia värejä (tai kaikenlaisia vaatteita) paremmin ja enemmän kuin päinvastoin (taitaa olla ihan yleisesti niin, että naisen on helpompi ja hyväksyttävämpi pelata siellä "miehisillä alueilla" oli kyse vaatteista tai ammatista tai väreistä tai harrastuksista jne, kuin toisinpäin, mutta menee ooteeksi).

Alussa ihan tietoisesti tarkkailin itseäni, että jaa mustako tuntuu siltä, ettei nää vaaleankeltaiset potkarit oikein mallaa pojalle, no sitten ainakin pitää pukea...Koska siis omassa päässähän (tietty kulttuurisesti lähes kaikkien pääässä) nää värikoodit on, ei ole oikeasti mitään syytä miksi ei molemmille sukupuolille voisi käyttää ihan samoja värejä ja vauva ei vielä edes ole näitä meidän rajoja omaksunut. Siitä paasattuani kerron myös, että en kuitenkaan vaaleanpunaista pojalleni pukisi (no ehkä jossain paidassa yksityiskohtana, tai muiden tiettyjen värien kanssa pienenä osana mut pitää olla tietyn sävyistä, ei mitään pinkkiä), enkä tietyn mallisia, esim. puhvihihaisia t-paitoja tai tunikoita joista muuten tykkään kovin, tai vaikka "tyttömäisin" kuvin ja tekstein varustettuja vaatteita keijuista ja kukista lähtien saati sitten prinsessa-tekstejä. Että ei sitä vaan pysty pullikoimaan kaikkea vastaan -eikä haluakaan :rolleyes:;) Ja sit on tietty se, ettei äiti/isä halua pukea inhokkivärejään oli sitten tyttöjen tai poikien, ja se vaaleanpunainen saattaa myös inhottaa pojan päällä jotakuta paljon, eikä siinä musta äidin tahi isän tarvi alkaa taistelemaan perinteitä vastaan tieten tahtoen jos ei tahdo.

 

Mut väriä saa pojillakin olla, ja onpa siis meidänkin poikaa kolmen kuun iässä joku spontaanisti luullut tytöksi, kun päällä oli punainen paita ja oranssit housut. Mutta sitten taas tässä männä viikolla poju nukkui vaunuissa luonnonvalkoisessa villatakissa ja vihreässä pipossa -> neutraalit värit, ja kaupantäti puhutteli pojaksi jo ennen kuin tiesi (mitä sitten joku toinen täti vieressä ihmettelemään, että "mistäs tiesit pojaksi").

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haa, meillä sanoi laitoksella jo kätilö että onpas teidllä ihan pojan näköinen tyttö. Että jos en tietäis että on tyttö niin pojaksi luulisin.

 

Toissapäivänä kaverin kaveri lähetti facebookissa viestiä että onnea pienestä pojasta :o Neidillä oli kuvassa päällä valkoinen body jossa oli koiria... Niin sukupuoleton väri kun olla ja voi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inhoan ajatusta tyttöjen ja poikien väreistä. Omalla pojalla on lähinnä vihreitä, punaisia, ruskeita, keltaisia ja oransseja vaatteita. Yhtään sinistä en ole itse ostanut, lähinnä siksi, etten pidä sinisestä värinä eikä se minusta sovi pojan ihonväriin. Tummanpunaisessa näyttää parhaalta. :lol: En pukisi pojalle röyhelöitä tai jotain barbiepaitaa, mutta värien suhteen en koe, että olisi jotain, mitä ei olisi soveliasta pojalle laittaa. Miehenikin käyttää vaaleanpunaista, joten eiköhän pojallekin jotain vaaleanpunaista joskus ilmesty.

 

Suoraan sanottuna häiritsee koko ajatus siitä, että vauvan sukupuoli pitäisi näkyä vaatteista. Minusta vauva on sukupuoleton olento, jonka sukupuolella on väliä vain silloin, kuin pieni ruiskumestari pissii äitinsä naamalle. :lol: Tosin en tykkää siitäkään, että iso osa myynnissä olevista vauvanvaatteista on pastellisävyisiä, tosi aneemisia värejä. Haluan pukea lapseni iloisiin, kirkkaisiin väreihin, jotka myös vauva itse näkee ja erottaa. Poika on kuulemma tosi pojan näköinen, joten tuskin tuosta saisi pukemallakaan tyttöä... Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa perhekerhossa ja tajusin, että oma lapseni on ainoa, jonka sukupuolta ei voi suoraan päätellä vaatteista. Tytöillä oli vaaleanpunaista hörhelöä, pojilla sinisiä autoja :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pojalla oli siis päällä Reiman oranssi puku ja oranssi raidallinen reiman hattu. Itseä siis nauratti tämän jälkeen, mutta aloin taas mietimään näitä väri juttuja.

 

Hassua, teillä on varmaan just samanlaiset haalari-piposetit kuin meijänkin pojalla. :D

 

Ja meijänkin poikaa just viimeviikolla luultiin leikkipuistossa tytöksi. Joku täti tuli kysymään, että minkäs niminen tyttö tämä on... :rolleyes: Ja siis meijän jätkä on niin pojan näköinen kuin olla ja voi. Vaatteet siis erehdyttivät. MEillä on vie punaiset vaunutkin. Totesin tädille, et poikahan tämä on ja mietin kanssa et onks oranssi muka joku tyttöväri? Onks poikien pukeutuminen tosiaan pakko olla sinistä tai ruskeeta?

 

Kyllä meillä on tolla pojalla ihan kaikenvärisiä vaatteita. Jopa muutama sininen on salaa livahtanut joukkoon. Se ei oo oikeen lempivärejämme. En oikeesti käsitä tota, et pojalla pitäs muka olla aina sinistä...

 

Ja voin kertoa, että melkein itkin ilosta kun löysin eräästä pikkuputiikista ton oranssin reimahaalarin pojalle. Olin siinä vaiheessa kiertänyt kaikki markettien siniset ja vaaleensiniset rekit läpi... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mua ahdistaa valmiiksi se kun poika kasvaa vaate tarjonta muodostuu entistä kapeammaksi. Kaikki muuttuu tummansinisiksi örkkipaidoiksi. Itse inhoan kaikkia printti paitoja, no ehkä inhota on liian voimakas sana, mutta ne jää meillä kauppaa. Sanoinkin miehelle että kun vaatevalikoima loppuu suomesta ei auta kun tehdä täydennys reissuja ulkomaille ;) Kun alkuvuodesta oltiin Amsterdamissa olin haltioissani kun näin isompien poikien vaatteita. Oli keltaista, oranssia, vihreetä kaikkia ihania värejä. Suomessa on tummansinisiä ja mustia pääkalloja ja örkkejä. Tällä tavalla ne "värivammaiset" aikuiset tehdään kun tarjonta on niin suppeaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kävin viime viikolla ensimmäistä kertaa perhekerhossa ja tajusin, että oma lapseni on ainoa, jonka sukupuolta ei voi suoraan päätellä vaatteista. Tytöillä oli vaaleanpunaista hörhelöä, pojilla sinisiä autoja :huh:

 

Tuommoisissa tilanteissa minua kyllä auttaa suuresti se, että toisten lapset ovat värikoodattuja. Muistaa nimet helpommin kun on vähän apuja :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän pojalla suurin osa vaatteista on sinisiä. Ihan vain siksi, että ollaan saatu paljon käytettyjä vaatteita kavereilta ja uusia lahjaksi.

 

Pojille sopivana en oikein vaaleanpunaista tai vaaleaa violettia pidä, mutta tytöille käy melkein kaikki. Enemmän mulle on merkitystä vaatteiden mallilla ja kuvioinnilla kuin värillä.

 

Vaikka omalla pojalla on välillä päällä punaista tai oranssia niin jotenkin kuitenkin aina outoja lapsia kohdatessani teen sekunnin murto-osassa päätelmäni heidän sukupuolestaan vaatteiden värien perusteella. Eli punaisen käyttäjä on tyttö ja sinisen käyttäjä poika. Muutaman sekunnin kauemman mietittyäni saatan kyllä vaihtaa mielipidettäni jos huomaan "tyttöjenvärisessä" paidassa auton tai "poikienvärisessä" kukkia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olen saanut itse hämmästyä sitä, että edes vastasyntyneille ei helposti löydy aidosti unisex-värisiä vaatteita. Paitsi ne beessit ja valkoiset, joita kartan likaantumisen pelossa. Aloitin vaatteiden ostamisen vasta rakenneultran jälkeen, jolloin tiesimme sukupuolen. Eihän sekään veikkaus 100 % varma ole, ja olisin halunnut löytää vaatteita, jotka sopisivat myös mahdolliselle eri sukupuolta olevalle kakkoselle. Mutta ei vaan onnistunut! "Vauvakeltainen" ja vaalea mintunvihreä ovat mielestäni ällöjä värejä, joten sen väriset jäivät kauppaan.

 

Mummoni toi juuri lahjaksi limenvihreän bodyn, jossa on kuviona Niiskuneiti ja pinkkejä kukkasia. Mummoni (70 v, ja myöskin äitini 52 v) mielestä ser oli aivan unisex-vaate... Valitettavasti tiedän jo nyt, että Niiskuneidin ja kukkasten takia en pue bodya poikalapsellemme. Olemme halunneet salata sukupuolen ihmisiltä ennen vauvan syntymää, joten lahjaksikin tulee näköjään jo "vääriä" vaatteita. Puhumattakaan siitä, kun ihmiset neulovat vauvalle vaatteita käsin, ja nekin tehdään jomman kumman sukupuolen värisiksi. Hiukan harmillista. En kyllä itse ymmärrä, miksi ostovaatteiden hommaamista lahjaksi ei millään voi jättää syntymän jälkeiseen aikaan, kun sukupuoli tiedetään. TAI ostaa esim. oransseja/vihreitä vaatteita, jotka ovat aidosti molemmille sopivia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin lapsettomana kovasti sitä vastaan, että pienille puetaan joko vaaleansinistä tai vaaleanpunaista. Nyt kun olen kahden palleron äiti, niin kappas vain, lipaston laatikosta löytyy rutkasti myös näitä värejä! :rolleyes:

 

En vaan voi sille mitään, että tyttö tummatukkaisena näyttää niiiiin söpöltä pinkissä (sen eri sävyissä vaaleasta fuksiaan)! Poika on puolestaan vaalea, joten häntä pukee hyvin sinisen eri sävyt.

 

Mutta... Olen ostanut paljon myös muun värisiä vaatteita, kuten beigeä, valkoista, liilaa, violettia, minttua, turkoosia, tummansinistä... Lisäksi vauvavieraat ovat tuoneet runsaasti esim. punaista, mustaa, metsänvihreää jne. Vauvojen hieman kasvaessa heidän päältään löytyy siis vaikka mitä värejä!

 

Sen verran noilla sukupuolilla on väliä, että pojalle en pukisi vaaleaa persikkaa, jota on esim. 2007 äitiyspakkauksessa. Mielestäni se on täysin tyttöväri. Ehkä hempeän vaaleanpunainenkin hieman mietityttää, mutta toisaalta... Onhan isukillakin pari vaaleanpunaista paitaa. ;) Ehkä niitä traktorin kuvia saisi kuitenkin olla mukana.

 

Tytölle en puolestaan pukisi pelkästään ns. poikavärejä, mutta sekoitus punasävyä sinisävyn kanssa esimerkiksi käy oikein hyvin. Musta on sellainen väri, jota vierastan vähän molemmilla, ainakin nyt kun ovat vielä niin pieniä.

 

Väreistä oranssi, keltainen, vihreä ja ruskea ovat sellaisia, joita itse vain henk.koht. ällöän, joten niitä en jälkikasvulleni ainakaan itse osta. Mutta jos joku tuo jotain kivaa vaatetta lahjaksi, niin mikä ettei. :)

 

Nykyään on muuten parasta kysyä ensin, että "onkos tämä teidän pikkuinen tyttö vai poika?", ennen kuin laukoo suustaan mitään pelkän vaatekatsauksen perusteella. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä muuten on näitä "tyttömäisiä" äp-vaatteita. Enskan ilme lähinnä kertoo kyllästymisestä kuvaamiseen, ei vaatteiden miellyttävyydestä :lol:

 

gallery_8761_56_19895.jpg

 

gallery_8761_56_3710.jpg

Edited by Miinanen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko noi keltaisia? Mun mielestä ne on ihan unisexiä ;) Meillä oli poitsulla paljon vaaleen keltaista ihan pienenä. Edelleen mun yks suosikki body on vaaleenkeltainen-beessiraidallinen body :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä ajattelin etukäteen, että puen lapseni mieluiten unisex-vaatteisiin. Kun lapsi syntyi, mieli muuttui täysin. Ostan silmääni miellyttäviä vaatteita, eivätkä unisex-vaatteet yleensä ole niitä. Tykkään pukea poikani pojan näköiseksi. Vaatekaapissa on monenmoista ja monenlaista väriä, sukupuoli tulee esille muutenkin kuin väreissä.

 

Tykkään itse pukea poikaani mm. vihreään, ruskeaan, oranssiin ja ylipäätään lämpimän sävyisiin vaatteisiin. Erityisesti ruskea näyttää sopivan pojalle hyvin. Tummansininen ei oikein pue häntä, joten sitä en paljon käytä. Minusta lapsella on sukupuoli hedelmöityksestä lähtien enkä näe syytä piilotella sitä. Puenhan itsekin itseni naisen vaatteisiin, en menisi juhlimaan miesten puku päällä jne. Miksi lapseni ei saisi olla sitten omaa sukupuoltaan? Jos minulla olisi tyttö, takuulla pukisin häntä tyttövaatteisiin kuten mekkoihin, kukkakuvioihin ja muuhun tyttömäiseen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä tykkään "oikeista" väreistä, niin lastenvaatteissa kuin muutenkin. Itselläni on kaksi poikaa ja onhan näille puettu sukulaisilta saatuja vaaleansinisiä vaatteita mutta muuten ei taida vaatetuksesta juuri voida sukupuolta päätellä... Suosikkivärejäni ovat punainen, oranssi, ruskea, vaaleanvihreä, keltainen, beige, tummansininen. punainen-oranssi-ruskea -linjalla mennään aika pitkälti aina kun sellaisia vaatteita vain löytyy. Tosin esikoinen 2,5v. esittää jo itsekin hiukan vaatetoivomuksia ja haluaa vaatteita joissa on traktorin tai auton kuvia... Kuopusta(10kk) saan vielä pukea niin riemunkirjaviin kuin haluan :lol:

 

Itselläni raja menee niissä pitseissä ja hörhelöissä, muuten ostan kyllä pojille tyttöjen puoleltakin vaatteita(pakko, koska pojille tehdään lähinnä rumia vaatteita, ainakin siinä hintaluokassa mikä tälle budjetille sopii <_< ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä olen pukenut neitini aina suhteellisen punaiseen ja silti kaupassa tullaan vielä varmistamaan, että onko tämä tyttö?? "Ei, ei ole. Teen vaan koetta, jossa katson onko vaatteiden värillä merkitystä mahdolliseen homouteen"- Tätä mun on tehnyt mieli sanoa mummeleille, jotta osaisivat pitää sanaisen arkkunsa kiinni. <_<

 

Jos haluaa tulla kaupassa tiedustelemaan kumpi siellä on niin kysyy suoraan, eikä ala päättelemään vaatteiden väristä mitään. En minäkään mene sanomaan tuntemattomalle, että nätti tyttö sulla, jos vaunuissa sattuu olemaan poika.

 

Mun mielestä värillä ei ole väliä, vaan oikeastaan sillä kuvioinnilla, jotka välistä ovat aivan kauheat.

 

Nim. Äiti jonka tyttärellä on tällä hetkellä paskan ruskeat sukat hävittäjä kuviolla :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täälläkin yksi väreistä pitävä. Nyt kun mietin, niin ei taida meidän pojalla montaa sellaista vaatetta olla mitkä ei kävis myös tytölle. No yks aika äijämäinen sini-ruskee-keltanen traktoripaita löytyy, mutta miksei sitäkin vois pitää tytöllä vaikka keltasen hameen kanssa, vois olla aika hauska. ;)

 

Mä tykkään kirkkaanpunaisesta, keltaisesta, ruskeasta, limen- ja omenanvihreästä (ja myös joistain muista vihreen sävyistä), turkoosista (myös niistä äp-vaatteista muuten, mut potkupuvut on kyllä tyyliltään liian vauvamaisia), beigestä, vaaleansinisestäkin sopivina annoksina.

 

Tosiaan ei pitäis tehdä päätelmiä sukupuolesta vaunujen tai vaatteiden perusteella.. Oonpa nähny erään pienen miehenkin vaaleenpunasissa ulkoiluvaatteissa. :) Ensin se tuntui hassulta, mutta toisaalta, virkistävän rajoja rikkovaa! Hennon pinkki kauluspaitahan ois pojalle aivan ylisöpö esim. häihin.. Muuten en suuri vaaleenpunasen ystävä oo enkä sitä varmaan tytöllekään paljoo hankkis, mieluummin niitä reippaita, raikkaita värejä myös mekoissa, eikä hillittömiä prinsessaröyhelöitä.

 

Tuttu penko lastensa vanhoja vaatteita meille annettavaks ja ojensi lilaa haalaria, kun sehän kävis pojallekin.. Onneksi näytti sitten myös oranssi-punaista aivan ihanaa haalaria, se sopii mun mielestä vielä paremmin pojalle kuin 'epämääräinen' lila.

 

Lastenvaateliikkeen myyjä kysyi multa että 'onko se tyttö' kun pojalla oli keltanen haalari päällä. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raskausaikana, ennen kuin tiesin kumpi oli tulossa, tuli ostettua aika paljon unisex-vaatteita. Sitten kun tuli tieto, että tyttö on tulossa aloin jostain kumman syystä ostamaan aika paljon vaaleanpunaisia asuja :rolleyes: . Meidänkin tyttöä on luultu automaattisesti pojaksi, kun sillä oli vihreä body <_< .

 

Saatiin lahjaksi tällainen :lol: :

 

Muoks. kuva poistettu

Edited by Snowflake

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mä olen pukenut neitini aina suhteellisen punaiseen ja silti kaupassa tullaan vielä varmistamaan, että onko tämä tyttö?? "Ei, ei ole. Teen vaan koetta, jossa katson onko vaatteiden värillä merkitystä mahdolliseen homouteen"- Tätä mun on tehnyt mieli sanoa mummeleille, jotta osaisivat pitää sanaisen arkkunsa kiinni. <_<

 

Mun mielestä värillä ei ole väliä, vaan oikeastaan sillä kuvioinnilla, jotka välistä ovat aivan kauheat.

 

Nim. Äiti jonka tyttärellä on tällä hetkellä paskan ruskeat sukat hävittäjä kuviolla :D

 

Loistava! :lol:

Edited by Snowflake

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä kuva meidän prinsessasta...

...että joo...tyttö siis kyseessä :lol:

 

*muoks*

Kuva poistettu

Edited by star

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidän neidillä oli kerran neuvolassa vihreä body ja ruskeat housut. Noh terkka kyseli että mitäs teidän pojalle kuuluu... :blink: ja nenän edessä oli vl.punainen neuvolakortti... että näin meillä <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meidän neidillä oli kerran neuvolassa vihreä body ja ruskeat housut. Noh terkka kyseli että mitäs teidän pojalle kuuluu... :blink: ja nenän edessä oli vl.punainen neuvolakortti... että näin meillä <_<

 

Nyt pistit kyllä pohjat!!! :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihana kuva star! :lol: Tosi kiva body, ja pitäisin myös kummalla vaan.

 

Jonna y, meillä kun kävi terkkari ekaa kertaa kotona, niin lähtiessään höpisi jotain siitä että aika menee niin nopeesti, ja odottakaas vaan kun niitä poikakavereita alkaa pyörimään nurkissa.. Ja pojalla sattui kuitenkin olemaan (poikkeuksellisesti) vaaleensinistä päällä, ja hetki sitten terkkari oli pallotellut kiveksiä käsissään. :lol: Ehkä se oli vaan joku ajatusharha mutta kyllä meitä vähän nauratti..

 

Mä tein kirpparilta ihania löytöjä: keltaiset vähän levenevälahkeiset sammarit ja oranssit 'työmiehenfarkut', molemmat kaks euroo! Niistä keltasista mietin siinä ääneen että eikös nää pojallekin mee ihan hyvin vaikka ruskeen paidan kanssa. Se myyjä oli hyvä kun sille tuli sit mieleen että niin, oishan nää tosiaan voinu pikkuveljellekin käydä. :lol: Myi siis 'tytön vaatteita' pois..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now