ihaa

Masutuubit

55 posts in this topic

Vieläköhän tähän ketjuun saisi eloa... Kokeillaan :)

 

Kertokaapas nyt ensikertalaiselle, että mikä masutuubin tarkoitus siis on? Luin vaan, että sen avulla voisi käyttää omia vaatteitaan (esim. housujaan) pidempään, mutta kun en tajuu, mitä se tuubi siis tekee?  :grin: Kannattaako hankkia? Jos käyttää jo valmiiksi pidempiä paitoja, onko tuubi ihan turhake? Eihän tuo masu vielä mikään iso ole, mutta kai se siitä kasvaa (nyt 10+5). (Paitsi iltaturvotuksella vedän varmaan vertoja monelle huomattavasti pidemmällä olevalle  :lol:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulla oli esikoisen raskaudessa pari masutuubia ja oli ne ihan käteviä, vaikka jäikin aika vähälle käytölle. Mulla kun maha kasvoi, mahtui normaalit paidat päälle, mut napa alkoi "vilkkua", joten masutuuubi toi lisäaikaa omien paitojen käyttöön. Ratkaisin kyllä saman ongelman myös pidemmillä topeilla, joita pidin paitojen alla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aikaisemmissa raskauksissa ollut masutuui käytössä m utta tässä raskaudessa ostin kerralla riittävästi äitiyspaitoja, alla tarvittaessa normi toppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä nyt päätin tilata kaksi masutuubia. Vaikka käytänkin aika paljon pitkähelmaisia paitoja ja muutama pitkähelmainen toppikin löytyy, mutta ainakaan ei tarvitse sitten pelätä, että nyt se tietty toppi onkin pesussa tms. Ja talven varalle on vaan kiva, että on vähän lisälämpöä. Varsinkin, kun joutuu kulkemaan toppahousujen vetoketju auki  :P Onneksi on pitkä takki  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites