Sign in to follow this  
Followers 0
Guest miietmaija

Krabille vauvan kanssa

4 posts in this topic

Hei,

Onko kenelläkään kokemuksia Thaimaan Krabista (Ao Nang) ja sinne matkustamisesta vauvan kanssa. Olemme päätymässä kohteeseen 9 kuukautta vanhan lapsemme kanssa, mutta muutama asia arveluttaa. Ensinäkin, Ao Nangin ranta ei ilm. ole parhaasta päästä ja kivemmille rannoille kannattaa lähteä pitkähäntäveneellä. Jos jollakin kokemuksia, miten tämä on onnistunut pienen lapsen kanssa? Entä olisiko jollakin heittää hyvää hotellisuositusta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokemusta löytyy, olimme siellä 10 kk ikäisen kanssa :)

kävimme pitkähäntäveneellä muilla rannoilla, hyvin meni, pelastusliivit (lapsen) olivat suomesta asti mukana.

Krabi on ihana paikka, ja helppo liikkua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olin Ao Nangissa 2,5v lapsen kanssa, itseä arvelutti myös tuo ranta, jota niin kovasti parjattiin monella taholla. Joo, toki se oli "huonompi" kuin ne paratiisirannat lähisaarilla, mutta ihan samaa tasoa tai parempi kuin esim parhaimmat välimeren kohteiden rannat. Tässä kuva Ao Nangin omalta rannalta.

3398663233_0d0b5df90e_m.jpg

 

Ja ihan Ao Nangin vieressä on Nopparat Thran ranta (en nyt enää muista kirjoitettiinko se just noin, mut eniveis ainakin lähelle), jota voin lämpimästi suositella pienen lapsen kanssa. Sinne pääsee kätevästi esim tuk tukilla. Ranta on tosi tosi loiva, käsittämättömän matala (sillä tavalla, että aikuisen on hankala uida, käveltävä abt kilsa merelle ettei ota maha pohjaan), mutta lapsi nauttii taatusti! Ja rannalla on ihanasti isoja puita, joiden varjossa on pienen hyvä levätä. Muutama ravintola löytyy sieltä myös ja ainakin pari vuotta sitten kun me oltiin sielä, niin hinnat oli puolet halvempia kuin Ao Nangissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oltiin Ao Nangissa puolitoista vuotta sitten. Meidän hotelli oli lähellä Nopparat Tharan rantaa ja käytiin siinä lasten kanssa usein. Ranta on tosiaan loiva ja suojaisa, joten sopii hyvin lapsille. Käytiin myös Ao Nangin rannalla. Kyllä ne on ihan hyviä rantoja kaikin puolin. PItkähäntäveneillä mentiin sitten muille rannoille ja saarille sekä moottoriveneellä Phi Phille. Kyllä niihin voi vauvankin ottaa mukaan, kunhan on mukana omat pelastusliivit. Matkarattailla pääsee kaduilla kulkemaan hyvin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0