Sign in to follow this  
Followers 0
Minette

Tunisia

3 posts in this topic

En ole huomannut, enkä onnistunut haullakaan paikantamaan, jos Tunisiaa koskeva ketju täällä jo on olemassa. Tänne voisi jakaa vinkkejä esimerkiksi ravintoloista, nähtävyyksistä ym.

 

Tilanne on se, että olemme lähdössä ensi syyskuussa Tunisiaan viikoksi, sillä ystävämme menevät siellä naimisiin ja samalla vietetään siellä siis lomaa. Olisi kiva kuulla kokemuksia siellä matkailusta. Erityisesti kiinnostaa Hammamet ja siellä olevat hotellit Palm Beach ja Dar Khayam, jotka ovat meillä vaihtoehtoina all inclusive -mahdollisuuden vuoksi. Varsinkin jos joku on ollut matkalla lasten kanssa, niin olisi kiva kuulla, saako paikan päältä ostettua esim. vaippoja vai pitäisikö osata varata kaikki tarpeellinen mukaan jo kotimaasta. Oletko uskaltanut antaa lasten syödä kaikkea vai onko jotain rajoitettu? Egyptiketjua olen tutkaillut, kun maat kai ainakin jossain määrin ovat kulttuuriltaan samankaltaisia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Me oltiin Tunisiassa Hammametissa kun Poitsu oli n. 10kk. Suosittelen ottamaan vaipat mukaan, kyllä vaippoja tietysti joissain kaupoissa myydään, mutta helpommalla pääsee kun ottaa omat mukaan. Me ei kyllä ihan hirveesti kaupoissa kierretty, yhtenä päivänä basaarissa ja torin laitamien kauppoja. Jossain ruokakaupassa osa porukasta kävi ja siellä ei kuulemma paljoa näkynyt vaippoja eikä purkkiruokia, joten oli hyvä kun ne oli omasta takaa mukana. Me oltiin Iberostar Phenicia hotellissa. Pääsääntösesti kaikkialla missä kuljettiin lapsi sai paljon ihastusta osakseen ja ihmiset oli todella ystävällisiä. Hotellissakin aina aamiaisella kasa tarjoilijoita pysähty ihalemaan poikaa ja puuro lämmitettiin aina kun vaan pyydettiin (tosin liian kuumaksi, mutta se onkin sivuseikka ;) )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos, Rae, kun olet käynyt kommentoimassa. :girl_smile: Sitä tässä vähän pohdittiin mukaan lähtevän ystäväperheen kanssa, että lienee viisainta ottaa kaikki tarpeellinen kotimaasta mukaan.

 

Muidenkin kommentit ovat edelleen tervetulleita. :)

 

Sen verran olemme saaneet itse hommaa eteenpäin, että matka on varattu. Päädyimme yhteispohdinnan jälkeen varaamaan huoneet Palm Beach -hotellista. Matkatoimiston (Detur) mukaan alle 2-vuotiaiden ruokailun pitäisi tuossa hotellissa olla ilmaista. En oikein vielä osaa miettiä, miten paljon sitä ottaisi varalta purkkiruokaa noille mukaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0