All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Profiilini voi poistaa. Kiitos!
 3. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan Kp 20 voimakasta juilimista illalla nukkumaan mennessä Kp 21 nega 2h pidätetyllä pitsalla. Alavatsalla tuntemuksia kipuja
 4. Kp 19 voimakasta alaselkäsärkyä välillä vasemmalla puolella.vasemmalta kans särki oviksen aikaan
 5. 26.7 Aiemmin voimakas kipu oviksen aikaan ja silloinki vastaavaa polttelua alavatsalla. Kumin kanssa oltiin. Kp 18 alavatsaa polttelee (ei sukkapuikkokipua kuten vissiin aiemmissa raskauksissa)
 6. Jep vauvakuumetta kolmannesta on hankala kokonaan unohtaa. Mut mies ei vieläkään ole suostunut kolmanteen. Onneksi meil on kaksi isompaa ihanaa lasta
 7. Laitan, instagram ja Facebook ovat vain tutuille niin aika paljon tulee kuvia siellä jaettua.
 8. Joskus 1,5-2-vuotiaana tuli selkeästi yhdestä unikaverista se tärkein ja on sitä vielä näin 4,5-vuotiaanakin.
 9. Rankinta varmaan ollut joko vauvavuosi tai siinä 2v tienoilla, kun oma tahto alkanut tulla ja vauhtia on enemmän kuin tarvisi.
 10. Mulla tärppäsi kolmannesta inseminaatiosta. Letrozol + Ovitrelle käytössä.
 11. Kp 16-17.
 12. Mulla on näkynyt läpi kierron haalea viiva ja oviksen aikaan aina sitten vahvistui.
 13. Mulla on tulossa lasten ikäeroksi aikalailla tasan 5v. Se tuntuu aika hyvältä ikäerolta.
 14. Mä plussasin dpo10, oli aika haalea haamu. Dpo17 viivat oli yhtä paksut.
 15. Hedelmöityshoitojen kolmannesta kierrosta tärppäsi.
 16. Tähän voi pyytää, mikäli haluaa profiilinsa poistettavan. Huomiothan, että profiilin poistaminen ei poista aloittamiasi ketjuja eikä kirjoittamiasi viestejä.
 17. Onko muita, joilla tulee riitaa lapsiluvusta? Meillä on kaksi ihanaa lasta, mutta haluaisin vielä kolmannen, mutta mies ehdottomasti ei. Asia on ollut riidanaiheena jo 7 vuotta joten mielipide tuskin kummallakaan muuttuu. Löytyykö vertaistukea tai vinkkejä?
 18. Täällä saa jatkaa vanhan ketjun täytyttyä
 19. Siinähän se otsikossa tuli. Lisätään vielä, että mihin (Facebookiin, tänne, blogiin)? Tuleeko mietittyä sitä, että kuvia voi oikeasti kopioida kuka tahansa? Tuli mieleen tästä jutusta: http://sascian.blogspot.com/2012/05/internetin-valevauvat.html#comment-form , jossa siis muutaman bloggaajan kuvia oli otettu ja esitetty omana IRC-galleriassa. Itse säikähdin tuota tapausta niin, että laitan oman blogin illalla salasanan taakse, niin että tiedän ketkä sitä lukevat. Facebookissa on tytön kuvia, mutta vain vähän ja näkyvät vain mun kavereille, joita on alle 100.
 20. Elikkä mikä dpo testi näytti + ?
 21. Meillä esikoinen täytti nyt yksi vuotta ja näin ollen siirryttiin tähän taapero-vaiheeseen Sanotaan, että lapsen kanssa se ensimmäinen vuosi on kaikkein rankin, niin mitä mieltä olette? Oliko näin omalla kohdallanne vai onko taaperon kanssa jopa vielä haastavampaa, kun tulee uhma-ikä ja monien uusien asioiden opettelu? Meneekö "hermot" herkemmin? Tietysti nämä on tapauskohtaisia asioita, mutta olis kiva kuulla, mitä kokemuksia ihmisillä on. Meille on tulossa näillä näkymin toinen lapsi esikoisen ollessa noin 1 v. 3 kk., niin tavallaan pelottaa, miten hyvin selviän vauvan kanssa jos esikoisellakin on ne omat haasteensa.
 22. Minusta olisi mukava tietää millä hoidoilla te olette saaneet vihdoin sen plussan? Mones hoito kerta ja ehkä hieman myös taustaa että mikä oli hoidon syynä tms.. Luokaa toivoa meihin vielä hoidoissa ramppaviin,kun välillä usko ja toivo saattaa olla tiukilla.. Toivottavasti joku plussannut edes käy täällä vielä kurkkimassa..
 23. tämmöistä kyselisin kun ei ole tullut eteen..jos on, poistakaa ja ohjatkaa oikeaan eli monennesta kierrosta plussasit ensimmäisen raskautesi? lisänä voit kertoa vaikka, kuinka kauan ensimmäinen kiertosi kesti. jos haluatte lisää polleja, eli esim. toisen tai useamman kerran plussanneiden vastauksia, kertokaa! itsellä menossa ensimmäinen luomukierto ja toive plussasta kova...oireitakin on jo ja saa tosiaan valita useamman vaihtoehdon
 24. Minkälaisia ratkaisuja olette lapsien ikäerojen suhteen tehneet? Mitä hyviä puolia on pienessä ikäerossa? Entä huonoja? Ja mitenkäs samat jutut isomman ikäeron suhteen? Miten on toisen lapsen vauva-aika sujunut, kun ikäero on pieni? Onko isomman ikäeron lapsista ollenkaan seuraa toisilleen? Oma jaksaminen, parisuhteen vointi, läheisten reaktiot (erityisesti hyvin pienten ikäerojen kohdalla)? Tässä olen nyt esikoisen syntymän myötä intoutunut mietiskelemään, että mitenkäs sitten joskus sen seuraavan lapsen laita. Melkolailla selvä juttu on sekä miehelle että itselleni että ainakin toinen lapsi olisi tervetullut, mutta milloin? Se onkin vaikeampi kysymys. Ennen pojan syntymää mietin, että ikäeroa saisi olla ihan reilusti, joku viisikin vuotta olisi ihan ok. Pientä ikäeroa en missään tapauksessa meinannut edes harkita. Mutta niin se elämä yllättää, että nyt synnytyksen jälkeen vauva-arkea eläessä on iskenyt salakavala kuume... Miehen kanssa ollaan pohdittu asiaa yhdessä ja erikseen, mutta lopputulos ei vielä ole selvillä. Josko tästä ketjusta saisi apua omiin pohdintoihin En tällaista aihetta etsimällä mistään löytänyt, mutta jos on jo jossakin, niin saa luonnollisesti siirtää/ poistaa.
 25. Elikkä otsikon mukaisesti musta olisi mielenkiintoista kerätä tän otsikon alle, minkä pituisia teidän kierrot on olleet ja minä päivänä on ollut ovulaatio, jos sen ootte jollain tavalla havainneet? (Eli ovulaatiopäivä/kierron pituus)
 1. Load more activity