All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. säilytin muutaman kuukauden, sitten heitin pois
 3. Tunteeko vauva mahan sisällä maan vetovoimaa? Siis sitä olenko minä pystyasennossa, seisonko päälläni vai vaakatasossa?
 4. Ihan hyvin voi pitää syntymäjuhlan! Mahtavaa, jos on jo nimikin tiedossa. Tuolla rapakon takana taitavat usein kutsua nimellä jo raskausaikana, mutta meidän lapsen nimeä piti pohtia tovi syntymän jälkeenkin.
 5. Saa poistaa, kiitos
 6. Mitä mieltä jos "nimiäisten" sijaan pitäisi ihan vaan syntymäjuhlan? Vauvan nimi tulee kaikille tiedoksi jo syntyessään. Nimiäiset tuntuu oudolta ajatukselta.
 7. Näin mä vähän ajattelinkin eli samalla nimimerkillä vaan uusi profiili pystyyn, jos mielii takaisin...
 8. Ei valitettavasti pysty.
 9. Pystyykö vanhaa profiilia palauttamaan?
 10. Laitellaan nyt tänne huvin vuoksi tämän ensimmäinen haaveilukierron lopun oirehdintaa ja tuntemuksia. Yk 1 dpo 0: Oletettu ovulaatio omien tuntemusten mukaan. Kirkasta juoksevaa limaa, oikean munasarjan nippailua, vatsan turvotusta... dpo 1: Limat muuttuivat kosteusvoidemaiseksi ja sameaksi. dpo 2-3: Ei tuntemuksia. Ei limaa. dpo 4-5: Munasarjassa tylppää pistoa, vatsassa pientä menkkamaista jomotusta, vaaleaa limaa. dpo 6: Koko ajan on kylmä, rinnat kihelmöi, munasarja jomottaa, paksua limaa ja aamulla tuli vessakäynnin yhteydessä veriviiru paperiin, lisäksi alavatsassa ”tunkkainen” olo. Ja pari kipeää finniä ilmestynyt kasvoihin. dpo 7: Rintoja kihelmöi edelleen, munasarjaa jomottelee ja iltaa kohden vatsassa tuntuu siltä, kuin olisi ilmaa ja turvottaa. dpo 8: Pienoista huonoa oloa ollut eilisestä lähtien, eikä tee mieli syödä. dpo 9: Edelleen pientä pahoinvointia, vatsassa hassu tunne ja muutenkin outo olo. Testit odottaa vielä kaapissa... dpo 10: Oireet on vähenemään päin ja äsken tuli vähän punaista valkovuodon joukossa. Uusi kierto alkamassa?! dpo 11-12: Punaista paperiin. kp1
 11. Nykytilassa ei tänne kyllä sataa viestiä saa..
 12. Miehen sukunimi tulee. Mennään myös naimisiin jossain vaiheessa joten miehen sukunimen otan itsekkin.
 13. Oireettomuus oli suurin oire
 14. Mulle osui tämä lääkäri,eli edelleen siellä työskentelee. Ammattimainen kyllä mutta ei ihmistaitoja.
 15. 3 Nt,ru ja yksi ylimääräinen seuranta
 16. 10kk kesti yritys
 17. Otin pakkauksen
 18. Laitellaan nyt tänne huvin vuoksi tämän ensimmäinen haaveilukierron lopun oirehdintaa ja tuntemuksia. Yk 1 dpo 0: Oletettu ovulaatio omien tuntemusten mukaan. Kirkasta juoksevaa limaa, oikean munasarjan nippailua, vatsan turvotusta... dpo 1: Limat muuttuivat kosteusvoidemaiseksi ja sameaksi. dpo 2-3: Ei tuntemuksia. Ei limaa. dpo 4-5: Munasarjassa tylppää pistoa, vatsassa pientä menkkamaista jomotusta, vaaleaa limaa. dpo 6: Koko ajan on kylmä, rinnat kihelmöi, munasarja jomottaa, paksua limaa ja aamulla tuli vessakäynnin yhteydessä veriviiru paperiin, lisäksi alavatsassa ”tunkkainen” olo. Ja pari kipeää finniä ilmestynyt kasvoihin. dpo 7: Rintoja kihelmöi edelleen, munasarjaa jomottelee ja iltaa kohden vatsassa tuntuu siltä, kuin olisi ilmaa ja turvottaa. ...Päivittelen etenemistä...
 19. Ovis oli tässä kierrossa kp16. Kierto on yleensä 28-29 päivää.
 20. Mun luottotestit neljässä raskaudessa on ollut Pregcheckit ja niihin meinaan luottaa tälläkin kuumeilukerralla. Ostin jo 2kpl paketin liuskatestejä odottamaan ensi viikon mahdollista testaamista Myös Clearbluen digitaalinen testi, Apteekkarin raskaustesti ja Apteq on ajanut hyvin asiansa.
 21. Kävin eilen rakenneultrassa rv 20+0 mutta siellä kätilö ei mielestäni tutkinut napanuoran virtausta mitenkään. Napanuoran lähtöpaikkaa katsottiin (en muista mitattiinko) mutta ei niitä virtauksia... normaalia? Sydämestä katsottiin virtaukset kyllä, tuli ne värit ruudulle Kaikki mitat oli OK ja näytti kaikin puolin hyvältä muutenkin.
 1. Load more activity