All Activity

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. ❤ Ihania tarinoita
 3. En meikannut.
 4. Lievää pahoinvointia ja poika tuli
 5. Jouduttiin siis kiireelliseen sektioon, vedet oli mennyt pari päivää ennen ja saatiin kumpikin infektio.
 6. Vauva oli viikon kun päästiin kotiin.
 7. Iski ja koko ajan ollut toiveissa useampi lapsi. Sektion takia tuli vuosi yritys kieltoa.
 8. Sektion jälkeen noin viikon oli jälkivuotoa. Ei kipuja.
 9. Hei kaikki! Kaapista löytyi päiväysvanhoja ovistestejä. Miten hyvin tällaiset pitävät kutinsa, miksi se päiväys tuollaisessa tuotteessa on?
 10. Hieno plussa, onnea @..MaNdArIiNi.. Jos saan huomenna ultrasta hyviä uutisia (ollut tällä alkuraskaudella vaikea startti), voidaan sitten pikkuhiljaa perustaa huhti-toukokuun tai huhti, touko, kesäkuun -ryhmä odotuspuolelle. Mulla kaiken ollessa kunnossa olisi LA huhtikuun lopussa.
 11. Tässä tämänaamuinen... taitaa se vahvistua Silti jotenkin vieläkään usko että olisi plussa
 12. Mulla ei ole Pregcheck antanut koskaan vääriä viivoja ja punaistakin erotan, joten sanoisin, että plussa on
 13. Plussa tuo on jo Mandariini!
 14. Tuli viiva testiajalla... melkein heti sen erotti Tässä tämänpäiväinen , eilinen oli aamupissistä, tän päivän n.3 tunnin pidätyksellä, voiko 2 testiin saada noin selvän viivanpaikan
 15. Kyllä ainakin minä nään tuossa selkeästi toisen viivan, jossa punaistakin. Tuliko testiajalla? Pregcheck ei kaiketi viivanpaikkoja yleensä antele. Hento viiva sopisi myös tuohon kierron vaiheeseen. Muok,. Tämän olisi voinut laittaa tuonne plussa vai ei ketjuun, niin saitais sinnekin vähän eloa
 16. Onko vain viivanpaikka, luonnossa kyllä selkeämpi ja punertava pregcheck testi kyseessä ja kuukautisten pitäisi alkaa kaiketi 2 päivän päästä ..
 17. Nelosen YK 2 ja eilen haettu vehnisöljy, greippimehu ja ekstrafoolihapot. Lisäksi mama-vitamiinit ja D-vitsku. Mulla on ohutsuolessa imeytyvien vitamiinien kanssa vähän ongelmaa eli imeytyvät huonosti. D-vitamiini erityisesti. Toivottavasti E-vitsku menee nyt ainakin osin hyötyyn, uskoisin tuon öljymuotoisen auttavan - myös D-vitamiinia syön öljykapseleina sillä muuten ei imeydy (oon ollut tarkassa syynissä sen kanssa). Mies ”nautti” myös eilen ensimmäisen vehnisannoksen. Lisäsinkkiä ei vielä ainakaan ole hankittuna tuon vehniksen lisäksi, olisikohan se vielä tarpeen ? Miten @NuoriMuori teillä kävi, kun aloititte vehniksen? Kolmosta yrittäessä meillä oli vehnis käytössä ja silloin plussa otti 3kk vehniksen aloittamisesta. Saa nähdä miten nyt käy!
 18. Käytän ekaa kertaa ikinä sitä CB:n digiä, joka kertoo oviksen lisäksi ne hedelmälliset päivät ennen ovista. Tai siis niin kait sen pitäis kertoa! Kävi nimittäin siten et tänään kp 13 tuli ovisplussahymiö vaikka eilenkin oli vielä tyhjä rinkula eikä se hedelmällisistä päivistä kertova vilkkuva renkula. Onko muille käynyt myös näin et ne hedelmälliset päivät eivät näy ennen ovista vaikka näin lupaillaan? Mulla nyt ensimmäinen kierto kierukan poisoton jälkeen, joten sinänsä pidän jo tätä suht aikaista/normaalia ovisplussaa pienenä ihmeenä
 19. Herättelyä tälle ketjulle.. täällä on tuore väitöskirjatutkija ja myös tuore neljännen lapsen yrittäjä.. Muita väitöskirjan ja vanhempainvapaan yhdistämisestä haaveilevaa/panikoivaa vauvakuumeilijaa?
 20. säilytin muutaman kuukauden, sitten heitin pois
 21. Tunteeko vauva mahan sisällä maan vetovoimaa? Siis sitä olenko minä pystyasennossa, seisonko päälläni vai vaakatasossa?
 22. Ihan hyvin voi pitää syntymäjuhlan! Mahtavaa, jos on jo nimikin tiedossa. Tuolla rapakon takana taitavat usein kutsua nimellä jo raskausaikana, mutta meidän lapsen nimeä piti pohtia tovi syntymän jälkeenkin.
 1. Load more activity