tähdenlento

Jäsen
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

About tähdenlento

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mutta hyvä tietää että ruokaa saa hakea myös huoneeseen! Kiitos tiedosta.
  2. Täytyykö hotellissa olla jatkuvasti tukihenkilö mukana? Vai saako ravintolasta hakea ruokaa omaan huoneeseen? Katsooko hoitajat vauvaa sen aikaa?
  3. Molemmat 29v ja kolmas lapsi.
  4. Imuroin&tiskasin, kävin suihkussa ja ajelin säärikarvat sekä pyörin netissä.
  5. Esikoiselta ei ollut mitään ihme himoja. Jossain vaiheessa kotimaiset tomaatit ja omenat. Nyt toiselta tekee paljon enemmän suolasta mieli.
  6. Esikoisesta ei tullut kuin rintoihin... Rasvailin säännöllisesti ihan perusrasvalla. Saas nähdä kuinka käy toisen kanssa....
  7. Esikko sai alkunsa ekasta kierrosta ja nyt toinen neljännestä kierrosta. Ja vaikka aikaa ei toisen kohdalla mennyt monen mielestä kauaa niin kyllä se odottavan aika vaan on piiitkä...
  8. Minua kiinnostaa miten teillä on paino noussut raskauden aikana? esikoisesta nousi n.16kg . Miten ne on karisseet synnytyksen jälkeen? Paino lähti tippumaan tosi nopeaan. Sairaalaan jäi n.8kg ja loput tippui muutamassa kuukaudessa ilman sen kummempia laihdutuksia. Terveellistä ruokaa, imetystä ja vaunulenkkejä. Vaikuttaako lähtöpaino jotenkin? en tiedä vaikuttaako mutta jos pieni lähtöpaino niin saa tulla vähän reilummin. Mulla alkupaino 49kg. Ruokailutottumukset? Alussa pahoinvointi esti syömisen mutta myös liikkumisen joten paino nousi alussa enenmmän kuin lopussa. Herkkujakin söin mutta en mitenkään hirveitä määriä. Aika terveellisesti koko raskauden ajan. Jotain muuta mitä en hoksaa kysyä? Nyt toisesta paino taas noussut tässä alussa vähän enemmän mutta eiköhän se siitä taas tasoitu.
  9. Nämä muistan esikoisen odotuksesta.... * Mielesi tekee makeita ja herkkuja ja hedelmiä. * Vauva potkut ovat voimakkaita. * Odotat esikoistasi * Voit pahoin raskauden alussa ja näytät nuutuneelta. * Olitte stressaantuneita lasta tehdessänne. * Kätesi kuivuvat helposti. * Vauvasi sydämen syke on yli 140. * Olet normaalia kiukkuisempi. * Vauvasi hikottelee usein. ...eli enemmän tyttöoireita mutta poika tuli!
  10. Esikoiselta olisi haluttu tietää mutta koska meille tarjottiin vain yksi ilmainen ultra viikolla 12 niin ei sitten viittitty vain sen takia mennä omakustanne ultraan. Nyt seuraavasta asutaan eri paikkakunnalla ja täällä tajotaan 4!! ultraa. Ja halutaan tietää sukupuoli etukäteen. Itsellä ihan (toinen) poikaolo.
  11. Meillä myös kaksi sisäkissaa ja aika normaalisti hoidon laatikoiden putsaukset niin esikoiselta kuin nyt toiseltakin. Vasta-aineet otettiin esikoiselta mutta ihmeekseni niitä ei ollut vaikka kissat jo 7 v. ja 6 v. Mutta kun pesee hyvin kädet laatikoiden putsauksen jälkeen sekä käyttää vaikka tarpeen tullen hanskoja on tokson tarttuminen aika epätodennäköistä. Kun sen voi aivan yhtä hyvin saada raa'asta lihasta tai huonosti pestyistä kasviksista....
  12. Esikoiselle otettiin pakkaus ja nyt toiselle otetaan sitten raha. Kaikki tarvittava kuitenkin esikoiselta tallessa ja käytetään se raha sitten muihin hankintoihin. Pakkauksessa paljon kivaa ja hyödyllistä mutta mm. toppahaalari ja -hattu meillä täysin käyttämättäminä....
  13. Ihan S-marketin halpistestillä selvä vaikkakin haalea plussa kp 31/29.
  14. Täällä myös syöty tota valmistetta heti alusta asti ja esikoisestakin koko odotusaika. Minusta ainakin parantaa etenkin alkuajan oloa kun siinä on mm.b-vitamiinia ja rautaa.