Sonyas

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Sonyas

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Espoo
  1. Topsit ja vanulaput tulee kanssa heti tarpeeseen
  2. Mun mies normipuolella kävi yhden päivän hoitamassa työasioita ja ei siellä kyllä kukaan vahtinut että onko mies paikalla vai ei. Vapaasti saa kulkea ja mennä..ei ne aikuisten ihmisten menemisiä ala vahtailemaan, kun taitaa niillä olla muutakin puuhaa..
  3. kotona vessakäynnin yhteydessä, sitten sitä tulvimista jatkuikin koko loppuyön..
  4. Mäkin liityn nyt tuskailemaan vaikka se viikko 38 alkaakin vasta huomenna. Muuten olo on aivan tosi hyvä, mutta yöt on yhtä tuskaa. joka paikkaan kolottaa ja vessassa saa ravata sen 4 kertaa ainakin yön aikana. Masuasukki on päättänyt vaihtaa rytmin kokonaan yöpainotteiseksi ja jyllää vatsassa kaikki yöt ja pitää hereillä. Ja muka tila loppunut ja liikkeet vähenee..ei täällä ainakaan. Jotenkin tää viimenen kuukausi on madellut, TULIS JO!
  5. Niin taisi ollakin... easyfixillä ja easybasella taisi hintaeroa olla 20-40 egeä, nyt en ihan tarkkaan muista.
  6. Meiltä löytyy tämmöinen istuin. Käytössä ei ole vielä ollut kun masuasukki osottaa vielä tuloaan,systerin muksu sitä hieman testaili. Sen saa kyllä todella helposti siihen easybaseen kiinni ja tukevalta tuntuu. En yhtään ihmettele että on saanut erinomaisen autoliiton testeissä. Siskokin kirosi oman vempulan gracon istuimen kun oli tota maxi cosia testannut. Tilasin saksasta istuimen, easybasen ja quinnyn zapp vaunut johon tuon istuimen saa kätsysti kiinnitettyä. Paketille tuli hintaa about 385e rahteineen. Suomessa saa pulittaa varmaan pari sataa enemmän. Paketti oli kotona reilussa kolmessa viikossa tilauksesta. Täältä tilasin tuon setin.
  7. No mieti asia niin että sulla on kiinteä muovikalvo. Kun imet muovikalvoa niin siihen muovikalvoon tulee jännite. no jos lykkäät muovikalvoon pienen reiän niin ilma pääsee siitä kalvosta läpi. Eli tissin läpi kun virtaa maitoa niin ei sitä jännitettä synny ja ei tule myöskään fritsua. Hieman vaikea selittää !
  8. Jaa niinkö? http://www.valio.fi/portal/page/portal/Val...a31102006170632 Syökää nyt vaan rauhassa niitä valion juustoja. Suomessa on niin tiukka elintarvikelaki että listeriaa esiintyy todella harvoin. Olen työskennellyt ravintola-alalla 10 vuotta, joista osan suhteellisen ison henkilöstöravintolaketjun palveluksessa, ja eteeni ei ole koskaan tullut listeriatapausta. Epäilyksiä on ollut, mutta koskaan tutkimusten jälkeen ei mitään ole todettu. Eli syökää valion juustoja(jättäkää ne vakuumikalat sinne kaupan hyllyille) ja nauttikaa elämästä, niin minäkin olen tehnyt ja hengissä ollaan kummatkin vauva ja minä.
  9. Mulla on hyvinkin haalea linea negra joka ilmestyi vasta viikolla 30. Poikaa odotellaan. Siskolla oli todella voimakas viiva ja tyttö tuli.
  10. Olin viime viikonloppuna juoppokuskina siskolleni ja hänen ystävälleen jotka kummatkin olivat ensimmäistä kertaa ulkona lapsiensa syntymien jälkeen. Ensimmäistä kertaa olin itsekin yökerhossa alkuraskauden jälkeen. Todella ärsyttävää oli ihmisten vilkuilu tyyliin, mitä sä täällä teet kun olet noinkin raskaana (rv35). Toinen on keski-ikäiset miehet ruokakaupassa kun tunkevat kärryinensä vatsan eteen vaikka näkevät että on pitkällä raskaana