BabyDust

Aktiivijäsen
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

About BabyDust

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. IS: Suosikkilaulaja menetti kaksosensa Lauantai 11.12.2010 klo 10.06 Identtisiä kaksosia odottanut Johanna Pakonen menetti lapsensa ennenaikaisessa synnytyksessä, kertoo Ilta-Sanomat. Entinen tangokuningatar Johanna Pakonen menetti identtiset kaksosensa traagisesti ennenaikaisessa synnytyksessä. (ILTALEHTI) - Toinen oli menehtynyt syntyessään, toinen sinnitteli puolisen tuntia, raskaan menetyksen kokenut vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen, 34, kertoo Ilta-Sanomissa. Lehden mukaan Pakonen oli suhtautunut raskauteensa pelokkain tuntein, eikä ollut uskaltanut vielä edes kunnolla iloita ensi vuoden huhtikuuhun lasketun ajan saaneista lapsistaan. Raskaus oli riskialtis ja laulaja tiesi sen. - Suru on sanoin kuvaamaton, vaikeita aikoja läpikäyvä Pakonen kuvaa lehdessä.
  2. Ei ne kalvotkaan enää umpeudu jos rikki ovat menneet. Vesikalvo ja suonikalvo vaan voivat mennä limittäin niin, että vettä ei siksi enää tihku ja tuntuu/näyttää ikäänkuin umpeutuneen.
  3. Jos on pehmentynyt niin ei kiinteydy enää. Jos tunnustelija on eri kuin edellisellä kerralla niin tulos voi olla poikkeava alkuperäarviosta. Mulla esim. neuvola lääkäri sanoi n. 30 viikolla, että kohdunsuu on pehmentynyt ja kanava lyhentynyt 4cm:stä -> 2 cm:iin. Samana päivänä sairaalassa lääkäri teki saman tutkimuksen ja sai kanavan mitaksi 4cm ja kohdunsuun kiinteäksi...
  4. Mulla myös sormien nivelien jäykkyyttä ja kipua. Itse epäilen liittyvän nivelien löystymiseen kun noita symfyysikipujakin on ihan kivasti...
  5. Onnea uusille plussanneille. Vastahan minä plussasin ja nyt jo mennään loppuraskaudessa
  6. Mulla närästykseen on auttanut lasillinen rasvatonta maitoa. Joka kerta polte helpottaa. Pahaankaan närästykseen en ole tarvinnut lääkkeitä. Rennie imeskelytabletti ei auta ainakaan mulla.
  7. ^Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa! Ketjuja on vaikea lukea ja seurata kun saattaa olla puolet ketjun sivuista jonkun kuvan tai nimen ihastelua ja itse ei tiedä yhtään mistä puhutaan kun ihastelun kohde on poistettu ja tilalla lukee vain "Vilautus ohi".
  8. Minä kun kerroin, että jos vauva jää hartioista jumiin synnytyksessä niin kätilö pahimmassa tapauksessa katkaisee solisluun, jotta mahtuu ulos. Mies siihen, että miten se sun solisluun katkaiseminen auttaa vauvaa mahtumaan Tarkoitin tietysti siis vauvan solisluun katkaisemista...
  9. Onnea uusille plussaajille. Ihanaa
  10. Mun alarepussa kasvaa pieni nipistelijä eli kavereiden kesken Nipsu
  11. Vanhakansa kai enempi puhuu poltoista kun taas me nuoremmat olemme tottuneet puhumaan supistuksista. Meitin mummo esim. puhuu juurikin poltoista kun kertoo omista synnytyksistään.
  12. Ekasta tärppäsi
  13. Minun pitäisi päättää pian otanko vai en, kun 3 viikon päästä ois rokotus. olen siis sairaalassa töissä niin mietin, josko ottaisin....
  14. Anni-Ella: Kirjoita vielä yksi kommentti niin saat tuon 10 viestin täyteen ja pääset kesäkuisten odottajien ketjuun odotuspuolelle jakamaan odotuksen ihanaa ja jännää aikaa Niin ja onnea vielä!! Onnittelen kaikkia tasapuolisesti plussista. Ja ne jotka eivät vielä ole kesäkuisissa odottajissa niin kipinkapin liittymään!
  15. Vastasin kyllä, mutta oikeastaan en osaakaan sanoa. Harkitsen!