Pikkeli

Aktiivijäsen
  • Content count

    74
  • Joined

  • Last visited

About Pikkeli

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ida-Mari: Jopas oli asiantunteva myyjä!
  2. ^Itse olen kuulluut erikoislääkärin luennolla saman suuntaista infoa. Muistaakseni homma meni niin, että massiiviset verenvuodot synnytysten yhteydessä ovat lisääntyneet viime vuosina ja yhdeksi syyksi epäiltiin omegoiden lisääntynyttä käyttöä. Ja vastahan uutisoitiin, ihan tutkimuksiin perustuen, että omegoiden käyttö lisää tihkuvuotojen riskiä leikkauksissa. Itse ajattelin jättää kalaöljykapselit pois viimeisen komanneksen ajaksi.
  3. kp 28/28-29 selkeä plussa. Esikoisesta aikoinaan samana päivänä.
  4. LKS

    Joko LKS:n synnäri/vauvavuodeosasto ovat remontissa?
  5. Käytin imetysaikana E-kupin liivejä ja HotMilkin liivit olivat hyvät ja tukevat. Tilasin ne Nursigbralta ja hintaa jäi suunnilleen saman verran kuin perus Triumpheille SSuomesta ostettuna.
  6. Kappa, niimpäs onkin. Pahoittelut väärästä infosta.
  7. MultiTabsin vitamiinissa on mukana rautaa, joka saattaisi olla pahoinvoinnin aiheuttajana. Multivitassa sitä ei ole.
  8. Deetippojen tilalle on tulossa huoneenlämmössä 2 kk säilyvä D-tippa, jota tarvii antaa vain 5 tippaa päivässä. Löytyy jo apteekeista ja sisältää nimenomaan D3-vitamiinia. Mondayn tavoin minäkään en ymmärrä miten neuvolat vielä suosittelevat Jekovitia kun heilläkin tutkimustieto on saatavilla.
  9. Erilainen ravintoainekoostumus. Kuten normaalikorvikkeissakin, kakkosessa on enemmän mm. rautaa.
  10. Onpa teillä Scarlet paljon vaippoja! Meillä on vissiin 11-12 yhdenkoon Fuzzia ja 3 sisävaippaa. Näillä ollaan pärjätty kun pyykätään suunnilleen joka toinen päivä. Yöllä meillä käytetään sisävaippaa ja villiksiä. Meidän yökkäreihin on kyllä mahtunu ihan hyvin.
  11. Meilläkin on Brion Moon ja tyytyväisiä ollaan oltu. Laskettavaa reunaakin ollaan käytetty ahkerasti kun yöllä annetaan maito pullosta ilman että nostetaan lasta sängystä pois. Samoin tassuteltaessa se on kätevä. Ainoa miinuspuoli on, että umpinaisiin päätyihin ei saa pinnasuojusta kunnolla kiinni ja se tahtookin aina repsottaa jostain.
  12. Kerralla saa ostaa korkeintaan 3 kuukauden satsin, eli teidän annoksella 10 purkkia varmaan riittää vähemmän aikaa.
  13. Foorumi ei nyt anna mun lainata tekstejä, mutta apteekissa kysellään korvikkeen loppumisesta, koska Kela seuraa erityiskorvattavien lääkkeiden toimitusvälejä. Kela siis laskee annoksen perusteella minkä verran jauhetta pitäisi kotona vielä olla. Periaatteena on, että jos ostaa kolmen kuukauden satsin saa kotona olla vielä 2 viikon annos ennen kuin Kela korvaa seuraavan. Pienempiä määriä ostettaessa kotona saa vastaavasti olla vähemmän jäljellä. Apteekilla on mahdollisuus korjoittaa reseptiä toimittaessa Kelalle viestiä jos esim. annos on kasvanut ja toimitusväli täten lyhentynyt.
  14. Meidän lastenlääkäri suositteli aloittamaan reilusti ennen 6kk ikää ja reippaalla tahdilla eri makuja. Ja tämä suositus siis koski myös atooppista lasta.
  15. Meidän Brio Moon-pinniksessä on muuten suorakaiteen muotoiset jalat eli meille ne jalat ei vissiinkään kävis.