Nanjaana

Jäsen
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Nanjaana

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Tampere
  1. Kaksoseni syntyivät 38+3, synnytys käynnistettiin suunnitellusti. Lähinnä sen takia että silloisessa kotikaupungissani se oli yleinen tapa, vaikkei minkäänlaisia vaivoja ollut. Molemmat olivat puolimetrisiä ja painoa oli kolmen kilon tietämillä molemmilla. Sairaalassa oltiin 5 vrk, lähinnä toisen kaksosen verensokeriongelmien vuoksi.
  2. Voisin minäkin täällä aktivoitua, eli uusperheeksi muutuimme alkuvuodesta. Perheeseemme kuuluvat minun ja mieheni lisäksi minun kolme lastani 5-7 -vuotiaita, 2 tyttöä ja 1 poika, jotka käyvät isällään muutaman päivän jaksoja kahdesti kuussa. Aiemmin oli vuoroviikkosysteemi, mutta se ei vain toiminut. Miehellä ei lapsia ole. Vielä. Eli tjottailu alkanee lähiaikoina. Toistaiseksi sujahtaminen uusperheeksi on alkanut käsittämättömän hyvin, ainoa joka kipuilee on eksä.
  3. Kaikkien nimet löytyvät kalenterista, tyttöjen ensimmäiset nimet ovat hyvinkin yleisiä, toiset ja kolmannet vähän harvinaisempia nykyisin. Pojan nimi kokonaisuudessaan vähän harvinaisempi.
  4. Kaikki olen toiveeni mukaisesti synnyttänyt alateitse, tosin kahden nuorimman kohdalla leikkaussali oli jo pitkittymisen ja sydänäänten heikkenemisen vuoksi valmiustilassa.
  5. Synnytyssalissa, jokaisesta lapsesta, kalvojen puhkaisun yhteydessä.
  6. Ensimmäisessä raskaudessa luvattiin poika ja tyttö, ja nämä menivät oikein. Toisessa raskaudessa pitkälle luvattiin poikaa, ja tyttö tuo sitten olikin
  7. 3 raskautta, 3 lasta. Ensin kaksoset, sitten pikkusisko ja kolmannella kerralla km 16+.
  8. Kaksoset syntyivät 38+3 käynnistetyllä synnytyksellä ja paikat olivat vielä täysin epäkypsät, A näki päivänvalon 14 tunnin uurastuksen jälkeen, B pari tuntia myöhemmin. Kolmannen lapsen synnytys käynnistyi itsellään 41+2 ja kestikin kokonaisuudessaan vain hieman alle 7 tuntia.
  9. Esikoisia synnyttäessäni halusin ja sain epiduraalin, tosin synnytys kesti sen verran pidempään että teho alkoi jo vähentyä. Kolmatta synnyttäessäni en halunnut epiduraalia, koska mielestäni sen teho ei niin kovin huima ollut. Valitsin spinaalin ja se auttoi todella tehokkaasti kipuihin.
  10. Molemmissa synnytyksissä vedet menivät sairaalassa, kalvojen puhkaisussa. Olin kyllä molemmilla kerroilla vuorannut jo sängyn ja sohvan jne varmuuden vuoksi.
  11. Kolmatta lastamme aloin odottaa kun kaksoset olivat tasan vuoden ikäisiä. Eli ikäeroa on hieman yli 1v 9kk. Ja heti ekasta tjot-kierrosta tärppäsi. Kuten kaksosetkin.
  12. Kaksosten synnytys 38+3 käynnistettynä, kolmannen synnytys oli jo alkanut mutta sitäkin sitten vauhditettiin hieman 41+2
  13. Kaksosia odottaessa paino nousi yhteensä 29 kg. Synnäriltä lähtiessä tuosta määrästä oli jäljellä kropassa noin viitisen kiloa.
  14. Alateitse käynnistettynä, viikkoja ol 38+2 ja Jklssä tuo 38 oli rajana että aletaan käynnistämään ja hätyyttelemään kaksosia maailmaan. Ekaa puskin pihalle 15 tuntia ja toista siihen perään sitten pari tuntia.
  15. Meiltä löytyy tyttö ja poika, eli eivät ole identtisiä