Paprika

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Paprika

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ainakaan vielä ei varsinaisesti pelota mikään (nyt 28+0), mutta hieman mietityttää, että miten tulen kestämään kipua...
  2. Näillä näkymin tulee pitämään. Itse pidän ko. ajankohtana kertyneet vuosilomat ja jään sitten hoitovapaalle.
  3. Itse ehdin karpata pari kuukautta ennen raskaaksi tulemista ja olin todella tyytyväinen ko. ruokavalioon ja elämäntapaan. Tarkoitus oli jatkaa karppilinjalla - ainakin hyväkarpaten- mutta alkupahoinvoinnin takia en todellakaan pystynyt. Ajatus pekonista tekee pahaa vieläkin, alkuraskauden aikana oksensin, kun ajattelinkin höyrytettyä parsakaalia/porkkanaa...enkä halua syödä niitä vieläkään. Melkeimpä kaikki, mitä olin syönyt karpatessani jouduin jättämään pois. En "voinut" käydä edes karppaus.infon sivuilla lukemassa mitään, kun koko aihe puistatti niin paljon... Nyt olen pystynyt lisäilemään joitain ruoka-aineita takaisin ja toivon mukaan joku päivä taas voin palata karppilinjalle.
  4. Sekä työnantaja että työkaverit ovat suhtautuneet todella hyvin ja ihanasti Hermostutti kertoa työnantajalle, mutta se oli aivan turhaa.
  5. En ole hirveästi ostanut äitiysvaatteita, mutta ne mitä olen hankkinut niin netistä Espritiltä (farkut ja pari paitaa) ja huuto.netistä farkut, masutuubin sekä pari toppia. Pystyn ainakin toistaiseksi yhdistelemään ja käyttämään omia normaalikokoisia vaatteitani näiden kanssa.
  6. Tein testin kp 42/34. En tehnyt testiä aikaisemmin, koska olin olevinani satavarma, että en ole raskaana... Testi näytti samantien vahvasti plussaa.
  7. Otettiin pakkaus ja ollaan todella tyytyväisiä sisältöön (ainakin tässä vaiheessa, kun vauva vielä möyrii mahassa).
  8. Täällä 31-vuotias esikoisen odottaja. TJOTtailemaan alettiin kesäkuussa 2008 ja maaliskuussa 2009 tehtiin positiivinen raskaustesti. Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä jo vuosia, mutta sopiva aika vauvalle tuntui olevan vasta nyt. Yritysaikana emme juurikaan hermoilleet, vaikka heti ei tärpännytkään. Tammikuussa ostin ovulaatiotestejä, että olisi voinut hieman tarkentaa yritystä mutta sittenhän se helmikuun kierrosta tärppäsikin (ovulaatiotestejä ei käytetty).
  9. Kotikaljaa teki jossain vaiheessa mieli, yleensä ei tule juotua. Nyt sekin mieliteko on mennyt ohi.
  10. Esikoinen tulossa ja ensimmäiset liikkeet tunsin varmaksi viikolla 18+1. Makoilin sohvalla tyyny vatsan päällä ja yht'äkkiä tuntui sellainen selvä "koputus" vatsasta nostin hämmästyneenä oikein tyynyä nähdäkseni jotain liikettä, mutta eihän siinä mitään näkynyt, tuntui toisen kerran samanlainen ja sitten hiljeni