pichu

Jäsen
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

About pichu

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mun mielestä tuo on aika liikkis ajatus. Meillä 3-v esikoisella ei ole yhtään vauvanukkea ja mietinkin, että olisiko siitä lahjaksi. Vauvaa odotetaan jo tosi kovasti, mutta en tiedä olisiko tuo nukke sitten ihan turha. Tähän asti ei nuket ole kiinnostaneet, pelkät autot.
  2. Komppaan edellistä, kävin eilen Lapsenpäästäjän puodissa ja siellä oli kyllä valikoimaa! Aivan UPEITA mekkoja sekä raskaus että imetysaikaan. Oli kuulemma juuri tulleita, joten niitä oli paljon.
  3. Täältä sain aikoinaan mahtavia ideoita esikoisen isyyspakkaukseen. Annoin isänpäivänä, kun poitsu syntyi vähän sitä ennen. Nytkin tekisi mieli tehdä tästä pikkukakkosestakin, mutta aivot lyö ihan tyhjää kun niin monet kivat ideat on jo "käytetty" ekassa isyyspakkauksessa. Sellaista mietin, jos jostain saisi samanlaisen paidan isälle, 3-v isoveljelle ja vauvalle bodyn. Vinkkejä kenelläkään? En jaksaisi lähteä teettämään.
  4. Meillä riitti 2,5 vuotiaasta kun näytin Kela-korttia kotimaan lennolla. En tiedä olisiko sitäkään tarvittu, mutta sen lykkäsin oman ajokortin kanssa. Ja kysessä oli Flybe, eli samankaltainen halpalentoyhtiö.
  5. Meillä ei esikoisesta ollut mielessä kuin tyttöjen nimiä (vaikka ei siis tiedetty kumpi tulee). Kivat poikien nimet on paljon vaikeampia kun monet on jo lapsen serkuilla käytössä (ja kun heitä tavataan paljon, niin ei samaa nimeä voi käyttää). Poikahan sieltä sitten tuli. Monet sanoi että kyllä sen nimen sitten tietää kun näkee lapsen, mutta EI EI EI! Tai siis, mulle tuli eräs nimi ja miehelle toinen mieleen heti kun näki vauvan, mutta ei niitä voinut käyttää. Kumpikaan ei niistä nimistä pitänyt. Enpä edes tiedä mistä moiset nimet tulivat edes mieleen. Sitten tulikin vähän kiire keksiä nimi, ettei serkkujen käyttämä "hupinimi" jäänyt elämään. Tästä toisesta tiedetään että on poika, ja yllättäen nyt löytyikin jo monta kivaa nimeä mistä valita.
  6. Ekasta ei haluttu tietää, eikä kysyttykään. Se oli ihan makeeta kuulla vasta synnytyksen jälkeen. Tokasta kysyttiin, kun todetiin, että esikoiselle on kivempi sanoa että pikkuveli on masussa kuin joka kerran sanoa pikkuveli TAI pikkusisko.
  7. Meillä hittinä noista lyhyistä youtube pätkistä on mio mao. Sellaisia vaha-animaatioita. Niitä katsoen on leikattu kynnet kun muuten jätkää ei saa pysymään aloillaan
  8. Mun piti ihan kaivaa nämä tunnukset naftaliinista (siihen menikin tovi jos toinenkin...) että pääsen hehkuttamaan! Toista lasta on nyt yritetty reilu 1,5 vuotta, ja nyt tärppäsi!! Oon niin arkajalka, etten uskalla vielä pitkään aikaan hehkuttaa tutuille (jos jotain käy...). Mutta siis, mieletöntä! Ja valtaisat onnittelut muillekin plussanneille.
  9. Tänään testasin ja plussa tuli. Mieletöntä! Yritystä on melkein vuosi takana. Laskettu aika (yhden nettilaskurin mukaan) 30.10.
  10. Itse asiassa lopetettiin mieheni kanssa n. puoli vuotta ennen häitä, kun päätettiin että silloin ei sauhutella (ja jos oltaisiin juuri häiden alla lopetettu, niin kyllä oltaisiin sorruttu). Yllättävän helppoa meillä molemmilla oli lopettaminen (poltin n. 4 vuotta), tai aika suhtellistahan tuo on. Kyllähän sitä vieläkin tulee välillä mieli. Nyt kun lasta yritetään niin eipä tarvitse lopettamisesta stressata. Raskaana ollessa en todellakaan haluaisi polttaa.
  11. Pitihän täältä tulla vähän vinkkejä katsomaan ja selvittämään tuon greippimehun salaisuutta kun siitä olen muualtakin lukenut. Vielä on mehut jääneet kauppaan, mutta ehkä syksyn mittaan sitäkin tulee kokeiltua jos ei ole sitä ennen tärpännyt .
  12. Ensimmäisestä kierrosta pillereiden lopettamisen jälkeen on kierto ollut 29-30 päivää. Yllättävän nopeasti normalisoitui. Pillereitä (viimeisimpänä Yasminelle) söin n. kolme vuotta. Vielä ei ole tärpännyt mutta ehkä pian...
  13. Buranat vaihdoin minäkin Panadoliin, mutta paljon muita muutoksia en olekaan tehnyt. En polta, juon vain vähän ja yritän liikkua jo ihan oman itsenikin takia. Tuo foolihappo jo ennen raskautta oli kyllä hyvä vinkki. Luulin että sitä tarvitsee vasta kun on raskaana.