Sadette

Aktiivijäsen
 • Content count

  707
 • Joined

 • Last visited

About Sadette

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3035 profile views
 1. Kp 62 vaihtui tänään kp 1:ksi. Harvoin olen tästä päivästä iloinnut!
 2. Minulla on kp59 keskenmenon (rv20+0) jälkeen menossa. Voiskohan ne ensimmäiset menkat jo alkaa!
 3. Minä aloitin joskus Ruotsi-ketjun http://www.vauva.info/foorumi/topic/12290-ruotsi-lasten-kanssa/, mutta se on jäänyt aika torsoksi. Me olimme viime kesänä Kolmårdenissa ja tykättiin ihan valtavasti. Me olimme omalla autolla ja paikalla kaksi päivää, yö vietettiin Kolmårdenin omassa hotellissa. Reissu oli todella onnistunut ja vajaa neljä vuotias poikamme piti paikasta vanhempien lisäksi todella paljon. Tänä vuonna lomamme osuu heinäkuuhun ja hinnat ovat silloin niin huimat, että teemme seuraavan Kolmården reissun seuraavaksi kesäkuun lomavuorolla.
 4. Minä olen nähnyt parikin kuvaa, jossa Victoria pitää tuttia omassa suussaan, uskomatonta!
 5. Me emme ole kovin uskonnollisia, mutta laulan silloin tällöin lapselleni iltarukouksen "Levolle lasken Luojani". Haluan jatkaa perinnettä, sitä laulettiin minulle joka ilta ollessani lapsi.
 6. Minun laskujeni mukaan kevät: maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu kesä: kesäkuu, heinäkuu ja elokuu syksy: syyskuu, lokakuu, marraskuu talvi: joulukuu, tammikuu ja helmikuu eli meillä on marraskuinen syksyn lapsi
 7. Me olemme menossa ensi viikolla Junibackenille ja tuli mieleeni seuraavanlainen vinkki rattailla/vaunuilla sinne kulkeville. Rattaat täytyy jättää ulos vierailun ajaksi ja me emme olleet ymmärtäneet ottaa viimeksi mukaan lukkoa, jolla rattaat olisi saanut kiinni seinässä olevaan tankoon. Vähän hirvitti jättää pariksi tunniksi rattaat ilman lukkoa pihalle, mutta onneksi olivat tallella ulos tultaessa. Paikallisten rattaissa näytti kaikissa olevan lukko. Junibacken on tosi kiva paikka, suosittelen sitä lämpimästi alle kouluikäisille. Onko tietoa Junibackenin lähellä olevista leikkipuistoista? Kuljemme Siljalla eli Värtanin sataman - Junibackenin väliltä olisi kiva löytää joku leikkipaikka.
 8. Kiitos Annis ja pikkaraiset!
 9. Neljä vuotta toivottu, neljä vuotta odotettu. Kasoittain tabletteja, ovulaatiotestejä, negatiivisia raskaustestejä. Kyyneleitä, kateutta toisten plussista ja epätoivoa. Raskaustesti näytti aamulla plussaa. Nyt nautin jokaisesta hetkestä, vaikka ymmärrän, että riskit ovat suuret ja todelliset
 10. Meillä on ollut nyt kahdet kaverisynttärit, 3-vuotiaana ja viime viikolla 4-vuotiaana. Minun pitikin aloittaa ketju ihan samasta aiheesta viime viikolla! Meillä vietettiin siis 4-vuotissynttäreitä kahdeksan lapsivieraan voimin, vieraat 3,5 - 6 -vuotiaita. Tänä vuonna ohjelma alkoi lahjojen avaamisella. Olin tulostanut erilaisia luottokortin kokoisia kuvia lapsille tärkeistä hahmoista (Salama, erilaisia Disneyn prinsessoja, Toy Storyn hahmoja ym) ja jokainen sai ensiksi valita piirissä oman hahmonsa. Hahmot laitettiin "salaisuuspussiin" ja sieltä nostettiin vuorotellen yksi hahmo. Hahmon omistaja sai ojentaa lahjan syntymäpäiväsankarille ja lahjan avaamisen jälkeen hän sai myös poimia seuraavan hahmon salaisuuspussista. Minusta tämä on mukava tapa aloittaa juhlat, kaikki istuvat vähän aikaa paikallaan, kortit luetaan rauhassa lahjan avaamisen yhteydessä ja samalla tulee kiitettyä ja keskityttyä juuri siihen yhteen lahjaan kerrallaan. Syömisen jälkeen lapset leikkivät vähän aikaa vapaasti ja sitten aloitettiin jo aiemminkin hyväksi todettu B I N G O. Bingo löytyy Dansukkerin sivulta, sieltä saa tulostettua koko materiaalin yhdellä klikkauksella. Bingon nimi on Prinsessabingo, tätä ei kannata pojille kertoa. Bingossa ei ole mitään tyttömäistä (paitsi vähän pinkkiä) eli hyvin menee myös poikalaumalle. Bingon saatua, meillä on perinteisesti saanut karkkikaulanauhan palkinnoksi. Bingon jälkeen alkoi onginta ja heti tämän jälkeen olikin 1,5 tuntia mennyt ja vanhemmat tulivat hakemaan.
 11. Käväisin eilen POPin outletin oven takana turhaan, aukioloajat ovat muuttuneet. Nykyisin auki arkisin klo 8.15 - 13.00. Oli edullinen keikka tänään sinne, mitään en löytänyt!
 12. Onko kellään kokemusta POMPdeLUXin vaatteista? Minä pidän huomenna kutsut ystävilleni ja kuulisin mielelläni laadusta tietoa. Vaatteet näyttävät aivan ihanilta ja niin erilaisilta, mitä normaalisti kaupasta löytyy. http://www.pompdelux.com Home shopping alkoi tällä viikolla ja ensi viikolla ymmärtääkseni aukeaa webshop.
 13. Kyllä me täällä välillä aina "naureskelemme" että onkohan meidän juomavedessä jotain ongelmaa... Koulussamme on ensimmäisen ja toisen luokan opettajina paljon nuoria opettajia, siis ikä alle 40. Nämä nuoret opettajat ovat juuri näitä luokalle jättäjiä.